günaydın cnmm hoşgeldinn benimde 2hafta sonra randevum ama zaman geçmiyo bi türlüüGünaydı kızlar. Hafta sonu giremedim hiç. Nasılsınız bakalım :) Yine hafta başı bi an an önce Cumartesi olsun istiyorum. Pıtırcığın kalbini duyacak mıyız merak ediyorum.
Bu arada kalp atışını duyan tüm annelere hayırlı olsun. Allah tamamını da görmemizi nasip etsin. Bulantısı olanlara da Allah yardım etsin. Bende hala bulantı falan yok artık olmazda sanırım.
günaydın arkadaşlar.
doktorumuzdan geldik şimdi.iki pıtpıtımızı da gördük elhamdülillah.herhangi sorun gözükmüyormuş şükürler olsun.ikiz olduğu için bizim kontrollerimiz iki haftada bir olacakmış.ayrıca bi dünya tahlil istedi.
ya siz bu tahlilleri nerde yaptırıyorsunuz.ben sadece fiyat aldım 450 tutuyor hepsi toplam(
gözün aydın cnmmm bendende 7 tane tahlil istemişti yaptırdım ama niye o kadar fiatı yüksekk benimkiler 86 tuttu ne tahlili istedigünaydın arkadaşlar.
doktorumuzdan geldik şimdi.iki pıtpıtımızı da gördük elhamdülillah.herhangi sorun gözükmüyormuş şükürler olsun.ikiz olduğu için bizim kontrollerimiz iki haftada bir olacakmış.ayrıca bi dünya tahlil istedi.
ya siz bu tahlilleri nerde yaptırıyorsunuz.ben sadece fiyat aldım 450 tutuyor hepsi toplam(
ben cumartesi günü dr uma gittim. en son kürtaj olmak için gitmiştim muayenehanesine. o yüzden garip şeyler yaşadım arkadaşlar. girene kadar dua okudum hep. yanına geçince bilgilerimi tazeledi yeniden, sonra da ultrasona bakalım dedi. yattım sedyeye yine düşündüm en son bana orda yani geçen yıl bebegi alıcaz demişti.. yan tarafta kürtaj olduğum masa. çok acayipti. neyse bakar bakmaz hemen gözüktü bebişş. pıt pıt nokta yanıp sönüyodu.. kalp atışı çok güzel 160-180 arası olması gerek ve bizim değerlerimiz buna göre dedi. 1.7 cm olmuş yani bir fasulye kadar dedi. rahimde bir kanama veya kist yok, düşük tehliken de yok dedi. hayatına devam et sadece yorulma ve dikkatli ol dedi. mayıs başı ense kalınlıgı ve ikili test için randevu verdi.
doğum 7 kasım ama sezeryan olacağı için ekim sonu alırız dedi.. folbiol coraspin ve iğnelere devam dedi. progestanı 2 ye düşürdü ve ikisini de yatarken iç dedi..
evet canım günlerimiz aynı seninle :) diğer topiklere bakıyorum doğum heyecanı.. telefonla haberler gelmiş doğumlar falan. çok güzel bir heyecan yaşicaz Allah izin verirse burada :)
önceden varsa simdi artmıs olabilir. önlem almak lazım çok yorar seni9 ay boyunca mide rahatsızlığı çekeceğim desene
cok sevındım cnm . bende de aynı sey oldu ssk lı hastaneler hep oyle fıyat dedıler. ben hasekide istanbul lab. da 150 liraya yaptırdımgünaydın arkadaşlar.
hadi hayırlı olsun...
hastanede yaptılar canım bana bir sürü tahlil bir kuruş ödemedim..
bana kalsa bende her hafta giderim ama doktorum 4 hafta sonra gel dedi arada ekstra bi sorun olmazsa bende bekliyorumm ama bugün mide rahatsızlığım kalmadı dün daha kötüydümm acaba bi sorunmu var diyede meraklanmıyo değilimmkızlar ben her hafta gidiyom valla... daha önceki hamileliğimde kalbi durmuştu.. ödüm patlıyor .... gerçi bizim yapabileceğimiz birşey yok herşey allahtan ama... yinede korkmadan yapamıyorum... Allahım bebeklerimizi saglıkla kucaklarımıza almayı nasib et ... 3 ayı doldurunca sanki daha rahat olucaz gibi geliyor.. yaşadığım endişeden tadını çıkaramıyorum.... akışına bırakmam lazım....
merak etme.. benim de bir gün gidiyor bir gün geliyor kafayı yiyodum bişey mi oldu diye ama maşallahı varmış. hergün bulancak diye bişey yok Allaha emanet de sen..bana kalsa bende her hafta giderim ama doktorum 4 hafta sonra gel dedi arada ekstra bi sorun olmazsa bende bekliyorumm ama bugün mide rahatsızlığım kalmadı dün daha kötüydümm acaba bi sorunmu var diyede meraklanmıyo değilimm
amin canım. güzel haberine sevindim..slm kızlar.nasılsınız.ben hastaneden geldim şimdi.çok şükür bebeğim oluşmaya başlamış.gördüm küçük bişey.ama klalp atışları için erken 8 nisnda gel dedi.çok bulantm ve kusmam var.doktor normal hatta iyi dedi bulantının olması.ama ben mahfoldum.bulantı kusma.off.he bu arada kızlar yağlı, baharatlı ve susamlar şeyelr yemeyin.bulantıyı arttıyomş..Allahım bütün hamişlere yardım etsin.:Saruboceq:
gözün aydın cnmm kalp atışınıda duyarsın inş.. tahlil yaptımı?slm kızlar.nasılsınız.ben hastaneden geldim şimdi.çok şükür bebeğim oluşmaya başlamış.gördüm küçük bişey.ama klalp atışları için erken 8 nisnda gel dedi.çok bulantm ve kusmam var.doktor normal hatta iyi dedi bulantının olması.ama ben mahfoldum.bulantı kusma.off.he bu arada kızlar yağlı, baharatlı ve susamlar şeyelr yemeyin.bulantıyı arttıyomş..Allahım bütün hamişlere yardım etsin.:Saruboceq:
anaaa üçüzmüü ay ne güzel aşılamamıydı cnmmgunaydınn kıslarr benim pıtırcıklar göründü sanırım ilk üçüz kasım annesi ben olucam umarım sağlıkla kucagıma alırım zamanı geldiğinde
anaaa üçüzmüü ay ne güzel aşılamamıydı cnmm
süper bakması biraz zor olsada ay düşünsenen hastaneye bir giricen 4 çıkıcann kalp atışları başlamışmıtüp bebekti canım
amin canımm inş.sen hangi aydasınnMerhaba Kasım Anneleri,
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah...
hımm bende hastaneye gidince görene kadar duyduğum endişe beni yorgun bırakıyoo tahlilleri aç karnınanamı vericen bende 7 tane yaptırdımmbirsürü tahlil istedi.12 tanefelan.çok yorgun hissediyorum kendmi.:1closedeyes:
süper bakması biraz zor olsada ay düşünsenen hastaneye bir giricen 4 çıkıcann kalp atışları başlamışmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?