Merhaba kızlar, ben yeniyim ama uzun süredir KK'yı takip ediyorum. Bugün doktor randevum var ve çok stresliyim. beta hcg değerlerim artıyor ama yavaş artıyor. çok yavaş.korkuyorum yine gidecek bebişim diye. 3,5 ay önce 10 haftalık bebeğimin kalbi durdu diye kürtajla aldılar. bu 10 haftanın 3 haftası falan da düşük tehdidi ile evde yatarak geçti. kahvarengi lekelenmem vardı. günde iki doz progesteron iğnesi bana mısın demedi ve gitti bebiş. gelmek istememiş demek.. şimdi kanamam yok ama o zaman bile ikiye katlanıp yükselen değerlerim bu sefer çok yavaş yükseliyor. dış gebelikten korkuyorum ama onda da kanama, ağrı vs olurmuş, öyle bir şey de yok. göğüslerim de söndü gibi ama değerlerim düşmemiş. :uhm:
eğer ki bugün bebişi görürsem ben de aranıza katılacağım inşallah :Saruboceq:
evet canım bend eduygusallık yokta aşırı sinir var adamcağız ne dese saldırıyorumm sesi çıkmıyo kaydirigubbakcemile
İnşallah yoktur bişley canım. Allah yardımcın olsun gönlüne göre versin inaşallah haber ver bizede
helincim çok sevindim
kaydirigubbakcemile5
çikolata neden yasakladı ki...:sinifsinif:
bende dun esımle kavga ettım ve cok agladım:sinifsinif:
13.haftaya kadar sabır:çok üzgünüm:
8 hafta 4 kilo aldım:CüvCüv:
ins bebeğini göreceksin cnm benimde değerim ,kiye katklanmamıstı endıselenmıstı dr cok ama gittik gördük mintiyi.. :Saruboceq:
bugun dr rand var kızlar... ıns sorun yoktur:Saruboceq:
teşekkür ederim canım. karnımda kelebekler uçuşuyor üşümeler geliyor heyecandan korkudan. biraz sonra çıkacağım doktor için. :a015:
çok normal cnm korkma.her insanda farklı etkişler yapıyo.bizde sivlce yaptı galiba :teytey::teytey: çok çirkin anneler olcaz :lepi::lepi:
valla şekerler benim kadın doğum uzmanım bana kızdı..şuan 8+5 im..1kilo 250 gram aldım diye kızdı...ilk 4 ay kilo almaman lazım dedi...ama ikiz gebelik olduğu içinde olabilir.o yüzden kilo almadım diye skıntı yapmayın boşuna...
kıslarr yaa haftanın son gunumu ondanmıdır bilmeme ama. benim karnım bugun çok agrıyo genelde sol tarafım batardı bugunde sağ tarafım batıyoo. varmı agrısı olan acaba normal mi?
Deli mi ayol doktorun.. Aaaaa bide ikiz bekliyosun yani. Oldu :) Ben 2 kilo aldım daha 6 haftadayım. Doktorda bana takılma cok dedi. 1 kiosu sudur onun dedi. Sadece tuzu kes. Tuz aldıkça ödem yapar onu veremessin sonra dedi. Sütü bir bardak içmen yeterli dedi. Hamileyim diye homili yeme dedi. Yada sevmediğin bişeyi sadece yararlı diye yemeğe zorlama dedi. Ekmeği hamurişini daha az ye hatta dedi. 10 kilo ile kapatalım dedi ama o kadar da kızmadı. Ayrıca tabiki çok almak iyi değil kızlar. Sonraki aylarda inşallah şişicez. Dert etmeyelim. Allah doğurmamızı nasip ederse doğumdan sonra hep beraber zayıflarız birbirimize gaz veririz burdan kilo kayıplarını yazarız sonrada. Keyifli de olur hatta di misempatiksalakcinni
bende sivilce değilde..
çillerim vardı benim.. ama silikleşmiştgi iyice.. şimdiyse coşmaya başladılar nedense.. daha şimdiden endişelnmeye başladım.. yaza ne etçem diye... çok çirkin bi anne olucam galiba...
ne etsemki ne sürsemki...:uhm:
bebişe geçer diye bişeyde kullanmak istemiyorum.. varmı benim gibi çil sorunu olan...
ay benim kadar olmazsın heralde...önceden yüzümde kalan sivilce izleri vardı...onlar iyice belirdi..zaten hafiften çilliyimde..ee bide yüzümde kızarmalar başladı..valla o konuda benimde moralim çok bozuk..çirkin bir anne olucam..gidip komple yüzümü kazıtasım geliyor:gitme::gitme:
bendede oluyo karnımın alt kısımları ağrıyo büyüdüğü için kendine yer açıyo galiba içerden iğne batırıyolar sanki gayet normal canım
insan herşeyden korkuyo işte hapşırırıken bile korkuyopsun annae olmak böle bişey galibabenimde karın ağrılarım oluyo arada dr normal dedi.. sadece adet sancısından daha şiddetli olursa vede kan gelirse beni ara dedi.. onun haricind sırt ağrısı bel ağrısı herşey normal dedi
ne bileyim canım..sırf o yüzden diyetisyene gittim.ama zaten kilolu hamile kaldım..benimde 15 kilo almam lazım..allah hepimizin yardımcısı olsun..evet haklısın ileriki aylarda kilolarımızı yazarız
Merhaba kızlar, ben yeniyim ama uzun süredir KK'yı takip ediyorum. Bugün doktor randevum var ve çok stresliyim. beta hcg değerlerim artıyor ama yavaş artıyor. çok yavaş.korkuyorum yine gidecek bebişim diye. 3,5 ay önce 10 haftalık bebeğimin kalbi durdu diye kürtajla aldılar. bu 10 haftanın 3 haftası falan da düşük tehdidi ile evde yatarak geçti. kahvarengi lekelenmem vardı. günde iki doz progesteron iğnesi bana mısın demedi ve gitti bebiş. gelmek istememiş demek.. şimdi kanamam yok ama o zaman bile ikiye katlanıp yükselen değerlerim bu sefer çok yavaş yükseliyor. dış gebelikten korkuyorum ama onda da kanama, ağrı vs olurmuş, öyle bir şey de yok. göğüslerim de söndü gibi ama değerlerim düşmemiş. :uhm:
eğer ki bugün bebişi görürsem ben de aranıza katılacağım inşallah :Saruboceq:
benimde hiç halim yokk evde yan gelip yatıyorum valla yatakları bile toplamadım daha kendimden utanıyorum bazen evi kociş süpürdü 2 gün önceeekafamçokkarıştı
birtek doğal olduğu için pirinç suyu sürüyorum.. o iyi geliyo lekelerin rengini açıyo.. dene bak..
pilav felan yaparken pirinci bikez az suda yıka.. 2. suyununda pirinçlerin üzerine çıkana dek koy. bol bol çalkala ki su iyice beyazlaşsın.. pirincin nişastası suya geçsin sonra bu suyu bi kaba al.. 2-3 saat dinlensinki nişasta iyice dibe çöksün.. sonra gece yatmadan önce bu nişastayı krem gibi yüzüne sür..
bi dene.. memnun kalıcan.. ben hiç çilfazıl felan kullanmadım.. böyle hafifledi hep çillerim.. şimdide aynı şeyi yapıcam ama bi mutfağa girebilsem.. :sinifsinif:
bu ara her oda bana kokuyo.. özelliklede mutfak:sinifsinif:
Slm Arkadaşlar,
bende 2 hafta önce hamile olduğumu öğrendim. İlk tüp bebek denememizde tanrım yüzümüzü güldürdü.
Herkes iyi hamilelikler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?