oluyor canım yemek de, o tadı vermiyor yani kısaca ben kızartmadan yapınca benim eşim yemiyor :bbo:
gunaydın tatlım.. lezzetı aynı olmaz kı patates haşlama gıbı olur :S ona lezzetını veren o kızartma yağı hmm enfes :)
yap oturtmanı ohhh kıymalı salçalı benceee -tatlicadiarzu-o zaman kızartayım biraz bari...
yada sulu köftemi yapsam fırında...
hoooofffffff bilemedim ya....
hamarat hatun aferin sana valla ben de bugünlerde pek tembelim sanki ben yıkıcam makineye çamaşır atmaya bile üşeniyorumm..herkeşlere günaydın kızlarrr... bugun acayip enerjık ve hamaratım dunku gezmelerım ıyı geldı heralde.. sabah kalktım mutfagı temızledım ocak fırın tezgah fln domestosladım cifledım ohhh mıs gıbı kahvaltımızı yaptık sonra utulerımı bıtırdım bı tane çöp kalmadı utulencek sponra makıneyı calıstırdım çayımı aldım elıme buraya geldım :) temızlık yapcam bugun haftasonu arkadaslarım gelıo yatıya ayyyy 5 aydır gelmıolardı çooooooooooook mutluyum
ya boşver kızartmayı bu sıcakta nasıl yapcan şidmi. yap sulu köfte :)o zaman kızartayım biraz bari...
yada sulu köftemi yapsam fırında...
hoooofffffff bilemedim ya....
yap oturtmanı ohhh kıymalı salçalı benceee -tatlicadiarzu-
hamarat hatun aferin sana valla ben de bugünlerde pek tembelim sanki ben yıkıcam makineye çamaşır atmaya bile üşeniyorumm..
Günaydın güzel bebişim :) ben de ütülerimi yaptım.spordan sonra da makineyi çalıştırcam yıkansın çamaşırlar.Sonra yine ütü :)))
ya kızlar siz ciddi misiniz ağladığınıza? Benim arkadaşım hamileyken toplam 20 kilo aldı. bu 20nin 12sini 4.aylıkken aldı bu arada. Şu an görün incecik aldığı 20 kilo yok oldu gitti.Kiloları problem yapmayın lütfen moralinizi bozmayın. Bebekleirniz güzel beslensin.Kilo veriliyor merak etmeyin hiç.
bijocum pozıtıf enerjı yukluyum nasıl olmıım kı.. akşam sinemaya fln gıtcez kocacıgımla cevahıre, haftasonu arkadaslarım gelcek, pazar gunu oglumun duvar kagıtlarını abajurunu perdesını fln alcaz mecburen bu pazar kesın laıncak cunku snr yokuz ve odası gelcek sonra da :) salı gunu annem gelıo kardesımle bugun karne alıolar malum, cmts de tatıle gıdıorum daha ne ısterım :)))
anaam o zaman normal bu kadar enerji yüklü olman, inşallah hiçbir olumsuzluk yaşamazsın hayatım ne güzel planlarrrrr
bizim de duvar kağıtlarımızın siparişi verilmiş 4 güne kadar gelicekmiş delikafadulden
yap oturtmanı ohhh kıymalı salçalı benceee -tatlicadiarzu-
hamarat hatun aferin sana valla ben de bugünlerde pek tembelim sanki ben yıkıcam makineye çamaşır atmaya bile üşeniyorumm..
ya boşver kızartmayı bu sıcakta nasıl yapcan şidmi. yap sulu köfte :)
herkeşlere günaydın kızlarrr... bugun acayip enerjık ve hamaratım dunku gezmelerım ıyı geldı heralde.. sabah kalktım mutfagı temızledım ocak fırın tezgah fln domestosladım cifledım ohhh mıs gıbı kahvaltımızı yaptık sonra utulerımı bıtırdım bı tane çöp kalmadı utulencek sponra makıneyı calıstırdım çayımı aldım elıme buraya geldım :) temızlık yapcam bugun haftasonu arkadaslarım gelıo yatıya ayyyy 5 aydır gelmıolardı çooooooooooook mutluyum
aaaaa oldumu şimdi biriniz öle dio biriniz böle zaten kararsızım, ama kızartcam galiba...aklinialirimsmile
bijocum pozıtıf enerjı yukluyum nasıl olmıım kı.. akşam sinemaya fln gıtcez kocacıgımla cevahıre, haftasonu arkadaslarım gelcek, pazar gunu oglumun duvar kagıtlarını abajurunu perdesını fln alcaz mecburen bu pazar kesın laıncak cunku snr yokuz ve odası gelcek sonra da :) salı gunu annem gelıo kardesımle bugun karne alıolar malum, cmts de tatıle gıdıorum daha ne ısterım :)))
evet evett başında nasıl durcak bu sıcakta diye dedim :) ben de çok severim kızartma ama biri yaparsa :)))))))))))))kızartma yaz yemegıdır aslında ama aso basında nası durcan sıcaklarsın dıye dıyo haklı olarak ama en guzelı kızart sen cunku herseyın bı lezzetı var lezzetı eksılınce yemek ıstemıyo ınsan ohh yağlı yağğlı :))))
valla hareketli bi dönem seni beklio demek, kolay gelsin sana valla...
ben açık mavi aldım üzerinde beyaz bulutlar var bi de çok belli olmayan uçan kuşlar var sadece kanatları görünüyor ama..ay darısı başımıza gecen hafta ne yaptıysam götüremedim herifimi İMÇ ye, bu hafta el mahkum gidiciizzzopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
nası bısı aldın duvar kagıdını ne renk?
cokacimcoookcokacimcoookkızartma yaz yemegıdır aslında ama aso basında nası durcan sıcaklarsın dıye dıyo haklı olarak ama en guzelı kızart sen cunku herseyın bı lezzetı var lezzetı eksılınce yemek ıstemıyo ınsan ohh yağlı yağğlı :))))
evet evett başında nasıl durcak bu sıcakta diye dedim :) ben de çok severim kızartma ama biri yaparsa :)))))))))))))
ben açık mavi aldım üzerinde beyaz bulutlar var bi de çok belli olmayan uçan kuşlar var sadece kanatları görünüyor ama..
oğlumun odasının tavanını da açık maviye boyatıyorum ayrıca :)
cokacimcoookcokacimcoook
duvar kagıdını anlattıgın kadarıyla gozumde canlandırdım cok begendım ama tavanı neden boyatıosun canım tavan dediğin beyaz olur :) naçizane mesleğime sığınarak fikir veriyorum: mavı tavan olmaz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?