2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yaaaaa ben de ne zamandır pizza istiyorum biz de bu akşam yiyecektik ama yalan oldu. Bu akşam arkadaşlarla dışardayız benim yerime ye bir dilimini,bir dilimini de bebeğimin yerine ye olur mu :)

yemem mi tatlım yerim seve seve çok severim pizzayıcokacimcoook

hoş geldin cnm, aman bugün marifetten eser yok valla ite kaka yapıyorum işleri, patates oturtma var bide çorba yapacam, popomu kaldırabilirsem tabiiiii.....-tatlicadiarzu-

sen bi çırpıda halledersin canım :hulya:

slm lady nasılsın cnm, ben yemek yapacam hiçte cnm istemio valla...

çoh sıcah var ya nasıl yemek yapılır aceba bilmiyorumkismile
bugün keyfim yerinde çok şükür
hem cuma hem biraz erken çıkıcam izin aldım annemlerle ananemlere kaçıcaz yazlığa

hadi gözün aydınn :lepi:

canim ne bileyim ya ne göz varmis kadinda birdaha yanina gitmesem iyi olucakalsanaalsanasmile
görme bi daha :hulya:
ben öle yapıyorum :lepi:
Napisin nan sempatiksalakcinni
iyim nan sempatiksalakcinni
bomba gibiyim bugun

eee bilg. ekranı çıkıyo dedin, koca 107 ekran lcd de minicik bilg. ekranı çıkarsa nası olcek o, bilg. ekranını yayıyormu tv nin ekranına...

allah canını almasın:roflol: heralde kı yayıo ama yayıldıgı ıcın pıxel kalıtesı dusmuo aynı kalıtede kalıyo onu deıdm ben, rezil:roflol:

ayyyy bitti işim evim ak pak oldu ama ben de bittim balkonu yıkayacaktım valla yıkamıcam yrn sbh serinken yıkarım hem de enerjıkken sabahkı enerjımden eser kalmadı kızlarrr :))) kahvemı yaptım sımdı keyıf kahvesı,, ay temızlık kokusuna bayılıyorum ya her yer mıs gıbı kokuo..

heyyy tacım geldı bu arada, hatun cok şık, ambalajlamış guzelce, yazı yazmış el yazısıyla fln valla takdır ettım karıyı :)))

benim ev leşşş. bugece gec cıkıcam yarın ısteyım boshayallersmile boshayallersmile

pazara allah kerim:gitme:

ay canim güleügüle kirlensin evin..
ben dinelenmeye çekildim kadin gelicek pazartesi ona bırakıcam artik

ay canim güleügüle kirlensin evin..
ben dinelenmeye çekildim kadin gelicek pazartesi ona bırakıcam artik

ya tatlım ben de pzts kadın alcaktım dokunmuodum o yuzden haftasonu arkadaslarım gelıcez dıyınce e ustten de olsa bı temızlık yapmma gerekıo dedım sonra da elımemı yapısır adam gıbı temızlıyım kadını da tatılden donunce alıyım dıye dusundum cunku bız yokken yıne batacaktı ev tozlancaktı oyle ıste yapmısken tam olsun dedım yaptım :)

evt canim senin yerinde bende olsam inan aynısını yaparidm için durmuyor demi..
bende aha u halimle hala bir yerleri kurcaliyrum ama dinlenmem gerek diye hemen uzanıyorum..

evt canim senin yerinde bende olsam inan aynısını yaparidm için durmuyor demi..
bende aha u halimle hala bir yerleri kurcaliyrum ama dinlenmem gerek diye hemen uzanıyorum..

sen yorma kendını ben senın yerınde olsam kılımı kıpırdatmam hem korkumdan hem de kocama gıcıklık olsun dıye :)

sen yorma kendını ben senın yerınde olsam kılımı kıpırdatmam hem korkumdan hem de kocama gıcıklık olsun dıye :)

:roflol:kız alemsin ya..bende kıpırdatmak istememde şimdi bir bebeişim var mecburn..yoksa bende kocaya gıcıklık olsun diye kalkmazdim heralde..
gerçisaolsun o benşm her işime koşar..hele şimdi çok daha yardimci oluyor hakkını yiyeyemm:asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…