herhangı bır zararı yok ojenın sadece dogum esnasında surulmuyo surersen de cıkartıolar cunku tırnakların kontrol edılmesı gerekıo morluk vs var mı dıye.. nedne morluk olabılıo bılmıom da bı komplıkasyon yanı o morlukkızlar bişey sorucam,siz oje sürüyomusunuz?Normalde ben hiç ojesiz gezmezdim ama bana arkadaşlar zararlı bebeğe sürme demişlerdi o nedenle hiç sürmedim ama görüyorum bazı hamileler sürüyor merak ettim siz napıyosunuz diye.
hemen açıyom gel bi kerede benimle dinle bari:sm_cool:
kızlar bişey sorucam,siz oje sürüyomusunuz?Normalde ben hiç ojesiz gezmezdim ama bana arkadaşlar zararlı bebeğe sürme demişlerdi o nedenle hiç sürmedim ama görüyorum bazı hamileler sürüyor merak ettim siz napıyosunuz diye.
ay hala aynı şarkıyı ıdnlıyorum :S:S:S kafayı yıcem acayıp takıldım sarkıya 40. dınleyısım fln olcak galıba :S:S:S
prop leptop u dızlere koynmanın sakıncası varmı..???
lafontenden parçasınıda bu söli galiba...
he ya.. kayık ağızlı herif :roflol: sesi guzel ama bence
bu senin verdiğin linkte sadece şarkı çalıyo dimi klip çıkmadı bende çünki...
ya sesi güzel ben bunu beyaz showda zaplarken izlemiştim canlı performansı çok ii di, çok az sanatçının canlı sölerken sesi güzel oluyo çünki...
ebru gündeş, tarkan, candan erçetin, murat boz, funda arar bunların canlı performansı süper...
sonuçları aldım kızlar 50gr glukoz yüklemesi açlık 84 1.saat 164 sınır 140 yazıyor doktorumun doğumu varmış görüşemedim yarın sabah göndericem sonuçları bakalım ne dicek bilmiyorum moralim bozuldu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?