canim negüzel gezmis eglenmissin sen daha hissetmeye baslamadinmi canim bebisleri
canim arada gel özletme kendini
merhaba arkadaşlar doğum zamanı kurban bayramına gelirse doktorumuza ulaşabilirmiyiz?malum bayram tatilibilmiyorumkismile
canim sordum dogruymus
Ancak gecenin şu saati yazabiliyorum,kayınvalidemin yanında doğal olarak fırsat olmuyor,hem ayıp olur düşüncesindeyim.
Bugün boğaza gittik,gezdik,orataköyde kumpir yedik,dondurma da ..:icecream:Kayınvalidemi gezdirdik.
2 gün önce sağlık ocağına gitmiştim bu arada..Tahlil sonuçlarımı almıştım,kan sayımı biraz düşük çıkmış,o da düzelir artık demir takviyesi alıyorum..Kızımın ve oğlumun kalp atışlarını da dinledim,şükürBir de gümbür gümbür tekmelerini hissetsemboshayallersmile
Gitmeden ayrıntılı ultrasona da gireceğim...
canlarımm benimm beni merak etmişler saolunn kıslar cok mutlu oldumm
benim ay sonuna kadar malesef işlerim cok yoğun sizlerle olmayıda cok seviyorum
o yüzden topikten ayrılamadığım için giremiyorum şimdi geçmişi okuyabildin uykum kaçtıdaa az serin gibi geldi hava az ütü yaptım dahada bissürü var evimde temizlenecekkk offfff öptüm hepinizi ve bebikleriniz
günaydın kızlarrrrr
ohhh ne güzel herkes yavaştan izne ayrılıyor tatile gidiyorr. benim malesef ne iznim var ne tatile gidicem. full tempo monoton hayat....
bu arada dün akşam kadınbudu köfte yaptım ilk kez :lepi:
iyi akşamlar kızlar ancak fırsat bulup yazabiliyorum.son güblerde çok giremiyorum.kızkardeşlerim ve yeğenlerim geldiler.onlarla zamanı geçiriyorum.1 temmuzda da ailemin yanına gidiyorum iki ay yokum.gidene kadar ara sıra girmeye çalışacağım.inşallah herkes ve bebişler iyidir
canim kendini fazla özletme gel aradaiyi akşamlar kızlar ancak fırsat bulup yazabiliyorum.son güblerde çok giremiyorum.kızkardeşlerim ve yeğenlerim geldiler.onlarla zamanı geçiriyorum.1 temmuzda da ailemin yanına gidiyorum iki ay yokum.gidene kadar ara sıra girmeye çalışacağım.inşallah herkes ve bebişler iyidir
canim iyidirler insallah benimkide sabah bayagi hareketli sonra duruyor birde aksam üzeri uzanirsam oynuyor gün icinde tik yok bizimkindede herkesin farkli oluyorBir ara ili hafta önce falan baya baya pıt pıtlarını hissettim ama şimdil pek hissedemiyorum..20. haftada falan daha bariz hissedilirmiş,10 gün sonra kontrolüm var,iyidir inşallah kuzucuklarım:Saruboceq:
gelirim canım bende sizi cok özlüyorummm
alistik birbirimize bir kisi bile gelmese gözüm ariyor benim eminim sizlerde öylesinizdir
canim kendini fazla özletme gel arada
canim iyidirler insallah benimkide sabah bayagi hareketli sonra duruyor birde aksam üzeri uzanirsam oynuyor gün icinde tik yok bizimkindede herkesin farkli oluyor
gelirim canım bende sizi cok özlüyorummm
alistik birbirimize bir kisi bile gelmese gözüm ariyor benim eminim sizlerde öylesinizdir
İnşallah öyledir canım yaaa,kalp atışlarını da duydum aslında ama bu aralar kıpırtılarını hisedemiyorum.Heyecanla bekliyorumboshayallersmile
Günaydın canım nasılsıngünaydin kizlar hepinize güzel pazarlar
iyiyim canim sagol sen nasilsinGünaydın canım nasılsın
günaydın bayanlarr
dün çok yoğundum buün de keyif yapıyorum eşim tv izliyo ben de size bi bakim dedimm
iyiyim canim sagol sen nasilsin
tatlim kacgündür ugramiyorsun neler yapiyorsuna.s.
canım birkaç gün dizi izledim sonra da 2 odanın boya işi başladı eh ustaya yemek şu lazım getir çay servisi falan derken, dün de kızlarla piknik alışverişi falan yaptık eve geldim yine iş güç. piknik de ertelendi arkadaşım ayağını burkmuş üzüldük baya onun için.. şimdi de takılıyorum öyle eşim dışarı çıktı.. sen napıyosun nası oldu kızın?
Ay untumuşum yazmayı bafo, pazarlar kalabalık olur.Bulabildin mi bişeyler
haberleri izliyorum. gencecik cocuklarımız gittiyine... allah analarına babalarına sabırlar versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?