hangı topluluk ulenn.. ay benım bı arkadasım da UGT de tanıştı mustakbel kocasıyla, nişanları oldu gecen ay :) bızım topluluklar cok bereketlı desene hahahahah.. sen bızım sıteyı de bılıosundur o zmn kesin..
ay yapayım anacım da herıfım agzını yuzunu burustura burustura yıyo onları :) etçiliz ya malum.. makarnayı bıle sucuklu yapıorum yemın ederım sevmıo baska turlu yese bıle mutsuz oluo, bu kocam nıye boyle benım.. şöyle soylıım kocamın kucuklugunu bılen karılarla tanıstırıo annesı benı mesela aaa sucugu cok severdı hala sevıo mu dıye soruolar elalem bıle bılıo artık bu aşkını :) hahahahahha
ama yogurtlu yapım da bende yıyım sucuklu fln yıyemem bu sıcakta...
illa reklam yaptırcan kötükedihüso aegee canım.
topluluk aşkları oooo felaket hem de..
sizin site derken??
bunların hepsi böyle galiba benimkide direk etçil ona et sote yapıcam bugün kendime yoğurtlu makarna şimdi bu sıcakta löp löp et yiyemicem ben valla...sen ona haftada bi yap sucuklu yumurta yesin valla sana kolay olur boşver:))
bu arada şu meşhur siteniz odtünün di mi prop benim kocam da odtü lü böyle bazen anlatır bizim bi arkadaş odtü netten biriyle tanışmıştı falan diye bende yemiş gibi yapıyorum artık günahı boynuna arkadaş diye anlatıyor hep:))
bunların hepsi böyle galiba benimkide direk etçil ona et sote yapıcam bugün kendime yoğurtlu makarna şimdi bu sıcakta löp löp et yiyemicem ben valla...sen ona haftada bi yap sucuklu yumurta yesin valla sana kolay olur boşver:))
bu arada şu meşhur siteniz odtünün di mi prop benim kocam da odtü lü böyle bazen anlatır bizim bi arkadaş odtü netten biriyle tanışmıştı falan diye bende yemiş gibi yapıyorum artık günahı boynuna arkadaş diye anlatıyor hep:))
hahahaha çok çapkınsın lan tee lisede...
ben unıye gecene kdr gozume kalem bıle cekmedım, erkek gıbı gıyındım, zaten futbol fln oynuodum :)
ahhh ahhh evlendikten beri borçlar bitmedi. ağustosta yüklü bi ödeme var o yüzden fena sıktık. dışarda yemek falan hak getire tam 3 aydır hiç et almadım bile eve :sinifsinif:
şu borcu da bi atlataydık dahaa çokkkk açık var :bbo:
odtü'nün arkadaşlık sitesi vardı bı zamanlar hani.. şimdi tum unıversıtelere açık.. gercı sıte acıldıgında sen mezun olmustun zaten ama bılıo olabılırsın.. bız o sıtede tanıstık ıste kocamla :)
odtunundu artık tum unılere acık :)
kız kaftada bır yemek yapmıorum zaten gırıp sucuk kızartıp yıyo kendı kendıne :roflol::roflol: bu erkekler nıye boyle yaaaa... hıc gelıp de canım denız borulcesı ıstıyo hanım bugun denız borulcesı yap dıyen bır allahın kulu erkek gormedım yemın ederım dusunsene oyle bı tip :roflol::roflol:
heeee, bu konuda tamamen cahilim. icq vardı benim bildiğim :roflol:
şimdi habire yeni birşeyler çıkıyo :)
canım.. maddı sıkıntı tabı kı cok onemlı bısı ama herkesın ıcınde problemlerı dertlerı var.. kımının maddı olanakları yerındeo luo ama baska dertlerı oluyo, kımının para dısında hıc problemı olmuo.. ama herkesın ıcınde neler neler oluyo da hıcbırımız bılmıoruz.. daha kotusu olabılırdı dıye dusun, işsizlik cozulmeyecek sey degıl dıye dusun.. stres olma dıyemem mutlaka olacaksın da hayatındakı olumlu şeylere tutunmaya çalış bebeğin için yap bunu bence :) olumlu şeyler de vardır kesın..ay kıyamam sana:1no2::1no2:
bizde evlendik kocam işsiz şu an psikolojisi felaket
bursadan tuttum ist getirdim orda işi güzeldi burda düzgün bişey bulamadık
kızıp duruyo bana ben iki cnmla çalışıyom diyede üzülüyo bana belli etmemeye çalışıyo ama ben biliyom
dışarda filan yemek deyince kızıyo
hamileliğim stres içinde geçiyo anlayacağın
heeee, bu konuda tamamen cahilim. icq vardı benim bildiğim :roflol:
şimdi habire yeni birşeyler çıkıyo :)
kız icq tarih oldu:)))doğrusu bende icq falan varken tam cahildim bi icq geçmişim yok benim ama eski baya...
hahahaha icq diye bişi vardı demi lannn :))) ondan once bısı daha varmış da adını unuttum sımdı ben o zamanlarda bılg kullanmıodum henuz tabı :)) babamın yedıgı portakalın ıcındekı proteın bılem degıldım galıba...
yaşlı hissettim şimdi kendimi :)
mirç diye okunan birsey vardı, sanki dos işletim sisteminde çalışıyo gibi görünüyordu, bir de explorer yoktu netscape vardı...
neyse ben gidiyorum yahu..
takıldım kaldım...
hadi bye..
yaşlı hissettim şimdi kendimi :)
mirç diye okunan birsey vardı, sanki dos işletim sisteminde çalışıyo gibi görünüyordu, bir de explorer yoktu netscape vardı...
neyse ben gidiyorum yahu..
takıldım kaldım...
hadi bye..
ay kıyamam sana:1no2::1no2:
bizde evlendik kocam işsiz şu an psikolojisi felaket
bursadan tuttum ist getirdim orda işi güzeldi burda düzgün bişey bulamadık
kızıp duruyo bana ben iki cnmla çalışıyom diyede üzülüyo bana belli etmemeye çalışıyo ama ben biliyom
dışarda filan yemek deyince kızıyo
hamileliğim stres içinde geçiyo anlayacağın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?