2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canim negüzel gezmis eglenmissin sen daha hissetmeye baslamadinmi canim bebisleri

canim arada gel özletme kendini

gelirim canım bende sizi cok özlüyorummm

merhaba arkadaşlar doğum zamanı kurban bayramına gelirse doktorumuza ulaşabilirmiyiz?malum bayram tatilibilmiyorumkismile

:) benim geçen sene bi arkadaşım bayramın 2.günü doğum yaptı dr.ulaşamadıı ama doğum yaptı beklemedi bebecikk göbek adıda bayram sempatiksalakcinnibenim kasımın başı benim bebekim beklemez sanırım

canim sordum dogruymus

saol tatlım...opuyorumnanaktan

cnm benim geçmiş olsun ilaç takviyesi ile düzelir değerlerin merak etme...inşallah en yakın zamanda tekmeleride hissedersin...

merak ettik tabi, hem alıştır hem uğrama olmaz öle, hep senmi yoklama yapcen bakalım...

ellerine sağlık cnm...

iyi akşamlar kızlar ancak fırsat bulup yazabiliyorum.son güblerde çok giremiyorum.kızkardeşlerim ve yeğenlerim geldiler.onlarla zamanı geçiriyorum.1 temmuzda da ailemin yanına gidiyorum iki ay yokum.gidene kadar ara sıra girmeye çalışacağım.inşallah herkes ve bebişler iyidir

Canım valla ben de 1 temuzda özgürüm..hihoyyyt1 yıl çalışmayacağım Allah izin verirse.

Nalancım iyi dileklerin için teşekkür ederim canım.Ben haylaz miniklerimi hissetmek istiyorum artık yaa:ecrin_bebek:

canim kendini fazla özletme gel arada
Bir ara ili hafta önce falan baya baya pıt pıtlarını hissettim ama şimdil pek hissedemiyorum..20. haftada falan daha bariz hissedilirmiş,10 gün sonra kontrolüm var,iyidir inşallah kuzucuklarım:Saruboceq:
canim iyidirler insallah benimkide sabah bayagi hareketli sonra duruyor birde aksam üzeri uzanirsam oynuyor gün icinde tik yok bizimkindede herkesin farkli oluyor
gelirim canım bende sizi cok özlüyorummm
alistik birbirimize bir kisi bile gelmese gözüm ariyor benim eminim sizlerde öylesinizdir

kimse yok galibaaa eşim eğitimde bende evdeyim uzun zamandan beri ilk defa pazar günü bilgisayar bana kaldı hepinize iyi pazarlarrr

günaydın bayanlarr
dün çok yoğundum buün de keyif yapıyorum eşim tv izliyo ben de size bi bakim dedimm

Hepınıze tekrar merhabaa balkonları yıkadım ÇamaŞırlarıda makınadan Çıkardım astım kurusun sonrada ÜtÜmÜ yaparım evde keyıf yapıyom demınde sonuna kadar aÇtım mÜzıĞın sesını oynadım zıpladım durdum delı gıbı :) yukardakı damlar bırasdan bananeeeeee

Çok sevdıĞım bır arkadaŞım ayaĞını burkmuŞ Çatlak var galıba ınŞallah yoktur da yarım alÇıya almıŞlar kÜÇÜkde bebeĞı var aklım onda ıŞlerım bıtsın gıdeceĞım yanına hepınızı ÖpÜyorumm gÜsel bır pazar dılıyorum hepınızee

iyiyim canim sagol sen nasilsin
tatlim kacgündür ugramiyorsun neler yapiyorsuna.s.

canım birkaç gün dizi izledim sonra da 2 odanın boya işi başladı eh ustaya yemek şu lazım getir çay servisi falan derken, dün de kızlarla piknik alışverişi falan yaptık eve geldim yine iş güç. piknik de ertelendi arkadaşım ayağını burkmuş üzüldük baya onun için.. şimdi de takılıyorum öyle eşim dışarı çıktı.. sen napıyosun nası oldu kızın?

canim imrendim valla sana negüzel gez dolas burda öyle yagmur yagiyorki disari cikamiyoruzakannehirdaha yazin tadina varamadik kizimda cok sükür iyi oldu simdi ögretmen geldi ders veriyor biraz zorlaniyor ögretmen tuttum calisiyorlar insallah buseneyi kazasiz atlatiriz okul problemleri insani mahvediyor:bbo:

haberleri izliyorum. gencecik cocuklarımız gittiyine... allah analarına babalarına sabırlar versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…