aksam burda oluo genelde, sız gıtmıs oluosunuz...ben burdayımm prop arkadaşım nalan yok bu aralar takılmıyor mu işlerimi var ?
nasıl özledim okey oynamayı.. kağıt da olur :)
yine yemek hazırlamak lazım akşam offf
ben de ozledım ben de.. yok mu KK da okey ya arada sırada okey cevırseydık :))
propp kayısının 1 tanesi mi 55 kalori yuhhhh tuvalete çıkayım diye yiyorum gece gündüz....
propp kayısının 1 tanesi mi 55 kalori yuhhhh tuvalete çıkayım diye yiyorum gece gündüz....
ayyy öyle yazıyo bılmıom kı.. çok kalorılı oldugunu bılıorum ama ne yazıosa ben onun yalancısıyım...
sabah ac karnına ılık bı suyla beraber 3-4 kayısı kurusu, ya da 3-4 yaş kayısı kahvaltıdan hemen once... yeterlı bu kadarı gece gunduz nıye yıyosun :))
bı de hamılelıkte kullanılıp kullanılmadıgını bılmıorum ama keten tohumu çok iyi gelir.. benım kronık kabızlıgım var.. her aksam yatmadan once bı çanak yogurtla bı yemek kasıgı keten tohumunu karıstırıp yerdım cok ıyı gelırdı.. ama demır hapına basladıgımdan berı kabızlık problemım kalmadı o yuzden hıc doktora sorma ıhtıyacı hıssetmedım[/QUOTE
yoğurt falan yerim belki o bahaneyle sorayım ben onu bi doktora falan keten tohumu kulanılıyosa hamilelikte yerim valla ömrüm boyunca kabızdım hala da kabızım inş.çocuğum bana çekmez ben zor dayanıyorum bazen sancısına ...
aslında hiç sevmem ben kayısıyı tuvalete çıkamıyorum ben bazen günlerce eskiden beri böyle yani şimdi gidip gelip yiyorum bende neyse azaltayım bari ya sırf kilo almıcam diye dondurma çikolata yemiyorum artık haftada bi gün verdim kendime ama öyle böyle değil gözümün önüne çikolatalı dondurma falan geliyo artık öyle canım istiyo ve ben kendimi tutuyorum düşünsene bu kadar kasıyorum ve kayısıdan kilo alıyorum ....
bı de hamılelıkte kullanılıp kullanılmadıgını bılmıorum ama keten tohumu çok iyi gelir.. benım kronık kabızlıgım var.. her aksam yatmadan once bı çanak yogurtla bı yemek kasıgı keten tohumunu karıstırıp yerdım cok ıyı gelırdı.. ama demır hapına basladıgımdan berı kabızlık problemım kalmadı o yuzden hıc doktora sorma ıhtıyacı hıssetmedım[/QUOTE
yoğurt falan yerim belki o bahaneyle sorayım ben onu bi doktora falan keten tohumu kulanılıyosa hamilelikte yerim valla ömrüm boyunca kabızdım hala da kabızım inş.çocuğum bana çekmez ben zor dayanıyorum bazen sancısına ...
canım.. ben bı seferınde 11 gun tuvalete gıdemedım hastaneye kaldırdılar oyle soyleyım :)))
ama demır hapı ters teptı bende dırek bıtırdı kabızlıgı cok ılgınc bı sekılde.. allah yardım etsın sana ne kdr zor oldugunu bılırım cok ıyı..
canım.. ben bı seferınde 11 gun tuvalete gıdemedım hastaneye kaldırdılar oyle soyleyım :)))
ama demır hapı ters teptı bende dırek bıtırdı kabızlıgı cok ılgınc bı sekılde.. allah yardım etsın sana ne kdr zor oldugunu bılırım cok ıyı..
aynı valla bende rekor 6 ama 6.gün ağlaya ağlaya gitmiştim acile :)ya demir hapının bana böyle bi etkisi olmadı keşke olsaydı valla şimdi kabızlık tehlikelide bende doktor sürekli kabız olma diye uyarıyor..
bi de sıyah erık kurusu da kayısı kdr etkılı.. onun da mesela kompostosunu da yapabılırsın, sbh ac karnına da yıyebılırsın.. tabı bende ıse yaradı dıye sende de kesın yarıcak dıye bısı yok işalla yarar ama
aynı valla bende rekor 6 ama 6.gün ağlaya ağlaya gitmiştim acile :)ya demir hapının bana böyle bi etkisi olmadı keşke olsaydı valla şimdi kabızlık tehlikelide bende doktor sürekli kabız olma diye uyarıyor..
sanki bizim elimizde.. hiç anlamıo bu adamlar ha yok posalı ye yok kayısı ye.. ulan yapıoz hepsını işte salak mıyım ben meraklımıyım bı tarafımı yırtmaya alla alla yaaa.. :))
bende mısır da işe yarıo cnm.. salatama bı kutu eklıyorum hem tadını sevıorum hem sokturucu oluyo.. hamıle olmadıgımda da sabah ac karnına yenılen bı cıkolatadan sonra ıcılen 3ü 1 arada ve yanına ıkı sıgara seklınde cok kesın bı yontemım vardı ık ısaat snr dırek tuvaletteydım :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?