2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
çalışan arkadaşlar rica etsem muhasebenize sorarmısınız benim için. bizimkiler ot gibi bilmiolarda sinirlerimi bozuolar.

şimdi 32. haftada raporumu alıp izne ayrılıcam. ssk ücretini doğumdan sonramı yoksa 4 aylık izin süreci sonunda mı alıcam. birde izin sonunda ben işe geri dönmeyeceğim çalışmıcam yani. sorun olmaz değil mi ?

ayyy bi soruverin yaa muhasebenize felan. kaçtır soruom bişey bildikleri yok burdakilerin. bir de birisi SMMM olacak. pehhhhhhhhhh

günaydın hamişler, nabersiniz bakim.....

ooooooo bakıyorumda topik kalabalıklaşmaya başlamış yine, demek tatiller yavaş yavaş bitmeye ve herkes yuvaya dönmeye başladı....

günaydın hamişler, nabersiniz bakim.....

ooooooo bakıyorumda topik kalabalıklaşmaya başlamış yine, demek tatiller yavaş yavaş bitmeye ve herkes yuvaya dönmeye başladı....

Günaydın Nalancım herkesin tatili bitti bir aso nun tatili bitmedi seneyede böyle uzun uzun bir tatil yapabilecekmi bakalımaklinialirimsmile

anaaaa asoşum gelmiş, hoşgeldin tatlım, nassın bakem özledinmi bizi...

hayret prop gelmemiş, kesin sabahın köründe spora gitti bu hatun...

Günaydın Nalancım herkesin tatili bitti bir aso nun tatili bitmedi seneyede böyle uzun uzun bir tatil yapabilecekmi bakalımaklinialirimsmile

günaydın tatlım, aman yapar kız niye yapmasın anasının yazlığı nasılsa, alır kızınıda gider anasının yanına birlikte bakarlar hemide daha rahat olur onun için, tabi kocası ayrılıklarına dayanabilirse bu kadar zaman onu bilemim....

hoşgeldin çakma ebru şallı 2 :mymeka:

daaaa durrr karınlar kocaman olunca daha zor nefes almaya başlicaz eyvahedigeldismile
benimde çok ayaklarım ve bacaklarım ağriiiiakannehir
hahahahah çakma ebo hoşbuldum hayatım nasılsın bakalım
Ben sanki çeşme konusunda seni uyarmıştım boshayallersmile
İyi neyseki arkadaşlarınız varmış..
Bahçeni ve anneciğinin hazırladığı kahvaltıyıda heç kıskanmadım ayrıca :umursamaz:
evet canım içimizde kalmadı işte napalım:)
kaydirigubbakcemile3 aso siz istemediniz mi oraya gitmeyi? niye helal etmiyonki.. hosuna gitseymis keske paran da ziyan olmazmis ama onlarin elinden gelen oymus size ayri muamele degildi sonucta bilmiyorumkismile hemi?
biz istedik fakat istediğimiz oda ayrılmamış kapı girişinde kapıcı dairesi gibi odayı ayırmışlar.odalarda hiçbir şey yok yataktan başka.bize böyle bahsetmediler.ve üstüne üstlük yanlış oda ayırıp da paramızı iade etmemeleri de cabası. o zaman başına gelince anlarsın diyim şekerim:) iki haftalık iki ayrı otele para ödedik bunlar yüzünden.gel de helal et!
kiskandim seni asoo

kremlin çok güzel kuzenim bayılıyor oraya . anlata anlata bitirememişti o da

walla bende 3 hafta yaptim ama göz açip kapayincaya kadar geçti gitti.
ooof off...

4 hafta sonra kurtuluyorum nihayet yaaa

sırnaşık şey tebrikler :)
alkisalkisalkis

anladim aso. benim bunlardan haberim yoktu.. haklisin o zman..
ben gittigim otelden cok memnunum.. ama kismet olursa baska otelleri de denek istiyorum.. artik ne zamana olur kismet..

günaydın kızlar.. yaa sabah yataktan kalkınca parmakları şişen var mı benim gibi?
benimde aynı ya hep soguk suya tutuyorum

kızlar dün misafirim vardı yine. profiterol yapmıştım. onu yiyip duruyorum. biri bana dur desiiiinn.
ay süperrrrrrrrrrrrr

oh ne guzel maşallah bizim için de ye

şirketten şirkete değişiyor cnm ya
bizimki ssk dan al dıyormus bilmiyorumkismile

benim gibi midesi yanan var mı?:uhm:

hahaha :)) kiz nie kucultuyum yasimi yaa 87 nisanliyim ve 23. yasima girdim simdi 23 un icindeyim. sen ee dogar dogmaz 1 yasina girmedigiiz icin bende 88 de 1 yasima girdim ve ona gore hesapliyincada 23 oluorum sende 23 yasina giriosun. kizlar yanlismi bu hesaplama yaaa siz dogdugunuz yilidami sayiyorsunuzz??

ha bu arada herkese selamlar opuyorumnanaktan

gittiğin oteli beğenmemek ne kötü bişi yaa..

koskoca bir hafta kaliosun.işkence gibi...

ya istanbulda resmen cehennem sıcağı var ya, sabahtan balkonu ve balkonun panjurlarını silimde çamaşırları yıkayıp balkona asim daha çabuk kurur dedim ama var ya helak oldum resmen kesin terlemekten 1-2 kg vermişimdir valla, ya nasıl bi sıcak bu ya, tam terim kurumaya başladı bide çamaşır asmaya çıktım yine terledim, yani sabah sabah kan ter içinde kaldım, hhoooooooffffffffff....

ütülerim var onları yaptıktan sonra bi duşa atlim, ütü olmasaydı hemen girecektim ama şimdi ütü yaparkende kesin terlerim, klima 24 saat çalışıyo zaten hiç kapatmıyoruz valla, 210 TL elektrik faturası geldi, şok olduk valla faturayı görünce ama napcen klimasız da durulmuyoki anacım.....

sıcaktan nefret ediyorum ya.....

canım izne evet doğru 32 haftada çıkıyorsun doğum paranıda kimi şirketlerr maaşını ödemeğe devam ediyorr sen devletten aldığını şirkete geri vriyorsun genelde şirletklr bunu yapıyorlar maaşını düzgün her ay yatırıyorr kimileride maaşını yatırmıyor sen iznin bitip iş başı yaptıkdan sonra devlet paranı toptan ödüyorr ben mesela maaşımın yatmasını istiycemmm devletden alacağımıda iş yrine geri ödiyeceğimm kafana bişi takılırsa sor canım internettende araştırabilirsinn

caaaanımm özledim tabii özlemem mi hiiiç canım benim.nasılsın iyi misin.
ay evet seneye de yapcam kızımı her gün denize sokcam :) seneye bir de bakıcı olaylarına girmeyi düşünüyorum tatil için. burda hem anneme yardım eder ev işleri fln hem de bebeğe bakar.o yüzden pek sıkıntı da olmaz gibime geliyor. tabi seneye şartlar durular neyi gösterir bilemem hayırlısı olsun diyorum :) tatilimin son demleri canım dönüşte çok işim var çooookkk.oda gelcek temizlikçi gelcek şeker yüklemesi yapılcak bebek alışverişleri fln filan derkennn bir sürüüüüü iş beni bekler.dönüşte evimi toparlayım edeyim hepinizi hafta içi bir gün bana bekliyorum.

doğum ücretini 4 aylık iznin sonrasında ssk dan alıcaksın ama eğer iş yerinle anlaşırsan iş yerinden alıp ssk sana yatırdığında da iş yerine geri verebilirsin
anlaşmanıza bağlı iş yerin kabul ederse tabi
ssk ya bildirimini yapmayı unutma ama
parayı ikametgahının olduğu ptt şubesine yatırıyor ssk
doğum sonrası çalışmayacağını iş yerine söyledinmi eğer çıkışını verirlerse doğum ücretinde sorun çıkabilir

kuzum çildirdin mi niye bunca işi bir arada yapiosun?
yat dinlen azcik doğurunca yap hamaratlik..ay rica ederim yorma kendini.
zaten yalnizsin ewde bildiim kadariyla.Allah korusun yaaaaaa

bende mide yanması arada oluyo ama haplardan dolayı herhalde yemek borum yanıyo hep çok sinir bir durum, gaviscon alıyorum...

benim gibi midesi yanan var mı?:uhm:

benim çok yanıyo canım midemden ziyade kursağım daha çok yanıyo :1no2:

bu arada listeye adımızı eklermisin
pipilimizin adı DEHA olucak kararımızı verdik :asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…