2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ayyy Inception a gitcez kaç gündür beklioruz bi bilsen bugünü zor ettik :)
levent kırcanın fılmını seyretmedım cunku adamı da sevmem hıc fıkrım yok canım..
vedayı da hiiiiiiiiiiç begenmemıstık ama kıyasladıgın dıger ıkı fılme gore tabiii ki olağanüstü kalır yanlarında :) recep ivedik hiç seyretmedım ama yahşi batıya gitmiştik haliyle hem de gece seansına ne malız laaaaa.. o fılm yuzunden uykusuz kaldık:roflol:

kızlar bugun 100 lük yüklemem vardı malesef seker cikti. diet verdi dahili doktor 2 haftada bir kontrol. sekerli hersey cok kısıtlı benim en sevdiğim seylerde hep sekerlidir. Neyse morali bozmak yok.

ooohhh yap valla sefan olsun...

ay sinema deyince aklıma geldi, şu patlamış mısırların paketlenmişini çıkartmışlar, ya ne kadan güzel bi şi o öle insan paketi bitirmeden rahat edemiyo valla...

kızımmmm.. sen asıl migrostaki Pop Weaver lardan al ye bağımlı olursun.. bı kese kagıdının ıcınde oluolar sen de mıkrodalgaya koyuyosun paketıyle 2 dk sonra patlamıs oluyo cıkartıp yıyosun hem de sıcak sıcak..tereyaglısı var tuzlusu var nelı ıstersen var valla bı basla yemeye paket paket alırsınız her hafta :))) gercı almanyada yemıssındır buyuk ihtimalle o tarz bişiler...

ayy 3 aydır makyaj yapmıodum makyaj yapcam bugun nasolsa aksam cıkıoz sıcak fln da degıl yrn da yapcam valla ozledım makyaj yapmayı :)

onu ihmal etmiyom işteaklinialirimsmile genelde evde bile olsam hafif makyajımı yaparım. kendimi daha iyi hissediyorum,öbür türlü yorgun ve bitkin görünüyorum

kızlar bugun 100 lük yüklemem vardı malesef seker cikti. diet verdi dahili doktor 2 haftada bir kontrol. sekerli hersey cok kısıtlı benim en sevdiğim seylerde hep sekerlidir. Neyse morali bozmak yok.

geçmiş olsun yasemincim. Hiç bozma moralini,diyetle düşürürsün şekerini.Ohh hem tatlıdanda kurtuldun,yani kilodanda :) bu da işin iyi tarafı,böyle bak sende.Diyete dikkat etmezsen o zaman ilaca başlıyolar. Dikkat et canım

yahşi batu fecidi cnm, ben filmle ilgili öle ii yorumlar duymayınca hiç gitmedim bile, ben avatarda fenalık geçirdim, anam geçmek bilmedi zaman bi türlü...

ya almanyada şekerli popcorn vardı burda hiç rastlamadım şimdiye kadar valla...

ya bizim burda yakında migros yokki, bim, tansaş, mopaş, kim, bide carrefoure var...

yuksek cıkıcak ve tup tup kan verıcem tekrar dıye nıye olcak benm iğne fobım var.. elımden geldıgınce aşmaya çalışıyorum ama ne kdr calısırsam calısayım bıgun pes edıyorum fenalık gecırıyorum.. aynı gunde 4 tup kan verme fıkrı valla benı su an bıle hasta edıo.. ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyy... allahım nolur bısı cıkmasın allaaahımmmm...

geçmiş olsun, dediğin gibi moralini bozma sakın, hafif bi diyetle düzelir yakında...

gizli şekeri olan kadınların şekeri genelde hamılelıkte ortaya çıkıyor.. şeker hastalıgı çok tatlı yedirtir..

bizim ailede şker oldugu için ben çok fazla dıkkat edıyorum.. ve genelde 15 gunde şkerımı ölçturuyorum. kandan.. bende korkuyorum..

kaydirigubbakcemile3 anladııım,ee o kadar korkuyosan keke,pastaya,çöreğe,böreğe son vericen güzelim.O güne kadar yeme şekerli bişeyler.
4 tüp kanı ben mecburen 2 hafta sonra vericem,hatta tüplerim bile hazır.Bakıpbakıp ısınmaya çalışıyorum kendilerinesırnaşık şey

ben hala igne batmadan çıglık atıyorum.. her defasında hemşire daha batırmadım kı . diyor..

ayyyyyy dogumda nasıl yıyecegız o igneelri...

grıpın hep yemekle ılgılı degıl.. yemek ılerlemesını engelleyebılıo ama olcagı varsa da gızlıyse de ortaya ıckmasına engel degıl.. ben de zaten tatlıyı azalttım sımdı haftaya kan vercem dıye ama cıkcagı varsa cıkacak yıne pofffffffff...

asena ben de korkuom hala acımıcagını bılıorum ona ragmen korkuorum benım cocuklukta basıma gelen kotu bı anıdan snr boyle oldu durup duruken baslamadı :) kardesım hıc korkmaz o tesellı eder benı bısı olmıcak acımıcak fln dıye :))

saolun kızceler.. yapcak bisey yok allaha sükür sadece diyet verdi. Aksine cnm hep yasak seyler cekiyor ama diyetime uymam sart. 3 ay yapcaz artık bebisimin saglıgı icin. insallah sizlerde cıkmaz kızlar.. 50 lik yükleme ile yırtarsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…