2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
şekerim, sen zayıfmışsın zaten.. ben 60 kiloydum.. akşam bi tartıldım..64,5.. kafayı yedim.ağlamaya başladım..hayır yani her canımın istediğini yesem anlıycam.ama öyle de yapmıyorum.nolcak bu gidiş bilemiyorum.bide bu kilo son 1,5 ayda aldım.. her ay boyle kilo alırsam dombili olarak tamamlarım 9 ayı...:çok üzgünüm:

ben o kiloda olsam zil takar oynardim..

62--63 kiloydum ben geçen akşam bi tartildim 77
oturup ağladim çocuk gibi..artik tutuyorum kendimi.yemiyorum canım istesede.
ama öyle çok iştahim war ki...:CüvCüv:

dilemma cnm özledik tabi, senin çoklu alıntılarını aradı gözlerimiz dün..aklinialirimsmile

figen ii haberlerle dönersin inşallah, umarım bi sorun yoktur....

zeyn cnm kızının ii olduğuna sevindim de şimdide sen hasta olmuşsun, çok geçmiş olsun cnm, biraz uyuyunca geçer belki...geçmiş olsun...

aso gelmiş kaçmış sabah, çamaşır yıkayacaktı o bugün belki başlamıştır işlere...

prop yok görünürlerde....

Fınfık ta gelmiş kaçmış...

Bu arada meybie arkadaşımız nerde artık hiç girmez oldu kendisi, amniyo sonucunu söledi ve gitti, gidiş o gidiş...

Topic baya boş bugün...

Günaydın kızlar, nasılsınız...

Kocamı demin işe yolladım ve gelim size bi bakim dedim, yemek yapacam birazdan, hhhoooooooofffffff.....-tatlicadiarzu-
Günaydın güzel bebişim :) ben de ütülerimi yaptım.spordan sonra da makineyi çalıştırcam yıkansın çamaşırlar.Sonra yine ütü :)))

ben o kiloda olsam zil takar oynardim..

62--63 kiloydum ben geçen akşam bi tartildim 77
oturup ağladim çocuk gibi..artik tutuyorum kendimi.yemiyorum canım istesede.
ama öyle çok iştahim war ki...:CüvCüv:
ya kızlar siz ciddi misiniz ağladığınıza? Benim arkadaşım hamileyken toplam 20 kilo aldı. bu 20nin 12sini 4.aylıkken aldı bu arada. Şu an görün incecik aldığı 20 kilo yok oldu gitti.Kiloları problem yapmayın lütfen moralinizi bozmayın. Bebekleirniz güzel beslensin.Kilo veriliyor merak etmeyin hiç.

ya biju nirdesin sen kızım kaç gündür, protestomu ediyosun topiği bakim...

valla ben de dizi izlemeye daldım bi de sokaklardayım kaç gündür ondan giremedim ya.. ne yemek yapcen bakim ben de malzemeleri çıkardım paşa keyfim ne zaman isterse o zaman yapıcam kaydirigubbakcemile3

Selamın hello :lepi:

nassınız kısçeler zemuszemus
zeny nasıl nazar değdirmiş öle ya görümcen :mymeka:
nedense hep görümcelerden nazar değiyo bana da olmuştu

Ütülerimi yaptım canım bir de spora gideyim geleyim de üstümdekileri de gelince makineye atayım çalışsın.Hava da bir kapanıyor bir açılıyor ne yapcağını şaşırdı

kesinlikle yanı fikirdeyim vereliniortak siz benim şu ana kadar aldığım kiloyu duysanız düşer bayılırsınız o zaman. ne gerek var stres yapmaya üzülmeye anlamıyorum ki eninde sonunda gidicek onlar. ne yani doğumdan sonra dikkat etmek zorunda kalcaksınız diye mi ağlıyosunuz anlamadım ki? merak etmeyin emzirince hepsi gidecek ben napiyim sıkı diyet yapmak zorunda kalıcam kimbilir kaç kilo vermek zorunda kalıcam ama umurumda bile değil bebeğim güzel beslensin sağlıklı olsun gerisi vızzz gelirrrr..

gündın kızlar
dun ve bugun cok ısım vardı ısten de 9 a dogru cıktım suan kendımı cok yorgun hıssedıyorum ve bugun yarında boyle... gıremezsem kusura bakmayın

operım heopinizi akannehir

ya bi şi sorcam yemekte tecrübesi olan hatunlara, patates oturtma yapcamda seneler sonra, acaba diorum patatesleri kızartmadan yapsam çokmu kötü olur, yani ağır olmasın die... ne dersiniz...

bencede yani. hem emzirmekle,hem bebekle ilgilenmekle zaten gitcek hepsi.Önümde canlı iki örnek olduğu için ben rahatım.Bebeğim yeter ki iyi beslensin şimdi

ya bi şi sorcam yemekte tecrübesi olan hatunlara, patates oturtma yapcamda seneler sonra, acaba diorum patatesleri kızartmadan yapsam çokmu kötü olur, yani ağır olmasın die... ne dersiniz...

oluyor canım yemek de, o tadı vermiyor yani kısaca ben kızartmadan yapınca benim eşim yemiyor :bbo:

gunaydın tatlım.. lezzetı aynı olmaz kı patates haşlama gıbı olur :S ona lezzetını veren o kızartma yağı hmm enfes :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…