2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ya ben saçımı kesemıyorum.. hep derler yaa.. hurafede olsa yapmıyorum.. çok uzadı.. belıme geldı.. bırde doguma gıtmeden önce bukle yaptırmak istiyorum..

aynen bende, kırık doldu saçım ama kestiremiyorum. Aslında çok saçma bi hurafe olduğunu biliyorum ama yinede rahat olamıyorum. Halbuki yabancılarda bu tarz şeyler yok ve onlar gayet rahat kestirip boyatıyolar,bişicikde olmuyo. hep bizemi oluyo anlamadım gitti

hahahahah bize de olmuyo ki kime olmuş hanı.. hurafe işte adı üstünde..

100 gr yüklemesi yaparlar o zaman tam sonuç kesinleşir. Ama çok aşırı değilse sadece diyetle hallediyolar canım. Sıkıntı yapma daha çok artar şekerin bak. Benimde 160 çıkmıştı. Ama çokta stres yapmadım aşırı değil çünkü. Diğerinde daha netleşir. hamurişini ve tatlıyı mutlaka kes canım

ya sezen çok fazla ağzının içinde gevelio parçaları onun canlı performansını pek tutmuyorum, ama serdar ortaç ta haklısın gerçekten ii oluyo onun canlı performansı...

şimdi ben koyu bi ebru gündeş hayranı olduğum için gülben yada sibel can gibi kişilerin sesi bana biraz çiğ geliyo, ebru ya kaç senedir hayranım ben bile hatırlamıyorum ama ilk defa konserine gittiğimde nerdeyse konser boyunca hıçkıra hıçkıra ağladım...

ölümden dönmüştü o zaman canım benim ve ilk konseriydi, eğer düzelirse ilk konserine gideceğime ant vermiştim ve ilk bilet alanlardan biriydim herhalde, çok güzel bi konserdi, hiç unutmam o konserini...

saçımı 3,5 aylıkken kestirdim çevremdeki herkese rağmen ve 2 gün sonra kanama geçirdim hastanelik oldum sonra başımın etini yediler geçmiş olsuna geldikelrinde biz sana söyledik niye kestirdin saçlarını diye aman laf ya ne alakası var boşverin kestirecekseniz beklemeyin hiç...ama boyayı bilmiyorum ben hamile kalmayı düşününce kendi rengime boyattım saçlarımı yarı sarı yarı siyah kötü görünüyo çünkü boya yaptırmayı düşünmüyorum zaten kuaför önünde saatlerce oturacak halim de yok açıkçası sıkıntı basıyo beni hemencecik hamile miyim menopozlu muyum belli değil:)

yaaa benım komşular var.. aman şunu yeyınce hemen elını yıka, cıger ve çilek yıyınce.. canım bırşry isteyınce avcunu yala.. delirtiyotlar benı....

kestırmrk istyorum.. yakıyor çunku artık.. belıme geldi.. kaç senedir kesmedim.. ama dogumdan sonra diyor eşim... liseli kızlar gibi iki yandan örüyorum.. kuyruklu yıldız eşim sonra...

zaten mecbur keserım.. bakmam çunku artık.. kurutması sorun oluyor...

hahahahah bize de olmuyo ki kime olmuş hanı.. hurafe işte adı üstünde..

canım tabikide olmuyodur ama neden bu tarz saçmalıklarla dolduruyolar bizi anlamıyorum,insan ister istemez etkileniyo.Diyorum kestiririm sonra kazara bişey olur,allah korusun,sonra vicdan azabından deliririm

kuvvetli bi gırtlağı var ama hep arabeske kayıyo okurken halbuki diksiyonu filan gayet dzgün kendı ıstegıyle yapıo o işi.. ben de popçu oldugumdan pek tercıhım olmuo anlıcagın.. guzel sesı var ama ınkar edılemez

prop kız senin kociş gelmedimi daha, beşte gelcek dememişmiydin sen...

benim kociş gelir birazdan bende karpuz kesim biraz, domatesli pilavım var yanında güzel gider şimdi...

ayy sorma,ilk zamanlar deli gibi çilek yiyodum. Bi arkadaşla oturuyoruz ben farkında değilim,bacağıma çilek suyu damlamış.Kızda "aa çocuğunda çilek lekesi olcak" demesinmialsanaalsanasmile ben bir başladım ağlamaya ama nasıl eşim saçmalama bişey olmaz,inanma bunlara diyo ama ben öyle etkilendimki"ne salağım,keşke yemeseydim,bebeğim lekeli olacak benim yüzümden" diye katıla katıla ağladım. Nasıl kızıyorum böylelerine sorma

ay amaaaannnn kendınızı rahat hıssetmıceksenız kestırmeyın.. ama saçmalık oldugunu da bılın kı zaten bılıosunuz da.. kaynanam fln sımdı gorunce duyunca ne dıcekler ben de bılmıom uzulurler kesın :)) bugun kocam bıle kestırme bebegımızın omru kısalır dıyo dedım neeeee dıosunnnnn... oyle dıolar ya dıyo :)) hay allahım..

prop kız senin kociş gelmedimi daha, beşte gelcek dememişmiydin sen...

benim kociş gelir birazdan bende karpuz kesim biraz, domatesli pilavım var yanında güzel gider şimdi...

yokk beeee 5 mı nerdeeeee... saat 5e gelıo benımkı bugun erken gelcek demıstım...8 seansına bılet aldık da erken gelır yemek yıyıp cıkalım dıye :)

evet kendini öle alıştırmış hep arabeske kayıyo parçalar ama istedimi müthiş yorumluyo, süper bi ses, Allahım nazarlardan sakınsın...

geçmiş olsun sanki biraz yüksek gibi.....ama sen nyinede hemen moralini bozma, önemli olan hemen önlem almak, bebişe bi şi olmasında....

sağol canım stres yapmıyorum da keyfim kaçtı sadece tabiki de önemli olan bebeklerimiz bakalım doktorumuz ne dicek...

GriPin = 100 gr yüklemesi yaparlar o zaman tam sonuç kesinleşir. Ama çok aşırı değilse sadece diyetle hallediyolar canım. Sıkıntı yapma daha çok artar şekerin bak. Benimde 160 çıkmıştı. Ama çokta stres yapmadım aşırı değil çünkü. Diğerinde daha netleşir. hamurişini ve tatlıyı mutlaka kes canım

dikkat ediyorum üstelik etmesem ne olacak bilmiyorum...50gr yüksek çıkanlarda 100gr şeker yüklemesi isteniyormuş bakalım artık yarın belli olur sen yaptırmış mıydın

ayy 3 aydır makyaj yapmıodum makyaj yapcam bugun nasolsa aksam cıkıoz sıcak fln da degıl yrn da yapcam valla ozledım makyaj yapmayı :)

yokk beeee 5 mı nerdeeeee... saat 5e gelıo benımkı bugun erken gelcek demıstım...8 seansına bılet aldık da erken gelır yemek yıyıp cıkalım dıye :)

hangi filme gitceksiniz?

ya geçen gün kanal d de istasyon die levent kırcanın bi filminin fragmanını gördüm, güzel bi filme benziyo acaba indirip izlesek mi....

bu arada veda filmini nihayet izledik, fena değildi, yahşi batı ve recep ivedik 3 rezaletinden sonra bu film ii di...

ben 50liği yaptırdım 160 çıktı.100lüğü yaaptırıcakken vazgeçtim 2 hafta sonra yaptırıcam.Tam 24. haftamda yani.

ayy 3 aydır makyaj yapmıodum makyaj yapcam bugun nasolsa aksam cıkıoz sıcak fln da degıl yrn da yapcam valla ozledım makyaj yapmayı :)

ooohhh yap valla sefan olsun...

ay sinema deyince aklıma geldi, şu patlamış mısırların paketlenmişini çıkartmışlar, ya ne kadan güzel bi şi o öle insan paketi bitirmeden rahat edemiyo valla...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…