çok teşekkür ederim..hepimiz hayırlısıyla sağlıkla huzurla koklayalım bebişlerimizi inşallah..
Merhabalar arkadaŞlar;
bugÜn İŞyerİnde tekİm o yÜzden pek gİrİŞ yapamadım nasılsınız?
Var mı gÜzel gelİŞmeler ?
Sayesaye hoŞgeldİn aramıza :)))
Yaaaaa ben de ne zamandır pizza istiyorum biz de bu akşam yiyecektik ama yalan oldu. Bu akşam arkadaşlarla dışardayız benim yerime ye bir dilimini,bir dilimini de bebeğimin yerine ye olur mu :)
hoş geldin cnm, aman bugün marifetten eser yok valla ite kaka yapıyorum işleri, patates oturtma var bide çorba yapacam, popomu kaldırabilirsem tabiiiii.....-tatlicadiarzu-
Fınfıkkk sen de pek suskunsun bugün yoooldu sana:)
Fınfıkkkkk neden sustun şekerim, hiç konuşmuyon valla...
slm lady nasılsın cnm, ben yemek yapacam hiçte cnm istemio valla...
hadi gözün aydınn :lepi:herkeşlere günaydın kızlarrr... bugun acayip enerjık ve hamaratım dunku gezmelerım ıyı geldı heralde.. sabah kalktım mutfagı temızledım ocak fırın tezgah fln domestosladım cifledım ohhh mıs gıbı kahvaltımızı yaptık sonra utulerımı bıtırdım bı tane çöp kalmadı utulencek sponra makıneyı calıstırdım çayımı aldım elıme buraya geldım :) temızlık yapcam bugun haftasonu arkadaslarım gelıo yatıya ayyyy 5 aydır gelmıolardı çooooooooooook mutluyum
görme bi daha :hulya:canim ne bileyim ya ne göz varmis kadinda birdaha yanina gitmesem iyi olucakalsanaalsanasmile
iyim nan sempatiksalakcinniNapisin nan sempatiksalakcinni
eee bilg. ekranı çıkıyo dedin, koca 107 ekran lcd de minicik bilg. ekranı çıkarsa nası olcek o, bilg. ekranını yayıyormu tv nin ekranına...
ayyyy bitti işim evim ak pak oldu ama ben de bittim balkonu yıkayacaktım valla yıkamıcam yrn sbh serinken yıkarım hem de enerjıkken sabahkı enerjımden eser kalmadı kızlarrr :))) kahvemı yaptım sımdı keyıf kahvesı,, ay temızlık kokusuna bayılıyorum ya her yer mıs gıbı kokuo..
heyyy tacım geldı bu arada, hatun cok şık, ambalajlamış guzelce, yazı yazmış el yazısıyla fln valla takdır ettım karıyı :)))
kadın al yani bi zahmet, çalışıosun sen hangi biriyle ılgılenceksın..benim ev leşşş. bugece gec cıkıcam yarın ısteyım boshayallersmile boshayallersmile
pazara allah kerim:gitme:
selam kızlar prop senden başka kimse yokmu gülüm
ay canim güleügüle kirlensin evin..
ben dinelenmeye çekildim kadin gelicek pazartesi ona bırakıcam artik
ya tatlım ben de pzts kadın alcaktım dokunmuodum o yuzden haftasonu arkadaslarım gelıcez dıyınce e ustten de olsa bı temızlık yapmma gerekıo dedım sonra da elımemı yapısır adam gıbı temızlıyım kadını da tatılden donunce alıyım dıye dusundum cunku bız yokken yıne batacaktı ev tozlancaktı oyle ıste yapmısken tam olsun dedım yaptım :)
evt canim senin yerinde bende olsam inan aynısını yaparidm için durmuyor demi..
bende aha u halimle hala bir yerleri kurcaliyrum ama dinlenmem gerek diye hemen uzanıyorum..
sen yorma kendını ben senın yerınde olsam kılımı kıpırdatmam hem korkumdan hem de kocama gıcıklık olsun dıye :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?