2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
size komik bişi anlatayim ben küçükken çok ağlarmışımm ama hiç susmazmışım göz yaşı akmazmış bağırırmışım susmazmışım babannemin bir arkadaşı demişki ayşe hanım (babannem olur ayşe) bu kız evladı çok ağlıyor bağırıyor iyi değil cuma vakti bu çocuğu alalım yol ağzında babasının terliği ile ağzına bir iki tane vuralım demiş babannemde uymuş kadının lafına tutmuşlar beni yol ağzına getirmişler iki üç tane indirmişler ben bir başlamışım ağlamaya sabaha kadar o kadın bana niye vurdu diğe ağlamışım babannemde bizim kıza ters tepti demiş bizim kıs sabaHA KADAR HİÇ SUSMADI DEMİŞ :)

SİZİN ÇOCUKLUĞUNUZ NASILMIŞ ARKADAŞLAR PAYLAŞALIM MI BENİM EŞİMİNDE ÇOCUKLUĞU USLU GEÇMİŞ BİZİMKİLER KİME BENZİYCEK ACABA ?

ben de kocam da çok hareketlı ve meraklı cocuklarmışız.. hoş hala da oyleyız :) ben sımarıktım kocam degılmıs.. ıkımız de zekiymişiz kendı capımızda işte.. kocam cok akıllı usluymus ama ben pek degıldım..
bızım cocugun nolcagı belırsız yanı..

ayy inşallah sütümüz bol olur emerler en azından ilk 6 ayyy kimimn sütü iyi gelmezmiş kiminin çok iyiymiş benim bir arkadaşım var göğüsleri küçücük ama bir sütü var kaymak gibi yağlı yağlıymış kendi yorumu:) benimkiler maşallah pek bvüyükler hamile kalınca büyüdüler inşallah hepimizinki bol olurr doğuralım paylaşımlarımız devam etcek ne güsell yaaa :)

ya çocuk dediğin biras yaramazda olcak yaa ama çok olmasın çok üzmesin ama hareketli olsunn hareketli çocuklar akıllı olurlarmış :)

valla cnm ben cocuklugumda cok usluymusum. ama benim sipam kociama cekrse ayvanin iyisini yemisimdirr ohaoldumsmile benim kocisim kucukken koydeki samanligi atese vermis zamaninda mudahale etmeseler koy kul olacakmis. aman diim benimyusufum bana ceker insaallah babasina cekerse norvec yanar galiba :1shok: akannehir

prop birşey soracam sana dünden beri
hep unutuyorum şimdi aklıma geldi
göğüslerinden süt gelmişti devam ediyor mu?

prop birşey soracam sana dünden beri
hep unutuyorum şimdi aklıma geldi
göğüslerinden süt gelmişti devam ediyor mu?

bı daha damlamadı cnm.. hala sarı sarı katılıklar var ışte kabuk kabuk.. o gun sutyenımı cıkartırken olmustu buyuk ıhtımalle o kabuklardan bırını yoldum yanlıslıkla ve ordan damladı,, sımdı soyunup gıyınırken dıkat edıorum bayag tırstım

:roflol::roflol: ayy çok komikk kaydirigubbakcemile3

eşim çok yaramazmış . neelr neler yapmış . iiki oğlumuz olmucak yandıydıkk
ben öyle çok yaramaz değildim . 3 kız kardeş evcilik oynardık hep ne güssell kardeş kardeş :lepi:...

kocama dedım kı kocacım amerıkan hastanesınde normal doğum 7500 tl imiş.. tamam karıcım sen nerden doğurmak ıstersen dedi:roflol::roflol::roflol:

anladım canım bende de oldu 1-2 kez damladığını görmedim ama göğüs ucunda beyazımsı kuruluklar vardı
birde bi sabah kalktığımda geceliğimin göğüs kısmına gelen yerinde akıntı lekesi vardı

benım o kuruluklar artık bayag var.. dısarı cıkarken mutlaka ped koyuyorum her an hersey olabılır dıye.. ama hıc sımdıye kdr pede ya da evde sutyenıme sut fln gelmedı..

kız çocukları uslu oluyor erkekler yaramaz oluyorlarr bizimkilerde uslu olsunlarda biras da hareketli olsunlar amaa:)

kız çocukları uslu oluyor erkekler yaramaz oluyorlarr bizimkilerde uslu olsunlarda biras da hareketli olsunlar amaa:)

inşallahh .. çok yaramaz olmasınlardaa başedemezsin valla.
tabi hareketli olsun ama yaramaz olmasın nası olcaksa kaydirigubbakcemile3

valla bizimkinin çok ağlak olacağını düşünüyorum bebekken. Eşim ilk 4 ay uyku uyutmamış annesine,gece gündüz ağlarmış.Bende onun gibi çok ağlarmışım bebekken,yatağa konurkonmaz çığlığı basarmışım. E ya anaya ya babaya çeker ya,bizimki kime çekerse çeksin yandık :ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…