hayırlı olsun canım .Selaaaaaaam arkadaşlar...
Bu sabah doktora gittim...benim bebeişin yine uyku saatiymiş...Ama bu defa tahmin de olsa bişey duyduk doktorun ağzından nihayet...
BÜYÜK İHTİMAL KIZZZZ
TABİ EŞİM BU İHTİMAL LAFINA SİNİR OLDU KESİN BİŞEY SÖYLESEYDİ..ZATEN 2 İHTİMAL VAR...BUNU SANA BENDE SÖYLÜYODUM AMA İNANMIYORDUN DEDİ....
Hakkımızda hayırlısı olur inşallah kesinleşmesi için 5 temmuz 4 boyutlu usg randevumuzu bekleyeceğiz artık...
slm canım sen nasılsın? seni en ii ben anlıyorum sanırım muğla da yanıyor.... 3 gün sonra bi dışarı çıkım dedim başım döndü valla cıkılmaz.selam kızlar nasılsınız bebişler nasıl
izmir çok sıcak ev hapsindeyim resmen
ayyyy bitti işim evim ak pak oldu ama ben de bittim balkonu yıkayacaktım valla yıkamıcam yrn sbh serinken yıkarım hem de enerjıkken sabahkı enerjımden eser kalmadı kızlarrr :))) kahvemı yaptım sımdı keyıf kahvesı,, ay temızlık kokusuna bayılıyorum ya her yer mıs gıbı kokuo..
heyyy tacım geldı bu arada, hatun cok şık, ambalajlamış guzelce, yazı yazmış el yazısıyla fln valla takdır ettım karıyı :)))
benımkı asla yardımcı olmaz, elını bıle surmez, ben onu oyle kabullendım, cocuk konusunda mesela cok yardımcı olcana emınım, sımdıden hazırlıklar yapıo soyle konuscam boyle ogretcem fln dıye, napalım o da boyle bı ınsan ıste :):roflol:kız alemsin ya..bende kıpırdatmak istememde şimdi bir bebeişim var mecburn..yoksa bende kocaya gıcıklık olsun diye kalkmazdim heralde..
gerçisaolsun o benşm her işime koşar..hele şimdi çok daha yardimci oluyor hakkını yiyeyemm:asigim:
hayırlı olsun canım .
slm canım sen nasılsın? seni en ii ben anlıyorum sanırım muğla da yanıyor.... 3 gün sonra bi dışarı çıkım dedim başım döndü valla cıkılmaz.
Evini güle güle kirlet propcum.... tacın resmi güzel di zaten ama eline geçince daha bir memnun olana sevindim canım.
hadi gözünaydın canım güzel bi
inş. hamilelik boyuca hep güzel haberler alırsın
hoşgeldin canım aramıza
tarihlerimiz aynı
aynı zamanda sağlıkla doğum yapar bebişlerimizi koklarız inş.
canım birçok dr bunu anlayabiliyor senin ki neden halenihtimaller üzerine konuşuyor
sen bence başka bir dra daha git derim tatlım
bebiş sağlıkla dünyaya gelir inş.
merhaba marifetli hatun
bugün menü de ne var?
benim menüm belli walla pizza :))))
böğürtlen yerine ahududu yada çilek kullan cnm, böğürtlenin pek kendine has bi tadı yok ben beğenmedim ama sen bilirsin tabi...
ellerine sağlık şimdiden...
arkadaşlar aranızda hemoroid sorunu yaşamış olanınız var mı..
normalde hiç kabızlık sorunum olmaz allaha şükür benim, hamileliğimde de geçen güne kadar olmamıştı. maalesef kabızlıkla birlikte hemoroidim çıktı !!( çok üzülüyorum
pazartesi doktora gidicem inşallah dünden beri de dereotu kürüne başladım, yemeklerden önce dereotu yiyorum..
bunla ilgili bilgisi ya da tecrübesi olanınız var mı , paylaşırsanız sevirim.
yazını şimdi gördüm. böğürtlenli yaptım ama güsel oldu. herkes beğendii zemuszemus
ahududu pek sevmıyorumda çilek olabılırdi . neyse bidahakıne öyle yaparım..
sağol tarıf için tekrar kaydirigubbakcemile5
canim sordum dogruymustmm cnm bi sor bakalım doğrumuymuş...
canim hakkinda hayirlisi olsun insallah birdahakine gösterir bebisinSelaaaaaaam arkadaşlar...
Bu sabah doktora gittim...benim bebeişin yine uyku saatiymiş...Ama bu defa tahmin de olsa bişey duyduk doktorun ağzından nihayet...
BÜYÜK İHTİMAL KIZZZZ
TABİ EŞİM BU İHTİMAL LAFINA SİNİR OLDU KESİN BİŞEY SÖYLESEYDİ..ZATEN 2 İHTİMAL VAR...BUNU SANA BENDE SÖYLÜYODUM AMA İNANMIYORDUN DEDİ....
Hakkımızda hayırlısı olur inşallah kesinleşmesi için 5 temmuz 4 boyutlu usg randevumuzu bekleyeceğiz artık...
çoh sıcah var ya nasıl yemek yapılır aceba bilmiyorumkismile
bugün keyfim yerinde çok şükür
hem cuma hem biraz erken çıkıcam izin aldım annemlerle ananemlere kaçıcaz yazlığa
hadi gözün aydınn :lepi:
görme bi daha :hulya:
ben öle yapıyorum :lepi:
öyle yapicam bende artikkaydirigubbakcemile2
iyim nan sempatiksalakcinni
bomba gibiyim bugun
hepinize ii bir haftasonu diliorum kizlar..
pazartesi görüşmek üzere..kendinize ii bakin..ben öle yapicam a.s.
evet dilemma seni çok özledik!
Sağolun kızlar..Bakalım aklınızda mıyım merak ettimzemuszemusdilemma cnm özledik tabi, senin çoklu alıntılarını aradı gözlerimiz dün..aklinialirimsmile
figen ii haberlerle dönersin inşallah, umarım bi sorun yoktur....
zeyn cnm kızının ii olduğuna sevindim de şimdide sen hasta olmuşsun, çok geçmiş olsun cnm, biraz uyuyunca geçer belki...geçmiş olsun...
Ay bu kilolar hep konuşuluyor.Ben de 9 kilo aldım:çok üzgünüm:Napim ölimmi ...Zaten benimde tek tesellim iki yavrucakla , hızlı tempoyla büyük bir kısmı ilk aylarda gider düşüncesini taşıyor olmama..Hemen gitmese,emzirme olaylarından falan,yaza fıstık gibi gireriz kızlar.Azmin elinden ne kurtulmuşkaydirigubbakcemile2bencede yani. hem emzirmekle,hem bebekle ilgilenmekle zaten gitcek hepsi.Önümde canlı iki örnek olduğu için ben rahatım.Bebeğim yeter ki iyi beslensin şimdi
bijocum pozıtıf enerjı yukluyum nasıl olmıım kı.. akşam sinemaya fln gıtcez kocacıgımla cevahıre, haftasonu arkadaslarım gelcek, pazar gunu oglumun duvar kagıtlarını abajurunu perdesını fln alcaz mecburen bu pazar kesın laıncak cunku snr yokuz ve odası gelcek sonra da :) salı gunu annem gelıo kardesımle bugun karne alıolar malum, cmts de tatıle gıdıorum daha ne ısterım :)))
Melcan nerelerdesin sen ya sesin soluğun çıkmadı bugünn
valla nirde melcan bende merak ettim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?