hahahahah o ne kizzz:)))) cocugun kilosuna gore altinmi istenir sansini fazla zorlama istersenn alacagi varsada almaz kim alirki o kadan altini hele simdiki fiatla
selam hanimlara.s.
bijocum hosgeldin canim nasilsin babanada cok gecmis olsun rabbim sifalar versin:Saruboceq:
begümcüm evlilikyildönümün kutlu olsun nice nice senelere:lepi:
yarencim patik harika olmus bayildim güle güle giysin kizinolumunekankayizsmile
finfikcim sende hosgeldin tatilin bitti heralde neler yaptin canimboshayallersmile
benimde bugün kocam geliyor türkiyeden iki haftadir malatyadaydi simdi istanbulda . 15.30 ucagiyla buraya gelicekhihoyyythihoyyythihoyyyt
gozunaydın zeyn..
yaren valla ben bı tepsı yapacam canımın ıstegı gıtsın kalanı komsulara dagıtırım evde kalırsa yıyorum cunku :) artık yenı yontemım bu olcak yapıcam canım ısteyınce ama kalanı verıcem millete :))
gozunaydın zeyn..
yaren valla ben bı tepsı yapacam canımın ıstegı gıtsın kalanı komsulara dagıtırım evde kalırsa yıyorum cunku :) artık yenı yontemım bu olcak yapıcam canım ısteyınce ama kalanı verıcem millete :))
ulan turkıye dışı kım varsa istedi valla :)
poponuzu kırın siz de yapın, ben zaten hazır yufkayla yapıom 10 dk lık iş oyle zor bişi degil :))
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr
sabahtan beri çizim yapıyorum
yemek molası vredim 1500 daire pöfffffffff herkez iyidir umarım arada giriyorumm okuyorum paylaşımlarınızı buralardayım yaniiiiii
poponuzu kırın siz de yapın, ben zaten hazır yufkayla yapıom 10 dk lık iş oyle zor bişi degil :))
kizlar ya benim oglum karnimin icinde acaio bi hareket yapio sanki ic karnimi yirtcak gibi oluo acaip huylaniyorum yaa iyice buyudu sanirsam yeri dar gelio oglumun bide eli aygi hangi tarfta anliyabilonuzmu? benimki oncelri soldan atiodu simdide sagdan iyi tekmeler yiyorum acba elimi ayagimi?
aaaa hazır yufkayla olmaz yufkanı kendin açmalıydın:)))tipik yemekteyiz geyiği :)
ne olur yanii bi dilim versenn :-(( turkiyenin herseyi guzel valla ayni tat burada yokk boshayallersmile
canim bizde yaparizda hazir gelince daha tatli oluyorboshayallersmile
canım kolay gelsin griptin sen nasıl oldun?
şeeker mi çıktı?
devam ediyorrr hala iyileşemedim sürüne sürüne işie geldim dua ettim proje gelmesin diğe ama geldiiiiiii bugüb bitirmem lazımmm ve tek başımayım .(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?