evet demekki diğerlerinininde bugün yarın başlar hayırlısı olsunn canımmcanım üstten bakıyo benim o yuzden erken dedi ama bir tanesinini baslamış gibi dedi dinletmedi haftaya gel dedi ama haftaya gitmiycem diğer hafta gidebilicem
sende benim gibi kendini çok dinliyosunn canım sorun olsaydı kanaman olurduu bişey yok takma kafanagünaydin arkadaslar ben hamilelikten zevk alacagima herseyi kendime dert ediyorum bulantim olmadigi icin birsey olmus gibi kendimi yiyip bitiriyorum bu huyumdan nasil vaazgecerim sizce doktora gidip kalp atislarini duysaydim icim huzurla dolucakti daha bir hafta var randevuma
evet demekki diğerlerinininde bugün yarın başlar hayırlısı olsunn canımm
hımm bende hastaneye gidince görene kadar duyduğum endişe beni yorgun bırakıyoo tahlilleri aç karnınanamı vericen bende 7 tane yaptırdımm
çektiğimiz stres yeter canım zaten sürekli bişey oldumu nasıl diye düşünüp duruyoruzz bende aç karnına yaptırdım 3 tüp kan aldılar kolum morarmıştı vallaevt aç karnına yaptırcam.bizde kan uyuşmazlığıda var.onun testide var.annelerik ne zor işmiş.anne karnınd abaşlıyoruz annelik yapmayabilmiyorumkismile
sende benim gibi kendini çok dinliyosunn canım sorun olsaydı kanaman olurduu bişey yok takma kafana
neyse geçicek bu günlerimizde hareketlenseler bu kadar telaşlanmayız hareketlerini duyar sorun yok derizz şu anda bişey hissetmiyoruz ondan bu telaş galibahaklisin canim bende biliyorum hersey olucagina varicak ama bu kalbime laf anlatamiyorum iyiyi düsünmek varken neden olumsuzlugu düsünüyorumalsanaalsanasmile:1no2:
üçüz müüü akannehir oy canımmm Allah yardımcın olsun çok zevkli ama çok zorrrrrrrgunaydınn kıslarr benim pıtırcıklar göründü sanırım ilk üçüz kasım annesi ben olucam umarım sağlıkla kucagıma alırım zamanı geldiğinde
canım benim bir sürü arkadaşım var. hiçbişey anlamadan doğurdular. illa olacak diye birşey yok..günaydin arkadaslar ben hamilelikten zevk alacagima herseyi kendime dert ediyorum bulantim olmadigi icin birsey olmus gibi kendimi yiyip bitiriyorum bu huyumdan nasil vaazgecerim sizce doktora gidip kalp atislarini duysaydim icim huzurla dolucakti daha bir hafta var randevuma
canım hazırmı söylüyosun yemek işyerindemi çıkıyo ona göre fikir veriyimmne yiycemi şaşırdım kızlar ya.akıl verin.iş yerndeyim bide
evet hep 30 civarıyız bu benimde dikkatimi çekti
üçüz müüü akannehir oy canımmm Allah yardımcın olsun çok zevkli ama çok zorrrrrrrsağlıkla doğsunlar inşallahh
canım benim bir sürü arkadaşım var. hiçbişey anlamadan doğurdular. illa olacak diye birşey yok..
bu arada bakıyorum hep yaşlarımız birbirine yakın ve merak ettim kaç tane Zeynep var burda.. biri ben kaydirigubbakcemile2
canım hazırmı söylüyosun yemek işyerindemi çıkıyo ona göre fikir veriyimm
ne yiycemi şaşırdım kızlar ya.akıl verin.iş yerndeyim bide
bana kalsa bende her hafta giderim ama doktorum 4 hafta sonra gel dedi arada ekstra bi sorun olmazsa bende bekliyorumm ama bugün mide rahatsızlığım kalmadı dün daha kötüydümm acaba bi sorunmu var diyede meraklanmıyo değilimm
canım ya ev yemeği söyle yada iyi bi kebabçıdan kırmızı et söyle yanınada yeşillikli bi salata süperrr kırmızı et yararlı nasılsa salatada öyle önden çorbada içebilirsin ama kebap markalı bi yerden olsunki ette sorun olmasınhazır ya.dışardan söylüyorum malesef.benneyaptımki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?