2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ALLAHIM yaaa gecenin bi vakti 3001 etmeye calisiyoz sayfayi can SIKINTISI nelere sibeb yaaww

anaaaaa 3001 sayfayi ben acmis bulunmaktayim tekrar hayirli olsunn nice 3000 li sayfalara zemuszemus ayyy birden kendimi beledie baskani gibim hissettim yeni bi acilis konusmasi yapar gibim kaydirigubbakcemile3 . neyse sayfayi fazla isgal etmiim gidiim yatiiim

iyi geceler kızlar, bugün kaydımı sağlık ocağına yaptırmaya gittim
tetanoz aşısı yaptıracakmısın diye sordu hayır dedim..
bebeğimin kalp atışlarını dinledi sürekli kaçtı yavrum 15 dakika uğraştılar :)))
tansiyonumu ölçtü 12 ye 8 çıktı.
ayın 13ünü sabırsızlıkla bekliyorum bebişimi görücem özledim off off..

3000.sayfa hayirli olsun propcum bu en cok senin basarin tebrikler

niye dalga gecıon kiiiii... ben akşam sıkıntıdan uğraşcak şey arıodum...
günayyydııınnnnnn... ay cok guzel bı geceydı, mis gibi uyudum, kurt gibi açım sımdı de, gidip khvaltı hazırlayıp kocacıgımı uyandırayım... ne güzel bi günnnn...

günaydın, tabi bu saatte kimsecikler yok haliyle,ben yine erkenden kalktım.7buçuk olmamıştı daha. Akşam internetten araştırdım şu benim müsil hapını. Hamilelikte kullanılabileceği yazıyordu. Gözümü karartıp içtim valla benneyaptımki sabah nasıl bir karın ağrısıyla uyandım.Ve malum mutlu sonsırnaşık şey Çok rahatım şuan. Ama dua ediyorum inşallah bebeğim etkilenmemiştir.Gerçi doktorumda içebilirsin demişti zaten

günaydınnnnnn herkezeee propcum sabah enerjin süper bende senden ilham aldımm bugün çok güsel bir gün olcakk :) :) gideyim biras hafif makyaj yapayim allıkımı süreyim rimelimi rujumuda sürdüm mü majyajım tamammm sonrada nescafemi hazırlayıp gazetelere göz gezdireyimmm :)

günaydın canım kıyamam sanaaa doktorun içebilirsin dediyse sorun yoktur merak etmee bende sabahları çok zor çıkıyorum ama çıkabiliyorum allahtan günde bir defaaaa

günaydın canım kıyamam sanaaa doktorun içebilirsin dediyse sorun yoktur merak etmee bende sabahları çok zor çıkıyorum ama çıkabiliyorum allahtan günde bir defaaaa

ne güzel ya günde 1 defaya bile razıyım ben.Nerdeee! 3günde 1 çıkarsam ona bile şükrediyorum bu beni 3-4 gün idare eder artık

ne güzel ya günde 1 defaya bile razıyım ben.Nerdeee! 3günde 1 çıkarsam ona bile şükrediyorum bu beni 3-4 gün idare eder artık

sulu şeyler ye canım ne bilim mesela kabak yemeği yapıyormusunnn yoğurtlu az pirinçli internetten araştır neler yemek gerekiyor kabızlıkta gerçi biliyorsundur kabak yemeğini tavsiye ederim hem sağlıklı hem lifli :)cokacimcoook

canım doğal şeyleri çok denedim. Bu bende yıllardır süren bi sorun malesef.Pek işe yaramıyo böyle şeyler.Belki doğumdan sonra düzelir diye umuyorum

günaydın kızlar
prop sen çalışmıyordun dimi cnm
ya uyusana sabah erkenden kalkıyosun
ben ne kadar özlüyorum bi bilsen sabah yatak sefalarını
cumarteside çalıştığım için bi pazarım ne kadar değerli bi bilsen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…