2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
giddim bi kaawe yapiim kendime.bahçede bi tur atiim geliim kizlar.hiç oturasim yok pc başinda

ah kıyamam neyse sabret az kaldııı.
saol cnm, evde oluncada çalışmak istersin, hep tersi olur, ev işleride bayıyor bi süre sonra...

hoş geldin tatlım, afiyet olsun şimdiden...
sağol canım benim pişti bile şimdi yiyorum valla nasıl acıkmışım.

merhabalar , henüz özel msj vs bilebiliyor değilim , bilgilerimi buradan yazsam beni de listeye ekler misiniz acep

SAT : 17 şubat 2010
TDT : 24 kasım 2010

Merhabalar arkadaŞlar;
bugÜn ıŞyerınde tekım o yÜzden pek gırıŞ yapamadım nasılsınız?
Var mı gÜzel gelıŞmeler ?
Sayesaye hoŞgeldın aramıza :)))

hadi gözünaydın canım güzel bi
inş. hamilelik boyuca hep güzel haberler alırsın

Benide listeye ekleyebilirmisiniz? Özel mesah gönderemiyorum... 20 haftalık hamişim, bi kızım olucak Allahın izniyle... Tahmini doğum tarihi 5 Kasım

hoşgeldin canım aramıza
tarihlerimiz aynı
aynı zamanda sağlıkla doğum yapar bebişlerimizi koklarız inş.

canım birçok dr bunu anlayabiliyor senin ki neden halenihtimaller üzerine konuşuyor
sen bence başka bir dra daha git derim tatlım
bebiş sağlıkla dünyaya gelir inş.

aman yok ne gezer daha patatesleri yeni soymaya başladım valla...
merhaba marifetli hatun
bugün menü de ne var?
benim menüm belli walla pizza :))))

Yaaaaa ben de ne zamandır pizza istiyorum biz de bu akşam yiyecektik ama yalan oldu. Bu akşam arkadaşlarla dışardayız benim yerime ye bir dilimini,bir dilimini de bebeğimin yerine ye olur mu :)

hoş geldin cnm, aman bugün marifetten eser yok valla ite kaka yapıyorum işleri, patates oturtma var bide çorba yapacam, popomu kaldırabilirsem tabiiiii.....-tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…