2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hava serınledı kızlar.. ben çıkıyorum bıraz alışveriş.. bol bol.. kardeşim geldi.. o taşır artık...:)))

tabikide canım,bazı bünyelerde zaten vücut kendi yapıyomuş.Napalım olcaksa olur bişekilde,çözümü var neyseki.Tabi inşallah hiçbirimizde çıkmaz şeker meker

bizim menüdede balık ve patlıcan salata var.salata okeyde balık hiç istemiyodum bugün,kocacım mecbur bıraktı

daha evımde bı kere bıle balık pısırmedım :) kocam hamsı dısında bısı yemıo ben hamsı sevmıom zaten .. fırında bıle yapmadım hıc..

poff oku oku bitmedi gecmis yaww. bugun heec keyfim yoktu elimden oturu gitgide kotulesiyo parmak uclarini hissetmiorum bugun kan verdim bakalim ne cikacak. ama artik kesip atasim gelio ALLAHIM ya nie bole oluoki zamaninda yedigim tuzlu eriklerdenmi acaba yaa ama cooooooooook feci agliyorum agridan artik mafoldumben

propcum evlilik yildönümün kutlu olsun rabbim nice seneler nasip etsin benimkide 25agustosta 16sene olucak:kedi:

kız sen ufacıkken evlenmişin, bi ömür valla 16 sene dile kolay, şimdiden tebrikler valla cnm, Allah ağzınızın tadını bozmasın....olumunekankayizsmile

bak aylardır balık yemiyordum ama cnm birden balık çekti ya, şöle yanında nar ekşili roka salatası, kıvırcık, göbek ve maydonoz, soğan ve sumak karışımı, arkasındanda eritilmiş helva, vay be ağzım sulandı resmen....

kızlar ne kadan çok kıyafet almışsınız bebeklerinize, ben daha bi şi almadım, buruk kaldı benim yavrum...

neyse şaka bi yana ağustos ortasından sonra coşcaz bizde, mobilyalar gelsinde....

kızlar ne kadan çok kıyafet almışsınız bebeklerinize, ben daha bi şi almadım, buruk kaldı benim yavrum...

neyse şaka bi yana ağustos ortasından sonra coşcaz bizde, mobilyalar gelsinde....

kıyafet kolay canım alırsın. sen en önemlilerini hallettin. ben kıyafet aldım ama oda duruyor daha. arabası ıvır zıvırı da duruyor. ne zaman çıkıp bakabilcez bakalım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…