sakın sakın kendine zarar verme olur mu?Daha önce anlatmıştın sen burda durumları hakkaten dayanılmaz durumlar çok sabırlısın sende peygamber sabrı var kesinlikle çünkü ben şimdiye o kaynanayı dövmüştüm saç başHıncımı alana kadar da dövmüştüm hem de
Asocuğum merhabalar...ben o facianın oğluyla evliyim...hatta torununa hamileyim...benim psikolojimi sen düşün artık sempatiksalakcinni
merhaba canım,allah sana sabır vermiş diyorum yaa ben o kadar sabırlı değilim doğrusu.neyse canım nasılsa evleriniz uzaklaştı o cadıdan az da olsa.Çoktan haketti tatlım...ellerine sağlık derim...
nuarada doktor büyük ihtimalle kızım olacağını söyledi...çok mutlu oldum ama keşke ihtimal değilde kesin bişeyler söyleseydi...seninde kızın olacak inşallah ne güzeeeeeeel...olumunekankayizsmile
günaydınnnnnn :)Günaydınnnnnn nasılsınız kızlar ??
gece sıcaktan uyuyamıyorum bile sürekli uyanıyorum dön öte dön beri üf..
merhaba canım,allah sana sabır vermiş diyorum yaa ben o kadar sabırlı değilim doğrusu.neyse canım nasılsa evleriniz uzaklaştı o cadıdan az da olsa.
Evet canım kızım oluyor benim =)))))) kız ihtimali verdiyse kızdır bence.ama hayırlısı olsun sağlıklı olsun neyin olursa olsun.allah sağlıklısını versin hepimize.Benim bir arkadaşım doğum yaptı bu hafta içi ona gitcem inşallah bebek görmeye.Kızı anne karnındayken ayaklarını rahme dayamış hep bu yüzden de ayakları içe dönük olmuş.anneler gününde doğdu bebek.doğduğu günden beri ayakları alçıda :S 3 hafta daha alçıda kalcakmış zavallı bebek.:S allah göstermesin allah hepimize sağlıklısını versin inşallah
Günaydınnnnnn nasılsınız kızlar ??
hadi yaa iyi bari geçsin ya küçücük bacakları alçıda hep ağlıyor sıcaklarda da alçı hiç çekilmez.inşallah iyileşir o da canım yaAsocum benim eltiminde başına geldi ama şimdi kemikler yumuşak olduğu için hiç bir iz bırakmadan geçiyor bu durum...geçmiş olsun arkadaşına Rabbim acil şifalar versin inş.
Merhaba Barayscım yorumun için teşekkür ederim geçmişten hatırlarsan ben eşimle boşanma aşamasına kadar geldim bu nedenlerle 10 haftalık hamileyken kaynanamların binasından taşındım başka bir yere...
Aynen dediğin gibi o cadolozlarla ve vurkaç taktikleriyle başetmeye ne gücüm var nede terbiye seviyem uygun o nedenle istiridyenin içindeki inci tanesi gibi kendimi inzivaya çektim...etrafıma kalın duvarlar ördüm...çünkü çok hassasım bu durumum mide rahatsızlıkları olarak karşıma çıktı ömrümce mide kanaması geçirdim...gastrit ülser vs. herşey var bende...anne aşkının bu kadarı insanın yuvasını yıkar üstelik annesi eşimin tarif ettiğinin tam zıttı ama oğlunu inandırmış birkere...hayırlısı olsun ne yapalım...neyseki hayatımdaki öncelik artık bebeğime ait olanları düşünüp üzülmeye daha az vaktim kaldı:)
Günaydınnnnnn nasılsınız kızlar ??
günaydınnnnnn :)
bizim yatak odası gündüz güneş almadığı için hep serin yaz kış. ben dün gece hafif üşüdüm bile :)tansiyonum düşük diye zaten hep vücudum soğuk onun da etkisi var sanırım.
canim negüzel gezmis eglenmissin sen daha hissetmeye baslamadinmi canim bebisleriAncak gecenin şu saati yazabiliyorum,kayınvalidemin yanında doğal olarak fırsat olmuyor,hem ayıp olur düşüncesindeyim.
Bugün boğaza gittik,gezdik,orataköyde kumpir yedik,dondurma da ..:icecream:Kayınvalidemi gezdirdik.
2 gün önce sağlık ocağına gitmiştim bu arada..Tahlil sonuçlarımı almıştım,kan sayımı biraz düşük çıkmış,o da düzelir artık demir takviyesi alıyorum..Kızımın ve oğlumun kalp atışlarını da dinledim,şükürBir de gümbür gümbür tekmelerini hissetsemboshayallersmile
Gitmeden ayrıntılı ultrasona da gireceğim...
canlarımm benimm beni merak etmişler saolunn kıslar cok mutlu oldumm
benim ay sonuna kadar malesef işlerim cok yoğun sizlerle olmayıda cok seviyorum
o yüzden topikten ayrılamadığım için giremiyorum şimdi geçmişi okuyabildin uykum kaçtıdaa az serin gibi geldi hava az ütü yaptım dahada bissürü var evimde temizlenecekkk offfff öptüm hepinizi ve bebikleriniz
Sırf doğum için o doktora gidiyorum ben.Doğumum esnasında bir yere gidemez giderse yollamam hapsederim biyere onumerhaba arkadaşlar doğum zamanı kurban bayramına gelirse doktorumuza ulaşabilirmiyiz?malum bayram tatilibilmiyorumkismile
canim negüzel gezmis eglenmissin sen daha hissetmeye baslamadinmi canim bebisleri
canim arada gel özletme kendini
merhaba arkadaşlar
pazara gitme gafletinde bulundum.sımdı perişanımmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?