2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sinir olurum öyle tiplere. aman boşver takma hiçbirini onlar kendilerine baksınlar önce.bayanssulusmile

ben de yayıliim dizime devam edim biraz yine gelirim soralarııı opuyorumnanaktan

aaaa ben senin kardeşini erkek die biliyordum hep nie öle aklımda kalmış acaba, sorry cnm valla, ay annende doğursaymış gerçekten komik olurdu valla, ikiniz birlikte büyütürdünüz, çılgınca bi fikir ama olurmu olur tabi...

Napisin nan sempatiksalakcinni

Gel sen ekşili köfte yap hımmm :1rolleyes:

Tuvalette pervane hahaha :roflol:

yyaaaaa gülmeyin minik pervaneme ama, yazık ona küççük zaten...

ya sulu top köftede daha geçen hafta falan yaptım galiba yakın zamanda yani, bugün değişik bi şi yapim dedim, laf ağızdan çıktı artık kocam akşama oturtma beklio, çok sevindi zaten bi de muhallebi yapim diorum bunuda senelerdir yapmadım valla...

sinir olurum öyle tiplere. aman boşver takma hiçbirini onlar kendilerine baksınlar önce.bayanssulusmile

kiskançsiniz işte anne oluyorum ben filan diorum,gözlerinden okunuyo hasetlikleri.ne çok kiskananim warmiş ii döwmemişler beni köşeye sıkıştırıpta bilmiyorumkismile

yarin hava güsel olcak mi biliomusunuz?
havuza gitcem zemuszemus

bende öle yapmayı planlıyorum şöle güzel bi ağaç bi de hayvan figürleri yada çizgi film figürleride olur, kelebekler, kuşlar çok tatlı oluyo ama mobilya gelmeden yapmicam mobilyalar tamamlansın sonra yaparım mobilyaların durduğu yere göre yapıcam...

mesela yatağın baş ucundan çıkan dallar olabilir, başta bordür düşünmüştüm sonra vazgeçtim...

zeyn cnm Allah yardımcın olsun, bugün için gerekli olanları yap sende çok yorma kendini gerisini daha sonra yaparsın artık işlerin nolcek yani...

zeyn kız bi şi sorcam sana sen bilirsin belki demin eşim bi kelime sordu bana tercüme ettim ama doğrumu ettim bilemedin, "Fremdleistungen" die bi kelime ben onu " dış hizmetler yada yabancı hizmetler" olarak çevirdim sence doğrumu çevirdim...sözlükten baktım yazmıyo çünki...

kızlar ben kalkim artık, çamaşır makinasını çalıştırayım, sonrada yemeğe dalayım, bi de dün yıkadığım çamaşırları halledersem benden mutlusu olmaz artık....

günaydın cnm, haklısın ya haşlama gibi olacak, sanki sulu patates yemeği gibi, hhhoooofffff mecbur kızartmam lazım onları, acaba kızartmadan yırtarmıyım dedim ama olmicek anlaşılan...

canım yemeğini yap domatesli biberli sulu onda kızartmana gerek yok sağlıklı olsun diyorsan ben birde dolmasını yapıyorum güsel tombiş patateslerin içini oyuyorum çok hafif az yağda kızartıyorum içine kıymayı koyuyorum dolma yapar gibi süper oluyor oda salçalı suda pişiriyorum onu aynen dolma gibi şekerciğim güsel oluyor yanında pilav birde cacıkk hımmm

kızlar sonuçlarım çıkmış herşey normalmiş ben gidemedim hastaneye ama ablam hastanede çalışıyor daha yeni geçti hastaneye iyi oldu o almış sonuçlarımı doktorada göstermiş normal demişş

Benide listeye ekleyebilirmisiniz? Özel mesah gönderemiyorum... 20 haftalık hamişim, bi kızım olucak Allahın izniyle... Tahmini doğum tarihi 5 Kasım

Herkese merhabalar,sıcak bir ege gününden sevgiler selamlar.zemuszemus ben 3 kilo aldım kaç kilo aldınız arkadaşlar...

zeyn cnm Allah yardımcın olsun, bugün için gerekli olanları yap sende çok yorma kendini gerisini daha sonra yaparsın artık işlerin nolcek yani...

canim esim sonra eve gelecek ona sorayim yanlis birsey söylemek istemem gelince yazarim canimopuyorumnanaktan
tatlim gözün aydin
Benide listeye ekleyebilirmisiniz? Özel mesah gönderemiyorum... 20 haftalık hamişim, bi kızım olucak Allahın izniyle... Tahmini doğum tarihi 5 Kasım

canim sende hosgeldin aramiza hayirli olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…