Cumartesi günü Recep Has hocamın yardımcısı aradı, amniyo sonucum temiz çıkmış, tebrik ettiler ve güzel bi hamilelik geçirmemi dilediler,
üzerimden büyük bi yük kalktı, sonucun ii çıkacağından emindim ama yinede insan tam neticeyi öğrenmeden rahatlayamıyor, böle işte sizlerlede paylaşmak istedim kızlar...
haziranın 28 kendi dr. umda temmuz 14 de Recep hocamın orda detaylı ultrasona gircem, bakalım bebeğim çifte kontrolden geçsin nasılmış bi görelim babasıyla...
Cumartesi günü Recep Has hocamın yardımcısı aradı, amniyo sonucum temiz çıkmış, tebrik ettiler ve güzel bi hamilelik geçirmemi dilediler,
üzerimden büyük bi yük kalktı, sonucun ii çıkacağından emindim ama yinede insan tam neticeyi öğrenmeden rahatlayamıyor, böle işte sizlerlede paylaşmak istedim kızlar...
haziranın 28 kendi dr. umda temmuz 14 de Recep hocamın orda detaylı ultrasona gircem, bakalım bebeğim çifte kontrolden geçsin nasılmış bi görelim babasıyla...
ben deeee! çok üzüldüm yaa senağlamasenağlamahepimizin başı sağ olsun, terörü şiddetle kınıyorum...kötükedihüsoklava:
sonuç belliydi zaten de için rahatlamış oldu canım.. çoook sevindim allah sağlıklı uzun ömür versin bebişineeCumartesi günü Recep Has hocamın yardımcısı aradı, amniyo sonucum temiz çıkmış, tebrik ettiler ve güzel bi hamilelik geçirmemi dilediler,
dr unu bir arasaydın hayatım geçmiş olsun kıyamam :1hug:benimde acaip dişimağrıyor apse de yapmıs
acaba bebeğime bir zaraı olur mu:uhm:
cok korkuyorum
kader arkadaşım benim.. bunu burçla ilgisi yok kişiliği benimkide bana benim annem bi tane diyor bütün hata bende ben karşılıklı oturuyorum ama hep yüzüm asık valla umurumda değil her söylediğine de hayır diyorum artık kayınvalidem bana uyuz ben ona oğluda aramızda tur atıyor valla kendi bilir.Ama benim kaynana alttan alttan oğlunu yönetiyor kadın hayatı boyunca oğluna sarılıp öpmemiş ben evlendikten sonra ne zaman oğlu benle onu almadan bir yere gitse sarılıp öpüyor özledim seni diyor bidaha benide götür diyor. Ama kendi gezmeye gidince umurunda değil anlamıyorum kocam benimle biraz ilgilenirse çıldırıyor.Saces benim eşim yengeç onunla anlaşamadığımız tek konu ve bütün problemlerimizin kaynağı annesine aşık olması onu kusursuz, mükemmel görmesi...hatta bana evlenmeden önce..."evde bi problem çıkarsa muhakkak senden kaynaklanmıştır benim annem hiç dedikodu yapmaz hiiiiç yalan söylemez...hep alttan alır...hep senin iyiliğini düşünür yani o hiç bir problamın kaynağı olamaz demişti"
inanılmaz değilmi???
başımız sağolsun allah analarına babalarına sabır versin .çok acııııııııııııııııturkbayragihaberleri izliyorum. gencecik cocuklarımız gittiyine... allah analarına babalarına sabırlar versin
günaydın canım......şimdi bide hareketleride arttı çok güzel oldu.biz hareketini dışardan bile hissediyoruzzzzzzzz. çok mutluluk verici maşallah.günaydın herkese,
eşimi yolladım çayımı aldım geldim evde işlerim var biraz bi de bugün akşam yer ustaları gelicekler.
20 haftalık olmuşum yolun yarısı vay anasını sayın seyirciler hakatten çabuk geçti :bbo:
günaaayyydddınnnn...
Nalan biz zaten sonucun boyle cıkıcagını bılıoduk, doktor teyit etmiş oldu, allah kızına uzun ömürler versin :)
Bu haftasonu o kadarrrr yoruldum kı bugun serce parmagımı ıble oynatmıcam bütün gün uzatcam bacaklarımı tv fln seyretcem :))
günaydın canım......şimdi bide hareketleride arttı çok güzel oldu.biz hareketini dışardan bile hissediyoruzzzzzzzz. çok mutluluk verici maşallah.
Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnn........
evet çok yoruldun bence sen bu dinlenme işini 2 gün yap yakında tatilede gideceksin....kaydirigubbakcemile3
maşallah sizeeegünaydın canım......şimdi bide hareketleride arttı çok güzel oldu.biz hareketini dışardan bile hissediyoruzzzzzzzz. çok mutluluk verici maşallah.:nazar
ohhh gözün aydın canım çok sevindiiim:)Cumartesi günü Recep Has hocamın yardımcısı aradı, amniyo sonucum temiz çıkmış, tebrik ettiler ve güzel bi hamilelik geçirmemi dilediler,
canim evet ya yolu yariladik artik rabbim bundan sonrasinida kolaylikla gecirmeyi nasip etsin hepimize:Saruboceq:günaydın herkese,
eşimi yolladım çayımı aldım geldim evde işlerim var biraz bi de bugün akşam yer ustaları gelicekler.
20 haftalık olmuşum yolun yarısı vay anasını sayın seyirciler hakatten çabuk geçti :bbo:
canim ben artik disardan hissediyorum bebisimiyerimsenibenbız de 19 haftalık olduk bugun babası sabırsızlanıo dısardan ne zaman hıssetcem dıye sız 20 de hıssedıosanız bı haftaya bız de baslarız işalla :)
2 gun dınlenemem şekerim yarın anam gelicek bugun dınlensem kar kardır :))
maşallah sizeee
evet hareketleri arttı ama ben hala aşada hissediyorum nedense. acaba düz yatıp ayaklarıyla aşadan mı ittiriyo bilemiyorum ki. bi de teyzesi biz daha dışardan hissedemiyoruz uslu benim oğlum galiba biraz
geçen gün akşam gürültülü bir gösteriye gittik orda biraz coştu bi de dün babası arabada bağırarak bişey anlatıyodu ona :)
Seninkinede maşallah canım.
maşallah sizeee
evet hareketleri arttı ama ben hala aşada hissediyorum nedense. acaba düz yatıp ayaklarıyla aşadan mı ittiriyo bilemiyorum ki. bi de teyzesi biz daha dışardan hissedemiyoruz uslu benim oğlum galiba biraz
geçen gün akşam gürültülü bir gösteriye gittik orda biraz coştu bi de dün babası arabada bağırarak bişey anlatıyodu ona :)
AAaa evet yine misafirlerin gelecekti doğruya aman canım onlar misafir değil azcık nazlan annen senide bebişinide nazlar yormazlar. Yarında benim ablamlar gelecek onlarla bol bol denize gircem tekne turları falan deniz sefası yaparız biraz ohhh sefam olsunBebişinde bir kaç güne haraketlenir canım inş. benimki o zamanlarda coşmuştu.bız de 19 haftalık olduk bugun babası sabırsızlanıo dısardan ne zaman hıssetcem dıye sız 20 de hıssedıosanız bı haftaya bız de baslarız işalla :)
2 gun dınlenemem şekerim yarın anam gelicek bugun dınlensem kar kardır :))
günaydın herkese
günaydin arkadaslar
Ya Zeyn, ben ıcerde hareket ettıgı zaman elımı koyuyorum dısardan ama bakıyorum kı dısardan tık yok vallahi, sen 2. hamılelıgın oldugu ıcın belkı hıssedıosundur ama dısardan bı defa bıle hıssetmedım sımdıye kadar( Sabırsızlıkla beklıyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?