2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

günaydın kızlar... benim şeker bir türlü dengelenemedi hep başım dönüyor işte de zor oluyor. Bende seker cıktı onun diyetini yapıyorum sanırım bu sefer de sekerim cok düştü offff... sizler nasılsınız.

kızlar dün misafirim vardı yine. profiterol yapmıştım. onu yiyip duruyorum. biri bana dur desiiiinn.

hoşbuldum figencim evet insan beynini boşaltıyor rahatlıyor zor bir dönemdeydim banada iyi geldi daha iyiyim şuan ama hala işe konsantre olamadım:bbo:

dur lütfen o yediğin şeyler bana kati süretle yasak ve cok özeniyorum. kızlar hazır burdayken kaçar kilo aldınız

ilk 4,5 ayda 8 kilo almıştım. son 1 ayda sadece 1 kilo almışım. tebrik ediyorum kendimi. şimdi de onu kutluyorum zaten. kaydirigubbakcemile2

hoşbuldum figencim evet insan beynini boşaltıyor rahatlıyor zor bir dönemdeydim banada iyi geldi daha iyiyim şuan ama hala işe konsantre olamadım:bbo:

öyle oluyorrr :):) benada zor gelmişti sen ne zaamn ayrılıyorsun izne sonuna kadar allah sağlık verirse çalışcakmısın ben eylülde geçircem ekimde izne çıkıcamm sositososito

öyle oluyorrr :):) benada zor gelmişti sen ne zaamn ayrılıyorsun izne sonuna kadar allah sağlık verirse çalışcakmısın ben eylülde geçircem ekimde izne çıkıcamm sositososito

Valla gittiği yere kadar çalışayım diyorum doğum sonrasında izne daha çok ihtiyacım var çünkü

Herkese selamlar... Kızlar bu ne sıcak böyle ya geceleri hiç uyuyamıyorum ve sabahları kalkıp işe gelmek işkence gibi geliyor... Gelene kadar kan ter içinde kalıyorum...

Valla gittiği yere kadar çalışayım diyorum doğum sonrasında izne daha çok ihtiyacım var çünkü

ayyy..ben tamamen çikiyorum bu ay sonu kismetse.Artik anneliğe terfi ettim yeter dedim :)))))

canım sende gebelik şekeri mi çıktı?

evet canım gebelil sekeri cıktı.. o kadar nutella ve karpuzun karşılığı olabilir 13 kilo aldım böylelikle daha dengeli beslenirim diye teselli ediyorum kendimi ne yapayım.. testlerinizi yaptırdınız mı kızlar. Bu seker yüklemesi için çok korkutuyorlar sakın kokmayın kolay oluyor merak etmeyin

Herkese selamlar... Kızlar bu ne sıcak böyle ya geceleri hiç uyuyamıyorum ve sabahları kalkıp işe gelmek işkence gibi geliyor... Gelene kadar kan ter içinde kalıyorum...

aynen canım bir tane yastığım var elimde bir oturma odasına bir salona bir yatak odasına dolanıp duruyorummm saat 3 oldu ben hala evde dolanıyorum camda açamıyoruz kütahyada çok sıcak olsada gece üçten sonra hava serinliyorrr öyle camlar açık yattık üşüttüm hemen ,en iyisi ördek gibi suya giriyorum ancak öyle rahatlıyorumm

senin işin ne ağır mı yaptığın iş masa başımı inan sürüne sürüne yatakdan kalkıyorum önceden kalkardım çayı koyardım ekmeklerş kızartır kahvaltı hazırlardım şimdi gözlerimi açamıyorum sekizde iş başı yapıyorum araba var 8e 20 kala falan yatakdan kalkıyorum :):):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…