ben senin gibilere hasta oluyorum benim ablamda öyle benden çok yer kilo almaz yakıyorsunuz canım işte ye yee kilo almıyorsun mesela ben kilo almaya çok müsahidim dikkat etmiyeyim sınır koymiyeyim hemen alırık kilo sen doğumdanda sonra hemen verirsin canım vücüd metebolizmasıyla alakalı bişi hızlı çalışıyor buna beyinde dahilmiş :)
aaa ama ben esprı yaptıydım da benım burda sırık oldugumu bılıolar dıye sen de bılıosundur dıye dusundum hanı tersını soyleyıp esprı yapayım dedımdı :) ama şaka degıldı o kısmı annemı hıc emmemişim gercekten, genetık benımkı, allaha sukur saglam genlerım varmıs yoksa hastalıklı bı cocuk olur cıkardım hıc anne sutu almayan bı bebeden ne beklersen ıste..
yok şekerim bilmiyodum sırık olduğunu öğrenmiş oldum:)))demek anneciğin sonradan iyi beslemiş seni dikkat etmiş yediğine içtiğine...
akşama kadar onlar orda dursa bana fenalık gelir duramamki bilmiyorumkismile
yavaş yavaş asarım
gell gelll beraber asarızz :jeyyar::roflol:
hakketen yaramazlığım üstünde kendi kendime iş çıkarıyorum otur miss gibi keyif yap iştee :mymeka:
ya öyle uzanmıyorumki zaten . ya işte hep eşim yapar böle işleri . nazda yaparım ona . ama nası olduysa gözüme takıldı perdeler birden çıkarmakla makineye atmak bir oldu.
ayy yok yaren inanmıyorum sanaa asacan mı perdeleri yuhh yaniii
tez canlıyım ne demek ya.. ben cok harketlıyımdır koltuk ustlerınde gezerım normalde ama sımdı gezmıyorum nıyeyse..
doktora gıdıosun paşa paşa, guvenıosun kı gıdıosun, ama verdıgı ılac iğrenc deyıp kullanmıosun, var mı boyle bısı.. senın doktorun kararını sorgulayacak bı bırıkımın ya da meslekı dayanagın fln var mı, yok.. o zaman nasıl bırakırsın verdıgı ılacı cıdden aklım almıyo..
bı de marıfet gıbı gel burda anlat cam sıldım, perde taktım.. kımse takdır etmıyo senı.. takdır etsınler dıye soyluosan yanı aaa bak hamıle hamıle her ısını yapıo fln desınler dıye soyluosan kımsenın takdır ettıgı yok hatta ayıplıolar bebegının saglıgını dusunmedıgın ıcın..
bıraz sert olduysa kusuruma bakma ama ıcındekı mınık bebegını dusunmuosun anladıgım kadarıyla, bırının hatırlatması gerekıo sana bısılerı..
tez canlıyım ne demek ya.. ben cok harketlıyımdır koltuk ustlerınde gezerım normalde ama sımdı gezmıyorum nıyeyse..
doktora gıdıosun paşa paşa, guvenıosun kı gıdıosun, ama verdıgı ılac iğrenc deyıp kullanmıosun, var mı boyle bısı.. senın doktorun kararını sorgulayacak bı bırıkımın ya da meslekı dayanagın fln var mı, yok.. o zaman nasıl bırakırsın verdıgı ılacı cıdden aklım almıyo..
bı de marıfet gıbı gel burda anlat cam sıldım, perde taktım.. kımse takdır etmıyo senı.. takdır etsınler dıye soyluosan yanı aaa bak hamıle hamıle her ısını yapıo fln desınler dıye soyluosan kımsenın takdır ettıgı yok hatta ayıplıolar bebegının saglıgını dusunmedıgın ıcın..
bıraz sert olduysa kusuruma bakma ama ıcındekı mınık bebegını dusunmuosun anladıgım kadarıyla, bırının hatırlatması gerekıo sana bısılerı..
ohaoldumsmileohaoldumsmile
ayy Allah korusunn yaaa.. gerçekten ben dikkat etmiyorum hiç . canımın kıymetini bilmiyorum . tez canlıyım napimm .
enfeksiyon içinde fitil çok iğrenç yaaaaaaaaa :sinifsinif:
cık.. yine bılemedın.. benı babannem buyuttu 18 yasıma kdr.. babannem ıyı besledı evet.. ortaokulda hala pesımden yemek kostururdu, elıyle yedırırdı. benım yedıgım yetersız gelıomusmuş dıye..sımdı bı gun zıyaretıne gıdıyım yıne pesımden tabak kosturuyo :)))
18ımden sonra annemleydım ama o koca eşek halımle de yemegımle fln hıc ılgılenmedı şahsen :)) saldı benı çayıra :roflol::roflol:
verdiği ilaca iğrenç demedimki ben. her verdiği ilacı kullandım şimdiye kadar . sadece fitili kullanamadım 1 kere kullandım canım çok yandı bidahada kullanamadım .
ayrıca kimsenin takdir etmesini beklemiyorum nıye bekleyım kı . sizene benım camımdan sizene benım perdemden yanii. ben öylesine yazıyorum . herkes ne yaptığını yazıyor ben yazınca mı böyle söyleniyor. hiç aklıma bıle gelmemıstı böyle birşey. hayrett yanii.
bebeğimi ben düşünüyorum . ben onu kaç ay bekledım . hergün Allahıma dua ediyorum. şükürler olsunki hamileyim diye.
çok tehlıkelı olsa bende bılırım yapmam. kendimi koruyarak yapıyorum . hamileyim diyede öyle ayılıp bayılmıyorum . Allah korur bebeğimide benide
neyse en azından birinin iyi beslediğini bilmişim:)
bak yanlış kısıye soyluosun bunları.. cunku ben de hıc ayılıp bayılmadım.. benım hıc mıdem bulanmadı.. ben hıc kusmadım.. benım allaha sukur harıka gecıo hamılelıgım.. ama allah bızı korur ya allah bısmıllah dıyıp de cam perde sılmıorum.. ayda bır kadınımı almam dısında her hafta evımı kendım sılıp supuruyorum, tozlarımı alıp tuvaletlerımı temızlıorum, hergun yemegımı yapıorum.. yanı ben hiiiiçççç mızmız fln degılım...
ama sen cam sılmekten perde takmaktan bahsedıosun,, bunlar hamılelerın yapabılcegı seyler degıl,, enfeksıyonum var dıosun fıtıl canımı yaktı dıosun,, fıtılın kalınlıgı ne kı can yakcak kdr hadı yevallah yaktı dıyelım doktora de kı ben kullanamadım baska bısı verın de.. kullanamadım bıraktım dıosun.. yazdıgım seyı uydurmadım ben bak kadın ekım annelerınde ılac kullandıgı halde gecmemıs enfeksıyonu ne kdr cıddı bısımıs gor bak yanı..
hahahahaah.. kız bırı beslemezse ac kalsam neyyy olurdu benım halım :)) ama anne sutu cok onemlı sonuna kdr anne sutu.. boyum moyum uzamıs olabılrde emınım kı anne sutunun eksıklıgı cıkmıstır benden bı sekılde ya.. yazık lan bana.. ama annem kardesımı dogurunca emdım bı sefer annemı hevesımı aldım :roflol::roflol: 15 yaşındaydım ama olsun :roflol::roflol:
hahahaaaaa kız pek erken almışsın hevesini :) ya kesinlikle çok önemli anne sütü inş.emer bizim kuzular ilk 6 ay su bile vermeyin diyor doktorlar onu bilmiyorum ama sen araştırdın mı onu ?
verdiği ilaca iğrenç demedimki ben. her verdiği ilacı kullandım şimdiye kadar . sadece fitili kullanamadım 1 kere kullandım canım çok yandı bidahada kullanamadım .
ayrıca kimsenin takdir etmesini beklemiyorum nıye bekleyım kı . sizene benım camımdan sizene benım perdemden yanii. ben öylesine yazıyorum . herkes ne yaptığını yazıyor ben yazınca mı böyle söyleniyor. hiç aklıma bıle gelmemıstı böyle birşey. hayrett yanii.
bebeğimi ben düşünüyorum . ben onu kaç ay bekledım . hergün Allahıma dua ediyorum. şükürler olsunki hamileyim diye.
çok tehlıkelı olsa bende bılırım yapmam. kendimi koruyarak yapıyorum . hamileyim diyede öyle ayılıp bayılmıyorum . Allah korur bebeğimide benide
yesss... eger sadece anne sutu alıyorlarsa su vermıyoruz.. ama eger bır öğün bile olsa ek besine geçildiyse sütümüz yetersi geliosa o zaman su veriyoruz.. hangı mamaya ne kdr su verılıo onları bılmıorum tabı.. işalla hepımızın veletleri bolca iştahlı olur mamaya fln ihtiyacımız olmaz.. dusunsene emzırmek ne buyuk rahatlık ya, 6 ay ne mama hazırlama derdı var, ne su derdı, ne mama ısıtma sogutma derdı, ohhhh mis gibi sıcacık sut hazır harıka yaa... işalla işalla guzel gelır sutumuz.. ayrıca emzırırken dıyet de yapılabılıo onu da sordum.. ınternette fln emzırrıken dıyet yapılmaz fln dıo ama tamamen yanlıs.. ayrıca emzırırken en cok sut yapan sey de su :) yanı tatlı matlı degıl bolca su.. gunluk fazladan 300 kalorı almamız yetıomus sut ıcın.. tabı ustunkoru bılgıler bunlar ben dogurunca dıyetısyene gıdıcem dırek ... amin :))
güselim bak şimdide kızıyorsun kızma biz burda seni düşünüyoruz ve endişeleniyoruz perde asmak çok tehlikeli evde birde yanlızsın ondan, kırılmak gücenmek yok yeri gelicek burda birbirimizi eleştiricezcez hatalarımız olduğu zaman uyarıcaz burda seni prde asman konusunda hatalı bulduk eleştirdik tamam mı şimdi git bakim bir duş al uzan bakimm dinlen hıı kocanda perdeleri assın oldu mu şekercim
cık.. yine bılemedın.. benı babannem buyuttu 18 yasıma kdr.. babannem ıyı besledı evet.. ortaokulda hala pesımden yemek kostururdu, elıyle yedırırdı. benım yedıgım yetersız gelıomusmuş dıye..sımdı bı gun zıyaretıne gıdıyım yıne pesımden tabak kosturuyo :)))
18ımden sonra annemleydım ama o koca eşek halımle de yemegımle fln hıc ılgılenmedı şahsen :)) saldı benı çayıra :roflol::roflol:
slm cici anneler b gün keyifler nasıl bakalımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?