2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

İnşallah canım inşallah. Daha hamileliği sizn kadar hissedemiyorum. Sanırım sorunum bu. Arada aklıma geliyo hamileyim diye. İlerleyten günlerde daha cok sissedebilmeyi umuyorum. İçime cekmeden içiyorum. Şu anda bile. Hissedersem hiç içemem gibi geliyor inşallah

Canım oraya kaç kere yapıştırdım bu bilgi geldi:

Bu alandaki Çizelge yazılımınız öngörülen Formatta değildir. Lütfen bu alanın açıklamasını okuyun.

senağlama

canım bende sağolsunlar burdaki arkadaşlardan öğrendim.çok bilgim yok ama sende ilk sayfadaki tickerlardan hazırla istersen.

buna çok üzüldüm canım...bende tüp bebek öncesine kadar günde 1 paket içiyordum..senin gibi bırakamayacaığımı sandım..ve tüp bebeğe başlar başlamaz içmiyeceğime dair yemin ettim.şuan 2 aydan fazla içmiyorum..ve inanılmaz tiksindim sıgaradan..sonrada kendime çok kızdım..korktuğum gibi değişmiş.keşke çok daha öne bıraksaydım diye..belki doğal yolla hamile kalabilirdim..ama geç değil..bebeğin için bırakman lazım..inş bunu en kısa sürede başarırsın...

Sunita kopyaladıgınadres varya onun en sonunda 3 tane değişik şekıller vardı hatırladıgıma gore onu koğyalamıyorsunnn bende yapamamıstım senın gıbııı orda bılıyorum

Canım senin kopyaladığını bana bir gönderebilirmisin, benimkiyle bir karşılaştırayım

canım bende hamile kalmadan içiyordum ama biranda bıraktım bebeğimi düşündüm şimdide bulantılardan kokusuna bile dayanamıyorum sende daha farkında deilsin bulantılar başlayınca soğuyacaksın ama kendini inandırmaya başla bebeğime bişey olacak diye korkudan zaten içesin gelmiyo

bende tedavi süresince 7 kilo almışımmmmm ((((((

canım yaaa çok almışsın....sakın sakın çok dikkat et..şuanki kilon kaç?[/QUOTE]
83 olmuşummmmm ((((((( 76ydımmm bakalım pazartesi kaç olmuş olucam
Slm kızlarrr nasılsınzz

benı bıaksalar her dk uyurum heraldeee

su an ışdeyım ama gozlerım kapanıyor benımmm

sızler nasılsınızzzz
:umursamaz:

erken baslamış canım yaaa belirtin maşşaallahh benim 2 gun önce oldu sadece uyku basması ama bugun yok

İnşallah canım benimde tek rahsız olduğum vicdan yaptığım bu. Elimden geldiğince içmemeye calışıyorum inşallah bırakıcam. Bırakıncada ilk size yazıcam

evet canım kayserideyim .doktorundan memnunmusun.kayseriye yeni geldim o yüzden iyi bi doktor arıyorum.

ben çok memnunun canım tavsiye ettiğim arkadaşlarımda çok menun benim 1.5 yıllık doktorum kendisi gata dan mezun oyüzden seçtim ama çok iyi birisi

canım ya bendekiler de işte çil gibi... normalde çil yoktur yüzümde ama kırmızı kırmızı çillenmiş gibi oldum, kız bebek bekleyen anneler biraz çirkinleşirmiş opuyorumnanaktan

Bende sigarayı bırakalı 10 gün falan oldu

Hamile olduğumu öğrendikten sonra günde 3 tane yemeklerden sonra içime çekmeden en hafif olan sigarayı içiyordum.
Sonra 2, sonra 1 derken şimdi içmiyorum
Ki hiç bir zaman sigarayı hayatımdan çıkarmak istemedim ve bırakmaya çalışmamıştım.
Zaten miğdem de sürekli bi acayip olduğundan istesemde içemeyeceğim.
Aynı zamanda çay ve kahve de içemiyorum halbuki nasılda severdim :gitme:

hiç içmedim ve sigara kokusundan hep rahatsız olurdum şimdi daha da fazla.. eşimin içmesinden çok rahatsızım keşke o da bıraksa..
bence içmeyin bebeğe bir şey olsa vicdan azabından ölürüm ben.. ona bağlı olmasa bile ona bağlarım büyük ihtimal. aman dikkat. bile bile bebeğe zarar verecek bir şey yapmak o yavrunun hakkına girmek olur. astım bronşit vesaire hastalıkları ya olursa... o da bizim gibi birgün yetişkin olacak ve bunu size sorabilir ne cevap verirsiniz? Anne olmak çok büyük sorumluluk bana göre.

Bebişinizin kalp atışlarını duydunuzmu bile? Ben 5 Nisan da gideceğim ve çok heyecanlıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…