2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canım peki genelde kaç dakika sürüyor bu topuktan kan alma işi? tabikide onların sağlığı için gerekli ama bana çocuğu perişan ettiler gibime geldi orda

kaderrr bebegı bırakma bence... yavruu.. neden hemen çalışman gerekıyor..

esin, hayırlı olsun.. çok tatlı gozukuyorlar... ben hala bakıp bakıp resmıne sevıyorum.

canım peki genelde kaç dakika sürüyor bu topuktan kan alma işi? tabikide onların sağlığı için gerekli ama bana çocuğu perişan ettiler gibime geldi orda

oda hemşiresine kalmişcanim benim 3 dk bitmişti..
bazilari çok acımasiz oluyor ben o kadinin yerine olsam orda keisn fırca kayaridm yavrucagi okadar aglatmaya ne gerek var

esin, hayırlı olsun.. çok tatlı gozukuyorlar... ben hala bakıp bakıp resmıne sevıyorum.

saol canim..gerçekten öyle yaa..sen resmini bukadar seviyosan dogdugunda napacaksin bakalim :)

günaydın millet.. kahvaltımı yaptım sporuma gıdıyorum sonra da kuafor kadınsal işler yrn evlilik yıldönümümüz alkisalkisalkis

tebrikler tatlım yıldönümünüz kutlu olsun, bi yastıkta kocayın inşallah....

çok geçmiş olsun cnm, Allahtan çok önemli bi durum yokmuş, umarım hızla düzelir ve en yakın zamanda ayağa kalkar, Allah acil şifalar versin...

ooooo 1 yılı devirdiniz propcummm kaydirigubbakcemile2 napacan yarına sempatiksalakcinni bizimde pazartesi ilk yıldönümümüz opuyorumnanaktan

sizide şimdiden tebrik ederim cnm, inşallah birlikte mutlu, huzurlu ve saygı dolu bi ömür geçirirsiniz, Allah ayırmasın...

ya ben geçmişi okumadim..proppppp evlilik yıl dönümün kutlu olsun canimm benim 5 senem bittii darisi başınıza:))

bijocum acil şifalar babana canim öenmli bişii olmadigina gerçekten sevindim

aminnnn nalancımm güzelll dileklerin için çokkk teşekkür ederim. hepimiz için inşallah opuyorumnanaktan

esin tebrikler tatlım 2. si de kız demek, tam benim hayalim gibi, bende iki kızım olsun istiyorum, çok şanslısın, çok kıskandım seni valla...)

kader valla o adamları tehdit et benım sınırımı bozmayın bırakıp gıderım sizi cücük gibi kalırsınız ortada dıye :) senın gıbısını nerden bulcaklar bı daha..

Son düzenleme:
esin tebrikler tatlım 2. si de kız demek, tam benim hayalim gibi, bende iki kızım olsun istiyorum, çok şanslısın, çok kıskandım seni valla...)

nalan anama sor bı de nası oluomuş :) veya kendı anana :) ıkı kızla uğraşmak zor zanaat allah esine kolaylık versın...
ayy ben dusunemıorum benım ıkı tane kızım olcak bı de bana cekcekler çen çen çenn ayyyy kocam evı terkederdı heralde:roflol::roflol::roflol:

Ben de Sağlık ocağına gittim aşı oldum bugün. küçük bi bebeğe de aşı yaptılar yanımda çok ağladı yazıkkkk( bide tarttı hemşireydi sanırım 7 kilo almışım en başından beri çok almışın dedi(( eşimde yanımdaydı takma sen diyo inceciksin diyo :) ne olduysa urfada oldu kayınvalidemin yanında yağlı yemeklerden ve hareketsızlıkten 2 haftada 2 kilo aldım( ühühühüh eyvahedigeldismile

slm canim iyilik senden naber görüşemiyoz nezamandir denk gelemdik bir türlü

valla öle oldu cnm ya bi türlü denk gelemedik, bende bu aralar çok sık girmiyorum ondandır...

bendende ii lik canım, kızımızı büyütüyorum işte, bilgisayardan radyo açtım o da depikliyo beni şu an, tam cimcime oldu esincim, inşallah sağlıkla kucağımıza alırız hepimiz...

senin rahatsızlığın nasıl oldu tehlike falan kalmadı artık dimi, yormuyosundur kendini inşallah...

bende inan hiç istemiyorum ama
burayı idare decek kimse yok
tekrar buhafta ilan vereceğim gazeteye bakalım nolacak
25 gün önce tam iyi birini buldum derken onunda kocası kanser çıktı
kızcağız işe girdi 15 gün oldu
kocası rahatsızlandı cerrahpaşada yatıyolar şu an
çok da genç daha mayısda evlenmişler 24 yaşında kız

evet canım aynennnn öyleee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…