hangi filme gitceksiniz?
ya geçen gün kanal d de istasyon die levent kırcanın bi filminin fragmanını gördüm, güzel bi filme benziyo acaba indirip izlesek mi....
bu arada veda filmini nihayet izledik, fena değildi, yahşi batı ve recep ivedik 3 rezaletinden sonra bu film ii di...
ben 50liği yaptırdım 160 çıktı.100lüğü yaaptırıcakken vazgeçtim 2 hafta sonra yaptırıcam.Tam 24. haftamda yani.
ooohhh yap valla sefan olsun...
ay sinema deyince aklıma geldi, şu patlamış mısırların paketlenmişini çıkartmışlar, ya ne kadan güzel bi şi o öle insan paketi bitirmeden rahat edemiyo valla...
ayy 3 aydır makyaj yapmıodum makyaj yapcam bugun nasolsa aksam cıkıoz sıcak fln da degıl yrn da yapcam valla ozledım makyaj yapmayı :)
kızlar bugun 100 lük yüklemem vardı malesef seker cikti. diet verdi dahili doktor 2 haftada bir kontrol. sekerli hersey cok kısıtlı benim en sevdiğim seylerde hep sekerlidir. Neyse morali bozmak yok.
kızlar bugun 100 lük yüklemem vardı malesef seker cikti. diet verdi dahili doktor 2 haftada bir kontrol. sekerli hersey cok kısıtlı benim en sevdiğim seylerde hep sekerlidir. Neyse morali bozmak yok.
ayyy Inception a gitcez kaç gündür beklioruz bi bilsen bugünü zor ettik :)
levent kırcanın fılmını seyretmedım cunku adamı da sevmem hıc fıkrım yok canım..
vedayı da hiiiiiiiiiiç begenmemıstık ama kıyasladıgın dıger ıkı fılme gore tabiii ki olağanüstü kalır yanlarında :) recep ivedik hiç seyretmedım ama yahşi batıya gitmiştik haliyle hem de gece seansına ne malız laaaaa.. o fılm yuzunden uykusuz kaldık:roflol:
( bozma tabiii.. geçici bunlar..
offf ben de fecii tırsmaya başladım haberiniz olsun
kızımmmm.. sen asıl migrostaki Pop Weaver lardan al ye bağımlı olursun.. bı kese kagıdının ıcınde oluolar sen de mıkrodalgaya koyuyosun paketıyle 2 dk sonra patlamıs oluyo cıkartıp yıyosun hem de sıcak sıcak..tereyaglısı var tuzlusu var nelı ıstersen var valla bı basla yemeye paket paket alırsınız her hafta :))) gercı almanyada yemıssındır buyuk ihtimalle o tarz bişiler...
niyeki?
ya almanyada şekerli popcorn vardı burda hiç rastlamadım şimdiye kadar valla...
ya bizim burda yakında migros yokki, bim, tansaş, mopaş, kim, bide carrefoure var...
yuksek cıkıcak ve tup tup kan verıcem tekrar dıye nıye olcakbenm iğne fobım var.. elımden geldıgınce aşmaya çalışıyorum ama ne kdr calısırsam calısayım bıgun pes edıyorum fenalık gecırıyorum.. aynı gunde 4 tup kan verme fıkrı valla benı su an bıle hasta edıo.. ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyy... allahım nolur bısı cıkmasın allaaahımmmm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?