2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Günaydın kızlar, nasılsınız...

Ben yemeklerime erken başladım bugün valla, eşim cuma günü erken geldi ve gafil avlandım valla, normalde sabahtan yaparım gelmez, o gün tembelliğim üstümdeydi ya erken geldi...basıldım yani...-tatlicadiarzu-

neyse o maç izlerken bende yemeği halletmiş oldum bari...bugün erken halledimde rahat edeyim dedim...

cnm benm camalrın öle bi tehlikesi yok asılmıyorum camlar boydan boya açıyorum salona doğru .öle uzanmıyrum camların boyu 1 60 benm boyum 1 73 :)))))) kolay yani hem benm salon mutfak bi iki tane var öle yalap şalap yapıyp çıkıyorum:)))ama genede yağmur yağınca sinrlerim bozuluyoo

duvar kağıdın çok hoşmuş biju çok beğendim, güle güle kullanın inşallah...ne zaman duvara yapıştıracaklar?
teşekkürler canım inşallah duvarda da güzel durur. duvara bu hafta sonu yapıştırırlar muhtemelen çünkü o odada şu an benim yatakodam var. onu geçirmem lazım diğer odaya. diğer odanın da bu akşam yerleri yapılacak. 1-2 güne geçirmem lazım off o gardrop beni öldürecek eminim akannehir

hoşgeldin hayatım,
valla ben de kalkıp yapıcam şimdi yemeğimi akşam hiç içimden gelmiyo çok zor yapıyorum sonra..

günaydın güzel anneler ve tatlı minişleri

nalan sonucun temiz çıkmasına sevindim tatlımmm
şükürler olsun canımm

oo maşallah topik uzun bayanlarla dolu tabi benim boyum uzun olmayınca uzanmam gerekiyor o yüzden zor. senin durumun gibi olsa silerdim ben de ama yine de dikkat et hayatım. çok kötü hikaye biliyorum uzanma sonucu meydana gelen.

hoşbulduk cnm, valla sana kolay gelsin bu hafta baya işin var senin, odanın zeminini ne kaplatacaksın?

dolabı zaten kendiniz söküp kurmayın çağrın bi marangoz yapsın nolcek onlar için 1 saatlik iş...

bende biliyorum bi kaç tane hikaye dikkat ediyorum tabi. haftaya salı randevum var. geçen haftalarda bişey yaşadım acil başka bi doktora gitmek zorunda kaldım. doktor uyuz ötesi bişeydi.düşünün eşime nye buraya geliyosun burya gelene kadar git kahvede okey ona dedi :))) sizi ilgilndirmez neye geldiğimiz ultrasona girmek istyorum dedim.iyice kıl oldu.sonra herşey normal gözüküyo ama beynindeki su miktarı bana fazla geldi dedi.naısl olur dedim ben ilk ayaımdan beri doktor kontolündeym hiç böyle bişey demdi dedim.bu miktar normal olabilrde fazlada olabir kesin bişey diyemem dedi.salak kadın.bileerek korkutuyo insnaları.. umursamıyorum desemde hep akılmda gidimde kendi doktorma bi söylim.

aman başak boşver cam temizliğini, ya al bi kadın ayda bir gelsin camlarını silsin nie sen yapıyosun, hem 6 gün işte çalış bide pazar günü evde çalış, yorma kendini bu kadar...

Selam kızlar,bugün baş ağrılı bir gün benim için yine :S
Bijocum duvar kağıdına bayıldım çok güzel yaa çok harika.Hem sade hem şık güzel seçim.
Yarın detaylı ultrasonum varrrrr sonunda 3 hafta bitti ve ben bebeğimi görcem yarın sabah

günaydın güzel anneler ve tatlı minişleri

nalan sonucun temiz çıkmasına sevindim tatlımmm
şükürler olsun canımm

çok teşekkür ederim barayscım, valla bende rahatladım artık, umarım bundan sonra hiç birimiz herhangi bir sorunla karşılaşmadan atlatırız hamileliğimizi...

Doktoruna OHHHHHAAAAAA diyebilir miyim? bu ne yaa deli mi en ne saygısız terbiyesiz bir doktor o öyle. Benim eşime öyle bir şey derse ben eşimi düşünemiyorum orda o doktoru napar acaba diyee kadına bak yaaa deli mi neklava:

ben uzun olmama rağmen elimi bile sürmem, böyle bi risk almak gelmiyo hiç içimden, illa kotu bısıler oduktan snr dıkkatlı olmak gerekmıo bastan dıkkat etmek lazım, sen en guzelını yapıosun bijo elını fln sürme sakın...

aman başak boşver cam temizliğini, ya al bi kadın ayda bir gelsin camlarını silsin nie sen yapıyosun, hem 6 gün işte çalış bide pazar günü evde çalış, yorma kendini bu kadar...

kadın geliyo ama pazar camın önde kalhvaltı yaptık dışarıyı zar zor gördük :))) bi anlıktı yani.daha doğuma kadar elimi sürmem bi işe

Selam arkadaşlar...

herkes iyidir inşallah...Aso geçmiş olsun canım...uzan dinlen biraz çok zorlarsa seni parola al bitane...

Nalan gözünaydın...kuzucuğunun iyi olmasına çok sevindim:)

Selam arkadaşlar...

herkes iyidir inşallah...Aso geçmiş olsun canım...uzan dinlen biraz çok zorlarsa seni parola al bitane...

Nalan gözünaydın...kuzucuğunun iyi olmasına çok sevindim:)
Sağol canım.Dayanabildiğim kadar dayanıyorum işte. Şiddetli değil henüz hafif hafif bir ağrı var.Bir sürü işim var bugün pazartesi evi toparlamam lazım çamaşırları halletmem lazım fln. yavaş yavaş başlayım bakalım sonra bir duş ardından da uyurum artık :)

Aso yarın ultrasona gireceğin için seni kıskanabilir miyim? benim ayrıntılı ultrasonum 5 temmuzda inşallah...ay kıslar bebeğimin görüntülerini cd ye atıp bizede vereceklermiş...ne güzel değilmi ösleyince açıp bakarım:)

hoşbulduk cnm, valla sana kolay gelsin bu hafta baya işin var senin, odanın zeminini ne kaplatacaksın?
dolabı zaten kendiniz söküp kurmayın çağrın bi marangoz yapsın nolcek onlar için 1 saatlik iş...
laminant canım sen halı düşünüosun ama tavsiye etmem ben halısını küçük alıcam hatta. benim de alerjim var muhtemelen o da yatkın olacak.. kuzenimin oğluşu ev tozu alerjisi olmuş halılardan hep hasta. kız sabah akşam sulu süpürgeyle evi süpürüyor..

aaa geeeriiiizeeekkaaalıııı klava:klava: ben olsam boğazına sarılırdım heralde :umursamaz:

sağol hayatım opuyorumnanaktan
salı gününü iple çektinnnn çektinn getirdin kız en sonunda :roflol:

geçmiş olsun canımmm, ben de dün kotuydum sıcaktan oluyo heralde sıcak migrene iyi gelmez biliosun..

ben de cuma günü görcem oğlumuuuu, aso senle aynı gun gıtmıstık en son ama bana cumaya verdıler randevuyu ben de kıskandım seni :))

Evet kızlar valla sonunda beklenen gün geldi :))sabah 9.30da kızımla randevum var :))))))))olumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…