2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Arkadaşlar ben dün yoktum da geçmişe şööööle bi baktım göremedim...

CANAH arkadaşımızdan bir haber varmı? ınşallah iyidirler...

asus eeepc 1000h imiş modeli

yemeğimi yedim geldiimmm...
pek döktürmemişsiniz bugün.bi durgunluk seziyoruumm

hayırlısı olsun cnm artık bi dahaki sefer öğrenirsiniz...

Arkadaşlar ben dün yoktum da geçmişe şööööle bi baktım göremedim...

CANAH arkadaşımızdan bir haber varmı? İnşallah iyidirler...

maalesef bi haber yok henüz zaten amniyo yaptırdı canah sonucu 3 hafta sonra çıkacak o zaman kesinleşecekmiş, yani şu an zaten bi gelişme yoktur, inşallah ii sonuçlanır...

netbook muş zaten.. bağlanmıomuş, özelliklerıne baktım da, kocanınkı ne belkı o baglanıyodur?

evet netbook minicik, kocamınki dell marka ama modelini bilmiom ki...HDMI kablosu var tv de takılı, teledünya kutusuna taktı eşim, ama bi tane daha var galiba...eşim akşam geldiğinde sorarım ama onunkinin vardır herhalde...

peki HDMI ile kocamınkini bağlayabilirsek görüntü kalitesi nasıl oluyo böle donmalar falan olurmu...

Selam kızlaaarrr ben geldim :) yürüyüşümü yaptım duşumu aldım şimdi kendime mercimek çorbası yapıyorum çok acıktım.Akşama yemek derdim de yok.Fransadan eşimin bir iş arkadaşı geldi.kadını balık yemeye götürcez ben de balık ihtiyacımı gidermiş olayım bari kendimi bugün pizzaya odaklamıştım yalan oldu.

hayır bılgısayar ekranını verıo dırek tv ekranına ayı netlıkte oluyo ama bızımkı plazma oldugu ıcın mı oyle yoksa butun tv lerde mı oyle onu ıblmıorum bak.. bılgısayarda ne goruosan ekranda da onu goruosun ıste aynı kalite..

hayırlısı olsun cnm artık bi dahaki sefer öğrenirsiniz...

teşekkür ederim Nalancığım...5 temmuza ne kaldı ki ya nerdeyse doğuracam daha ihtimallerle uğraşıyorum utanmasalar doğunca görürsün ne merak ediyosun diyecekler...
Ama hayırlı ve sağlıklı olması en önemlisi tabiiii...

hııı annadım, bende acaba böle usb gibi filmi orayamı aktarıyo dedim, demek bilg. ekranı çıkıyo orda, çok manasız o zaman...

:) İnsan evde olup ayaklarını uzatıp keyif yapmak ister sen de bu sıcakta temizlik mi yapmak istiyosun kız :)

hoşgeldin tatlim. ewde olmak ne güsel şey yaa..bende yürüyüşüme çikardim şimdi..ewime gelir yemeğimi yapardim.canım helva istio onu yapardim.
işte olmaktansa ewde olup temizlik yapmayi tercih ederim düşün ne kadar bunalmişim

ayy kolay gelsiinn...bende ewde olup temizlik yapmak istioruummm:hulya:

saol cnm, evde oluncada çalışmak istersin, hep tersi olur, ev işleride bayıyor bi süre sonra...

hoş geldin tatlım, afiyet olsun şimdiden...

başka dr. a git cnm nie aynı dr.a gidiyorsun cinsiyet tespiti için, belki diğer gittiğin hemen görür...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…