2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hayırlı olsun canım .

selam kızlar nasılsınız bebişler nasıl
izmir çok sıcak ev hapsindeyim resmen
slm canım sen nasılsın? seni en ii ben anlıyorum sanırım muğla da yanıyor.... 3 gün sonra bi dışarı çıkım dedim başım döndü valla cıkılmaz.

Evini güle güle kirlet propcum.... tacın resmi güzel di zaten ama eline geçince daha bir memnun olana sevindim canım.

benımkı asla yardımcı olmaz, elını bıle surmez, ben onu oyle kabullendım, cocuk konusunda mesela cok yardımcı olcana emınım, sımdıden hazırlıklar yapıo soyle konuscam boyle ogretcem fln dıye, napalım o da boyle bı ınsan ıste :)

ay hıc kırlenmesın mumkunse :) saol cnm kafama taktım cok seker durdu.. aslında ne kdr onemsız bısı bı toka parcası sonucta ama o da dogumla ılgılı ya sevındırık oldum :)

tşk ederim canım sağolasın :)

hepinize ii bir haftasonu diliorum kizlar..

pazartesi görüşmek üzere..kendinize ii bakin..ben öle yapicam a.s.

selam kızlar nasılsınızz a.s.
ben yanıyoruuuuuummmmm allahım sabır çekiyorum 4 gündür uyku diye bişeyyok zaten ağrılarım hat safada
abartısız söylüyorum şu an evin içindeki derece 36 yı gösteriyor dışarıda 45 den aşa değil akannehir klimayıda taktıramadık bir türlü şu bitmek tükenmek bilmeyen poyraz yaktı kavurdu bizi abartısız dün 6 litre su içmişimdir doğru dürüst tuvalete çıkmadım su içindeyim :bbo:
dün doktora çıktım tahlil sonuçlarımı gösterdim idrar kültürüm tit temiz çıktı şükür denize izin vermişti az bekle hatırlat bana sonra demişti hatırlattım dün girmesen iyi olur dedi çok üzüldüm :gitme: neyse sağlık olsunda ordan çıkıp kuaföre gittim nerdeyse belime kadar olan saçımı katlı küt kestirdim üzüldüm ama napıyım pişiyodum duşa bile girmek istemiyordum benim saçım çok çabuk uzar beyazlarım yarıya geldi kuaför %100 bitkisel boya yapalım dedi istemedim yeğenimde orda çalışıyor oda onayladı ama içime sinmedi bende karar aldım allah izin verirse doğuma yakın açık renge boyatıyım diyorum 1 hafta kala filan napıyım değişiklik yapmış olurum bu vesileyle

off kızcaksınız bana çenem düştü bea

kızlar bugün yoğun olduğum için giremedim.
umarım hepiniz iyisinizdir. ben saat 18.00 de çok çok iyi olucam.
izne ayrılıyorum ve 9 gün yokum.
evde bol bol yatıp işlerimi halledicem.
bilgisayarım olmadığı için sizden uzak kalıcam.
hepiniz kendinize iyi bakın.
görüşmek üzere öpüyorum hepinizi.

patatesler olmak üzere fırında pişiyorlar, çorbayıda yaptım, kocişte erken geldi oturuyoz şimdi...

patatesler olduktan sonra fotosunu çekip yamyamlara koycam tarifiyle birikte...

arkadaşlar aranızda hemoroid sorunu yaşamış olanınız var mı..

normalde hiç kabızlık sorunum olmaz allaha şükür benim, hamileliğimde de geçen güne kadar olmamıştı. maalesef kabızlıkla birlikte hemoroidim çıktı !! ( çok üzülüyorum

pazartesi doktora gidicem inşallah dünden beri de dereotu kürüne başladım, yemeklerden önce dereotu yiyorum..

bunla ilgili bilgisi ya da tecrübesi olanınız var mı , paylaşırsanız sevirim.

böğürtlen yerine ahududu yada çilek kullan cnm, böğürtlenin pek kendine has bi tadı yok ben beğenmedim ama sen bilirsin tabi...

ellerine sağlık şimdiden...

yazını şimdi gördüm. böğürtlenli yaptım ama güsel oldu. herkes beğendii zemuszemus
ahududu pek sevmıyorumda çilek olabılırdi . neyse bidahakıne öyle yaparım..
sağol tarıf için tekrar kaydirigubbakcemile5

hemen dr.a git cnm, ne kadar geç gidersen o kadar kötüleşir, senin poponda şu an sivilce gibi kabarık bi şi var dr. onu delip sıkacak ve ordaki kanı akıtacak, sonra sana fitil vercek, onu sabah akşam kullancaksın ve bir hafta içinde düzeleceksin, ama çok kötü durumlarda sıkmayla olmuyor ameliyat gerekiyor, geçmiş olsun...

Kızlar ben ufaktan kaçar, kociş acıkmaya başladı sofrayı hazırlim, daha karpuzu kesicem, daha sonra gelirim vaktim olursa, hepiniz ii bakın kendinize...

afiyet olsun canımm.
benım eşimde gelır bırazdan. bugunde yemek derdim yoktu yuppiiii kaydirigubbakcemile2 böreklerden yeriz bide çay ohhh yarına Allah kerim kaydirigubbakcemile3sositososito

benm evde yeemkde yok.yemek yapcak bişeyde yok.markete gitmek bile okdar büyüoki gözümde.her oda azına kadar çamaşır dolu.mutfak dolbımı indirmem lazım.herkez yardım edilm diyo ama benm içime hiç sinmiyo kimsenin yaptığı.başak burcu özellğinden biri uyuz oluyorum huyuma ama neypım.görümcemler geliyo yapıyo onlar gitikten sonra ben arkalarından tekrar.çok ayıp ama elimde deilllll.o yzüden gen iş başa düştü

tmm cnm bi sor bakalım doğrumuymuş...
canim sordum dogruymus
canim hakkinda hayirlisi olsun insallah birdahakine gösterir bebisin

hepinize ii bir haftasonu diliorum kizlar..

pazartesi görüşmek üzere..kendinize ii bakin..ben öle yapicam a.s.

sanada iyi haftasonlari canim:gitme:

evet dilemma seni çok özledik!

Sağolun kızlar..Bakalım aklınızda mıyım merak ettimzemuszemus
bencede yani. hem emzirmekle,hem bebekle ilgilenmekle zaten gitcek hepsi.Önümde canlı iki örnek olduğu için ben rahatım.Bebeğim yeter ki iyi beslensin şimdi
Ay bu kilolar hep konuşuluyor.Ben de 9 kilo aldım:çok üzgünüm:Napim ölimmi ...Zaten benimde tek tesellim iki yavrucakla , hızlı tempoyla büyük bir kısmı ilk aylarda gider düşüncesini taşıyor olmama..Hemen gitmese,emzirme olaylarından falan,yaza fıstık gibi gireriz kızlar.Azmin elinden ne kurtulmuşkaydirigubbakcemile2

Oh süper tataile demek.Benimde az kaldı temmuz 1 de kısmetse gideceğim.Bol bol yüzüp,sabahları sahilde yürüyüşümü yapayım diyorumkaydirigubbakcemile5

Ancak gecenin şu saati yazabiliyorum,kayınvalidemin yanında doğal olarak fırsat olmuyor,hem ayıp olur düşüncesindeyim.
Bugün boğaza gittik,gezdik,orataköyde kumpir yedik,dondurma da ..:icecream:Kayınvalidemi gezdirdik.
2 gün önce sağlık ocağına gitmiştim bu arada..Tahlil sonuçlarımı almıştım,kan sayımı biraz düşük çıkmış,o da düzelir artık demir takviyesi alıyorum..Kızımın ve oğlumun kalp atışlarını da dinledim,şükürBir de gümbür gümbür tekmelerini hissetsemboshayallersmile
Gitmeden ayrıntılı ultrasona da gireceğim...

Melcan nerelerdesin sen ya sesin soluğun çıkmadı bugünn

valla nirde melcan bende merak ettim...

canlarımm benimm beni merak etmişler saolunn kıslar cok mutlu oldumm
benim ay sonuna kadar malesef işlerim cok yoğun sizlerle olmayıda cok seviyorum
o yüzden topikten ayrılamadığım için giremiyorum şimdi geçmişi okuyabildin uykum kaçtıdaa az serin gibi geldi hava az ütü yaptım dahada bissürü var evimde temizlenecekkk offfff öptüm hepinizi ve bebikleriniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…