2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Çoktan haketti tatlım...ellerine sağlık derim...

nuarada doktor büyük ihtimalle kızım olacağını söyledi...çok mutlu oldum ama keşke ihtimal değilde kesin bişeyler söyleseydi...seninde kızın olacak inşallah ne güzeeeeeeel...olumunekankayizsmile

Günaydınnnnnn nasılsınız kızlar ??
gece sıcaktan uyuyamıyorum bile sürekli uyanıyorum dön öte dön beri üf..

Asocuğum merhabalar...ben o facianın oğluyla evliyim...hatta torununa hamileyim...benim psikolojimi sen düşün artık sempatiksalakcinni

merhaba canım,allah sana sabır vermiş diyorum yaa ben o kadar sabırlı değilim doğrusu.neyse canım nasılsa evleriniz uzaklaştı o cadıdan az da olsa.
Evet canım kızım oluyor benim =)))))) kız ihtimali verdiyse kızdır bence.ama hayırlısı olsun sağlıklı olsun neyin olursa olsun.allah sağlıklısını versin hepimize.Benim bir arkadaşım doğum yaptı bu hafta içi ona gitcem inşallah bebek görmeye.Kızı anne karnındayken ayaklarını rahme dayamış hep bu yüzden de ayakları içe dönük olmuş.anneler gününde doğdu bebek.doğduğu günden beri ayakları alçıda :S 3 hafta daha alçıda kalcakmış zavallı bebek.:S allah göstermesin allah hepimize sağlıklısını versin inşallah

günaydınnnnnn :)
bizim yatak odası gündüz güneş almadığı için hep serin yaz kış. ben dün gece hafif üşüdüm bile :)tansiyonum düşük diye zaten hep vücudum soğuk onun da etkisi var sanırım.

Asocum benim eltiminde başına geldi ama şimdi kemikler yumuşak olduğu için hiç bir iz bırakmadan geçiyor bu durum...geçmiş olsun arkadaşına Rabbim acil şifalar versin inş.

Günaydın Esracım bende pek kaliteli uyuyamıyorum malesef...sıcak değilde derdim midem bir acayip hiçbişeyi hazmetmiyor gibi...zaten 5 aydır sabah 6 da açıyorum gözlerimi birdaha uyku falan yok...bebişler doğunca sarılıp onlara rahat rahat uyuruz artık

Asocum benim eltiminde başına geldi ama şimdi kemikler yumuşak olduğu için hiç bir iz bırakmadan geçiyor bu durum...geçmiş olsun arkadaşına Rabbim acil şifalar versin inş.
hadi yaa iyi bari geçsin ya küçücük bacakları alçıda hep ağlıyor sıcaklarda da alçı hiç çekilmez.inşallah iyileşir o da canım ya

Neyse kızlar ben çıkıyorum. Fön çektirmeye gitcem bugün arkadaşlarımıza davetliyiz gemliğe gitcez öğleden sonra kızımı gezmelere götürcem :)

yapımızda var sanırım
ben tartışmayı sevmem asla belden aşağı vurmam o yüzden
uzlaşmayı denerim olmadı mı
kendi köşeme çekilirim tabi ki zararı bana oluyor
sende mide sorunu bende sedef oluştu
sedefle uğraşıyorum en ufak sıkıntı da
onun için dedim yaa mümkün olduğunca uzak kal tatlım
ama maalesef doğum sürecinde mutlaka karşılaşırsın buna hazırlıklı ol tatlımmm

bende dün gece uykum çok bölündü
her akşam duş alıp öyle yatıyorum ama dün gece çok uykusuz kaldım

öyle bir yatak odası bende istiyorum
bizim oda çok güneş alıyor
sabah erkenden gözlerimi açıyorummm

Geçmiş olsun barayscım dediğin gibi sedefte mide gibi psikoloji kökenli bir rahatsızlık...Allah bizi üzüp genç yaşta dert sahibi edenlere akıl fikir merhamet versin...bizede bol sabır...taşındığımdan beri hiç görüşmüyorum...ama doğum sürecinde neler olur bilemem...bu el memleketinde kendi başıma büyüteceğim bebişimi...hayırlısı...

canim negüzel gezmis eglenmissin sen daha hissetmeye baslamadinmi canim bebisleri

canim arada gel özletme kendini

merhaba arkadaşlar doğum zamanı kurban bayramına gelirse doktorumuza ulaşabilirmiyiz?malum bayram tatilibilmiyorumkismile

ınşallah bayramdan önce yada sonra doğururuz...tam bayramda biraz zor bulmamız...

canim negüzel gezmis eglenmissin sen daha hissetmeye baslamadinmi canim bebisleri

canim arada gel özletme kendini

merhaba arkadaşlar

pazara gitme gafletinde bulundum.sımdı perişanımmmm

Bir ara ili hafta önce falan baya baya pıt pıtlarını hissettim ama şimdil pek hissedemiyorum..20. haftada falan daha bariz hissedilirmiş,10 gün sonra kontrolüm var,iyidir inşallah kuzucuklarım:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…