2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kızlar kendime Ticker hazırladım ama bu sayfada nasıl kayıt edeceğimi bilmiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim

Slm Arkadaşlar,

bende 2 hafta önce hamile olduğumu öğrendim. İlk tüp bebek denememizde tanrım yüzümüzü güldürdü.

Herkes iyi hamilelikler.

hayırlısı olsun güzelim..bende ilk tüp bebek denememde hamile kaldım..allahıma bin şükür..rabbim inş kucağımızada almayı nasib eder...

hayırlısı olsun güzelim..bende ilk tüp bebek denememde hamile kaldım..allahıma bin şükür..rabbim inş kucağımızada almayı nasib eder...

İnşallah canım, bu arada teprik ederim sende iki minik var, tanrım ikisinide kuçağına almayı nasip etsin. Bende çok ikiz istedim ama birtane bebişimiz olacak ama bunada şükür :)

tamam canım inş ii gelir denicem bakalım...
ben güzel çirkin he kokudan tiksiniyorum.parfüm kokusu bile beni mahfediyor.bazen eve nasıl gireceğimi şaşırıyoru.eşim kokusu bile rahatsız etmeye başladı..inş geçici şeylerdir...:gitme:

İnşallah canım, bu arada teprik ederim sende iki minik var, tanrım ikisinide kuçağına almayı nasip etsin. Bende çok ikiz istedim ama birtane bebişimiz olacak ama bunada şükür :)

sağol canım...evet bende beklemiyordumm.hepimiz için hayırlısı neyse o olsun artık..ikizlerime hamileyim ama sonrası için çook korkuyorum..

sağol canım...evet bende beklemiyordumm.hepimiz için hayırlısı neyse o olsun artık..ikizlerime hamileyim ama sonrası için çook korkuyorum..

Bence hiç korkma ben herşeyin bir hayır olduğuna inanıyorum. Hep positif düşün ve hiçbir şeyi kafana takma kaydirigubbakcemile2

Slm kızlarrr nasılsınzz

benı bıaksalar her dk uyurum heraldeee

su an ışdeyım ama gozlerım kapanıyor benımmm

sızler nasılsınızzzz
:umursamaz:

Kızlar bişey soracam size ama lütfen asmadan kesmeden bana yardım edin. Ben hamile kalmadan önce 1 hatta 1,5 paket sigara içiyodum. Bende bazılarınız okumuştur hiç bir aşerme bulantı falan yok. Haliyle sigara konusunda da bir tiksinme yok. Hatta canım daha da fazla istiyor. Bende Nikotin oranı en düşük sıgara alıp ağızlıkla içip günde 5-6 tane içiyorum hala naapcam nasıl bırıkıcam bilmiyorum. Aranızda benimle aynı durumda olan var mı. Varsa destek olup su iğrenç şeyi bıraksak beraber

bende gunde 1 paket ıcıyordum nerdeyse ama 2 aydır ağzıma bıle surmuyorummm çünki içine çektıgın duman dırek olarak anne rahmıne gıdıyormussss bunu duydumda ondannn

bende seninle aynı durumdaydım henüz bir buçuk aylık hamileyim öğrenene kadar içiyodum aynen dediğin gibi öğrendikten sonra dahada fazla içme isteği doğdu ama kendimi telkin yoluyla artık hiç içmiyorum

Nasıl bıraktın peki. Azaltarak mı yoksa bir anda mı

canım ılkonce bebgım olmasını ısedıgımde eğer icersem ona cok arar verebılecegımı dusundum kım evladına zarar vermek ısterkı dımı su an kendımden cok onu dusunuyorum o yuzden çok kolay oldu bırakmam ama yanımda eşim dahı hıc kımse içmiyor du buda bana kolaylık sagladı tabıkı azaltarak bırakamazdım heralde o yuzden bır anda bıraktımmm

sende en azından azltmıssın ama bıran once tamamen bırakmaı dene canımmm ınan bana kolay olucakkk

Ay ne güzel ya. Bazen sadece sigara yüzünden iyce nefret ediyim diyorum bulantılarım olsun da içemiyim diye.

profilindeki hakkımda bölümündeki çizelgeye olması lazım.

Canım oraya kaç kere yapıştırdım bu bilgi geldi:

Bu alandaki Çizelge yazılımınız öngörülen Formatta değildir. Lütfen bu alanın açıklamasını okuyun.

senağlama

Canım oraya kaç kere yapıştırdım bu bilgi geldi:

Bu alandaki Çizelge yazılımınız öngörülen Formatta değildir. Lütfen bu alanın açıklamasını okuyun.

senağlama

Sunita kopyaladıgınadres varya onun en sonunda 3 tane değişik şekıller vardı hatırladıgıma gore onu koğyalamıyorsunnn bende yapamamıstım senın gıbııı orda bılıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…