canim haklisin ikinci hamilelik oldugundan heralde bir haftadir bayagi hissediyorum carsambada doktora gidicem cinsiyetimiz kesin belli olur artik erkege benzetmisti doktorum ben ilk zamanlar eksi cok yedim simdide tatliya sardim kizimdada sirf tatli yemistim bakalim sonuc ne olacak cok merak ediyorum öncelikle hayirli saglikli olmasi tabiki sende bir haftaya kalmaz disardan hissedersin canim bebisinikaydirigubbakcemile5
valla bana gore hava hoş oğlumu hıssedıorum ben zaten de babası sabırsızlanıo :)) beklesın bakalım daha heuehu
bijo canım senin satınla benimki aynı senin dogum tarihini 26 ekim demiş neden kineeeeeeeeee. bebeğin gelişimine göremi söylüyorlar acaba benim hep 7 kasım dedi doktor ultrasond bir hafta ilerde gösteriyor ama..............yinede 7 dedi sadece merak ettim.a.s.
hehe valla benimkide kıvranıyor hissedecem diye...bide benimkii babaya hiç tepki vermiyor ancak hareket halindeyken konuşmadan eşimin elini alıp koyarsam hareketi hissetti yoksa gel bak dedim an benim çocuk hemen duruyor. Normalde konuşurken hareket ediyor ama babaya şov yapmıyor oda çatlıyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrkaydirigubbakcemile3
ok anladım şimdiiiiiiiiiiii ...kaydirigubbakcemile3benim de normal doğum tarihim 7 kasım canım seninki doğru. sezeryan olacağım için erken alacaklar, ben de 26 ekimi istedim eşimle 10. tanışma yıldönümümüz olacak diye. dr olur dedi. :1rolleyes:
erkekmıydı senınkı.. kızlar babacı olurmuş ya..
bizim duvar kağıdımızın fotosunu çekmiştim belki fikir olur size şimdi aklıma geldi kaydirigubbakcemile3 ekliyorumm..
prop ne yaptın duvar kağıdı perde falan seçicektin galiba gittin mi?
aldık canım hepsini, duvar kağıtlarını perdesini fln cumaya gelıcek işalla yoksa tatıl donusune kalıyo mobılya da tatıl donusu gelcek ben bu hafta gelmesını tercıh ederım duvar kagıtlarının tabı :)
bu arada İMÇ ne kadar garip ötesi bi yer dun gıttık saftırık gıbı pazar gunlerı kapalıymıs :S boyle bı çarşı nası pazar gunlerı kapalı olabılıyo şaştım kaldım kaçıncı yuzyıldan kalma bı yermiş oyle :S maskodan aldık yıne duvar kagıtlarını da perdesını de :) dun kocam cınnet gecırdı once unkapanına sonra taaa ıkıtellıye gıttık :)
ana kapalı mıymış pazar günü bilmiyodum valla karşı tarafta olduğu için işim düşünce gidiyodum. neyse kısmet maskoymuş :) nası aldın perdesini duvar kağıdını meraklı melahat gördüm kendimi kaydirigubbakcemile3
bu arada önce fatih sonra ikitelli ve de istanbul trafiği :S
günaydın ksılar nasılsınız.dün bütün gün ev temizledim.cam sildim perdelerimi yıkadm.yağmur yağdı..cinnet geçirdim resmen.şidmide işe geldim.3 ay çabuk geçer dimiiii..kabus gbi bi yaz yaşıyorumm
gunaydın başak..
sımdı yagmur yuzunden emegın zıyan olmuş onu anladım da hangı 3 ayın cabuk gecmesını ıstedıgını anlamadım :S
işten çıkıcam.evimle ilginicem bi pazarım var yatim dinelnimmi alışverişmi yapım annemleremi gidim..bunların hepsini pazara sığdırınca pazartesileri böle bunalım oluyorum :))))))işte oyüzden bidaha soruyom 3 ay geçermi prop.
güzel gibi görünüyor ama dediğin gibi yayınca daha iyi görürüz güle güle kullanın şekerim..ve eşim başım ağrıyo bugun cıkmayalım demıstı ama gecen hafta da erteledıgımız ıcın ve mobılyadan once duvar kagıtlarının uygulanıp kuruması gerektıgı ıcın cıkmak zorundaydık ama neden sıtesıne bakmadın acık mı kapalı mı dıye benı azarladı bı guzel, oysa ben bakmıstım yazmıodu pazarları kapalıdır fln dıye :) bi daha tövbe gitmem İMÇ ye neyim :)))
valla tatlım fotosunu cekmedım nettekı fotosunu koyyayım modelın ama pek bellı degıl..
işte uzun duvarlar o desenlı kagıttan, kısa duvarlar duz lacıvert ama burdakınden daha koyu bu acık lacıverttı bız koyusunu sectık, perdesı de aynen bu cızgılı fln ama ddedıgım gıbı bellı olmuyo odaya yayılınca resmını cekerım artıkım :)
aa nası cam sildin kız valla bana çok kızıyolar uzanma elleme camları diye bişey olmaz diyorum ama hakatten ciddi tepkileri var herkesin ellemiyorum o yüzden. şu işler bitsin sildirticem camları 20 liraya silermiş daha önce eve gelmeyen bi kadın. bilmiyo ki ev camdan oluşuyo nerdeysegünaydın ksılar nasılsınız.dün bütün gün ev temizledim.cam sildim perdelerimi yıkadm.yağmur yağdı..cinnet geçirdim resmen.şidmide işe geldim.3 ay çabuk geçer dimiiii..kabus gbi bi yaz yaşıyorumm
oooo 3 ay dedıgın nedır kı bak bebekler 20 haftalık oldular 3 ay goz açıp kapayıncaya kadar gecer püfff diye
cnm gecmıs olsun cok sevındımkaydirigubbakcemile5
benimde acaip dişimağrıyor apse de yapmıs
acaba bebeğime bir zaraı olur mu:uhm:
cok korkuyorum
canim benim cok sevindim gözün aydin alkisalkisalkisinsallah bundan sonra hersey gönlünce olur:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::hooray:
ben deeee! çok üzüldüm yaa senağlamasenağlama
sonuç belliydi zaten de için rahatlamış oldu canım.. çoook sevindim allah sağlıklı uzun ömür versin bebişinee
dr unu bir arasaydın hayatım geçmiş olsun kıyamam :1hug:
günaaayyydddınnnn...
Nalan biz zaten sonucun boyle cıkıcagını bılıoduk, doktor teyit etmiş oldu, allah kızına uzun ömürler versin :)
Bu haftasonu o kadarrrr yoruldum kı bugun serce parmagımı ıble oynatmıcam bütün gün uzatcam bacaklarımı tv fln seyretcem :))
kader arkadaşım benim.. bunu burçla ilgisi yok kişiliği benimkide bana benim annem bi tane diyor bütün hata bende ben karşılıklı oturuyorum ama hep yüzüm asık valla umurumda değil her söylediğine de hayır diyorum artık kayınvalidem bana uyuz ben ona oğluda aramızda tur atıyor valla kendi bilir.Ama benim kaynana alttan alttan oğlunu yönetiyor kadın hayatı boyunca oğluna sarılıp öpmemiş ben evlendikten sonra ne zaman oğlu benle onu almadan bir yere gitse sarılıp öpüyor özledim seni diyor bidaha benide götür diyor. Ama kendi gezmeye gidince umurunda değil anlamıyorum kocam benimle biraz ilgilenirse çıldırıyor.
başımız sağolsun allah analarına babalarına sabır versin .çok acııııııııııııııııturkbayragi
Çok güzel bir haber nalancığım bende hep yüreğimde herşeyin çok güzel olacağını hissediyordum.Ya daha kucağımıza almadan bu kadar özlüyoruz acaba alırsak ne olacak çok özlüyorum bebeişimi iyice bak bebeğineeeeeekaydirigubbakcemile3
Günaydın Herkeseeeopuyorumnanaktan
çok sevindim kuşum çok güzel bir haber bu hihoyyyt
ohhh gözün aydın canım çok sevindiiim:)
bizim duvar kağıdımızın fotosunu çekmiştim belki fikir olur size şimdi aklıma geldi kaydirigubbakcemile3 ekliyorumm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?