ya ben saçımı kesemıyorum.. hep derler yaa.. hurafede olsa yapmıyorum.. çok uzadı.. belıme geldı.. bırde doguma gıtmeden önce bukle yaptırmak istiyorum..
aynen bende, kırık doldu saçım ama kestiremiyorum. Aslında çok saçma bi hurafe olduğunu biliyorum ama yinede rahat olamıyorum. Halbuki yabancılarda bu tarz şeyler yok ve onlar gayet rahat kestirip boyatıyolar,bişicikde olmuyo. hep bizemi oluyo anlamadım gitti
sonuçları aldım kızlar 50gr glukoz yüklemesi açlık 84 1.saat 164 sınır 140 yazıyor doktorumun doğumu varmış görüşemedim yarın sabah göndericem sonuçları bakalım ne dicek bilmiyorum moralim bozuldu...
valla inanmazsın ama gülben ergenin de güzel :) serdar ve sezenı unutmayalım onlar 1 numero zaten :))
bu lınk sarkı lınkı de bu sıtede klıpler de oluyo sadece sarkılarda oluyor.. arayıp bulamadım cok az sarkı vardır burda
hahahahah bize de olmuyo ki kime olmuş hanı.. hurafe işte adı üstünde..
ya sezen çok fazla ağzının içinde gevelio parçaları onun canlı performansını pek tutmuyorum, ama serdar ortaç ta haklısın gerçekten ii oluyo onun canlı performansı...
şimdi ben koyu bi ebru gündeş hayranı olduğum için gülben yada sibel can gibi kişilerin sesi bana biraz çiğ geliyo, ebru ya kaç senedir hayranım ben bile hatırlamıyorum ama ilk defa konserine gittiğimde nerdeyse konser boyunca hıçkıra hıçkıra ağladım...
ölümden dönmüştü o zaman canım benim ve ilk konseriydi, eğer düzelirse ilk konserine gideceğime ant vermiştim ve ilk bilet alanlardan biriydim herhalde, çok güzel bi konserdi, hiç unutmam o konserini...
yaaa benım komşular var.. aman şunu yeyınce hemen elını yıka, cıger ve çilek yıyınce.. canım bırşry isteyınce avcunu yala.. delirtiyotlar benı....
kestırmrk istyorum.. yakıyor çunku artık.. belıme geldi.. kaç senedir kesmedim.. ama dogumdan sonra diyor eşim... liseli kızlar gibi iki yandan örüyorum.. kuyruklu yıldız eşim sonra...
zaten mecbur keserım.. bakmam çunku artık.. kurutması sorun oluyor...
prop kız senin kociş gelmedimi daha, beşte gelcek dememişmiydin sen...
benim kociş gelir birazdan bende karpuz kesim biraz, domatesli pilavım var yanında güzel gider şimdi...
kuvvetli bi gırtlağı var ama hep arabeske kayıyo okurken halbuki diksiyonu filan gayet dzgün kendı ıstegıyle yapıo o işi.. ben de popçu oldugumdan pek tercıhım olmuo anlıcagın.. guzel sesı var ama ınkar edılemez
geçmiş olsun sanki biraz yüksek gibi.....ama sen nyinede hemen moralini bozma, önemli olan hemen önlem almak, bebişe bi şi olmasında....
yokk beeee 5 mı nerdeeeee... saat 5e gelıo benımkı bugun erken gelcek demıstım...8 seansına bılet aldık da erken gelır yemek yıyıp cıkalım dıye :)
sağol canım stres yapmıyorum da keyfim kaçtı sadece tabiki de önemli olan bebeklerimiz bakalım doktorumuz ne dicek...
GriPin = 100 gr yüklemesi yaparlar o zaman tam sonuç kesinleşir. Ama çok aşırı değilse sadece diyetle hallediyolar canım. Sıkıntı yapma daha çok artar şekerin bak. Benimde 160 çıkmıştı. Ama çokta stres yapmadım aşırı değil çünkü. Diğerinde daha netleşir. hamurişini ve tatlıyı mutlaka kes canım
dikkat ediyorum üstelik etmesem ne olacak bilmiyorum...50gr yüksek çıkanlarda 100gr şeker yüklemesi isteniyormuş bakalım artık yarın belli olur sen yaptırmış mıydın
ayy 3 aydır makyaj yapmıodum makyaj yapcam bugun nasolsa aksam cıkıoz sıcak fln da degıl yrn da yapcam valla ozledım makyaj yapmayı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?