becerebıldıgı kadarmışşş.. kesın dısardakılerden guzel oluodur senınkıler :)
hem nalan bocek cıksa nolcak ne guzel proteın ıste onlar da oh mis gibi.. kaydirigubbakcemile3
hellim peyniri yedim bide hafta sonu onuda uzun zamandır yememiştim, bi ara pek sık yerdik sonra bıktık bıraktık, ay bi canım çekti sormayın gitsin yani...
hafta sonu hep bi şi ler çekti canım zaten...
nalancım ben yatıyorum dayanamıcam daha fazla :) zaten laptopun da şarjı bıtıyo hıııc sarja gıtmekle ugrasmıyım sımdık..
senle gecelerı herkes uyuduktan snr bulusalım artık şhhh çaktırma..
öperim
tatlım en fazla bacakları dişlerinin arasında kalır kurdanla cıkartıverırsın:roflol::roflol::roflol:
çok ıgrencım çokkk
günaydın herkese
bugün evime dönüyorum kısmetse :)
göbekşova foto koydum şimdiden uyarayım korkabilirsiniz :roflol:
günaydın kızlar.. yaa sabah yataktan kalkınca parmakları şişen var mı benim gibi?
günaydın herkezeeee neden korkcaz kısss göbeğinden büyüsün göbüşler ne güsel işteee benimkide kocaman olduuuu
dün hasta hasta bütün çizimleri bitirdimm hiç iş kalmadı bugünde gelen bir proje yok ramazanda iyice durgun olurmuş işlerrr .kendimide bugün iyi hissediyorum dün eşim artık doktorumuzu arayalım dedi aradık hemen yardımcı oldu burun spreyi ve boğaz spreyi verdi gece burnum açıldı çok rahat ettim boğaz spreyide verdi ağzımın içine sıkıp suyla çalkalıyorum bol sıvı tüketeceksin meyva yiyeceksin dedi dinlenceksin ama nerdeeeeebenimde son iki ayım sonra uzun süre yokumm ne güsellllzemuszemus
selam tatlım ben ii yim valla sen nasılsın...
bu arada mozaik pasta eskiden bir kaç kere yapmıştım ama uzun yıllardır yapmadım valla ne yalan sölim sanki biraz yağlı oluyordu, eğer tarifini bulursam yarın yamyamlara eklerim senin için...
günaydın bijoix ,brc 80, barays ve fairyyy arkadaşlarımmm
günaydın figencim.
kızlar ağustos anneleri topiğini okuyorum. doğrdu doğuracak hepsi..
akannehir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?