sinir olurum öyle tiplere. aman boşver takma hiçbirini onlar kendilerine baksınlar önce.bayanssulusmilebenimde umrumda diil kilo filan ama bendem başka herkesin umrunda..etrafimdakiler sevinçten havaya uçuyo ben şiştikçe.ben buna üzülüorum..şirketin içinde şişkooooo diye baariolar arkamdan yaa inanilir gibi diil..bi an önce çiksam işten de kurtulsam herkesten..
ben kizartmadan yaparim ööle daha çok sewiorum..
dayı değil teyze :)) ayrıca onun istediği yeğen değil kardeş :))) anneme bi tane daha doğurması için baskı yapıo, hatta annem doktora fln bıle gıttı muayene oldu doktor da genc kız gıbısın ıstıosan yap bıtane demiş evde kıyametlerı koparttım hıc sormayın :))
annem doğursa şimdi kardeşim ve çocuğum aynı yaşta olacak şaka gibi :S
Napisin nan sempatiksalakcinni
Gel sen ekşili köfte yap hımmm :1rolleyes:
Tuvalette pervane hahaha :roflol:
sinir olurum öyle tiplere. aman boşver takma hiçbirini onlar kendilerine baksınlar önce.bayanssulusmile
son 7 dk :) nalan gıbı basladım ben de :)))
ayyyyy tam kız odası... kokoş seniiiopuyorumnanaktan
sticker nette biz baktık arkadaşım da yapıcak çok güzel olanları var tema olarak ne düşünüyorsun? ben olsam mutlaka dalları açılan bütün bir ağaç yapardım duvarın birine çok hoşuma gidiyor ama kağıt yapıcaam için ben duvara sticker yapamicam..
perdeyi de brillant junior kolleksiyonunu tavsiye ederim simli görmüştüm ben orda. zaten kız çocukları için bu seçenekler çok daha fazla kolay bulursun beğendiğin gibi bişey kaydirigubbakcemile5
ben temızlıgıme baslıyorum kızlar hayırlı ugurlu olsun :) ılk yoruldugumda mola verırım gelıp cene yaparım yıne hadin iyi sohbetler bakalım size
ben daha hiç bişi yapmadim..hiç bişii de almadim ohaoldumsmile
günaydın cnm, haklısın ya haşlama gibi olacak, sanki sulu patates yemeği gibi, hhhoooofffff mecbur kızartmam lazım onları, acaba kızartmadan yırtarmıyım dedim ama olmicek anlaşılan...
zeyn cnm Allah yardımcın olsun, bugün için gerekli olanları yap sende çok yorma kendini gerisini daha sonra yaparsın artık işlerin nolcek yani...
canim esim sonra eve gelecek ona sorayim yanlis birsey söylemek istemem gelince yazarim canimopuyorumnanaktanzeyn kız bi şi sorcam sana sen bilirsin belki demin eşim bi kelime sordu bana tercüme ettim ama doğrumu ettim bilemedin, "Fremdleistungen" die bi kelime ben onu " dış hizmetler yada yabancı hizmetler" olarak çevirdim sence doğrumu çevirdim...sözlükten baktım yazmıyo çünki...
tatlim gözün aydinkızlar sonuçlarım çıkmış herşey normalmiş ben gidemedim hastaneye ama ablam hastanede çalışıyor daha yeni geçti hastaneye iyi oldu o almış sonuçlarımı doktorada göstermiş normal demişş
Benide listeye ekleyebilirmisiniz? Özel mesah gönderemiyorum... 20 haftalık hamişim, bi kızım olucak Allahın izniyle... Tahmini doğum tarihi 5 Kasım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?