2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

3 yılı geçti evleneli, hala bir dahaki ay rahatlarız diyoruz hep...
sanırım böyle yaşamaya alıştık :) aamaaaannnn :teytey:

bebek kısmetiyle gelir derler düzelir herşey sıkma canını..

:lepi:

Son düzenleme:
begümcüm bende çok sıkıntı çektim evlendiğim ilk sene çünkü canım babam yeni ölmüştü ve herşeyimi annem tek başına yaptı onada ağır gelmesin diye bazı şeyleri biz ödedik eşimle...sağolsun benim üzerime düşen şeyleri bile eşim yaptı,dilerim sizde en kısa zamanda ödersiniz borçlarınızı kızınız uğurlu gelsin size :))

Son düzenleme:
Benim eşimde işyerimden, görünce vurulmuş aylarca ğeşimden koştu, ben çooook büyük konuşuyordum asla aynı işyerinden biriyle evlenmem, etik değil diye :)) Sonunda evlendik, iyi ki de evlendim.. Herkes için eşi muhakkak öyledir ama ben de dünyanın en iyi eşine sahip olduğumu düşünüyorum.. Allah bozmasın inş.

:lepi: okulum sağolsun :) yurtdışına çıkma şansım oldu öğrenciliğimde..
bana burası yetmedi, yurtdışında tanıştık 7,5 yıl önce :)

:lepi: okulum sağolsun :) yurtdışına çıkma şansım oldu öğrenciliğimde..
bana burası yetmedi, yurtdışında tanıştık 7,5 yıl önce :)

hahahahaha... exchange programında fln mı tanıştınız yoksa öylesine bi gezide mi?
ama bizimki internetten daha saçma bi tanışma şekli lütfen yani :))

ulan herkeısn evlılık yıldonumu ne kdr yakın bırbırıne heuehueheue
yazın evlılık mevsımı ya herkes bu aralarda evlenıo tabi :)

ay sızın de gecmıs yıldonumunuz mubarek olsun ihihiih

harbi ya herkesin tarihleri yakın birbirine..bizimki de 8 ağustos ve ilk yılımız..valla Allaha bazen diyorum ne geç karşıma çıkardın kocamı diye 2007 nisan dan beri beraberiz ama keşke üniversiteye ilk başladığımda onu tanısaydım neyse Allah hepimize mutlu mutlu uzun yıllar yaşatsın...

ulan herkeısn evlılık yıldonumu ne kdr yakın bırbırıne heuehueheue
yazın evlılık mevsımı ya herkes bu aralarda evlenıo tabi :)

ay sızın de gecmıs yıldonumunuz mubarek olsun ihihiih

:)) Öyle valla.. Ben aslında eşimin doğumgününde olsun 21 Haziran'da demiştim ama kısmet..
Sağol Propcumm..a.s.

:S ay ben ne yemek yapcam akşamaaaaa... kocam da erken gelcek sınemaya gıtcez dıye ayyyyyy ne yapcam makarna mı yapıyım yaaa ac kalmasın herifim.. saat 5e gelıo ne cabuk gecmıs bugun zaman ya.. spordu kuafordu alısverıstı derken hıc anlamadm bugunun nası gectıgını..

hahahahaha... exchange programında fln mı tanıştınız yoksa öylesine bi gezide mi?
ama bizimki internetten daha saçma bi tanışma şekli lütfen yani :))

saçma mı?? ee güzel olmuş işte :) kısmet bu işler..

okulda da ofisi olan uluslararası bir topluluktaydım, reklam yapmıyim o da aynı topluluktaymış meğerse...

yoğurlu makarna yap olmazsa hem güzel oluyo hem çabuk

herkesin ilginç tanışma hikayesi ne güzel :)bir ömür boyu sürsün mutluluklarımız kızlar bebişlerimizlede taçlansın

3 yılı geçti evleneli, hala bir dahaki ay rahatlarız diyoruz hep...
sanırım böyle yaşamaya alıştık :) aamaaaannnn :teytey:

:lepi:

maddi sıkıntı geçer gider inş.uğur olur bebeğiniz size...

sağolun kızlar. kızımız uğurlu gelicek bize inşallah. bende diyorum hep o bereketiyle gelicek bize diye eşime :asigim: huzur mutluluk sağlık aşk opuyorumnanaktan para da gelir elbet bigün

market yakınsa tavuk çok pratik. ızgara 10 dk.
bir de yanına patates kızartması ama fırında, 1 tatlı kaşığı yağ ile sadece, hem de 20 dk.daz hazır mis gibi.. yanına bişr de cacık serin serin... mesela....

saçma mı?? ee güzel olmuş işte :) kısmet bu işler..

okulda da ofisi olan uluslararası bir topluluktaydım, reklam yapmıyim o da aynı topluluktaymış meğerse...
hangı topluluk ulenn.. ay benım bı arkadasım da UGT de tanıştı mustakbel kocasıyla, nişanları oldu gecen ay :) bızım topluluklar cok bereketlı desene hahahahah.. sen bızım sıteyı de bılıosundur o zmn kesin..
yoğurlu makarna yap olmazsa hem güzel oluyo hem çabuk

ay yapayım anacım da herıfım agzını yuzunu burustura burustura yıyo onları :) etçiliz ya malum.. makarnayı bıle sucuklu yapıorum yemın ederım sevmıo baska turlu yese bıle mutsuz oluo, bu kocam nıye boyle benım.. şöyle soylıım kocamın kucuklugunu bılen karılarla tanıstırıo annesı benı mesela aaa sucugu cok severdı hala sevıo mu dıye soruolar elalem bıle bılıo artık bu aşkını :) hahahahahha
ama yogurtlu yapım da bende yıyım sucuklu fln yıyemem bu sıcakta...

bu arada market yakın da ben bu marketten ne et ne de tavuk almıyorum haftalık olarak etımı tavugumu mıgrostan alıyorum kalmadıysa da yemıoruz.. yanımızda kiler var iğrençççççççççççççççç, urunlerı bozuk bayat bıgun zehırlenıvercem valla allah korusun dedım tasındıgım ay bı sefer almıstım 3 aydır hıc et almadım ordan... makarna en pratık cozum kızlar saolun.. canım cacık ıstedı b u arada ohhh buz gıbı..

illa reklam yaptırcan kötükedihüso aegee canım.
topluluk aşkları oooo felaket hem de..
sizin site derken??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…