Melcan nerelerdesin sen ya sesin soluğun çıkmadı bugünn
hııı annadım, bende acaba böle usb gibi filmi orayamı aktarıyo dedim, demek bilg. ekranı çıkıyo orda, çok manasız o zaman...
ah kıyamam neyse sabret az kaldııı.hoşgeldin tatlim. ewde olmak ne güsel şey yaa..bende yürüyüşüme çikardim şimdi..ewime gelir yemeğimi yapardim.canım helva istio onu yapardim.
işte olmaktansa ewde olup temizlik yapmayi tercih ederim düşün ne kadar bunalmişim
sağol canım benim pişti bile şimdi yiyorum valla nasıl acıkmışım.saol cnm, evde oluncada çalışmak istersin, hep tersi olur, ev işleride bayıyor bi süre sonra...
hoş geldin tatlım, afiyet olsun şimdiden...
ulayyn ne manasızı bı senın mınıcık netbook da seyretmek var bı de dev gıbı ekranda seyretmek var :))
ulayyn ne manasızı bı senın mınıcık netbook da seyretmek var bı de dev gıbı ekranda seyretmek var :))
ah kıyamam neyse sabret az kaldııı.
sağol canım benim pişti bile şimdi yiyorum valla nasıl acıkmışım.
merhabalar , henüz özel msj vs bilebiliyor değilim , bilgilerimi buradan yazsam beni de listeye ekler misiniz acep
SAT : 17 şubat 2010
TDT : 24 kasım 2010
sağol canım benimkaydirigubbakcemile3 yaptın mı yemeğiniafiyet olsun asoş...
sağol canım benimkaydirigubbakcemile3 yaptın mı yemeğini
kolay gelsin çok canım :) hadi yap bitir işini de rahatla bak saat 3 olduaman yok ne gezer daha patatesleri yeni soymaya başladım valla...
kızlar sonuçlarım çıkmış herşey normalmiş ben gidemedim hastaneye ama ablam hastanede çalışıyor daha yeni geçti hastaneye iyi oldu o almış sonuçlarımı doktorada göstermiş normal demişş
Benide listeye ekleyebilirmisiniz? Özel mesah gönderemiyorum... 20 haftalık hamişim, bi kızım olucak Allahın izniyle... Tahmini doğum tarihi 5 Kasım
Selaaaaaaam arkadaşlar...
Bu sabah doktora gittim...benim bebeişin yine uyku saatiymiş...Ama bu defa tahmin de olsa bişey duyduk doktorun ağzından nihayet...
BÜYÜK İHTİMAL KIZZZZ
TABİ EŞİM BU İHTİMAL LAFINA SİNİR OLDU KESİN BİŞEY SÖYLESEYDİ..ZATEN 2 İHTİMAL VAR...BUNU SANA BENDE SÖYLÜYODUM AMA İNANMIYORDUN DEDİ....
Hakkımızda hayırlısı olur inşallah kesinleşmesi için 5 temmuz 4 boyutlu usg randevumuzu bekleyeceğiz artık...
merhaba marifetli hatunaman yok ne gezer daha patatesleri yeni soymaya başladım valla...
Yaaaaa ben de ne zamandır pizza istiyorum biz de bu akşam yiyecektik ama yalan oldu. Bu akşam arkadaşlarla dışardayız benim yerime ye bir dilimini,bir dilimini de bebeğimin yerine ye olur mu :)hadi gözünaydın canım güzel bi
inş. hamilelik boyuca hep güzel haberler alırsın
hoşgeldin canım aramıza
tarihlerimiz aynı
aynı zamanda sağlıkla doğum yapar bebişlerimizi koklarız inş.
canım birçok dr bunu anlayabiliyor senin ki neden halenihtimaller üzerine konuşuyor
sen bence başka bir dra daha git derim tatlım
bebiş sağlıkla dünyaya gelir inş.
merhaba marifetli hatun
bugün menü de ne var?
benim menüm belli walla pizza :))))
hadi gözünaydın canım güzel bi
inş. hamilelik boyuca hep güzel haberler alırsın
hoşgeldin canım aramıza
tarihlerimiz aynı
aynı zamanda sağlıkla doğum yapar bebişlerimizi koklarız inş.
canım birçok dr bunu anlayabiliyor senin ki neden halenihtimaller üzerine konuşuyor
sen bence başka bir dra daha git derim tatlım
bebiş sağlıkla dünyaya gelir inş.
merhaba marifetli hatun
bugün menü de ne var?
benim menüm belli walla pizza :))))
hoş geldin aramıza, sağlıkla al kucağına inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?