2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
herhangı bır zararı yok ojenın sadece dogum esnasında surulmuyo surersen de cıkartıolar cunku tırnakların kontrol edılmesı gerekıo morluk vs var mı dıye.. nedne morluk olabılıo bılmıom da bı komplıkasyon yanı o morluk
hemen açıyom gel bi kerede benimle dinle bari:sm_cool:

kız hıc kapatmıom kı bastan bastan dınlıom...

ben önceden plan yaparım.. tamam der.. hala ilk çıktıgımız gunu bile kutlarız... ama evde degıl tabi...
yoksa benden kurtulamaz... onu mesajlarla bogarım....

valla ben sadece ayaklarıma sürüyorum
dr hiç sormadım
ama sanmam zararı olacağını

prop leptop u dızlere koynmanın sakıncası varmı..???

doktorlar yok dıyo ama ben koymuom... kıtaplarda fln da bısı olmaz o kadarcıktan dıyo ama ben cok fazla bılg basındayım zaten ne kdr az olursa olsun radyasyon radyasyondur abartmanın geregı yok dıye dusunuorum ve kucagıma almıorum hıc masada kulanıorum

peki saç boyasını yaptıran varmı aranızda? 6. aydan sonra organik boya kullanabilirsiniz deniliyor. Ben düşünüyorum yaptırmayı ama kararda veremiyorum tam

he ya.. kayık ağızlı herif :roflol: sesi guzel ama bence

bu senin verdiğin linkte sadece şarkı çalıyo dimi klip çıkmadı bende çünki...

ya sesi güzel ben bunu beyaz showda zaplarken izlemiştim canlı performansı çok ii di, çok az sanatçının canlı sölerken sesi güzel oluyo çünki...

ebru gündeş, tarkan, candan erçetin, murat boz, funda arar bunların canlı performansı süper...

ya ben saçımı kesemıyorum.. hep derler yaa.. hurafede olsa yapmıyorum.. çok uzadı.. belıme geldı.. bırde doguma gıtmeden önce bukle yaptırmak istiyorum..

ben hayatım boyunca saçımı hiç boyatmadım bi kaç kere röfle bir kerede kına yaptırdım güçlensin die çok kırılmıştı o zaman, şimdide kendi saç rengim kafamdaki, doğurunca belki değiştiririm rengini...

Hamilelikte oje kullanan için bayanlar için aseton adlı temizleyici maddenin kullanılması risk teşkil edebilir fakat kullanıldıktan sonra bol suyla yıkanması durumunda izin verilebilmektedir. Tırnakta bir haftadan fazla kalmamak koşuluyla sadece kaliteli ojeler kullanılabilir.

valla inanmazsın ama gülben ergenin de güzel :) serdar ve sezenı unutmayalım onlar 1 numero zaten :))
bu lınk sarkı lınkı de bu sıtede klıpler de oluyo sadece sarkılarda oluyor.. arayıp bulamadım cok az sarkı vardır burda

sonuçları aldım kızlar 50gr glukoz yüklemesi açlık 84 1.saat 164 sınır 140 yazıyor doktorumun doğumu varmış görüşemedim yarın sabah göndericem sonuçları bakalım ne dicek bilmiyorum moralim bozuldu...

asena...hıııı annem yuzunden ben de kac aydır ertelıodum tobe tobe ne alkaaysa yanı benım sacımla.. sacmalık otesı seyler bunlar hiiiiiççççç de takamıcam kafama anneme kalsa ben de gıtmemelıydım kstırmeye...

benım sacım da boya degıl :) hamılelıkte kolay oldu yoksa sureklı dıp boyam cıkıcaktı cırkın goruncektı ve uzulcektım:) ben dugunden snr kesmıstım boyatmayı cok ısabetlı bı karar olmus bugunku kesımle beraber sacımda sadece 4-5 cm kdr boyalı bı kısım kaldı uclarda o kdr..

nehirday once bı doktorunu gor snr stres ol cnmmmm

geçmiş olsun sanki biraz yüksek gibi.....ama sen nyinede hemen moralini bozma, önemli olan hemen önlem almak, bebişe bi şi olmasında....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…