kızartma yaz yemegıdır aslında ama aso basında nası durcan sıcaklarsın dıye dıyo haklı olarak ama en guzelı kızart sen cunku herseyın bı lezzetı var lezzetı eksılınce yemek ıstemıyo ınsan ohh yağlı yağğlı :))))
haklisin canim bulanti olunca insanin gözü birsey görmüyor sabah kizimin kahvaltisini bile zor hazirladim gözümün birsey göresi yok:sinifsinif:herkese günaydınlar...
zeyn, bulantı çok kotu bişey.. kesin nazar değmiş sana..
iyi tarafı şu, benim bulantılar geçer geçmez kilo almaya başladım.. hergün şişiyorum
aslında hamilelikten öncekiyle aynı yiyorum ama anlayamadım bu işi..
tatlim bekliyorumopuyorumnanaktan
10 dk ya ordayım kuşumm
ayy keşke tek işimiz yemek yapmak olsa hiiç şikayet etmem valla nalancımm kaydirigubbakcemile5
canim sagol sabaha göre biraz daha iyiyim ama evde birsürü is var nasil yapicam bilmiyorum hic takatim yok biraz bekleyeyimde sonra yavas yavas yaparim:1rolleyes:dilemma cnm özledik tabi, senin çoklu alıntılarını aradı gözlerimiz dün..aklinialirimsmile
figen ii haberlerle dönersin inşallah, umarım bi sorun yoktur....
zeyn cnm kızının ii olduğuna sevindim de şimdide sen hasta olmuşsun, çok geçmiş olsun cnm, biraz uyuyunca geçer belki...geçmiş olsun...
canim ne bileyim ya ne göz varmis kadinda birdaha yanina gitmesem iyi olucakalsanaalsanasmileSelamın hello :lepi:
nassınız kısçeler zemuszemus
zeny nasıl nazar değdirmiş öle ya görümcen :mymeka:
nedense hep görümcelerden nazar değiyobana da olmuştu
canim allah kolaylik versin:1hug:gündın kızlar
dun ve bugun cok ısım vardı ısten de 9 a dogru cıktım suan kendımı cok yorgun hıssedıyorum ve bugun yarında boyle... gıremezsem kusura bakmayın
operım heopinizi akannehir
günaydın kıslar nasılsınız.ben dhaa kahvaltı yapmadan hamarat hanımlar akaşm yemekelerni bile düşnmüşler.buarada ayaklarımla ellerim çok fena.ayaklarım kocaman oluyoo.yüzük takamıyorum.bu şişlikle başım belada ya.bi iğne taksamda patlasam :)))))))
:))))))) ne güzel olur valla canım kızartma istediğimde gelip yapsın :) yaa bi karnıyarık yapmıştım alnıma sıçradı yağ:) neyse iz kalmadı alnım soyulmasına rağmen :) hem de yapması çok gıcık yaa uuf.ah canıııımmm.. kocana söyle de bi kızartma uzmanı tutsun sana :))))
sabahkı bı olayı anlatıyım gülün azıcık, eşim saat kaç dedi, bılmıorum telefon nerde fln dıodum ben, koca evde bı duvar saatı yok dedı, ben begendım ama 290 TL di alamadım ıstersen alalım onu dedım :))) eşim de o paraya adam alırım eve şurda dıkılır her saat kac dıye sordugumda bana cevap verır dedı :)))) ehueheue senınkı de o hesap oldu :roflol:
aynen dediğin gibi yapim kızartayım ben patatesleri en ii si, yok sıcak olması sorun değil benim mutfakta klima var, evin her odasına serinlemek için bi şi ler taktırdım o açıdan rahatım valla, tuvalette bile minik bi pervane var, ben sıcağa hiç gelemiyorum...pppööööööfffffff -tatlicadiarzu-
nalan annem ve kardesımı saymazsak gerısı yorucu olmaz :)) ama annem ıstanbula her gelısınde cılgınlar gıbı gezmek ıstıyo başa cıkamıyorum gercı kardeşim cokkk tatlı normalde o da cekıstırır fln benı sunu yapalım fln dıye sımdı elını karnıma koyuyo sessızce beklıo hareket fln ederse dıye bebekle konusuo sen doğucaksın minicik ayakların olcak üşürse ben onları boynumda ısıtırım diyo.. şaştık kaldık 9 yaşında nası boyle cumleler kuruo dıye :) yanı bı tek annem yoracak benı ehueehukaydirigubbakcemile3
duvar kagıdı hakatten çok güzel deee ben bundan önceki evimde otururken bir komşumda görmüştüm müthiş duruyordu, tavanı odaya uygun boyatmış. benim bildiğim tavan odaya aydınlık versin diye beyaz yapılır (başka bi nedeni varsa sen daha iyi bilirsin de) o odanın da ışık konusunda maşallahı var camı kocaman bi de güneye bakıyor direk. yani benim orda beyaz tavana ihtiyacım yok. bi de ben klasiklerden pek hoşlanmam. tavana yıldız falan yapıştırmayı ve tavandan aşaya odanın değişik yerlerinde belki birkaç uçak sallandırmayı düşünüyorum :)
kız fenamı işte kadın ne güzel geziyo, benimkide tam tersiydi hiç evden çıkmaz, benide öle alıştırdı, boşver gezin bol bol ne güzel valla, bende isterdim annem beni öle gezmelere sürüklesin ne güzel valla, sizin yaş farkıda az arkadaş gibisinizdir ne güzel...boshayallersmile
kardeşinde çok istiyormuş demek küçük bi yeğen yaş farkıda az olacak aralarında ne güzel sanki dayı yeğen değilde iki arkadaş gibi olacaklar harika valla, çok şanslısın kız Allah nazarlardan saklasın...
ah canıııımmm.. kocana söyle de bi kızartma uzmanı tutsun sana :))))
sabahkı bı olayı anlatıyım gülün azıcık, eşim saat kaç dedi, bılmıorum telefon nerde fln dıodum ben, koca evde bı duvar saatı yok dedı, ben begendım ama 290 TL di alamadım ıstersen alalım onu dedım :))) eşim de o paraya adam alırım eve şurda dıkılır her saat kac dıye sordugumda bana cevap verır dedı :)))) ehueheue senınkı de o hesap oldu :roflol:
Selamın hello :lepi:
nassınız kısçeler zemuszemus
zeny nasıl nazar değdirmiş öle ya görümcen :mymeka:
nedense hep görümcelerden nazar değiyobana da olmuştu
ya bi şi sorcam yemekte tecrübesi olan hatunlara, patates oturtma yapcamda seneler sonra, acaba diorum patatesleri kızartmadan yapsam çokmu kötü olur, yani ağır olmasın die... ne dersiniz...
aynen dediğin gibi yapim kızartayım ben patatesleri en ii si, yok sıcak olması sorun değil benim mutfakta klima var, evin her odasına serinlemek için bi şi ler taktırdım o açıdan rahatım valla, tuvalette bile minik bi pervane var, ben sıcağa hiç gelemiyorum...pppööööööfffffff -tatlicadiarzu-
geniş ve aydınlık gostersın dıye beyaz secılır tabı ama bı de gorsel tatmin var tavanın beyazı ozellıkle ucuk renklerle mesela senın duvar kagıdındakı gıbı acık mavıyle fln guzel olur bı de zaten tavana bı sürü bişiler asıcam dıosun bunları dırek beyazın uzerıne assan daha az göz yorar renk uzerıne renk hem ayırt etmeyı zorlastırır hem de yorucu olur yanı sen hele tavanı zaten stıckerlarla fln suslemeyı dusunuosan dırek beyaz bırakmalısın ama benceee herkesın kendı evı kendı bebegı kendı odası :) sadece fikir vermek benımkı
duvar kagıdı hakatten çok güzel deee ben bundan önceki evimde otururken bir komşumda görmüştüm müthiş duruyordu, tavanı odaya uygun boyatmış. benim bildiğim tavan odaya aydınlık versin diye beyaz yapılır (başka bi nedeni varsa sen daha iyi bilirsin de) o odanın da ışık konusunda maşallahı var camı kocaman bi de güneye bakıyor direk. yani benim orda beyaz tavana ihtiyacım yok. bi de ben klasiklerden pek hoşlanmam. tavana yıldız falan yapıştırmayı ve tavandan aşaya odanın değişik yerlerinde belki birkaç uçak sallandırmayı düşünüyorum :)
bende duvar stikerlarından alıcam Allah kısmet ederse tabi, senin dediğin gibi düşündüm bende, odanın bazı yerlerinde simli bazı yerlerinde de değişik renklerde stickerlar olacak, tavanada yıldızlar felan yapıcam ama bulabilcemmi istediğim stikerları bakalım, onun için odayı krem gri karışımına boyattık, stikerlar güzel görünsün die...
perdeyide simli almayı planlıyorum yada parlak taşlı...
Günaydın güzel bebişim :) ben de ütülerimi yaptım.spordan sonra da makineyi çalıştırcam yıkansın çamaşırlar.Sonra yine ütü :)))
ya kızlar siz ciddi misiniz ağladığınıza? Benim arkadaşım hamileyken toplam 20 kilo aldı. bu 20nin 12sini 4.aylıkken aldı bu arada. Şu an görün incecik aldığı 20 kilo yok oldu gitti.Kiloları problem yapmayın lütfen moralinizi bozmayın. Bebekleirniz güzel beslensin.Kilo veriliyor merak etmeyin hiç.
kesinlikle yanı fikirdeyim vereliniortak siz benim şu ana kadar aldığım kiloyu duysanız düşer bayılırsınız o zaman. ne gerek var stres yapmaya üzülmeye anlamıyorum ki eninde sonunda gidicek onlar. ne yani doğumdan sonra dikkat etmek zorunda kalcaksınız diye mi ağlıyosunuz anlamadım ki? merak etmeyin emzirince hepsi gidecek ben napiyim sıkı diyet yapmak zorunda kalıcam kimbilir kaç kilo vermek zorunda kalıcam ama umurumda bile değil bebeğim güzel beslensin sağlıklı olsun gerisi vızzz gelirrrr..
aaaaa oldumu şimdi biriniz öle dio biriniz böle zaten kararsızım, ama kızartcam galiba...aklinialirimsmile
allah iyiliğini versin. tuvalette pervaneyi de ilk defa duyuyorum :roflol:
bende duvar stikerlarından alıcam Allah kısmet ederse tabi, senin dediğin gibi düşündüm bende, odanın bazı yerlerinde simli bazı yerlerinde de değişik renklerde stickerlar olacak, tavanada yıldızlar felan yapıcam ama bulabilcemmi istediğim stikerları bakalım, onun için odayı krem gri karışımına boyattık, stikerlar güzel görünsün die...
günaydınnnnnnnn
bugun arkadaşlarım gelicek . nalan senın kurabıyeden yapıcam bakalım . tarifi yazdım şimcik. inşallah güzel olur. resimde çekerim güsel olursa kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?