ahhh ahhh evlendikten beri borçlar bitmedi. ağustosta yüklü bi ödeme var o yüzden fena sıktık. dışarda yemek falan hak getire tam 3 aydır hiç et almadım bile eve :sinifsinif:
şu borcu da bi atlataydık dahaa çokkkk açık var :bbo:
bebek kısmetiyle gelir derler düzelir herşey sıkma canını..
ahhh ahhh evlendikten beri borçlar bitmedi. ağustosta yüklü bi ödeme var o yüzden fena sıktık. dışarda yemek falan hak getire tam 3 aydır hiç et almadım bile eve :sinifsinif:
şu borcu da bi atlataydık dahaa çokkkk açık var :bbo:
biz internette tanıştık :))) bizim okulun sitesini yapmıştı kocam ben de siteye üyeydim resimlerimi görmüş beğenmiş orda düştü peşime 5 günde ayarttı, 10. günde çıkıyoduk :))
hayatı takdiktir zaten kendisinin hep söyler seni ayartmak için neler yaptım ben neler diye.. çooooooooook şiddetli bi ilişkimiz vardır bizim valla, hala da değişen bişi yok gerçi :)))
:lepi: okulum sağolsun :) yurtdışına çıkma şansım oldu öğrenciliğimde..
bana burası yetmedi, yurtdışında tanıştık 7,5 yıl önce :)
ulan herkeısn evlılık yıldonumu ne kdr yakın bırbırıne heuehueheue
yazın evlılık mevsımı ya herkes bu aralarda evlenıo tabi :)
ay sızın de gecmıs yıldonumunuz mubarek olsun ihihiih
ulan herkeısn evlılık yıldonumu ne kdr yakın bırbırıne heuehueheue
yazın evlılık mevsımı ya herkes bu aralarda evlenıo tabi :)
ay sızın de gecmıs yıldonumunuz mubarek olsun ihihiih
hahahahaha... exchange programında fln mı tanıştınız yoksa öylesine bi gezide mi?
ama bizimki internetten daha saçma bi tanışma şekli lütfen yani :))
:S ay ben ne yemek yapcam akşamaaaaa... kocam da erken gelcek sınemaya gıtcez dıye ayyyyyy ne yapcam makarna mı yapıyım yaaa ac kalmasın herifim.. saat 5e gelıo ne cabuk gecmıs bugun zaman ya.. spordu kuafordu alısverıstı derken hıc anlamadm bugunun nası gectıgını..
3 yılı geçti evleneli, hala bir dahaki ay rahatlarız diyoruz hep...
sanırım böyle yaşamaya alıştık :) aamaaaannnn :teytey:
:lepi:
begümcüm bende çok sıkıntı çektim evlendiğim ilk sene çünkü canım babam yeni ölmüştü ve herşeyimi annem tek başına yaptı onada ağır gelmesin diye bazı şeyleri biz ödedik eşimle...sağolsun benim üzerime düşen şeyleri bile eşim yaptı,dilerim sizde en kısa zamanda ödersiniz borçlarınızı kızınız uğurlu gelsin size :))
maddi sıkıntı geçer gider inş.uğur olur bebeğiniz size...
:S ay ben ne yemek yapcam akşamaaaaa... kocam da erken gelcek sınemaya gıtcez dıye ayyyyyy ne yapcam makarna mı yapıyım yaaa ac kalmasın herifim.. saat 5e gelıo ne cabuk gecmıs bugun zaman ya.. spordu kuafordu alısverıstı derken hıc anlamadm bugunun nası gectıgını..
hangı topluluk ulenn.. ay benım bı arkadasım da UGT de tanıştı mustakbel kocasıyla, nişanları oldu gecen ay :) bızım topluluklar cok bereketlı desene hahahahah.. sen bızım sıteyı de bılıosundur o zmn kesin..saçma mı?? ee güzel olmuş işte :) kısmet bu işler..
okulda da ofisi olan uluslararası bir topluluktaydım, reklam yapmıyimo da aynı topluluktaymış meğerse...
yoğurlu makarna yap olmazsa hem güzel oluyo hem çabuk
hangı topluluk ulenn.. ay benım bı arkadasım da UGT de tanıştı mustakbel kocasıyla, nişanları oldu gecen ay :) bızım topluluklar cok bereketlı desene hahahahah.. sen bızım sıteyı de bılıosundur o zmn kesin..
biz liseye giderken serviste tanıştık kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?