2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
arkadaslar gercekten o yazdiklarinizi yiyiyormusunuzohaoldumsmile benim istahim iyice kacti iki kilo zayifladim cok halsiz ve sinirli oldum heralde progestandan bu sinir sizdede varmi

ben her gün bir tane probiyotik meyveli yoğurt yiyorum. probiyotiklerin zararı yoktur diye biliyorum ama?

arkadaslar gercekten o yazdiklarinizi yiyiyormusunuzohaoldumsmile benim istahim iyice kacti iki kilo zayifladim cok halsiz ve sinirli oldum heralde progestandan bu sinir sizdede varmi

evet canım bend eduygusallık yokta aşırı sinir var adamcağız ne dese saldırıyorumm sesi çıkmıyo kaydirigubbakcemile

özlemcim mail adresini özelden ver sanada mail atayım..diyetisyenin bana söylediği asla hamileyken taze sıkılmış meyva suyu bile içme dedi.tamamen kendisini ye dedi...

ben 6 haftalık falan hamıleyım bu benım tahmınım 167 boyundayım 65 kıloyum daha hiç kılo almadım normal mı acaba
çok normal ilk üç ay hiç kilo almayanlar var ve normali de o. ben de daha almadım kilo..
az kaldı canım biz şanslıyız aslında yaz geldi yakında tüm meyveler sebzeler taze taze çıkıcak bende karpuz ve şeftaliyi bekliyorumm
sezeen ben de can eriği çilek kiraz bekliyoruuum canım çekti yaaaaaa.

özlemcim mail adresini özelden ver sanada mail atayım..diyetisyenin bana söylediği asla hamileyken taze sıkılmış meyva suyu bile içme dedi.tamamen kendisini ye dedi...
yolladım canımm ellerine sağlık şimdiden sağol
çok normal ilk üç ay hiç kilo almayanlar var ve normali de o. ben de daha almadım kilo..

sezeen ben de can eriği çilek kiraz bekliyoruuum canım çekti yaaaaaa.

ayyy sölemeyin kıslarr yaaa hepimiz aş erme dönemindeyizzz

taze sıkılmış meyve suyunun ne zararı var merak ettim?

posasından faydalanmak en iyisi dedi..belki benim kabızlık sorunum olduğu içindir..
hem düşünsene bir bardak portakal suyu kaç tane portakaldan çıkıyor?
aynı zamanda fazla kalori ...

ben bu ara ne yesem çıkarıyorum ve yüzümde kırmızı nokta şeklinde sivlceler bastı.elmi yüzme değdiremiyorum.hamilkten galiba.sabundan bşka bişeyde kullanmamaya özen gösteriyorum.

valla şekerler benim kadın doğum uzmanım bana kızdı..şuan 8+5 im..1kilo 250 gram aldım diye kızdı...ilk 4 ay kilo almaman lazım dedi...ama ikiz gebelik olduğu içinde olabilir.o yüzden kilo almadım diye skıntı yapmayın boşuna...

ben bu ara ne yesem çıkarıyorum ve yüzümde kırmızı nokta şeklinde sivlceler bastı.elmi yüzme değdiremiyorum.hamilkten galiba.sabundan bşka bişeyde kullanmamaya özen gösteriyorum.

canım ya nasıl içimi rahatlattın var ya anlatamam,, çok mutlu oldum opuyorumnanaktan
korkmuştum çünkü ters bişey mi var acaba diye :uhm: içimi rahatlattın...

canım ya nasıl içimi rahatlattın var ya anlatamam,, çok mutlu oldum opuyorumnanaktan
korkmuştum çünkü ters bişey mi var acaba diye :uhm: içimi rahatlattın...

çok normal cnm korkma.her insanda farklı etkişler yapıyo.bizde sivlce yaptı galiba :teytey::teytey: çok çirkin anneler olcaz :lepi::lepi:

progesteron da yapıyor sivilce. benim geçen seferkinde iğnesini oluyordum 2 doz hem şişmiştim hem de boynumu alnımı falan sivilce basmıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…