2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
prop nice yıllara canım. hangi filme gittiniz? ben aylar oldu sinemaya gitmeyeli. eve 1 dk uzaklıkta yürüyerek halbuki.......

prop nice yıllara canım. hangi filme gittiniz? ben aylar oldu sinemaya gitmeyeli. eve 1 dk uzaklıkta yürüyerek halbuki.......

saol cnm.. Inception a gittik.. salon full cektı en on bıle doluydu o dev gıbı salonda pes dedık yanı.. çoooooooooooook olağanüstü film zaten IMDB den 9.2 gıbı bısı almış.. harıkaydı harıkkaaaaa....

her hafta gıdıoz bız gıtmezsek catlarız cocuk dogunca netces bılmıom :) hastaıcı de evde seyredıoruz bıraz sınema bagımlısıyız yanı :)

bu arada benım kıyafet dısında eksıgım kalmadı cok şükür, kıyafetı de var da yetmez tabı daha almak lazım :))

daha evımde bı kere bıle balık pısırmedım :) kocam hamsı dısında bısı yemıo ben hamsı sevmıom zaten .. fırında bıle yapmadım hıc..

bizde evde yapmıyoruz zaten,burda balık pişiriciler var.Seçiyosun istediğin balığı onların büyük mangalları var orda pişiriyolar.Yoksa bende tüm evde onun kokusuna tahammül edemiyorum.Çıkmıyoda 2-3 gün

nasıl yanii? hamilelerin balık yemesini mutlaka öneriyor doktorlar.sen yemiyomusun? Biz haftada 2 kez yiyoruz,bazen bıktırıyo ama napalım bebek için katlanıyorum.Canım sende mutlaka ye haftada en az 1 kez

annemde öyle yaptıriy bilin mi :) uyanık hatunlar siziiiii

memento çok güzeldi yav. bu arada ben de bugün balık yedim ama mecburiyetten. faydalı diye yiyorum. hiiiçç sevmem balık. bebiş doğunca uzun süre yemem heralde.

kıyafet kolay canım alırsın. sen en önemlilerini hallettin. ben kıyafet aldım ama oda duruyor daha. arabası ıvır zıvırı da duruyor. ne zaman çıkıp bakabilcez bakalım..

arabasını bizde almadık haftaya e bebekten bakcaz inşallah, bu hafta sonu gitcektik ama kavurucu sıcaklar gelcekmiş bu hafta sonu, bakalım...hooooffffff zor işlermiş valla....

ben de diyetteyim.. ağustos sonuna kadar kesım almayı agustostan snr alcam :)

ben daha başlamadığım için diyete giremedim bile, bi başlasam coşacamda, sticker bakim diorum bende bu arada...

ay prop yaptığımız puzzle bitti, çerçevelettik ama daha asmadık mobilyalar yerleşince ascaz ama var ya harika oldu şimdiye kadar yaptıklarımız arasında en ii si...

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kesin öyledır cunku bunu kızına yaptın :))

bence gidin derim.. Mementoyu seyretmısmıydın onun senarıstı ve yonetmenınden bu fılm de onun gıbı psıkolocik böööleee noluo fln oluosun çok iyidi

eveeeeeettttt onu hatırladım hani duvarlara falan not alıyordu,

sen son zamanlarda beğendiğin filmleri yazsana yani aklına gelenleri hiç olmazsa, bizde indirip izleyelim bari, belki açığı birazda olsa kapatırız...

:))) liste çok uzun.. ne tarz seviosunuz ve de ne kdr son zamanlar.. kaç yılından sonrakıler...

kız sen ufacıkken evlenmişin, bi ömür valla 16 sene dile kolay, şimdiden tebrikler valla cnm, Allah ağzınızın tadını bozmasın....olumunekankayizsmile
sagol canim darisi size olsun ben 17 yasinda evlendim simdi boyumca kizin var iste bende bazen inanamiyorum bukadar zaman nasil gecti diye rabbim herkese mutlu uzun seneler nasip etsin:hooray:
way beee 16 sene haa massaallah nice senelere valla

sagol tatlim darisi sizlerea.s.

nasıl yanii? hamilelerin balık yemesini mutlaka öneriyor doktorlar.sen yemiyomusun? Biz haftada 2 kez yiyoruz,bazen bıktırıyo ama napalım bebek için katlanıyorum.Canım sende mutlaka ye haftada en az 1 kez

ben balıkyağı hapı kullanıyorum 2 aydır her gün, ilk başlarda yiyiyordum sonra tiksindim maalesef....ama denicem bu aralar belki yiyebilirim...

:))) liste çok uzun.. ne tarz seviosunuz ve de ne kdr son zamanlar.. kaç yılından sonrakıler...

yıl fark etmez, eşim her tür izlio genelde çok saçma sapan sulu filmler olmadığı sürece ben korku ve gerilim hastasıyım, ama mesela tom hanks in geçen gün yayınlanan filmine bayılmıştım izlediğimde, yeşil yol a da yada will smith in filmlerinide severim, sıradışı ama saçma değil, elle tutulur bi konusu olmalı mutlaka, öle yani, avatar benim tarzım değil ama eşim seviyo mesela, aman ne bilim anlatamadımda tam....

sen beğendiklerini yaz biz hepsini indiririz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…