hoşgeldin kaderrr
benim evlilik yıldönümümde 5 eylül biz bu sene 4.senemizi bitireceğiz darısı sizin başınıza nasıl geçti hiç anlamadım...
prop propp nice senelereeee seneye bebecikte katılır size ne güsellll yaa
ayyyyyyyyyyyyyy dalga gecıom ulayn :roflol::roflol:.. ne topuzu .... kınada topuzdu ya o yuzden dıyorum... kabul ettım teklıfını de etmeden once bu kım dedım kasım annlerıne gırdım baktım sen oldunu gordum ekledım :)
ne dalga geçionn gıcık karı sıcaktan beynim uyuşmuş zaten inanıyorum herşeye :)))
fizy / videomusic.
ay ne guzel şarkıymış hoppidi hoppidi enerji doldum valla.. adamın ağzı çok çirkin ama sesi güzel :))) nalakaysa dip not işte
adamın ağzına ne ara taktınkaydirigubbakcemile3
saol canım saolll...
allah hepımıze sevdıklerımızle uzun yıllar gecırmeyı nasıp etsın işalla.. bız tanışalı da 4 sene oldu.. hala en ufak bı azalma olmadan aynı aşkla hatta daha fazlasıyla sevıyorum kocamı, umarım sonsuza kdr boyle olsun ..
ahhh ahhh evlendikten beri borçlar bitmedi. ağustosta yüklü bi ödeme var o yüzden fena sıktık. dışarda yemek falan hak getire tam 3 aydır hiç et almadım bile eve :sinifsinif:
şu borcu da bi atlataydık dahaa çokkkk açık var :bbo:
Evlilik yıldönümü olan bütün arkadaşlara ömür boyu mutluluklar diliyorum.. Bizimkisi de 26 Temmuz'daydı, bir yılımız doldu.. Allah kimsenin huzurunu, mutluluğunu bozmasın..
ahhh ahhh evlendikten beri borçlar bitmedi. ağustosta yüklü bi ödeme var o yüzden fena sıktık. dışarda yemek falan hak getire tam 3 aydır hiç et almadım bile eve :sinifsinif:
şu borcu da bi atlataydık dahaa çokkkk açık var :bbo:
bebek kısmetiyle gelir derler düzelir herşey sıkma canını..
saol canım saolll...
allah hepımıze sevdıklerımızle uzun yıllar gecırmeyı nasıp etsın işalla.. bız tanışalı da 4 sene oldu.. hala en ufak bı azalma olmadan aynı aşkla hatta daha fazlasıyla sevıyorum kocamı, umarım sonsuza kdr boyle olsun ..
Canım Allah yardımcınız olsun, biz de evliliğimizin ilk aylarında öyleydik ev de alınca eşyalarla birlikte yüklü bir borcumuz olmuştu ama eşyaların borcunu bitirince rahatladık Allaha şükür.. Sıkıntılar geçer elbet önemli olan huzur.. Rabbim bebişinizle birlikte rızkınızı bol bereketli eylesin..
biz tanışalı 6 yıl oldu aynı iş yerinde çalışıyorduk öyle ilk görüşte aşk falan değil yani benimki arkadaştık.Ama meğersem arkadaş beni gözüne kestirmiş,hiç beklemediğim bir anda aşk-ı ilan yaptı nasıl yani dedim sen benim iş arkadaşımsın olmaz asla dedim aylarca peşimden koştu her yerde karşıma çıktı hiç vazgeçmedi nasipmiş demekki büyük konuşmuşum sonra bende istedim iyikide olmuş çok seviyorum onu harika bir eşim var canım kocam benimopuyorumnanaktan
biz tanışalı 6 yıl oldu aynı iş yerinde çalışıyorduk öyle ilk görüşte aşk falan değil yani benimki arkadaştık.Ama meğersem arkadaş beni gözüne kestirmiş,hiç beklemediğim bir anda aşk-ı ilan yaptı nasıl yani dedim sen benim iş arkadaşımsın olmaz asla dedim aylarca peşimden koştu her yerde karşıma çıktı hiç vazgeçmedi nasipmiş demekki büyük konuşmuşum sonra bende istedim iyikide olmuş çok seviyorum onu harika bir eşim var canım kocam benimopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?