2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ay yemeğini hep yapıyorumi değişiklik olsun dedim cnm onun için oturtma dedim ama ii mi ettim bilemiyorum tabi...

gözünaydın valla hadi bu testi de atrlattın Allahın izniyle, inşallah sağlıkla alırsın kucağına...

bende yoruldum, daha yemeğe başlamadım bile...hhhoooofffff sıcakta iş yapmaktan nefret ediyorum...

valla boynumdan aşağı sular süzülüyo :)) benım odalarım bıttı kucuk banyom bıttı mutfagımı sabah bıtırmıstım zaten salon ve buyuk banyom kaldı yupppiii yemek molası verdım kendıme eve gelen kadınlar bıle mola verıo deıdm benım neyım eksık :)) aksama da yemek derdım yok dısarda olcaz cunku ohh ohhh 2 saat ıcınde ısımı bıtırıp dusumu alıp dızımı seyretmeye başlarım ben:teytey:

ay yine kendi kendime yazıp durmuşum, topiğin delisi gibi...-tatlicadiarzu-

bi yandan iş yapıp bi yandanda eski türk filmi izliyorum, yalancı yarim emel sayın ve tarık akan, çok sevdiğim bi film uzun zamandır izlememiştim çok hoşuma gitti, her seferinde ilk defa izliyomuş gibi oluyorum...çocuklar gibi seviniyorum...

izlememiş olanlara şiddetle tavsiye ederim...

Benide listeye ekleyebilirmisiniz? Özel mesah gönderemiyorum... 20 haftalık hamişim, bi kızım olucak Allahın izniyle... Tahmini doğum tarihi 5 Kasım
hoşgeldin canım hayırlı olsun vereliniortak

valla kızlar sıcak konusunda şanslıyım allahtan bizim ev 3 cephe yani kuzeye bakan taraf da var güneye bakan taraf da. ben hep kuzey tarafındayım dışarsı sıcak mı değil mi haberim bile olmuyor. yazın hep serin.

ben de yemeğimi yaptım çamaşırlar kaldı acelesi yok atarım bi ara -tatlicadiarzu-

vaaaayyyyy hamarat hatun ya, çoğunu bitirmişsin valla, bende yemeği halletsem rahatlıcam valla gerisi basit...

makina durdu galiba kalkıp şu çamaşırları asim bende bi şi ler yiyim, 3-4 parça ütülencek eşya çıktı dün yıkadıklarımdan onlarıda hallettim mi oooohhh derim artık...

heh tabi bulaşık mak. boşaltmayı unutmamak lazım nedense onu boş görmek imkansız gibi bi şi oldu artık...

ya bu televizyon beni hasta edio ya, kendi kendine sesi dibine kadar açıyo kısıyı manyakmı nedir, geçen gün servisi çağırdık alıp televizyona bi bakalım dio, laaaannnn daha tv yi alalı 1 sene olmadı hemen servisemi gidecek delimi ne ya...

nesi var hala çözemedim, pillerini değiştirdim faydası olmadı...hhhhoooffffff sorunlar hiç bitmio...

prop bi şi sorcem sen bilirsin kesin

ben mesela netbook yada laptopu tv ye bağlayıp film izleyebilirmiyim öle ama görüntü kalitesi bozulmadan, he bide nasıl bağlarım laptopu oraya bilgin varmı acaba...

ellerine sağlık cnm bende kalkim şu çamaşırları asim bari, hhhhhoooofffffff -tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

prop bi şi sorcem sen bilirsin kesin

ben mesela netbook yada laptopu tv ye bağlayıp film izleyebilirmiyim öle ama görüntü kalitesi bozulmadan, he bide nasıl bağlarım laptopu oraya bilgin varmı acaba...

HDMI cıkısı olması gerekıo bılgısayarında normal bılgısayar baglanabılıo mu bılmıyorum ama laptop ıcın HDMI cıkısı ve HDMI kablosu lazım, ayrıca satılıyo bılgısayarla bırlıkte verılmıo yanı daha once hıc kullanmadıysanız sızde yoktur buyuk ihtimalle bılgısayarının modelını yaz google a bak bakalım HDMI cıkısı yazıo mu ozellıklerınde?

Selaaaaaaam arkadaşlar...

Bu sabah doktora gittim...benim bebeişin yine uyku saatiymiş...Ama bu defa tahmin de olsa bişey duyduk doktorun ağzından nihayet...

BÜYÜK ıHTıMAL KIZZZZ

TABı EŞıM BU ıHTıMAL LAFINA SıNıR OLDU KESıN BıŞEY SÖYLESEYDı..ZATEN 2 ıHTıMAL VAR...BUNU SANA BENDE SÖYLÜYODUM AMA ıNANMIYORDUN DEDı....

Hakkımızda hayırlısı olur inşallah kesinleşmesi için 5 temmuz 4 boyutlu usg randevumuzu bekleyeceğiz artık...

hadi hayırlısı hllyvz.. sana yıne husran sana yıne hasret var :)))
ben temızlıgıme donuyorum molamı acayip uzattım gorusuruz kızlar..

yeni geldim dur bakim...

hadi hayırlısı hllyvz.. sana yıne husran sana yıne hasret var :)))
ben temızlıgıme donuyorum molamı acayip uzattım gorusuruz kızlar..

Teşekkür ederim canım ...Sanada kolay gelsin fazla yorma kendini ben temizliği abarttığım günlerde bel ağrısından uyuyamıyorum...dikkat et kendine ve bebişine...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…