HDMI cıkısı olması gerekıo bılgısayarında normal bılgısayar baglanabılıo mu bılmıyorum ama laptop ıcın HDMI cıkısı ve HDMI kablosu lazım, ayrıca satılıyo bılgısayarla bırlıkte verılmıo yanı daha once hıc kullanmadıysanız sızde yoktur buyuk ihtimalle bılgısayarının modelını yaz google a bak bakalım HDMI cıkısı yazıo mu ozellıklerınde?
Selaaaaaaam arkadaşlar...
Bu sabah doktora gittim...benim bebeişin yine uyku saatiymiş...Ama bu defa tahmin de olsa bişey duyduk doktorun ağzından nihayet...
BÜYÜK İHTİMAL KIZZZZ
TABİ EŞİM BU İHTİMAL LAFINA SİNİR OLDU KESİN BİŞEY SÖYLESEYDİ..ZATEN 2 İHTİMAL VAR...BUNU SANA BENDE SÖYLÜYODUM AMA İNANMIYORDUN DEDİ....
Hakkımızda hayırlısı olur inşallah kesinleşmesi için 5 temmuz 4 boyutlu usg randevumuzu bekleyeceğiz artık...
Arkadaşlar ben dün yoktum da geçmişe şööööle bi baktım göremedim...
CANAH arkadaşımızdan bir haber varmı? İnşallah iyidirler...
asus eeepc 1000h imiş modeli
yemeğimi yedim geldiimmm...
pek döktürmemişsiniz bugün.bi durgunluk seziyoruumm
netbook muş zaten.. bağlanmıomuş, özelliklerıne baktım da, kocanınkı ne belkı o baglanıyodur?
afiyet olsun cnm, hepimizin işi var bugün maalesef...
evet netbook minicik, kocamınki dell marka ama modelini bilmiom ki...HDMI kablosu var tv de takılı, teledünya kutusuna taktı eşim, ama bi tane daha var galiba...eşim akşam geldiğinde sorarım ama onunkinin vardır herhalde...
peki HDMI ile kocamınkini bağlayabilirsek görüntü kalitesi nasıl oluyo böle donmalar falan olurmu...
:) İnsan evde olup ayaklarını uzatıp keyif yapmak ister sen de bu sıcakta temizlik mi yapmak istiyosun kız :)ayy kolay gelsiinn...bende ewde olup temizlik yapmak istioruummm:hulya:
hayırlısı olsun cnm artık bi dahaki sefer öğrenirsiniz...
hayır bılgısayar ekranını verıo dırek tv ekranına ayı netlıkte oluyo ama bızımkı plazma oldugu ıcın mı oyle yoksa butun tv lerde mı oyle onu ıblmıorum bak.. bılgısayarda ne goruosan ekranda da onu goruosun ıste aynı kalite..
Selam kızlaaarrr ben geldim :) yürüyüşümü yaptım duşumu aldım şimdi kendime mercimek çorbası yapıyorum çok acıktım.Akşama yemek derdim de yok.Fransadan eşimin bir iş arkadaşı geldi.kadını balık yemeye götürcez ben de balık ihtiyacımı gidermiş olayım bari kendimi bugün pizzaya odaklamıştım yalan oldu.
:) İnsan evde olup ayaklarını uzatıp keyif yapmak ister sen de bu sıcakta temizlik mi yapmak istiyosun kız :)
ayy kolay gelsiinn...bende ewde olup temizlik yapmak istioruummm:hulya:
Selam kızlaaarrr ben geldim :) yürüyüşümü yaptım duşumu aldım şimdi kendime mercimek çorbası yapıyorum çok acıktım.Akşama yemek derdim de yok.Fransadan eşimin bir iş arkadaşı geldi.kadını balık yemeye götürcez ben de balık ihtiyacımı gidermiş olayım bari kendimi bugün pizzaya odaklamıştım yalan oldu.
uykum varrrrrrrrrrrdelikafadulden
teşekkür ederim Nalancığım...5 temmuza ne kaldı kiya nerdeyse doğuracam daha ihtimallerle uğraşıyorum utanmasalar doğunca görürsün ne merak ediyosun diyecekler...
Ama hayırlı ve sağlıklı olması en önemlisi tabiiii...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?