canım ılkonce bebgım olmasını ısedıgımde eğer icersem ona cok arar verebılecegımı dusundum kım evladına zarar vermek ısterkı dımı su an kendımden cok onu dusunuyorum o yuzden çok kolay oldu bırakmam ama yanımda eşim dahı hıc kımse içmiyor du buda bana kolaylık sagladı tabıkı azaltarak bırakamazdım heralde o yuzden bır anda bıraktımmm
sende en azından azltmıssın ama bıran once tamamen bırakmaı dene canımmm ınan bana kolay olucakkk
Canım oraya kaç kere yapıştırdım bu bilgi geldi:
Bu alandaki Çizelge yazılımınız öngörülen Formatta değildir. Lütfen bu alanın açıklamasını okuyun.
senağlama
Kızlar bişey soracam size ama lütfen asmadan kesmeden bana yardım edin. Ben hamile kalmadan önce 1 hatta 1,5 paket sigara içiyodum. Bende bazılarınız okumuştur hiç bir aşerme bulantı falan yok. Haliyle sigara konusunda da bir tiksinme yok. Hatta canım daha da fazla istiyor. Bende Nikotin oranı en düşük sıgara alıp ağızlıkla içip günde 5-6 tane içiyorum hala naapcam nasıl bırıkıcam bilmiyorum. Aranızda benimle aynı durumda olan var mı. Varsa destek olup su iğrenç şeyi bıraksak beraber
Sunita kopyaladıgınadres varya onun en sonunda 3 tane değişik şekıller vardı hatırladıgıma gore onu koğyalamıyorsunnn bende yapamamıstım senın gıbııı orda bılıyorum
İnşallah canım inşallah. Daha hamileliği sizn kadar hissedemiyorum. Sanırım sorunum bu. Arada aklıma geliyo hamileyim diye. İlerleyten günlerde daha cok sissedebilmeyi umuyorum. İçime cekmeden içiyorum. Şu anda bile. Hissedersem hiç içemem gibi geliyor inşallah
bende tedavi süresince 7 kilo almışımmmmm((((((
Slm kızlarrr nasılsınzz
benı bıaksalar her dk uyurum heraldeee
su an ışdeyım ama gozlerım kapanıyor benımmm
sızler nasılsınızzzz
:umursamaz:
ecrin sen kayseride hangi doktora gidiyorsun.
buna çok üzüldüm canım...bende tüp bebek öncesine kadar günde 1 paket içiyordum..senin gibi bırakamayacaığımı sandım..ve tüp bebeğe başlar başlamaz içmiyeceğime dair yemin ettim.şuan 2 aydan fazla içmiyorum..ve inanılmaz tiksindim sıgaradan..sonrada kendime çok kızdım..korktuğum gibi değişmiş.keşke çok daha öne bıraksaydım diye..belki doğal yolla hamile kalabilirdim..ama geç değil..bebeğin için bırakman lazım..inş bunu en kısa sürede başarırsın...
hüma da erşad batmaz a canım sende kayseridemisin?
evet canım kayserideyim .doktorundan memnunmusun.kayseriye yeni geldim o yüzden iyi bi doktor arıyorum.
bende sivilce değilde..
çillerim vardı benim.. ama silikleşmiştgi iyice.. şimdiyse coşmaya başladılar nedense.. daha şimdiden endişelnmeye başladım.. yaza ne etçem diye... çok çirkin bi anne olucam galiba...
ne etsemki ne sürsemki...:uhm:
bebişe geçer diye bişeyde kullanmak istemiyorum.. varmı benim gibi çil sorunu olan...
ben çok memnunun canım tavsiye ettiğim arkadaşlarımda çok menun benim 1.5 yıllık doktorum kendisi gata dan mezun oyüzden seçtim ama çok iyi birisi
canım bende sağolsunlar burdaki arkadaşlardan öğrendim.çok bilgim yok ama sende ilk sayfadaki tickerlardan hazırla istersen.
Bakalım şimdi oldumu
Bakalım şimdi oldumu
biraz uğraştırdı ama güzel olmuşyerimseniben
Kızlar bişey soracam size ama lütfen asmadan kesmeden bana yardım edin. Ben hamile kalmadan önce 1 hatta 1,5 paket sigara içiyodum. Bende bazılarınız okumuştur hiç bir aşerme bulantı falan yok. Haliyle sigara konusunda da bir tiksinme yok. Hatta canım daha da fazla istiyor. Bende Nikotin oranı en düşük sıgara alıp ağızlıkla içip günde 5-6 tane içiyorum hala naapcam nasıl bırıkıcam bilmiyorum. Aranızda benimle aynı durumda olan var mı. Varsa destek olup su iğrenç şeyi bıraksak beraber
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?