2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bekunis diye bi hap kullanıodum ben, bazen gunde 3 tane ıcsem de ıse yaramazdı cunku bagısıklık kazanmıs oluodu bagırsaklar... sımdı yasak müsil türevi şeyler tabi..

aynı dertlerımız yaaaa.. kocaman gobegım olurdu mıllet sasırırdı noluo ya dıye.. ben kendım dısında demır hapının ters etkı yaptıgını kımseden duymadım cıdden.. herkes kabız olmuş. bı benı söktü.. 2 gunde bır en gec mutlaka gıdıyorum rahat gıdıyorum hem de.. allah tez elden kurtarsın sızı de cok cok cok zorrrreyvahedigeldismile

kizlar ya valla 3 bucuk ay bi gecsinde hayirlisiyla bende istiyorum artik sigara icmeyi. ayy yine sizin herifler izin veriyo cekmenize benim herife desem canim istio bi cekiim die beni 9. kattan asagiya atar galibaa ohaoldumsmile zaten hamileligimin ilk 5 ayi kokusuna bile tahammulum yoktu hemen uskufra ediodum ama simdi esim iciyo balkonda bende kokusunu icime cekiorum ha bide kullugunu acaip bi koklayasim geliyo bole yimek istiorum. ne acaipim yaww. peki kizlar dogumdan sonra icsek bebege bi zarari dokunurmu ki?? yani emziriyoz ya sutten gecermiki bebege???

Son düzenleme:

canım süte gecıomuş nikotın o nedenle eskı temponda ıcemezsın.. ama ben doktorlar konustum yemekten hemen sonra ve bebegı emzırdıkten hemen sonra ıcersen dedı.. yanı 3 saat sonrakı bı dahakı emzırmeye kdr etkısı cok azalmıs olur artık dedı.. ben de plan yaptım gunde 2 ya da 3 tane ıcebılıoz bu duzende :)

ama dogruduktan snr sutum gelınce bı sagıcam bayag bı ve bıkac gun sıgaraya vurucam kendımı ben sıgaraya doymus olayım bebegıme de bı zararı olmasın işte :)

yapma yaww bende senin planini uygulayim o zaman valla cok cnm cekio. bi kere esime dedim cnm istio bi tane cekiim die ama yok onceden istemiyodu zaten adini ansam cok sinirleniodu. simdidebebge zarar olur icme dio bende ole kokusuylan yetiniyom. dogsunda bi saglikla bende senin izinden giderim artik olumunekankayizsmile

işte benim ilacımda oydu. 2 tanesi işe yarıyodu bende. Ama bu gittiğimde doktoruma çok zorda kalırsam içeyimmi bekunis diye sordum,iç dedi. Tabi ben yinede cesaretimi toplayıp içemedim o ayrı.Korktum bebişime bişey olur diye. Mecburen çekiyorum artık napiim:1no2: doğum yapınca ilk işim onu içip tuvalette saatler geçirmek olacakkaydirigubbakcemile3

kasılma olşturdugu ıcın yasak.. ama sen tuvalete gıdemeyıp ıkınınca da aynı seyı yapmıs oluosun o yuzden ne deyım bılmıom kiiii...

propcum ben zaten gunde 4 yada 5 tane iciodum ole cok deil cnm cok SIKILDIGINDA en fazla 7 oluodu. ama dogumdan sonra iki tane ustuste icecem cok basim donmezse tabiiohaoldumsmile

vereliniortak

propcum ben zaten gunde 4 yada 5 tane iciodum ole cok deil cnm cok SIKILDIGINDA en fazla 7 oluodu. ama dogumdan sonra iki tane ustuste icecem cok basim donmezse tabiiohaoldumsmile

ay sen bırakmasan da olurmuş :)) 4-5 tane nedır... gercı ben de bu vesıleyle bayagg bayag azaltmıs olucam ve heralde 1 pakete bıle cıkmam bundan snr hıc

ay sen bırakmasan da olurmuş :)) 4-5 tane nedır... gercı ben de bu vesıleyle bayagg bayag azaltmıs olucam ve heralde 1 pakete bıle cıkmam bundan snr hıc

he valla iste cok az ama esim bana ole ogutler verioki bunlari icince cok kotu seyler olacak sanki. ayy cnm sende ne ole bi paket yaww valla ben ole icsem sonum hastane olur heralde bakalim benim kocisim dogumdan sora ne bahane bulacak icme die :jeyyar:

benım kocam da dogumdan sonra bıraktıracam sana dıyo da nası yapacak merak edıorum.. bend e bırakırım paşa paşa bırakırız dıo.. bı kere bırakcak adam hamılelıgımde bırakır kı benım de canım cekmsın degıl mı ama..

neyse işte.. ben fılm seyretmeye gıdıorum benim koca gec gelcek nasolsa.. gorusuruz yrn ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…