2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ohh süperrrr afiyet olsun sanaaa ne güsel yaaaaaaaaaaÇok üzgünüm çoook bende evde olmak istiyorummm balkonda serin serin çayımı yudumlamak istiyorummm annem banada kahvaltı hazırlasınnn istiyorummm

selam gebeşler :lepi:

nası sıcak var ya yaşlı gibi hissettim kendimi

derin derin nefes alıp veriyom hel kış gell -tatlicadiarzu-

ohh süperrrr afiyet olsun sanaaa ne güsel yaaaaaaaaaaÇok üzgünüm çoook bende evde olmak istiyorummm balkonda serin serin çayımı yudumlamak istiyorummm annem banada kahvaltı hazırlasınnn istiyorummm

mafoldumben ben deeee... bu sene gidemedim insallah oglumla gidicez :Saruboceq::Saruboceq:

valla benimde bi kahvaltı hazırlayanım yok,ve şuan çok üşeniyorum sadece 1 bardak süt içtim o kadar.

bende istiyorum
çalışmak ve sıcaklar pestilimi çıkardı
serin bir yerde süper bi kahvaltı yapıp uyumak istiyorum

ohhhh hanimdaki keyfe bak
evet canım valla keyif bende:) hala tatildeyim.ama son 1-2 günüm birkaç gün içinde istanbula dönüş başlıyor artık.doyamadım daha 1 ay kalıcak potansiyelim var valla.
:)ay kızlar hadi toplanın gelin bahçede kahvaltı keyfi yapalım.Yk mu ayvalık yakınlarında olan :)kocam uyansın diye bekliyorum birazdan gömülcem kahvaltıya. her gün 2 posta kahvaltı yapıyorum maşallah bana :d

hoşgeldin çakma ebru şallı 2 :mymeka:

selam gebeşler :lepi:

nası sıcak var ya yaşlı gibi hissettim kendimi

derin derin nefes alıp veriyom hel kış gell -tatlicadiarzu-

daaaa durrr karınlar kocaman olunca daha zor nefes almaya başlicaz eyvahedigeldismile
benimde çok ayaklarım ve bacaklarım ağriiiiakannehir

Ben sanki çeşme konusunda seni uyarmıştım boshayallersmile
İyi neyseki arkadaşlarınız varmış..
Bahçeni ve anneciğinin hazırladığı kahvaltıyıda heç kıskanmadım ayrıca :umursamaz:

Günaydın (tünaydın) güzel anneler...
1 haftadır makarna pasta börek gidiyorum, şeker resti öncesi frenlemek lazım. hiç kilo almamıştım ama artık alıcam sanırım...
veee
heyoooo
10 gün sonra tatile gidiyoruz nihayet... yüzmeyi o kadar öok özledim ki...
bir de izinlerden konuşmuşsunuz, dr izin verirse 3 hafta kalana kadar çalışılabiliyor di mi? yani kanunlarda bi değişiklik yok??

Fınfıkcım canım benim nasılsın?
Çeşmedeki Sardunaki Otele gittik biz.kesinlikle tavsiye etmiyorum. hatta beğenmedik hiç paramızı geri vermedi uyuz adam.2 gün kalıp vermezse vermesin diyerekten Altın Yunus Resort'e gittik.Ayy sardunakinin tek iyi yanı alaçatının merkezinin dibinde olması o kadar. kahvaltısı hiç güzel değildi odalar bildiğin babaannem zamanından kalma saçma sapan bir şeydi.Otantik yapmaya çalışmışlar otantik olmuş ama içim daraldı çok iç karartıcı bir yer. resmen perili köşk gibiydi. sadece oda ve kahvaltıya 340 verdik kesinlikle 50 bile etmezdi.helal de etmiyorum bir sürü paramı yedikleri için.Gıcıklar uyuzlar.Ay aman valla kimse gitmesin oraya.

slm kızlar. nabersiniz. çok sıcakkkk. gece uykum hiç kalmadı sıcaktan yaaa

maşallah sana yarasın bebişineee kapıdayım geldim bennn :)

kaydirigubbakcemile3 aso siz istemediniz mi oraya gitmeyi? niye helal etmiyonki.. hosuna gitseymis keske paran da ziyan olmazmis ama onlarin elinden gelen oymus size ayri muamele degildi sonucta bilmiyorumkismile hemi?

kiskandim seni asoo

bende şimdi oteller bahsedince kremlin topkapı geldi aklımaaa ben mng kargodada çalıştım şube müdürü olarak performans toplantılarımız hep orda olurdu onlara ait oteller olduğu için normal eşimle gidebilirmiyim o otele kesinlikle hayır çok güseldi ama çok pahalıı beğenmiştimm odalarını ve yemeklerini oralarıda görmüş olmuştum iştee hey gidi günler heyyboshayallersmile

Çok ilginç halbuki fotolara bakınca dibim düşmüştü benim demek ki fotolara aldanmamak lazımmış:bbo:

finfikk bu durumda ebru salli 3 de sen oluyorsun opuyorumnanaktan

Ebru Şallı bence benim gibi olsun :umursamaz: o formunu korumak için poposu yırtıyor spor yapacam diye ben iyi kötü bir yürüyüş yapıyordum bir aydır onu bile yapmıyorum :umursamaz:hiç bir şey yapmadan koruyorum formumu aklinialirimsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…