2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

bunların hepsi böyle galiba benimkide direk etçil ona et sote yapıcam bugün kendime yoğurtlu makarna şimdi bu sıcakta löp löp et yiyemicem ben valla...sen ona haftada bi yap sucuklu yumurta yesin valla sana kolay olur boşver:))
bu arada şu meşhur siteniz odtünün di mi prop benim kocam da odtü lü böyle bazen anlatır bizim bi arkadaş odtü netten biriyle tanışmıştı falan diye bende yemiş gibi yapıyorum artık günahı boynuna arkadaş diye anlatıyor hep:))

illa reklam yaptırcan kötükedihüso aegee canım.
topluluk aşkları oooo felaket hem de..
sizin site derken??

odtü'nün arkadaşlık sitesi vardı bı zamanlar hani.. şimdi tum unıversıtelere açık.. gercı sıte acıldıgında sen mezun olmustun zaten ama bılıo olabılırsın.. bız o sıtede tanıstık ıste kocamla :)

odtunundu artık tum unılere acık :)
kız kaftada bır yemek yapmıorum zaten gırıp sucuk kızartıp yıyo kendı kendıne :roflol::roflol: bu erkekler nıye boyle yaaaa... hıc gelıp de canım denız borulcesı ıstıyo hanım bugun denız borulcesı yap dıyen bır allahın kulu erkek gormedım yemın ederım dusunsene oyle bı tip :roflol::roflol:

hehe, boşver öyleyse de geçmiş gitmiş taa nerde kalmış öğrencilik :) hem niye yalan sölesin atmış imzayı, bebiş de geliyo

hahahaha çok çapkınsın lan tee lisede...
ben unıye gecene kdr gozume kalem bıle cekmedım, erkek gıbı gıyındım, zaten futbol fln oynuodum :)

kocam çapkındı şekerim sempatiksalakcinni buldu benim gibisini tabi zemuszemus küçüklükten kandırayım gözü açılmadan dedi bende atladım napayımmm lülülülülülü

ay kıyamam sana:1no2::1no2:
bizde evlendik kocam işsiz şu an psikolojisi felaket
bursadan tuttum ist getirdim orda işi güzeldi burda düzgün bişey bulamadık
kızıp duruyo bana ben iki cnmla çalışıyom diyede üzülüyo bana belli etmemeye çalışıyo ama ben biliyom
dışarda filan yemek deyince kızıyo
hamileliğim stres içinde geçiyo anlayacağın

heeee, bu konuda tamamen cahilim. icq vardı benim bildiğim :roflol:
şimdi habire yeni birşeyler çıkıyo :)

bende hiç görmedm haklısın yapacak yemek bulamıyorum zaten artık sebze falan yemiyor bi bamyayı sever onuda ben sevmem yapmıyom o yüzden binyılın başında yaparsam:)babamdan alışkınım ben ama o da tipik etçildi ama şimdi gut hastası oldu yiyemiyo zavallım bi gör adamın dünyası yıkıldı et yiyince şişiyo heryeri bak diyorum sende böyle olucan ama yok anlamıo...

sıcak süt iyi geldi boğazıma yumuşattı baya ohhh.....
pöfffffffff çok bunaldım yaa . çok sıcaak

bende göbüşümün resmini koydum :CüvCüv:

canım.. maddı sıkıntı tabı kı cok onemlı bısı ama herkesın ıcınde problemlerı dertlerı var.. kımının maddı olanakları yerındeo luo ama baska dertlerı oluyo, kımının para dısında hıc problemı olmuo.. ama herkesın ıcınde neler neler oluyo da hıcbırımız bılmıoruz.. daha kotusu olabılırdı dıye dusun, işsizlik cozulmeyecek sey degıl dıye dusun.. stres olma dıyemem mutlaka olacaksın da hayatındakı olumlu şeylere tutunmaya çalış bebeğin için yap bunu bence :) olumlu şeyler de vardır kesın..
heeee, bu konuda tamamen cahilim. icq vardı benim bildiğim :roflol:
şimdi habire yeni birşeyler çıkıyo :)

hahahaha icq diye bişi vardı demi lannn :))) ondan once bısı daha varmış da adını unuttum sımdı ben o zamanlarda bılg kullanmıodum henuz tabı :)) babamın yedıgı portakalın ıcındekı proteın bılem degıldım galıba...

kız icq tarih oldu:)))doğrusu bende icq falan varken tam cahildim bi icq geçmişim yok benim ama eski baya...

yaşlı hissettim şimdi kendimi :)

mirç diye okunan birsey vardı, sanki dos işletim sisteminde çalışıyo gibi görünüyordu, bir de explorer yoktu netscape vardı...
neyse ben gidiyorum yahu..
takıldım kaldım...
hadi bye..

evet evet mirç diye bişi.. ben hıc gormedım sadece duydum..
kızım zorlan mı tutuoz anaaaa git yemegını memegını yap :roflol:

yok şekerim yaşlı hissetme yani çok hızlı değişiyor herşey onunla ilgili yoksa bende çıtır değilim 82 liyim:))ben icq falan varken bilgisayarla çok ii değildim haberim yoktu yani sanal alemden çok...valla bende kaçayım artık 3ten beri banyo yapcam başından kalkamadım yine pc nin sonra da yemek hazırla derken kocam gelir hadi bye bye herkese...

slm kızlar ben geldım.. nasılsınız... allah şukur sorunları aştık bıraz..rahatladım.. tabı iştahımda açıldı..
patlıcanları gönderdım fırına köz oldu geldı...bol tereyagı.. tabı köyden gelen mıs gıbı kokuyor.. bol sogan salatası ile yeşıllıkle yedım... guzel oldu ....

benım eşimde çok etçıl bu arada.. sabah kahvaltısında bile soguk et yemegı sever... yagsız kavuruyorum, soguk soguk yıyor.. tabı bende...
hele ocak başına gittık mı harıka oluyor.... nasıl yıyorum.. :)))

ama ne pişirsem yer.. ve yeme tarzımız aynı oldugu için hıç zorluk çekmedım yemek konusunda..

bız eşimle aynı sokakta tanıştık.. daha o zaman 8 yaşındaydım.. çocuktuk.. yıllar sonra gıne karşılaştık. iş bahanesi ile konuşurken bır baktık aşık olmuşuz.. hele onunilk itiraf edişini hiç unutmam....

canım benım yaaa

ben de markete gıdıım de makarna alayım, evde kelebek makarna kalmamış üşendim amaaaa neyseeee... gorusuruz kızlar.. moral bozmayın hee enercik kalın hep..

benim kocamda beni kandırdı
çalıştığım yerde amcasının oğlu çalışıyordu. hergün gelip duruyordu. meğer bana geliyormuş ben hiç üstüme alınmadım.guclubacismile
4 ay peşimde koştu. sabah akşam çalıştığım yere geliyordu..arıyordu sürekli . ama ben istemiyordum .
patronum falanda çok uğraştı tanı bi falan die.
hatta dükkanı yaktım onun uğruna.. :asigim:kış günü masanın altına ayaklarımız üşümesin die elektrikli soba koyuyorduk.bi akşam yine geldi ben fişi çekmeyi unutmuşum beraber kapatmıştık dükkanı. sabah patronum aradı yangın çıkmış die. gece çöpçüler görmüş itfaiyeyi aramışlar. iiki görmüşler .. yoksa daha büyür üst kattaki evlerde yanardı Allah korumuş yıne

çok ii anlıyorum canım seni. bizde zor dönemler atlatıyoruz. ama eşinle sevgin muhabbetin huzurun oldumu aşıcaz diye teselli etmek işe yarıyor. ben kendimi habire teselli ediyorum. kendimden daha kötü durumda olanları düşünerek hep daha ii olmaya çalışıyorum. Allahın izniyle bugünler geçecek biliyorum olumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…