2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hahahahah o ne kizzz:)))) cocugun kilosuna gore altinmi istenir sansini fazla zorlama istersenn alacagi varsada almaz kim alirki o kadan altini hele simdiki fiatla

yok be hazalcım öyle şaka yapıyorum :)))ya şimdi zaten bebeğin masrafı olacak bi de ben ücretsiz izne ayrılacam öyle bütçemizi sarsacak bişeyi zaten ben de istemem o sıkıntıyı yine ben çekerim zaten hiç gerek yok artık kendi ne alırsa bakalım ...

gozunaydın zeyn..
yaren valla ben bı tepsı yapacam canımın ıstegı gıtsın kalanı komsulara dagıtırım evde kalırsa yıyorum cunku :) artık yenı yontemım bu olcak yapıcam canım ısteyınce ama kalanı verıcem millete :))

slm zeyncim ALLAH kavustursun cnm gozun aydin.

merhaba kızlar nasılsınız sıcaklardan herkes pişmiş durumda sanırım benim gibi
bende çarşamba günü dra gidicem bakalım benim sıpa ne kaa büyümüş inş sıkıntısız güzel haberler getiririm sizlerede dua edin bana kızlar bebişim iyi olsun

bu arada çtlak oluşmaya başladı bende karnımın sağ tarafında ve acıyoo pofff o kadar susam yağı badem yağı zeytinyağı ne varsa sürüyorum ama galiba çatlıycam ben hadi çatlasında acımasa bari bide acıyor valla ne yapıcam ben henüz erken 9. ayda ne yaparım hiç bilmiyorum hiiiçççççç

sagol canim arada bizide unutmacokacimcoook

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr
sabahtan beri çizim yapıyorum
yemek molası vredim 1500 daire pöfffffffff herkez iyidir umarım arada giriyorumm okuyorum paylaşımlarınızı buralardayım yaniiiiii

propp banada verebilirsin yanii severim kiymali boregi ama kalani deil yapar yapmaz sicak sicak olarmi kiz?

ulan turkıye dışı kım varsa istedi valla :)
poponuzu kırın siz de yapın, ben zaten hazır yufkayla yapıom 10 dk lık iş oyle zor bişi degil :))

kizlar ya benim oglum karnimin icinde acaio bi hareket yapio sanki ic karnimi yirtcak gibi oluo acaip huylaniyorum yaa iyice buyudu sanirsam yeri dar gelio oglumun bide eli aygi hangi tarfta anliyabilonuzmu? benimki oncelri soldan atiodu simdide sagdan iyi tekmeler yiyorum acba elimi ayagimi?

ulan turkıye dışı kım varsa istedi valla :)
poponuzu kırın siz de yapın, ben zaten hazır yufkayla yapıom 10 dk lık iş oyle zor bişi degil :))

ne olur yanii bi dilim versenn :-(( turkiyenin herseyi guzel valla ayni tat burada yokk boshayallersmile

inan bende neresi nerde hiç anlamıorum geceleri karnımın heryeri aynı anda oynuyor ...2 gündür sağ tarafımda göbek deliğimin hizasında bi ağrı var ama sebebini anlamadım sertlikde var orada ya kafası falan orada o da canımı acıtıyor ya da bu aralar çok hareket ettim ondan ağrım var..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…