senin sadece parmaklarin mi şişio ne güseeeelllll..benim herbiyerim ayri şişio
..
bende doğum hikayelerine bakıyordum doğuranlar var içlerinde sempatiksalakcinni
günaydın figencim.
kızlar ağustos anneleri topiğini okuyorum. doğrdu doğuraca
evet bizde doğurcazzz öyle ben en çok kim hızlı çıkacak kim doğuracak mrak ediyorum ilk bebeğimiz kiminki olcakk ayy heyacan basıyor hemennnn aklinialirimsmile
fıkfık hoşgeldin bende dün giremedim işler çoktu iznin güsel geçmiş ohh azda olsa kısada sürse insan rahatlıyor dimi benm öyle olmuştu kısaydı ama en azından beynim rahatladıı sositososito
evet yaa. parmaklarım şişiyo ve ağrıyo. dr.a sorcam gidince. uyuşma yok neyseki. uyuşma olursa iyi değilmiş.
kızlar dün misafirim vardı yine. profiterol yapmıştım. onu yiyip duruyorum. biri bana dur desiiiinn.
evet bizde doğurcazzz öyle ben en çok kim hızlı çıkacak kim doğuracak mrak ediyorum ilk bebeğimiz kiminki olcakk ayy heyacan basıyor hemennnn aklinialirimsmile
pek uğramıyorlar ama üçüz anneleri vardı. onlar olur muhtemelen. gerçi belli de olmaz. bebişlerimiz zamanında gelsin inşallah.
günaydın kızlar... benim şeker bir türlü dengelenemedi hep başım dönüyor işte de zor oluyor. Bende seker cıktı onun diyetini yapıyorum sanırım bu sefer de sekerim cok düştü offff... sizler nasılsınız.
yasemincim ara öğün ye sık sık. aç kalırsan hemen düşer şekerin. bizim de ailede var şeker. bende de çıkabilir. 2 hafta sora baktırıcam.
dur lütfen o yediğin şeyler bana kati süretle yasak ve cok özeniyorum. kızlar hazır burdayken kaçar kilo aldınız
günaydın kızlar... benim şeker bir türlü dengelenemedi hep başım dönüyor işte de zor oluyor. Bende seker cıktı onun diyetini yapıyorum sanırım bu sefer de sekerim cok düştü offff... sizler nasılsınız.
hoşbuldum figencim evet insan beynini boşaltıyor rahatlıyor zor bir dönemdeydim banada iyi geldi daha iyiyim şuan ama hala işe konsantre olamadım:bbo:
öyle oluyorrr :):) benada zor gelmişti sen ne zaamn ayrılıyorsun izne sonuna kadar allah sağlık verirse çalışcakmısın ben eylülde geçircem ekimde izne çıkıcamm sositososito
dur lütfen o yediğin şeyler bana kati süretle yasak ve cok özeniyorum. kızlar hazır burdayken kaçar kilo aldınız
öyle oluyorrr :):) benada zor gelmişti sen ne zaamn ayrılıyorsun izne sonuna kadar allah sağlık verirse çalışcakmısın ben eylülde geçircem ekimde izne çıkıcamm sositososito
Valla gittiği yere kadar çalışayım diyorum doğum sonrasında izne daha çok ihtiyacım var çünkü
canım sende gebelik şekeri mi çıktı?
ayyy..ben tamamen çikiyorum bu ay sonu kismetse.Artik anneliğe terfi ettim yeter dedim :)))))
Herkese selamlar... Kızlar bu ne sıcak böyle ya geceleri hiç uyuyamıyorum ve sabahları kalkıp işe gelmek işkence gibi geliyor... Gelene kadar kan ter içinde kalıyorum...
Allahın izni ile ağustos sonu istirahate çekiliyorum bebişim biraz dinlensin çok yoruldu valla... bide ağustos nasıl geçecek kızlar çok sıcak yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?