2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydın arkadaşlar şu an show tv de hamilelikle ilgili bi program var ...

Son düzenleme:
günaydın annişler................. ve onların kuzuları .

Akça bende onu izliyorummmmmmmmm sağol şeker.

günaydınn güzel anneler ve tatlı minik bebişleri
nasılsınız? sıcaklarla başımız dertte di mi
oyyy bu yaz zor geçecek ama herşey bebişlerimiz için katlanacağız

günaydın kızlarrrrr
ohhh ne güzel herkes yavaştan izne ayrılıyor tatile gidiyorr. benim malesef ne iznim var ne tatile gidicem. full tempo monoton hayat....

bu arada dün akşam kadınbudu köfte yaptım ilk kez :lepi:

bende cuma günü izine ayrılacam inş. bi aksilik olmaz
h.içi de kontrolüm var
hem sağlık ocağına gidip tetanoz aşımı olacam hem dr a gidip kontrolümü olacam

Akrep'ler kendi burçlarina gösterilen tepkiden bikmislardir. Onlarin acimasiz ve tehlikeli oluslari varsayimi yanlistir. Ancak savunurken bu özelliklerini ortaya çikarabilir.

Akrep tedbili kiyafetle dolasmaktan hoslanir.

Gözlerine bakin. Yesil, mavi, kahverengi, siyah olabilir; ancak bu gözler, büyüleyici bir israrla, delip geçici bakislarla bakar. Her seferinde size böyle israrla bakacaktir. Akrep'in gözleri, sanki ruhunuzu delip geçercesine, acimasizca, içinizin derinliklerine bakar.

Ses tonu kadife gibi yumusak, kisik ve son derece etkileyicidir. Konusmasi ya agir ve ölçülü ya da güçlü ve kesik kesik olabilir. Ancak kendisini asla küçümsemez. Akrep kesinlikle gurur sahibi bir insandir. Ne oldugunu ne olmadigini çok iyi bilir.

Hakaretler bir kulagindan girer digerinden çikar, komplimanlar onu yerinden bir santim oynatmaz. Baskalarinin, kusurlarini ve erdemlerini sayip dökmelerine ihtiyaci yoktur. En iyi sekilde övgülerinizi sükunetle kabul eder, en kötü olasilikla, sizin niyetinizden kuskuya düser.

Dogumunda aldigi agir yildiz etkileriyle huzursuz biri olan Kasim dogumlu bazi insanlar vardir. Çok az sayida sinirli Akrep'e rastlarsiniz.

Çogunun güçlü fiziksel yapilari vardir. Yüzleri göze çarpacak kadar büyük ve keskin hatlari vardir, açik bir sekilde anlamlidir, burun oldukça büyük, bazen gaga biçimindedir. Genellikle yüz çok solgun, neredeyse yari saydamdir, kaslari kalin ve burun köprüsünün, üstünde birbirine örülmüs görünümündedir.

Akrep'in varliginda, kendisini ele veren elektrikli bir canlilik vardir. Ne kadar sakin olmaya çalirsa çalissin, böylesine bir canlilik gözlerden gizlenemez. Erkeklerin bacaklari ve kollari, çogunlukla kizilimsi tonda, tüylerle kaplidir. Akreplerin çogunun saçlari ve gözleri koyu renktir.

Böylesine üstün bir kisiligi kiskanmak gerekir. Duygulari ne kadar alt üst olursa olsun, bunlarin Akrep'in o donmus hareketsiz yüzüne yansidigini çok nadiren görürsünüz. Bu insanlar gururlu ve bilinçli olarak yüzlerinde bos bir ifade tasirlar. Onlar yüzlerine duragan olmayi emrederler, yüzleri de bu emre itaat eder.

Tebessümler ender görülür ama içtendir. O hiçbir zaman utanip, çekinmeyecek veya gururlanarak kabarmayacaktir. Her zaman en üst düzeyde tepki gösterir; çünkü sizin karakterinizi ve niyetinizi amansizca incelemek, ayni zamanda kendi gizemini korumak Akrep'in sanatidir, ve o bunun ustasidir.

Akrep annelerine duyrulur...başımız dertte...

Benide listeye ekleyebilirmisiniz? Özel mesah gönderemiyorum... 20 haftalık hamişim, bi kızım olucak Allahın izniyle... Tahmini doğum tarihi 5 Kasım
aramıza hoşgeldin canım.

inşallah onu da duyacağız.ben hersabah klasik müzik eşliğinde oğlumla konuşuyorum oda bana işaret veriyor ve ilk defa bugün dışardan farkedilir cinsdendi çok güzel çok şükür allahım.
hllyvz evet akrep karizmatik cool ve baskın bir burçdur bakalım bide çapkın olurlar. ama en ii yengeçle anlaşırlar bende yengecim oğlum benle ii anlaşacak inş kaydirigubbakcemile3

ben boğa burcuyum acaba biz anlaşabilecek miyiz???

anlaşır canım boğada yengeç akrep balık burcunun anlaşabileceğidir.Ama ben seni boğa gibi düşünmemiştim hep balık olduğunu düşündüm nedense aslında boğada olabilirsin savaşcı ruhun varrrrrrrr.

Saces benim eşim yengeç onunla anlaşamadığımız tek konu ve bütün problemlerimizin kaynağı annesine aşık olması onu kusursuz, mükemmel görmesi...hatta bana evlenmeden önce..."evde bi problem çıkarsa muhakkak senden kaynaklanmıştır benim annem hiç dedikodu yapmaz hiiiiç yalan söylemez...hep alttan alır...hep senin iyiliğini düşünür yani o hiç bir problamın kaynağı olamaz demişti"
inanılmaz değilmi???

gerçekten inanması zor cümleler eşin bu derece bağlı annesine yani
çok zor kadın yapsa bile oğlunun gözünde asla yapmamıştır
sende uzak durmaya çalş tatlım
bende boğa burcuyum
bu tür durumlar da sessizliğe bürünürüm
hiç tartışmaya girmem

günaydınn güzel anneler ve tatlı minik bebişleri
nasılsınız? sıcaklarla başımız dertte di mi
oyyy bu yaz zor geçecek ama herşey bebişlerimiz için katlanacağız
Benim tansiyonum hep düşük olduğu için hep buz gibiyim. Eşim bu sıcakta nasıl buz gibi olabiliyorsun diye hayretler içinde.kaydirigubbakcemile3
inanamıyorum yaaaaaa. Tam facia :Sklava:

Merhaba Barayscım yorumun için teşekkür ederim geçmişten hatırlarsan ben eşimle boşanma aşamasına kadar geldim bu nedenlerle 10 haftalık hamileyken kaynanamların binasından taşındım başka bir yere...

Aynen dediğin gibi o cadolozlarla ve vurkaç taktikleriyle başetmeye ne gücüm var nede terbiye seviyem uygun o nedenle istiridyenin içindeki inci tanesi gibi kendimi inzivaya çektim...etrafıma kalın duvarlar ördüm...çünkü çok hassasım bu durumum mide rahatsızlıkları olarak karşıma çıktı ömrümce mide kanaması geçirdim...gastrit ülser vs. herşey var bende...anne aşkının bu kadarı insanın yuvasını yıkar üstelik annesi eşimin tarif ettiğinin tam zıttı ama oğlunu inandırmış birkere...hayırlısı olsun ne yapalım...neyseki hayatımdaki öncelik artık bebeğime ait olanları düşünüp üzülmeye daha az vaktim kaldı:)

sakın sakın kendine zarar verme olur mu?Daha önce anlatmıştın sen burda durumları hakkaten dayanılmaz durumlar çok sabırlısın sende peygamber sabrı var kesinlikle çünkü ben şimdiye o kaynanayı dövmüştüm saç baş Hıncımı alana kadar da dövmüştüm hem de

Asocuğum merhabalar...ben o facianın oğluyla evliyim...hatta torununa hamileyim...benim psikolojimi sen düşün artık sempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…