canim ya benimde kızımda aldirdik topuk kanini nasil aglmaişti oda insanin içi parçalaniyor ama yapacak bişi yok onlarin sagligiiçin bu gerekli..
hemşire topuguna igne batırdgıında ben hemen kucagıma almak istedim napıyosun dur dedi
ana yüregiişte dayanamıyosun
hele birde yeni dogdugunda sarilik testi falan yapıyolar ozamanda çok agliyor..
uffff sıkıldım haa
canım peki genelde kaç dakika sürüyor bu topuktan kan alma işi? tabikide onların sağlığı için gerekli ama bana çocuğu perişan ettiler gibime geldi orda
kaderrr bebegı bırakma bence... yavruu.. neden hemen çalışman gerekıyor..
esin, hayırlı olsun.. çok tatlı gozukuyorlar... ben hala bakıp bakıp resmıne sevıyorum.
günaydın millet.. kahvaltımı yaptım sporuma gıdıyorum sonra da kuafor kadınsal işleryrn evlilik yıldönümümüz alkisalkisalkis
günaydın arkadaşlar
babam çok hasta oldu çok su kaybetmiş ve kan sayımı cok düşük çıktı. dün akşam apar topar istanbula geldik hastaneye yatırdık.. allahtan çok önemli birşeyi yok ama biraz yatacakmış. 1 hafta da burdayım yani..
ooooo 1 yılı devirdiniz propcummm kaydirigubbakcemile2 napacan yarına sempatiksalakcinni bizimde pazartesi ilk yıldönümümüz opuyorumnanaktan
selam kızlar, nörüyonuz bakim...
tebrikler tatlım yıldönümünüz kutlu olsun, bi yastıkta kocayın inşallah....
çok geçmiş olsun cnm, Allahtan çok önemli bi durum yokmuş, umarım hızla düzelir ve en yakın zamanda ayağa kalkar, Allah acil şifalar versin...
sizide şimdiden tebrik ederim cnm, inşallah birlikte mutlu, huzurlu ve saygı dolu bi ömür geçirirsiniz, Allah ayırmasın...
hehehe:))valla olurmu olur kız..ama eylülde bukadarlıkken böyleydi benziyorlar yani bribirlerine..saol canim sen girmişmiydin ayrıntılıya
selam kızlar, nörüyonuz bakim...
esin tebrikler tatlım 2. si de kız demek, tam benim hayalim gibi, bende iki kızım olsun istiyorum, çok şanslısın, çok kıskandım seni valla...)
slm canim iyilik senden naber görüşemiyoz nezamandir denk gelemdik bir türlü
kaderrr bebegı bırakma bence... yavruu.. neden hemen çalışman gerekıyor..
esin, hayırlı olsun.. çok tatlı gozukuyorlar... ben hala bakıp bakıp resmıne sevıyorum.
kader sende mi muhasebecısın..
annem de mali müşavir serbest muhasebecılık yapıo..
benı 10 gunlukken bırakmıs babanneme işe başlamış.. hiç emememişim bile..
kardeşime de 1 ay baktı cunku sezeryan oldugu ıcın zaten 20 gun kendıne gelememıstı o yuzden yoksa onu da bırakmak zorundaydı calısmak ııcn..
bu muhasebe dunyanın en boktan ısı.. hele bı kadın için hıc cekılır dert degıl valla allah yardım etsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?