kızlar ne kadan çok kıyafet almışsınız bebeklerinize, ben daha bi şi almadım, buruk kaldı benim yavrum...
neyse şaka bi yana ağustos ortasından sonra coşcaz bizde, mobilyalar gelsinde....
bayıldık ötesi desem yeridir.. daha da kendımıze gelemedık zaten..
prop nice yıllara canım. hangi filme gittiniz? ben aylar oldu sinemaya gitmeyeli. eve 1 dk uzaklıkta yürüyerek halbuki.......
daha evımde bı kere bıle balık pısırmedım :) kocam hamsı dısında bısı yemıo ben hamsı sevmıom zaten .. fırında bıle yapmadım hıc..
hadi ya, tanıtım filmini izledim bende ilginç bi şi ye benzio, bilim kurgu tarzında herhalde...bak bende merak ettim şimdi...
bak aylardır balık yemiyordum ama cnm birden balık çekti ya, şöle yanında nar ekşili roka salatası, kıvırcık, göbek ve maydonoz, soğan ve sumak karışımı, arkasındanda eritilmiş helva, vay be ağzım sulandı resmen....
bizde evde yapmıyoruz zaten,burda balık pişiriciler var.Seçiyosun istediğin balığı onların büyük mangalları var orda pişiriyolar.Yoksa bende tüm evde onun kokusuna tahammül edemiyorum.Çıkmıyoda 2-3 gün
kıyafet kolay canım alırsın. sen en önemlilerini hallettin. ben kıyafet aldım ama oda duruyor daha. arabası ıvır zıvırı da duruyor. ne zaman çıkıp bakabilcez bakalım..
ben de diyetteyim.. ağustos sonuna kadar kesım almayı agustostan snr alcam :)
arabasını bizde almadık haftaya e bebekten bakcaz inşallah, bu hafta sonu gitcektik ama kavurucu sıcaklar gelcekmiş bu hafta sonu, bakalım...hooooffffff zor işlermiş valla....
ben daha başlamadığım için diyete giremedim bile, bi başlasam coşacamda, sticker bakim diorum bende bu arada...
ay prop yaptığımız puzzle bitti, çerçevelettik ama daha asmadık mobilyalar yerleşince ascaz ama var ya harika oldu şimdiye kadar yaptıklarımız arasında en ii si...
bence gidin derim.. Mementoyu seyretmısmıydın onun senarıstı ve yonetmenınden bu fılm de onun gıbı psıkolocik böööleee noluo fln oluosun çok iyidi
eveeeeeettttt onu hatırladım hani duvarlara falan not alıyordu,
sen son zamanlarda beğendiğin filmleri yazsana yani aklına gelenleri hiç olmazsa, bizde indirip izleyelim bari, belki açığı birazda olsa kapatırız...
sagol canim darisi size olsun ben 17 yasinda evlendim simdi boyumca kizin var iste bende bazen inanamiyorum bukadar zaman nasil gecti diye rabbim herkese mutlu uzun seneler nasip etsin:hooray:kız sen ufacıkken evlenmişin, bi ömür valla 16 sene dile kolay, şimdiden tebrikler valla cnm, Allah ağzınızın tadını bozmasın....olumunekankayizsmile
way beee 16 sene haa massaallah nice senelere valla
nasıl yanii? hamilelerin balık yemesini mutlaka öneriyor doktorlar.sen yemiyomusun? Biz haftada 2 kez yiyoruz,bazen bıktırıyo ama napalım bebek için katlanıyorum.Canım sende mutlaka ye haftada en az 1 kez
zeyn cnm çüş sana :) maşallah.. darısı başımıza işalla :))
saol ıyı dıleklerın ıcın..
:))) liste çok uzun.. ne tarz seviosunuz ve de ne kdr son zamanlar.. kaç yılından sonrakıler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?