2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben burdayımm prop arkadaşım nalan yok bu aralar takılmıyor mu işlerimi var ?
aksam burda oluo genelde, sız gıtmıs oluosunuz...
nasıl özledim okey oynamayı.. kağıt da olur :)
yine yemek hazırlamak lazım akşam offf

ben de ozledım ben de.. yok mu KK da okey ya arada sırada okey cevırseydık :))

ben de ozledım ben de.. yok mu KK da okey ya arada sırada okey cevırseydık :))[/QUOTE]

sanal sanal da tadı çıkmıyo ki..
şöyle hafif bir esinti, muhabbet,içecekler,atıştırmalıklar, okey...
pöfff...
seneye inşallah bizimkiler bebek arabasında uyurken :)

ben de ozledım ben de.. yok mu KK da okey ya arada sırada okey cevırseydık :))

sanal sanal da tadı çıkmıyo ki..
şöyle hafif bir esinti, muhabbet,içecekler,atıştırmalıklar, okey...
pöfff...
seneye inşallah bizimkiler bebek arabasında uyurken :)[/QUOTE]

taşların sesı de ninni gibi gelir mışıl mışıl uyurlar kesin :)))

hakketen yaa oyun kulubunde okeyde olsa ne guzel olur zemuszemus o zaman bura bos kalir hirkes oyuna dalar bilmiyorumkismile

propp kayısının 1 tanesi mi 55 kalori yuhhhh tuvalete çıkayım diye yiyorum gece gündüz....

ayyy öyle yazıyo bılmıom kı.. çok kalorılı oldugunu bılıorum ama ne yazıosa ben onun yalancısıyım...

sabah ac karnına ılık bı suyla beraber 3-4 kayısı kurusu, ya da 3-4 yaş kayısı kahvaltıdan hemen once... yeterlı bu kadarı gece gunduz nıye yıyosun :))

propp kayısının 1 tanesi mi 55 kalori yuhhhh tuvalete çıkayım diye yiyorum gece gündüz....

bı de hamılelıkte kullanılıp kullanılmadıgını bılmıorum ama keten tohumu çok iyi gelir.. benım kronık kabızlıgım var.. her aksam yatmadan once bı çanak yogurtla bı yemek kasıgı keten tohumunu karıstırıp yerdım cok ıyı gelırdı.. ama demır hapına basladıgımdan berı kabızlık problemım kalmadı o yuzden hıc doktora sorma ıhtıyacı hıssetmedım

Ceviz de yiyin kızlar bebişleriniz zeki olsun... Ama kabuklu olacak, siz kendiniz kıracaksınız.. Hazır kırılıp ayıklanmış olanları aynı faydayı vermiyor.. Bir de günde 3 bilemedin 4 tane yeterli =)

aslında hiç sevmem ben kayısıyı tuvalete çıkamıyorum ben bazen günlerce eskiden beri böyle yani şimdi gidip gelip yiyorum bende neyse azaltayım bari ya sırf kilo almıcam diye dondurma çikolata yemiyorum artık haftada bi gün verdim kendime ama öyle böyle değil gözümün önüne çikolatalı dondurma falan geliyo artık öyle canım istiyo ve ben kendimi tutuyorum düşünsene bu kadar kasıyorum ve kayısıdan kilo alıyorum ....

ıı de dondurma nıye yemıosun kı.. soslu fln yemezsen hıcbı zararı yok.. cartedor fln cok kalorılı oluo ama normal dondurma oyle degıl, dedıgın gıbı pek cok meyve dondurmadan daha kalorılı :) ben haftada uc aksam dondurma yıyorum ama sade yanı magnum fln degıl.. gunde 3 ya da 4 kez de meyve yıyorum valla :) dayanamam.. ama ben de tatlıyı azalttım bayag cıkolata fln yemıorum hıc hamur işi de yapmıyorum.. ıste komposto yaptım canım tatlı ıstedııkce ondan ıcıorum ıyı gıdıo soguk soguk tavsıye ederım cnm

bi de sıyah erık kurusu da kayısı kdr etkılı.. onun da mesela kompostosunu da yapabılırsın, sbh ac karnına da yıyebılırsın.. tabı bende ıse yaradı dıye sende de kesın yarıcak dıye bısı yok işalla yarar ama

denemekte fayda var sonuçta zararı olmaz faydasını görürsekde ne güzel olur işte..

allaaah bende bi kendimi kabız sanırdım,meğer herkeste varmış bu sorun.Sevindim tek olmadığıma :)) benimde hamilelik öncesinde bile yıllardır süren kabızlığım var.Haftada en fazla 2 kez çıkardım tuvalete,bazen 5-6 gün hiç yapamazdım. Davul gibi şişer birde o şişkinliği saklamak için korse giyip,göbeği içeri çekip kazık gibi dolaşırdım etrafta.Allahım ne sinir bozucu yaamafoldumben Öyle kayısı üzüm erik hiiiçç fayda etmezdi,tek çözümüm müsil hapıydı,onuda 2 tane birden içerdim düşünün.Kabus gibi.E hamilelikte kestim tabi hapı.Şimdi haftada 2-3 çıkıyorum tuvalete. Ha birde sabah kahve içtiğimde biraz rahatlıyodum.
Doktorum demir hapı daha kötü yapar diye vermedi hap falan bana. Demekki bazı bünyelerde tam tersi etki yapıyo.
Keten tohumunu hiç denemedim,ama mutlaka denicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…