2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yasemincim ara öğün ye sık sık. aç kalırsan hemen düşer şekerin. bizim de ailede var şeker. bende de çıkabilir. 2 hafta sora baktırıcam.[/QUOTE]

canım şu günlerin tadını çıkar ye keyfine bak .. test yaptırmadan son hafta biraz dikkat et ama. Allah korusun çıkmasın şeker. yasak olması daha cazip kılıyor normalde yemiyeceğin şeyi canın çekiyor.

Allahın izni ile ağustos sonu istirahate çekiliyorum bebişim biraz dinlensin çok yoruldu valla... bide ağustos nasıl geçecek kızlar çok sıcak yaaa

uyuyamiorum geceleri bende.zaten 5.45 te kalkiyorum..

kabus oldu geceler bana..sicaktan kabus görüyorum daldiğimda da..

bende ekim başı d.iznine çıkmayı planlıyorum
belki ekimin ilk haftası da çalışırım ama daha sonrasını düşünmüyorum
bende ilk olarak yıllık iznim den kalan 14 günü kullanacam 1 hafta d.izninde harcamış olacam kalanı d.sonrasına kalacak inş. bi aksilik olmazsa

valla şu sıcakta çalışan hamilelere allah kolaylık versin. ben hazirazda bile bunalmıştım çalışırken. şimdi tatil olmasa zor dayanırdım. işiniz zor kızlar.

ben yıllık iziznlerimi kullanmadım 26 gün yıllık iznim var arkasından da doğum iznimi başlatacağım. Senin nasıl olacak?

canım benim doğum sonraı çalışıp çalışmıyacağım belli değil daha genel müdürümle konuşamadık ama iyi niyetli olduklarını biliyorumm ben çalışmak istiyorumm

ben eylül sonu çıkıyorum izne bayramdan sonraa br iki hafta çalışcamm sonra gelmiycemm

mesai saatlarim çok sabah sekiz akşam sekiz yoruluyorum mesai saatlerim daha iyi olsa saat olarak bei bende çalışırdımm evde o kadar çok iş varki ev zati çocuk doğunca çok dağınık olcak fazlalık ne var n yok atılcak duvarlar silincek halılar yıkamaya verilcek bebeğin eşyaları yerleşcekk yıkancak ütülenecekkk fazla ağırlaşmadan onları halledeyim kadın gelecek ama ince işleri o yapamaz ki bebeğin eşyalarını yerleştircezzz çok işşşşşş var çok mafoldumben

benim bebişimin daha hiçbirşeyi yok eylülde alıcam allah kısmet ederse odasını yapamadım kıyafet alamadım..

günaydınnn ..
geceleri bende uyuyamıyorum . cam açık yatıyoruz. üşürüz diyede korkuyorum. gece kalkınca kapatıyorum . kaçkere kalkıyorum pöfff yaaa....
perşembe bende şeker testi yaptırıcam. 1 hafta tatlı bişey yemicektim güya aksine çok tatlı, dondurma yedim bu sıra.
eşime sabah bana dondurma çikolata falan alma gelirken dedim. 2 gün bari yemiyim :)))

ayy ben bu konuda şanslıyım galiba canım hiç tatlı istemiyor çayı bile şekersiz içiyorum dondurmada zorla yiyiyorum öyle pasta tatlı falan yemiyorumm ama genede kilo alıyorum gerçi görenler çok almamışsın sadece simit oluştu oda yapıdannn kış gebeliği yaşasaydık daha çok tatlı yerdik bencee şimdi sıcak ya çok istemior insanın canı

ben karpuz çok yiyorumm acaipp bir oturuşda yarım karpuzu götürüyorumm peynirlede nasıl güsel gidiyorrrr :):):):)

dün emzirme atleti sordum 2 yere . haberleri yok daha bakıyolar ölee. bana südyen gösteriyolar :mymeka: heryerde olmuyor heralde .

bende hamileliğimde tatlıyla aram hiç olmadı. hamilelikten önce çok yerdim duramazdım . haftada 2kere falan yapardım . . misafir gelınce yaptım bi.
son günlerde canım istiyor nıyese . pasta dondurma falan . yemicektim güya 1 hafta :))
karpuzzz ayy canım ıstedı sabah sabah . buz gibi olcakkk ohhhhhh...
sen şeker testi yaptırdın mı ?

İstanbul'da saat 3'ten sonra bile serinlemiyor, cam kapı açık yatıyorum ama banamısın demiyor.. İnanırmısın tül bile kıpırdamıyor (( İşim masa başı ama gelip giderken baya yoruluyorum en geç 07:30'da uyanmam gerekiyor. Önce tıklım tıkış kapılarda minibüse, sonrasında trene ve iş yerine gelebilmek için baya bi mesafe yürümem gerekiyor... Bu durumda da işe geldiğimde bayılacak gibi oluyorum... Şu bir ayı hayırlısıyla bi atlatsak izne ayrılacam da ramazanda napıcaz bakalım

herkese gunaydin...
sabah sabah ne kadar yazmissiniz yaa..
ben de nazar degmesin bu gun erkenciyim

yok canım yaptırmadımm bu hafta beni yada pazartesi günü yapılacakkk

Günaydın kızlarr bayadır ayrı dştük 1 aylık tatilden fırsat kalmadı pc başında olmaya pek fazla:=)
Dün 8 günlük çeşme tatilini sonlandırıp tekrar ayvalığa döndük.Çeşme çok eğlenceli bir yer değil allahtan arkadaşlar vardı yoksa hiç geçmezdi.
Şu an oturdum bahçede missler gibi serin tertemiz bir hava var.Annemin kahvaltıyı hazırlamasını bekliyorum :)açım aç :)))))

kıyamammmm zor tabe istanbul trafiği bizim burda en uzak mesafe bile bir otobüsleee az kalmış ramazanda öylede böylede geçer :)

ohhhh hanimdaki keyfe bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…