ya istanbul çokmu sicak temmuzda gelicem yanmayayim bari
canım yemeğini yap domatesli biberli sulu onda kızartmana gerek yok sağlıklı olsun diyorsan ben birde dolmasını yapıyorum güsel tombiş patateslerin içini oyuyorum çok hafif az yağda kızartıyorum içine kıymayı koyuyorum dolma yapar gibi süper oluyor oda salçalı suda pişiriyorum onu aynen dolma gibi şekerciğim güsel oluyor yanında pilav birde cacıkk hımmm
kızlar sonuçlarım çıkmış herşey normalmiş ben gidemedim hastaneye ama ablam hastanede çalışıyor daha yeni geçti hastaneye iyi oldu o almış sonuçlarımı doktorada göstermiş normal demişş
Benide listeye ekleyebilirmisiniz? Özel mesah gönderemiyorum... 20 haftalık hamişim, bi kızım olucak Allahın izniyle... Tahmini doğum tarihi 5 Kasım
Herkese merhabalar,sıcak bir ege gününden sevgiler selamlar.zemuszemus ben 3 kilo aldım kaç kilo aldınız arkadaşlar...
canim esim sonra eve gelecek ona sorayim yanlis birsey söylemek istemem gelince yazarim canimopuyorumnanaktan
tatlim gözün aydin
canim sende hosgeldin aramiza hayirli olsun
çok yoruldum çok sıcak
ya istanbul çokmu sicak temmuzda gelicem yanmayayim bari
bende yoruldum, daha yemeğe başlamadım bile...hhhoooofffff sıcakta iş yapmaktan nefret ediyorum...
hoşgeldin canım hayırlı olsun vereliniortakBenide listeye ekleyebilirmisiniz? Özel mesah gönderemiyorum... 20 haftalık hamişim, bi kızım olucak Allahın izniyle... Tahmini doğum tarihi 5 Kasım
valla boynumdan aşağı sular süzülüyo :)) benım odalarım bıttı kucuk banyom bıttı mutfagımı sabah bıtırmıstım zaten salon ve buyuk banyom kaldı yupppiii yemek molası verdım kendıme eve gelen kadınlar bıle mola verıo deıdm benım neyım eksık :)) aksama da yemek derdım yok dısarda olcaz cunku ohh ohhh 2 saat ıcınde ısımı bıtırıp dusumu alıp dızımı seyretmeye başlarım ben:teytey:
hoşgeldin canım hayırlı olsun vereliniortak
valla kızlar sıcak konusunda şanslıyım allahtan bizim ev 3 cephe yani kuzeye bakan taraf da var güneye bakan taraf da. ben hep kuzey tarafındayım dışarsı sıcak mı değil mi haberim bile olmuyor. yazın hep serin.
ben de yemeğimi yaptım çamaşırlar kaldı acelesi yok atarım bi ara -tatlicadiarzu-
prop bi şi sorcem sen bilirsin kesin
ben mesela netbook yada laptopu tv ye bağlayıp film izleyebilirmiyim öle ama görüntü kalitesi bozulmadan, he bide nasıl bağlarım laptopu oraya bilgin varmı acaba...
HDMI cıkısı olması gerekıo bılgısayarında normal bılgısayar baglanabılıo mu bılmıyorum ama laptop ıcın HDMI cıkısı ve HDMI kablosu lazım, ayrıca satılıyo bılgısayarla bırlıkte verılmıo yanı daha once hıc kullanmadıysanız sızde yoktur buyuk ihtimalle bılgısayarının modelını yaz google a bak bakalım HDMI cıkısı yazıo mu ozellıklerınde?
hadi hayırlısı hllyvz.. sana yıne husran sana yıne hasret var :)))
ben temızlıgıme donuyorum molamı acayip uzattım gorusuruz kızlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?