2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
prop evlilik yıl dönümün kutlu olsun.. seneye 3 kişilik olursunuz inşallah..
eee nerede nasıl kutlayacaksnız...

bijocum acil şifalar babana.. allah korumuş..

prop evlilik yıl dönümün kutlu olsun.. seneye 3 kişilik olursunuz inşallah..
eee nerede nasıl kutlayacaksnız...

bijocum acil şifalar babana.. allah korumuş..

saol cnm karar vermedık :) daha dogrusu vermedım :) ben ne dersem kabul edılır de kocamın da ıstedıgı bısı olsun :) ben bugun gıttım saçımı kestırdım yaptırdım ama taş oldum valla, hedıyesını de aldım, bakalım nereye gıtcesss :))))

kader valla o adamları tehdit et benım sınırımı bozmayın bırakıp gıderım sizi cücük gibi kalırsınız ortada dıye :) senın gıbısını nerden bulcaklar bı daha..

patronum zaten ilk başta teklif etti onuda alalım buraya diye ben istemedim
eşlerin aynı yerde çalışmasına karşıyım
birde işlerde çok iyi değil
hem ben büro elamnı o ütretimde hoş olmayacaktı
işte şimdi patronum biraz yardım ediyo
araba alacağım şimdi bebiş olunca mecbur bakıcıya bırakacağım evde baktırmak daha pahalı olur gibime geliyor
tanıdık birine sabah bırakacağım akşam alacağım
kışın doğduğu için azıcık kaynamamdan rica edeceğim o idare ediversin biraz en azından havalar ısınana kadar soğukta sabah akşam olmaz bide çok küçük olacağı için
yazında annemlerin orda birilerine bakacağım artık tanıdığım güvenebileceğim
gerçi kardeşimin eşi bakim diyo ama onunda 4 yaşında bi kızı var
önümüzdeki yıl tekrar düşünüyo bir tane daha
yeğenim kıskanç biraz korkuyorum annesi farketmeden zarar verir diye

yazık ya... buyuk acı.. allah kurtarsın.. ne kadar zor..

aminnnn nalancımm güzelll dileklerin için çokkk teşekkür ederim. hepimiz için inşallah opuyorumnanaktan

nalanımm çikolatalı milföy tarifi istemiştim yazabildin mi :kedi:

rica ederim tatlım ne demek...ne milföyü ne çikolatası kız, yemek sitesine bakmadım ki hiç, ama senin için yazarım hemen...

nalan esin saolun canlarım.. size de maşallah..darısı benım 5 senelerime :)))

kız biz 3 kızız o daha feci, benim babamı düşünsene bide adam 4 karının arasında kalıyodu kavga felan olunca, zaten tipik lafı şuydu, amaaaannnn ne haliniz varsa görün ben gidiyorum, derdi ve giderdi...

başa geldiyse çekilir canım napcaksın... bulursun iyi birini evde baktırabılsen daha ıyı olurdu tabı cocugun alıskanlıkları acısından ama kısmet.. yegenın kıskanc olsun olmasın bebek olunca kıskanclasır.. kaşla goz arasında neler yapıverıolar valla onlar da haklı tabı kı tahtlarından oluolar ama :)) kadıncagız da tam ılgılenemez kendı cocugu da kucuk bence dogru dusunmussun sen

kaçamak yapın hafta sonunda.. yakın yerlerde bır yer..

hahahahahah 4 kadın yaaaa hepsi çatlak hepsi konusup duruo car car car amanınnnn ben bıle korktum :)))):roflol:

ama kesinlikle kızlar bi annenin bence mutlaka bi kızı olcak
zaten şanslı annelerin ilk bebeği kız olurmuş:teselli:
ama yinede oğluşumuda dört gözle bekliyorummmm
minik farem benimmmmmmm

ay hala aynı şarkıyı ıdnlıyorum :S:S:S kafayı yıcem acayıp takıldım sarkıya 40. dınleyısım fln olcak galıba :S:S:S

ay hala aynı şarkıyı ıdnlıyorum :S:S:S kafayı yıcem acayıp takıldım sarkıya 40. dınleyısım fln olcak galıba :S:S:S

hangi şarkı o kimin şarkısı kim söylüyo ba bende dinleyemsırnaşık şey

ya bugün acayip sakin işyerim anlamadım gitti hayırdır
normalde benim bur a cuma günleri felakettir

bu ara yine işler durgunlaşmaya başladı hayırdır
bugün bi kaç müştedide aynı şeyi dedi

kızlar bişey sorucam,siz oje sürüyomusunuz?Normalde ben hiç ojesiz gezmezdim ama bana arkadaşlar zararlı bebeğe sürme demişlerdi o nedenle hiç sürmedim ama görüyorum bazı hamileler sürüyor merak ettim siz napıyosunuz diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…