- 26 Mayıs 2008
- 1.434
- 0
- 156
- 37
günaydın hamişler, nabersiniz bakim.....
ooooooo bakıyorumda topik kalabalıklaşmaya başlamış yine, demek tatiller yavaş yavaş bitmeye ve herkes yuvaya dönmeye başladı....
Günaydın Nalancım herkesin tatili bitti bir aso nun tatili bitmedi seneyede böyle uzun uzun bir tatil yapabilecekmi bakalımaklinialirimsmile
hahahahah çakma ebohoşgeldin çakma ebru şallı 2 :mymeka:
daaaa durrr karınlar kocaman olunca daha zor nefes almaya başlicaz eyvahedigeldismile
benimde çok ayaklarım ve bacaklarım ağriiiiakannehir
evet canım içimizde kalmadı işte napalım:)Ben sanki çeşme konusunda seni uyarmıştım boshayallersmile
İyi neyseki arkadaşlarınız varmış..
Bahçeni ve anneciğinin hazırladığı kahvaltıyıda heç kıskanmadım ayrıca :umursamaz:
biz istedik fakat istediğimiz oda ayrılmamış kapı girişinde kapıcı dairesi gibi odayı ayırmışlar.odalarda hiçbir şey yok yataktan başka.bize böyle bahsetmediler.ve üstüne üstlük yanlış oda ayırıp da paramızı iade etmemeleri de cabası. o zaman başına gelince anlarsın diyim şekerim:) iki haftalık iki ayrı otele para ödedik bunlar yüzünden.gel de helal et!kaydirigubbakcemile3 aso siz istemediniz mi oraya gitmeyi? niye helal etmiyonki.. hosuna gitseymis keske paran da ziyan olmazmis ama onlarin elinden gelen oymus size ayri muamele degildi sonucta bilmiyorumkismile hemi?
kiskandim seni asoo
bende şimdi oteller bahsedince kremlin topkapı geldi aklımaaa ben mng kargodada çalıştım şube müdürü olarak performans toplantılarımız hep orda olurdu onlara ait oteller olduğu için normal eşimle gidebilirmiyim o otele kesinlikle hayır çok güseldi ama çok pahalıı beğenmiştimm odalarını ve yemeklerini oralarıda görmüş olmuştum iştee hey gidi günler heyyboshayallersmile
Günaydın Nalancım herkesin tatili bitti bir aso nun tatili bitmedi seneyede böyle uzun uzun bir tatil yapabilecekmi bakalımaklinialirimsmile
Çok ilginç halbuki fotolara bakınca dibim düşmüştü benim demek ki fotolara aldanmamak lazımmış:bbo:
Ebru Şallı bence benim gibi olsun :umursamaz: o formunu korumak için poposu yırtıyor spor yapacam diye ben iyi kötü bir yürüyüş yapıyordum bir aydır onu bile yapmıyorum :umursamaz:hiç bir şey yapmadan koruyorum formumu aklinialirimsmile
benimde aynı ya hep soguk suya tutuyorumgünaydın kızlar.. yaa sabah yataktan kalkınca parmakları şişen var mı benim gibi?
ay süperrrrrrrrrrrrrkızlar dün misafirim vardı yine. profiterol yapmıştım. onu yiyip duruyorum. biri bana dur desiiiinn.
oh ne guzel maşallah bizim için de yeGünaydın kızlarr bayadır ayrı dştük 1 aylık tatilden fırsat kalmadı pc başında olmaya pek fazla:=)
Dün 8 günlük çeşme tatilini sonlandırıp tekrar ayvalığa döndük.Çeşme çok eğlenceli bir yer değil allahtan arkadaşlar vardı yoksa hiç geçmezdi.
Şu an oturdum bahçede missler gibi serin tertemiz bir hava var.Annemin kahvaltıyı hazırlamasını bekliyorum :)açım aç :)))))
şirketten şirkete değişiyor cnm yaçalışan arkadaşlar rica etsem muhasebenize sorarmısınız benim için. bizimkiler ot gibi bilmiolarda sinirlerimi bozuolar.
şimdi 32. haftada raporumu alıp izne ayrılıcam. ssk ücretini doğumdan sonramı yoksa 4 aylık izin süreci sonunda mı alıcam. birde izin sonunda ben işe geri dönmeyeceğim çalışmıcam yani. sorun olmaz değil mi ?
ayyy bi soruverin yaa muhasebenize felan. kaçtır soruom bişey bildikleri yok burdakilerin. bir de birisi SMMM olacak. pehhhhhhhhhh
off netim gitti geldi :) siz de bebegınızın yaşını hesaplamıssınız aferın :) ama hazal kendı yaşını da yanlış hesaplıyo 87 dogumlu 23e gırcem diyo, şimdiden başlamış yaş kucultmeye :))
benim gibi midesi yanan var mı?:uhm:
çalışan arkadaşlar rica etsem muhasebenize sorarmısınız benim için. bizimkiler ot gibi bilmiolarda sinirlerimi bozuolar.
şimdi 32. haftada raporumu alıp izne ayrılıcam. ssk ücretini doğumdan sonramı yoksa 4 aylık izin süreci sonunda mı alıcam. birde izin sonunda ben işe geri dönmeyeceğim çalışmıcam yani. sorun olmaz değil mi ?
ayyy bi soruverin yaa muhasebenize felan. kaçtır soruom bişey bildikleri yok burdakilerin. bir de birisi SMMM olacak. pehhhhhhhhhh
caaaanımm özledim tabii özlemem mi hiiiç canım benim.nasılsın iyi misin.günaydın tatlım, aman yapar kız niye yapmasın anasının yazlığı nasılsa, alır kızınıda gider anasının yanına birlikte bakarlar hemide daha rahat olur onun için, tabi kocası ayrılıklarına dayanabilirse bu kadar zaman onu bilemim....
çalışan arkadaşlar rica etsem muhasebenize sorarmısınız benim için. bizimkiler ot gibi bilmiolarda sinirlerimi bozuolar.
ya istanbulda resmen cehennem sıcağı var ya, sabahtan balkonu ve balkonun panjurlarını silimde çamaşırları yıkayıp balkona asim daha çabuk kurur dedim ama var ya helak oldum resmen kesin terlemekten 1-2 kg vermişimdir valla, ya nasıl bi sıcak bu ya, tam terim kurumaya başladı bide çamaşır asmaya çıktım yine terledim, yani sabah sabah kan ter içinde kaldım, hhoooooooffffffffff....
ütülerim var onları yaptıktan sonra bi duşa atlim, ütü olmasaydı hemen girecektim ama şimdi ütü yaparkende kesin terlerim, klima 24 saat çalışıyo zaten hiç kapatmıyoruz valla, 210 TL elektrik faturası geldi, şok olduk valla faturayı görünce ama napcen klimasız da durulmuyoki anacım.....
sıcaktan nefret ediyorum ya.....
benimde aynı ya hep soguk suya tutuyorum
ay süperrrrrrrrrrrrr
oh ne guzel maşallah bizim için de ye
şirketten şirkete değişiyor cnm ya
bizimki ssk dan al dıyormus bilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?