çok ii anlıyorum canım seni. bizde zor dönemler atlatıyoruz. ama eşinle sevgin muhabbetin huzurun oldumu aşıcaz diye teselli etmek işe yarıyor. ben kendimi habire teselli ediyorum. kendimden daha kötü durumda olanları düşünerek hep daha ii olmaya çalışıyorum. Allahın izniyle bugünler geçecek biliyorum olumunekankayizsmile
slm tekrar arkadaşlar,evlilik yıldönümlerinizi kutluyorum bu arada.
Biraz önce sağlık ocağına kan testimin sonucunu almaya gittim.Baktım bi bebek daha 15-20günlük falan en fazla.Nasıl ağlıyo yavrum kıyamam. Hemşireler topuğundan kan almaya çalışıyolar. Biri tutmuş diğeri bacağını ayırmış,topuğuna batırıp duruyo iğneyi,sonra sıkıyo.Bakıyo az geliyo kan bidaha deliyolar topuğunu yine sıkıyolar.Bebeciğin ağlamaktan sesi kısıldı.10 dk bekledim orada ve 10 dakika kesintisiz ağladı canım yaa,ve ben geldiğimde zaten ağlıyodu öncesinde. Bi beceripte 10dkda kanını alamadılar bebeğin.Gözlerim doldu,dayanamadım ben bile.Acaba beceriksizlermiydi yoksa normaldede böylemi oluyo bilmiyorum ama kendi bebeğime nasıl dayanıcam böyle yaparlarsa bilmiyorum.İçim ezildimafoldumben
şükür kocam çalışmasa bile geçiniyoruz
benim işim çok stresli ve yoğun tam 12 senedir aynı yerdeyim
zaten işden dolayı bursaya gitmedim patronum çıkmamı istemedi
o yüzden eşimi buraya getidim.
kriz olduğu için ortalık malum bizim işlerde de durun
eşimde bikaç iş buldu ama çok z pra
650 den bahsediyolar 20 yıllık tecrübeye
patronlar boş mezar arıyolar.
mesale ben son ana kadar çalışıcam normalde 7 ayada rapora çıkılıyo
ama ben raporlu halimle bile çalışıcam
hatta belkide burda doğururum
doğumdan hemen sonrada iş başı yaıcam 40 kım bile çıkmadan devirler var malum
yanıma düzgün bi yardımcıda bulamadım
ilan verdim ettim ama yok
düzgün bişey çıkmadı
en kötüsü bebeğime baacak kimsede yok
kayınvalidem bakar ama o bursada
bekar kaynım var kayınpeder
onları ne kadar bıkıcakki
annem bana yakın ama onada emanet edemem sağlık sorunları var
şizofren de annem
ya böyle kızlar işte
ayy kıyamamm kuzum benim miniciktir dahaaa
görmeliydin canım,minicik tabi ama sesi kısılmış,kıpkırmızı olmuş ağlamaktan.Bi damlacık şey. Öff yaaaa şimdiden kendi meleğimi düşündümde o durumda benim canı yandı
selam kızlar nasiliniz?
bende ayrıtntılı ultrasonumu yaptirdim çokşükür allahıma herbişeyi sapa saglam çıktı..
buda kız kesin yani iki kızım oluyor allah nasip edrse..
cdye falan çekti dr izledik az önce eşimle esniyor dönüyor uyuyor bişiler yapıyor kendince:)))
kader sende mi muhasebecısın..
annem de mali müşavir serbest muhasebecılık yapıo..
benı 10 gunlukken bırakmıs babanneme işe başlamış.. hiç emememişim bile..
kardeşime de 1 ay baktı cunku sezeryan oldugu ıcın zaten 20 gun kendıne gelememıstı o yuzden yoksa onu da bırakmak zorundaydı calısmak ııcn..
bu muhasebe dunyanın en boktan ısı.. hele bı kadın için hıc cekılır dert degıl valla allah yardım etsın
dalga gecceksın sımdı ama bu da eylul kadar guzel olmazsa valla kıskançlıktan çatlar ablasına bakıp bakıp :))) ben olsam kıskanırdım eylül gibi bi ablam olsa :))) ihihihihii hayırlı olsun cnm
aslında normal şirket burası
hatta fabrika üretim yapıyruz
elemanlarda var üretimde ben her işe bakıyorum
satış-satınalma-muhasebe
9 hat tel-elemanlarla ilgili herşey
üretimin iş programı
şaka gibi değil mi
kızlar geçen cuma gunu ayrıntılı ultroson a girdim.. eşimle gittik bebegı görmeye.. epey araştırmadan sonra bıze epy uzakta olan yere karar verdım.. eşim burada yakında olsun falan dedi ama ben kabul etmedım..bır kez olacak zaten.. oda iyi olduguna karar verdıgı yerde olsun dedim.. baktı ben ikna olmuyorum tamam dedi.ses etmedi..
sabah benı aldı yola çıktık. fazla konuşmuya.. benı konuşturmaya çalışıp kendısı susyordu.. arada bır bir şeyler konuşsada daha çok susmayı tercıh edıyordu..
neyse girdik ayrıntılı ultroson a eşim gözleri dolu dolu bakıyor.. bellı duygulandı.. ama hıç, ama hiç konuşmadı. içerdeyken.. bır kelıme bile konuşmdan çıktık.. ben tabı hiç susmadım.. soru sorup duruyorum.. çıglık atıyorum vs.. sonuçları bekerken oradakı görevlı bayan sordu.. ilk çocugunuz mu diye.. evet dedim.. tabı bende eşimin bu halıne takıldım orada.. neden ses emedi diye..
çıktıktan sonra ben dışarda kahvaltı teklıfı beklıyorum.. evde sen hazırla kahvaltı yaparız dedi.. anladı benım beklenıtımı.. bende tamam dedim. itiraz etmedım..
sorun mu var dedim. yok ufak bır çek ödemesı var dedi.. iyi dedim.. takmıyorum artık çek senet sorunlarına...
ama düşünüyorum tabı.. nden bu kadar sakın kaldı diye.. en azından çıktıktan sonra bır kaç şy konulabılırdı...hıç konşmdan nerdeyse eve geldık.. bıraktı benı...
ben taa gece yarısı eve geldıgınde o buyuk sorunu ögrendım.. durumu izah ettı.. sakın olmamı istedi..
meger sabah benı almaya geldıgınde bu sorun varmış.. ama hıç hıssettırmedı... hatta bız giderken olaylar epey buyumuş ama eşim sadece benım çok önem verdıgı bildigi bu randevu için, sevıncım bozulmasın diye bellı etmemiş..
eşime her gun bıraz daha hayran oluyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?