günaaydıın koca göbekliler... herkese serin ve sıkıntısız bir gün diliyorum.
kaderrr... ben uyuyamam kı... zaten kocamla kahvaltı yapıoruz onu yoluorum saat 9.30 oluo uykum acılmıs oluyo.. haftada 3 gun onla cıkıp spora gıdıorum zaten.. haftasonu da alıskanlık oldu artık 8 dedı mı en gec kalkıorum.. hayatım boyunca boyleydım napalım alışmış kudurmustan beterdır..
ebetttt super bı gun superr cok guzel uyudum cok sukurrrr hasret kalmıstım su uykulara ıkı- uc gundur maşallahım var.. ama karpuz yıyorum salak gıbı gece mutlaka 1-2 kere cışe kalkıorum o kdr gec de yemıorum aksam 8 de fln yıyorum yıne de kalkıorum :))
kaderrr... ben uyuyamam kı... zaten kocamla kahvaltı yapıoruz onu yoluorum saat 9.30 oluo uykum acılmıs oluyo.. haftada 3 gun onla cıkıp spora gıdıorum zaten.. haftasonu da alıskanlık oldu artık 8 dedı mı en gec kalkıorum.. hayatım boyunca boyleydım napalım alışmış kudurmustan beterdır..
ebetttt super bı gun superr cok guzel uyudum cok sukurrrr hasret kalmıstım su uykulara ıkı- uc gundur maşallahım var.. ama karpuz yıyorum salak gıbı gece mutlaka 1-2 kere cışe kalkıorum o kdr gec de yemıorum aksam 8 de fln yıyorum yıne de kalkıorum :))
günaydınnnnnopuyorumnanaktan
dün eşim doktorumu aramış. yanma ve kaşıntısı var fitili kullanamamış azcıkda kanamış demiş. korkmuş baya kocacım aramış hemen kıyamam onaa. Şeniz
doktor yarın gelsin ilacını değiştirelim , ilişkiye girmeyin demişşşş:kedi:
birazdan gidicem öğlende arkadaşım gelecek. kavaltı yaparken bakayım bi size dedim.
benim cadı akşam çok hareketliydi yine maşallah guzucuğumarahatça uyudum vallaa....
bende karpuz çok yiyorum canım gecede iki üç defa çişe kalkıyommm :) koca bir karpuzu kocaman iki günde bitirdik soğuk soğuk nasıl canım çekiyorr sabah kahvaltıda bile yiyorum
yanlız propcum marketlerdeki karpuzlar varya ucuz olanlarr bal kabağından aşılamayla yapıyorlarmış ve ucuz oluyorlarmış tadı hiç yokk tegahlarda satılanlar var adana diyorlarr biras pahalı onlar güselll ayy bak canı çekti şimdi yemekcimi arıyayimde sorayim balii öğlene karpuz koysun .)
gece çişe kalkmalar bendede oluyo,bazen öyle üşeniyodumki kalkmaya,sabah yaparım diye sıkıyodum.Sonra tabi ağrımaya başlıyodu.Birde bi defasında doktora gittiğimizde nasıl sıkıştım anlatamam. Tuvalettede biri var ve napıyoduysa 20 dk çıkmadı. O arada doktor aldı beni,ultrasona soktu. Adamcağızın gözleri faltaşı gibi açıldı. "Kız bu ne,sen ne zamandır çiş yapmıyon?" diye sormasınmı? Mesanem öyle dolmuşki ultrasonda bile kocaman görünüyo,bebeğim yazık taa yan tarafa kaçmış "bebeği sıkıştırmışsın bak" dedi.Gülüyo bi yandanda kaydirigubbakcemile3 ayy utanıvermiştimohaoldumsmile ama napayım tuvaletten çıkamayanın suçuydu.
O günden beri bebeğim yanlara kaçar diye tutmuyorum çişimi,direk tuvaletekaydirigubbakcemile3
çok faal bi hatunsun vessalemzemuszemus
karpuza bende bayılıyorum ama çok şişiriyo ya
sen aslen ankaralıydın değil mi
neresindensin ankaranın
niye dalga gecıon kiiiii... ben akşam sıkıntıdan uğraşcak şey arıodum...
günayyydııınnnnnn... ay cok guzel bı geceydı, mis gibi uyudum, kurt gibi açım sımdı de, gidip khvaltı hazırlayıp kocacıgımı uyandırayım... ne güzel bi günnnn...
Şeniz
canim benim niye dalga geceyim sana hayran kaliyorum hic üsenmeden yaziyorsun bana yazmak cok zor geldigi icin yazanlara hayranlik duyuyorum sen hep yaz hayatimolumunekankayizsmileopuyorumnanaktan
zeynn o zaman siteme gir ben hep yazıyorum oraya ordan oku yazdıklarımı
tatlım kanyon'da macrocenter var butun meyve sebzeler organik, karpuzumuzu da ordan alıyoruz zaten..
içindenim denir heralde :) annemlerin evi ODTÜ de, orda oturuoduk yani... zekai tahir burak hastanesinde doğmuşum:roflol::roflol: ankaranın içinde doğmuşum yani..:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?