2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Cumartesi günü Recep Has hocamın yardımcısı aradı, amniyo sonucum temiz çıkmış, tebrik ettiler ve güzel bi hamilelik geçirmemi dilediler,

üzerimden büyük bi yük kalktı, sonucun ii çıkacağından emindim ama yinede insan tam neticeyi öğrenmeden rahatlayamıyor, böle işte sizlerlede paylaşmak istedim kızlar...

haziranın 28 kendi dr. umda temmuz 14 de Recep hocamın orda detaylı ultrasona gircem, bakalım bebeğim çifte kontrolden geçsin nasılmış bi görelim babasıyla...

cnm gecmıs olsun cok sevındımkaydirigubbakcemile5

benimde acaip dişimağrıyor apse de yapmıs

acaba bebeğime bir zaraı olur mu:uhm:

cok korkuyorum

canim benim cok sevindim gözün aydin alkisalkisalkisinsallah bundan sonra hersey gönlünce olur:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::hooray:

hepimizin başı sağ olsun, terörü şiddetle kınıyorum...kötükedihüsoklava:
ben deeee! çok üzüldüm yaa senağlamasenağlama

Cumartesi günü Recep Has hocamın yardımcısı aradı, amniyo sonucum temiz çıkmış, tebrik ettiler ve güzel bi hamilelik geçirmemi dilediler,
sonuç belliydi zaten de için rahatlamış oldu canım.. çoook sevindim allah sağlıklı uzun ömür versin bebişinee

benimde acaip dişimağrıyor apse de yapmıs

acaba bebeğime bir zaraı olur mu:uhm:

cok korkuyorum
dr unu bir arasaydın hayatım geçmiş olsun kıyamam :1hug:

günaydın herkese,
eşimi yolladım çayımı aldım geldim evde işlerim var biraz bi de bugün akşam yer ustaları gelicekler.

20 haftalık olmuşum yolun yarısı vay anasını sayın seyirciler hakatten çabuk geçti :bbo:

günaaayyydddınnnn...
Nalan biz zaten sonucun boyle cıkıcagını bılıoduk, doktor teyit etmiş oldu, allah kızına uzun ömürler versin :)
Bu haftasonu o kadarrrr yoruldum kı bugun serce parmagımı ıble oynatmıcam bütün gün uzatcam bacaklarımı tv fln seyretcem :))

kader arkadaşım benim.. bunu burçla ilgisi yok kişiliği benimkide bana benim annem bi tane diyor bütün hata bende ben karşılıklı oturuyorum ama hep yüzüm asık valla umurumda değil her söylediğine de hayır diyorum artık kayınvalidem bana uyuz ben ona oğluda aramızda tur atıyor valla kendi bilir.Ama benim kaynana alttan alttan oğlunu yönetiyor kadın hayatı boyunca oğluna sarılıp öpmemiş ben evlendikten sonra ne zaman oğlu benle onu almadan bir yere gitse sarılıp öpüyor özledim seni diyor bidaha benide götür diyor. Ama kendi gezmeye gidince umurunda değil anlamıyorum kocam benimle biraz ilgilenirse çıldırıyor.
haberleri izliyorum. gencecik cocuklarımız gittiyine... allah analarına babalarına sabırlar versin
başımız sağolsun allah analarına babalarına sabır versin .çok acııııııııııııııııturkbayragi

Çok güzel bir haber nalancığım bende hep yüreğimde herşeyin çok güzel olacağını hissediyordum.Ya daha kucağımıza almadan bu kadar özlüyoruz acaba alırsak ne olacak çok özlüyorum bebeişimi iyice bak bebeğineeeeeekaydirigubbakcemile3

günaydın canım......şimdi bide hareketleride arttı çok güzel oldu.biz hareketini dışardan bile hissediyoruzzzzzzzz. çok mutluluk verici maşallah.

Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnn........
evet çok yoruldun bence sen bu dinlenme işini 2 gün yap yakında tatilede gideceksin....kaydirigubbakcemile3

Günaydın Herkeseeeopuyorumnanaktan

çok sevindim kuşum çok güzel bir haber bu hihoyyyt

bız de 19 haftalık olduk bugun babası sabırsızlanıo dısardan ne zaman hıssetcem dıye sız 20 de hıssedıosanız bı haftaya bız de baslarız işalla :)
2 gun dınlenemem şekerim yarın anam gelicek bugun dınlensem kar kardır :))

günaydın canım......şimdi bide hareketleride arttı çok güzel oldu.biz hareketini dışardan bile hissediyoruzzzzzzzz. çok mutluluk verici maşallah.:nazar
maşallah sizeee
evet hareketleri arttı ama ben hala aşada hissediyorum nedense. acaba düz yatıp ayaklarıyla aşadan mı ittiriyo bilemiyorum ki. bi de teyzesi biz daha dışardan hissedemiyoruz uslu benim oğlum galiba biraz
geçen gün akşam gürültülü bir gösteriye gittik orda biraz coştu bi de dün babası arabada bağırarak bişey anlatıyodu ona :)

ohhh gözün aydın canım çok sevindiiim:)

canim evet ya yolu yariladik artik rabbim bundan sonrasinida kolaylikla gecirmeyi nasip etsin hepimize:Saruboceq:
canim ben artik disardan hissediyorum bebisimiyerimseniben

canim benimkide uzandigim zaman daha cok hareketli elimi karnima koyunca elimle hissediyorum artik kizimda elini koyuyor karnima bebis vurunca bir seviniyorki anlatamam:sm_cool:

Ya Zeyn, ben ıcerde hareket ettıgı zaman elımı koyuyorum dısardan ama bakıyorum kı dısardan tık yok vallahi, sen 2. hamılelıgın oldugu ıcın belkı hıssedıosundur ama dısardan bı defa bıle hıssetmedım sımdıye kadar ( Sabırsızlıkla beklıyorum..

birazdan arkadasima gidicem kahvaltiya gidene kadar biraz kestireyim daha kendime gelemedim sonra görüsürüz allaha emanet olun öptüm:gitme:

Seninkinede maşallah canım. bende dışardan hissedildiğini 2 gün önce fark ettim ondan önce bir pır pır hissediyordum ama dışardaki fark etmiyordu. Koltukta sırt üstü yatarken bizimki hareketlendi bende baktım resmen kıyafetten hissediliyor. Yanlız benim bebiş hiç babaya tepki vermiyor saatlerce elimi karnıma koyuyor tık yok çektiği an başlıyor cilvesi bana anneci olacak benim oğlum. AAaa evet yine misafirlerin gelecekti doğruya aman canım onlar misafir değil azcık nazlan annen senide bebişinide nazlar yormazlar. Yarında benim ablamlar gelecek onlarla bol bol denize gircem tekne turları falan deniz sefası yaparız biraz ohhh sefam olsunBebişinde bir kaç güne haraketlenir canım inş. benimki o zamanlarda coşmuştu.
günaydın herkese

günaydin arkadaslar

günaydın kızlarrrr.

canim haklisin ikinci hamilelik oldugundan heralde bir haftadir bayagi hissediyorum carsambada doktora gidicem cinsiyetimiz kesin belli olur artik erkege benzetmisti doktorum ben ilk zamanlar eksi cok yedim simdide tatliya sardim kizimdada sirf tatli yemistim bakalim sonuc ne olacak cok merak ediyorum öncelikle hayirli saglikli olmasi tabiki sende bir haftaya kalmaz disardan hissedersin canim bebisinikaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…