2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
herkeşlere günaydın kızlarrr... bugun acayip enerjık ve hamaratım dunku gezmelerım ıyı geldı heralde.. sabah kalktım mutfagı temızledım ocak fırın tezgah fln domestosladım cifledım ohhh mıs gıbı kahvaltımızı yaptık sonra utulerımı bıtırdım bı tane çöp kalmadı utulencek sponra makıneyı calıstırdım çayımı aldım elıme buraya geldım :) temızlık yapcam bugun haftasonu arkadaslarım gelıo yatıya ayyyy 5 aydır gelmıolardı çooooooooooook mutluyum

gunaydın tatlım.. lezzetı aynı olmaz kı patates haşlama gıbı olur :S ona lezzetını veren o kızartma yağı hmm enfes :)

günaydın cnm, haklısın ya haşlama gibi olacak, sanki sulu patates yemeği gibi, hhhoooofffff mecbur kızartmam lazım onları, acaba kızartmadan yırtarmıyım dedim ama olmicek anlaşılan...

o zaman kızartayım biraz bari...

yada sulu köftemi yapsam fırında...

hoooofffffff bilemedim ya....
yap oturtmanı ohhh kıymalı salçalı benceee -tatlicadiarzu-

hamarat hatun aferin sana valla ben de bugünlerde pek tembelim sanki ben yıkıcam makineye çamaşır atmaya bile üşeniyorumm..

hamarat hatun aferin sana valla ben de bugünlerde pek tembelim sanki ben yıkıcam makineye çamaşır atmaya bile üşeniyorumm..

bijocum pozıtıf enerjı yukluyum nasıl olmıım kı.. akşam sinemaya fln gıtcez kocacıgımla cevahıre, haftasonu arkadaslarım gelcek, pazar gunu oglumun duvar kagıtlarını abajurunu perdesını fln alcaz mecburen bu pazar kesın laıncak cunku snr yokuz ve odası gelcek sonra da :) salı gunu annem gelıo kardesımle bugun karne alıolar malum, cmts de tatıle gıdıorum daha ne ısterım :)))

benim şeker problemim var, eğer fazla kilo alırsam tehlikeli olabilir.. fairlike, canım ben salı günü diyetisyene başladım.2 haftada 1 kontrollere gideceğim.sen de boyle bişey yapabilirsin.

anaam o zaman normal bu kadar enerji yüklü olman, inşallah hiçbir olumsuzluk yaşamazsın hayatım ne güzel planlarrrrr

bizim de duvar kağıtlarımızın siparişi verilmiş 4 güne kadar gelicekmiş delikafadulden perdelerimiz de hazırmışşş

ay darısı başımıza gecen hafta ne yaptıysam götüremedim herifimi İMÇ ye, bu hafta el mahkum gidiciizzzopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
nası bısı aldın duvar kagıdını ne renk?

ya boşver kızartmayı bu sıcakta nasıl yapcan şidmi. yap sulu köfte :)

aaaaa oldumu şimdi biriniz öle dio biriniz böle zaten kararsızım, ama kızartcam galiba...aklinialirimsmile

hamarat hatun ya, ellerine sağlık valla, bende çok üşengeçim bugün valla, bıraksalar bütün gün yatarım...

günaydın kıslar nasılsınız.ben dhaa kahvaltı yapmadan hamarat hanımlar akaşm yemekelerni bile düşnmüşler.buarada ayaklarımla ellerim çok fena.ayaklarım kocaman oluyoo.yüzük takamıyorum.bu şişlikle başım belada ya.bi iğne taksamda patlasam :)))))))

aaaaa oldumu şimdi biriniz öle dio biriniz böle zaten kararsızım, ama kızartcam galiba...aklinialirimsmile

kızartma yaz yemegıdır aslında ama aso basında nası durcan sıcaklarsın dıye dıyo haklı olarak ama en guzelı kızart sen cunku herseyın bı lezzetı var lezzetı eksılınce yemek ıstemıyo ınsan ohh yağlı yağğlı :))))

valla hareketli bi dönem seni beklio demek, kolay gelsin sana valla...

evet evett başında nasıl durcak bu sıcakta diye dedim :) ben de çok severim kızartma ama biri yaparsa :)))))))))))))

valla hareketli bi dönem seni beklio demek, kolay gelsin sana valla...

nalan annem ve kardesımı saymazsak gerısı yorucu olmaz :)) ama annem ıstanbula her gelısınde cılgınlar gıbı gezmek ıstıyo başa cıkamıyorum gercı kardeşim cokkk tatlı normalde o da cekıstırır fln benı sunu yapalım fln dıye sımdı elını karnıma koyuyo sessızce beklıo hareket fln ederse dıye bebekle konusuo sen doğucaksın minicik ayakların olcak üşürse ben onları boynumda ısıtırım diyo.. şaştık kaldık 9 yaşında nası boyle cumleler kuruo dıye :) yanı bı tek annem yoracak benı ehueehukaydirigubbakcemile3

ay darısı başımıza gecen hafta ne yaptıysam götüremedim herifimi İMÇ ye, bu hafta el mahkum gidiciizzzopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
nası bısı aldın duvar kagıdını ne renk?
ben açık mavi aldım üzerinde beyaz bulutlar var bi de çok belli olmayan uçan kuşlar var sadece kanatları görünüyor ama..
oğlumun odasının tavanını da açık maviye boyatıyorum ayrıca :)

cokacimcoookcokacimcoook

evet evett başında nasıl durcak bu sıcakta diye dedim :) ben de çok severim kızartma ama biri yaparsa :)))))))))))))

ah canıııımmm.. kocana söyle de bi kızartma uzmanı tutsun sana :))))

sabahkı bı olayı anlatıyım gülün azıcık, eşim saat kaç dedi, bılmıorum telefon nerde fln dıodum ben, koca evde bı duvar saatı yok dedı, ben begendım ama 290 TL di alamadım ıstersen alalım onu dedım :))) eşim de o paraya adam alırım eve şurda dıkılır her saat kac dıye sordugumda bana cevap verır dedı :)))) ehueheue senınkı de o hesap oldu :roflol:

duvar kagıdını anlattıgın kadarıyla gozumde canlandırdım cok begendım ama tavanı neden boyatıosun canım tavan dediğin beyaz olur :) naçizane mesleğime sığınarak fikir veriyorum: mavı tavan olmaz..

duvar kagıdı hakatten çok güzel deee ben bundan önceki evimde otururken bir komşumda görmüştüm müthiş duruyordu, tavanı odaya uygun boyatmış. benim bildiğim tavan odaya aydınlık versin diye beyaz yapılır (başka bi nedeni varsa sen daha iyi bilirsin de) o odanın da ışık konusunda maşallahı var camı kocaman bi de güneye bakıyor direk. yani benim orda beyaz tavana ihtiyacım yok. bi de ben klasiklerden pek hoşlanmam. tavana yıldız falan yapıştırmayı ve tavandan aşaya odanın değişik yerlerinde belki birkaç uçak sallandırmayı düşünüyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…