2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
prop propp nice senelereeee seneye bebecikte katılır size ne güsellll yaa

saol canım saolll...
allah hepımıze sevdıklerımızle uzun yıllar gecırmeyı nasıp etsın işalla.. bız tanışalı da 4 sene oldu.. hala en ufak bı azalma olmadan aynı aşkla hatta daha fazlasıyla sevıyorum kocamı, umarım sonsuza kdr boyle olsun ..

ne dalga geçionn gıcık karı sıcaktan beynim uyuşmuş zaten inanıyorum herşeye :)))

ahhh ahhh evlendikten beri borçlar bitmedi. ağustosta yüklü bi ödeme var o yüzden fena sıktık. dışarda yemek falan hak getire tam 3 aydır hiç et almadım bile eve :sinifsinif:
şu borcu da bi atlataydık dahaa çokkkk açık var :bbo:

Evlilik yıldönümü olan bütün arkadaşlara ömür boyu mutluluklar diliyorum.. Bizimkisi de 26 Temmuz'daydı, bir yılımız doldu.. Allah kimsenin huzurunu, mutluluğunu bozmasın..

aminnnn aminnnn propumm. bizimde 8 yıl oldu kocacımla tanışalı. bende deli gibiyim hala kocama. hep böyle sürsün aşkımız sevgimiz opuyorumnanaktan sevgi yumağı gibin oldum bugün zemuszemus

bebek kısmetiyle gelir derler düzelir herşey sıkma canını..

Evlilik yıldönümü olan bütün arkadaşlara ömür boyu mutluluklar diliyorum.. Bizimkisi de 26 Temmuz'daydı, bir yılımız doldu.. Allah kimsenin huzurunu, mutluluğunu bozmasın..

ulan herkeısn evlılık yıldonumu ne kdr yakın bırbırıne heuehueheue
yazın evlılık mevsımı ya herkes bu aralarda evlenıo tabi :)

ay sızın de gecmıs yıldonumunuz mubarek olsun ihihiih

Canım Allah yardımcınız olsun, biz de evliliğimizin ilk aylarında öyleydik ev de alınca eşyalarla birlikte yüklü bir borcumuz olmuştu ama eşyaların borcunu bitirince rahatladık Allaha şükür.. Sıkıntılar geçer elbet önemli olan huzur.. Rabbim bebişinizle birlikte rızkınızı bol bereketli eylesin..

biz tanışalı 6 yıl oldu aynı iş yerinde çalışıyorduk öyle ilk görüşte aşk falan değil yani benimki arkadaştık.Ama meğersem arkadaş beni gözüne kestirmiş,hiç beklemediğim bir anda aşk-ı ilan yaptı nasıl yani dedim sen benim iş arkadaşımsın olmaz asla dedim aylarca peşimden koştu her yerde karşıma çıktı hiç vazgeçmedi nasipmiş demekki büyük konuşmuşum sonra bende istedim iyikide olmuş çok seviyorum onu harika bir eşim var canım kocam benimopuyorumnanaktan

aminnnn canım şu 1 sene daha sıkarsak düzelir inşallah herşey.Eşim hep yanımda olsun varlığı yetio onun bana kuvvet olarak opuyorumnanaktan

insanın her zaman iyiki dediği eşi olması ne güzel opuyorumnanaktan
8 senedir tanıyorum ben eşimi. evlenmeden önceki dönemde tam 10 kez ayrıldım eşim hiç bırakmadı.iyiki bırakmamış bitip gitmemiş öyle.aklıma geldikçede bi öperim eşimi iiki bırakmamışşın die kaydirigubbakcemile3

biz internette tanıştık :))) bizim okulun sitesini yapmıştı kocam ben de siteye üyeydim resimlerimi görmüş beğenmiş orda düştü peşime 5 günde ayarttı, 10. günde çıkıyoduk :))
hayatı takdiktir zaten kendisinin hep söyler seni ayartmak için neler yaptım ben neler diye.. çooooooooook şiddetli bi ilişkimiz vardır bizim valla, hala da değişen bişi yok gerçi :)))

Kızlaaaaar konu alakasız ama aklıma gelmişken söyliim belki gitmek istersiniz.. Kadıköy bahariyedeki Mango'da inanılmaz indirim var.. İki gün önce gittim bir sürü şey aldım kendime.. 5 katlı mağaza.. Yolunuz düşerse mutlaka uğrayın.. Özellikle kıyafet alışverişinde kazık yemeye alışmış biri olarak, böyle hem uygun hem de içime sinen şeyler alınca çook mutlu oluyorum =)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…