2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

aynen dediğin gibi yapim kızartayım ben patatesleri en ii si, yok sıcak olması sorun değil benim mutfakta klima var, evin her odasına serinlemek için bi şi ler taktırdım o açıdan rahatım valla, tuvalette bile minik bi pervane var, ben sıcağa hiç gelemiyorum...pppööööööfffffff -tatlicadiarzu-

haklisin canim bulanti olunca insanin gözü birsey görmüyor sabah kizimin kahvaltisini bile zor hazirladim gözümün birsey göresi yok:sinifsinif:

10 dk ya ordayım kuşumm

ayy keşke tek işimiz yemek yapmak olsa hiiç şikayet etmem valla nalancımm kaydirigubbakcemile5
tatlim bekliyorumopuyorumnanaktan
canim sagol sabaha göre biraz daha iyiyim ama evde birsürü is var nasil yapicam bilmiyorum hic takatim yok biraz bekleyeyimde sonra yavas yavas yaparim:1rolleyes:
Selamın hello :lepi:

nassınız kısçeler zemuszemus
zeny nasıl nazar değdirmiş öle ya görümcen :mymeka:
nedense hep görümcelerden nazar değiyo bana da olmuştu
canim ne bileyim ya ne göz varmis kadinda birdaha yanina gitmesem iyi olucakalsanaalsanasmile
gündın kızlar
dun ve bugun cok ısım vardı ısten de 9 a dogru cıktım suan kendımı cok yorgun hıssedıyorum ve bugun yarında boyle... gıremezsem kusura bakmayın

operım heopinizi akannehir
canim allah kolaylik versin:1hug:

canim benimde ellerim sisiyor yüzüklerimi bende cikarttim takamiyorum

:))))))) ne güzel olur valla canım kızartma istediğimde gelip yapsın :) yaa bi karnıyarık yapmıştım alnıma sıçradı yağ:) neyse iz kalmadı alnım soyulmasına rağmen :) hem de yapması çok gıcık yaa uuf.
saat olayı da iyiymiş :)))))))))kaydirigubbakcemile3

allah iyiliğini versin. tuvalette pervaneyi de ilk defa duyuyorum
:roflol:

kız fenamı işte kadın ne güzel geziyo, benimkide tam tersiydi hiç evden çıkmaz, benide öle alıştırdı, boşver gezin bol bol ne güzel valla, bende isterdim annem beni öle gezmelere sürüklesin ne güzel valla, sizin yaş farkıda az arkadaş gibisinizdir ne güzel...boshayallersmile

kardeşinde çok istiyormuş demek küçük bi yeğen yaş farkıda az olacak aralarında ne güzel sanki dayı yeğen değilde iki arkadaş gibi olacaklar harika valla, çok şanslısın kız Allah nazarlardan saklasın ...

günaydınnnnnnnn

bugun arkadaşlarım gelicek . nalan senın kurabıyeden yapıcam bakalım . tarifi yazdım şimcik. inşallah güzel olur. resimde çekerim güsel olursa kaydirigubbakcemile3

geniş ve aydınlık gostersın dıye beyaz secılır tabı ama bı de gorsel tatmin var tavanın beyazı ozellıkle ucuk renklerle mesela senın duvar kagıdındakı gıbı acık mavıyle fln guzel olur bı de zaten tavana bı sürü bişiler asıcam dıosun bunları dırek beyazın uzerıne assan daha az göz yorar renk uzerıne renk hem ayırt etmeyı zorlastırır hem de yorucu olur yanı sen hele tavanı zaten stıckerlarla fln suslemeyı dusunuosan dırek beyaz bırakmalısın ama benceee herkesın kendı evı kendı bebegı kendı odası :) sadece fikir vermek benımkı

dayı değil teyze :)) ayrıca onun istediği yeğen değil kardeş :))) anneme bi tane daha doğurması için baskı yapıo, hatta annem doktora fln bıle gıttı muayene oldu doktor da genc kız gıbısın ıstıosan yap bıtane demiş evde kıyametlerı koparttım hıc sormayın :))
annem doğursa şimdi kardeşim ve çocuğum aynı yaşta olacak şaka gibi :S

Son düzenleme:

ay prop beni acayip güldürdün sabah sabah :roflol:, çok ii cevap vermiş kocan valla, aynısını benimkide derdi kesin...:roflol:

Selamın hello :lepi:

nassınız kısçeler zemuszemus
zeny nasıl nazar değdirmiş öle ya görümcen :mymeka:
nedense hep görümcelerden nazar değiyo bana da olmuştu

Napisin nan sempatiksalakcinni
ya bi şi sorcam yemekte tecrübesi olan hatunlara, patates oturtma yapcamda seneler sonra, acaba diorum patatesleri kızartmadan yapsam çokmu kötü olur, yani ağır olmasın die... ne dersiniz...

Gel sen ekşili köfte yap hımmm :1rolleyes:

Tuvalette pervane hahaha :roflol:

aa tabi ki senden fikir alcıaz bu işi biliyosun sonuçta da zaten tavan direk mavi olmicak uçuk mavi olacak. sticker değil de birkaç yıldız ay falan düşünüyorum. bakalım nasıl olduğunu gösteririm size inşallah ama ben eminim güzel olacak örneğini çok beğenmiştim çünkü.. zaten bu evde de ne kadar oturucaz o da belli değil ya :bbo: güzel olmazsa geçtiğim evin tavanı beyaz olur artık..

bende duvar stikerlarından alıcam Allah kısmet ederse tabi, senin dediğin gibi düşündüm bende, odanın bazı yerlerinde simli bazı yerlerinde de değişik renklerde stickerlar olacak, tavanada yıldızlar felan yapıcam ama bulabilcemmi istediğim stikerları bakalım, onun için odayı krem gri karışımına boyattık, stikerlar güzel görünsün die...

perdeyide simli almayı planlıyorum yada parlak taşlı...

ayyyyy tam kız odası... kokoş seniiiopuyorumnanaktan

benimde umrumda diil kilo filan ama bendem başka herkesin umrunda..etrafimdakiler sevinçten havaya uçuyo ben şiştikçe.ben buna üzülüorum..şirketin içinde şişkooooo diye baariolar arkamdan yaa inanilir gibi diil..bi an önce çiksam işten de kurtulsam herkesten..

aaaaa oldumu şimdi biriniz öle dio biriniz böle zaten kararsızım, ama kızartcam galiba...aklinialirimsmile

ben kizartmadan yaparim ööle daha çok sewiorum..

allah iyiliğini versin. tuvalette pervaneyi de ilk defa duyuyorum
:roflol:

kocamdailk sölediğimde şok oldu ama şimdi onunda hoşuna gidiyo, bizim tuvalette pencere yok sadece havalandırma teli var onun için oraya hiç hava girmio, bende çözümü böle buldum napim, ama güzel oluyo yazın ya böle püfür püfür esiyo ordan...

sticker nette biz baktık arkadaşım da yapıcak çok güzel olanları var tema olarak ne düşünüyorsun? ben olsam mutlaka dalları açılan bütün bir ağaç yapardım duvarın birine çok hoşuma gidiyor ama kağıt yapıcaam için ben duvara sticker yapamicam..

perdeyi de brillant junior kolleksiyonunu tavsiye ederim simli görmüştüm ben orda. zaten kız çocukları için bu seçenekler çok daha fazla kolay bulursun beğendiğin gibi bişey kaydirigubbakcemile5

ben daha hiç bişi yapmadim..hiç bişii de almadim ohaoldumsmile

ben temızlıgıme baslıyorum kızlar hayırlı ugurlu olsun :) ılk yoruldugumda mola verırım gelıp cene yaparım yıne hadin iyi sohbetler bakalım size

günaydınnnnnnnn

bugun arkadaşlarım gelicek . nalan senın kurabıyeden yapıcam bakalım . tarifi yazdım şimcik. inşallah güzel olur. resimde çekerim güsel olursa kaydirigubbakcemile3

böğürtlen yerine ahududu yada çilek kullan cnm, böğürtlenin pek kendine has bi tadı yok ben beğenmedim ama sen bilirsin tabi...

ellerine sağlık şimdiden...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…