ya istanbulda resmen cehennem sıcağı var ya, sabahtan balkonu ve balkonun panjurlarını silimde çamaşırları yıkayıp balkona asim daha çabuk kurur dedim ama var ya helak oldum resmen kesin terlemekten 1-2 kg vermişimdir valla, ya nasıl bi sıcak bu ya, tam terim kurumaya başladı bide çamaşır asmaya çıktım yine terledim, yani sabah sabah kan ter içinde kaldım, hhoooooooffffffffff....
ütülerim var onları yaptıktan sonra bi duşa atlim, ütü olmasaydı hemen girecektim ama şimdi ütü yaparkende kesin terlerim, klima 24 saat çalışıyo zaten hiç kapatmıyoruz valla, 210 TL elektrik faturası geldi, şok olduk valla faturayı görünce ama napcen klimasız da durulmuyoki anacım.....
sıcaktan nefret ediyorum ya.....
kalmadık ki şekerim 1 gece kalıp bastık çıktık hemen başka otel ayarladım hem de çok güzel bir oteldi.seneye çeşme düşünenlere tavsiye edebilirim.gittiğin oteli beğenmemek ne kötü bişi yaa..
koskoca bir hafta kaliosun.işkence gibi...
benim çok yanıyo canım midemden ziyade kursağım daha çok yanıyo :1no2:
bu arada listeye adımızı eklermisin
pipilimizin adı DEHA olucak kararımızı verdik :asigim:
kalmadık ki şekerim 1 gece kalıp bastık çıktık hemen başka otel ayarladım hem de çok güzel bir oteldi.seneye çeşme düşünenlere tavsiye edebilirim.
çalışan arkadaşlar rica etsem muhasebenize sorarmısınız benim için. bizimkiler ot gibi bilmiolarda sinirlerimi bozuolar.
şimdi 32. haftada raporumu alıp izne ayrılıcam. ssk ücretini doğumdan sonramı yoksa 4 aylık izin süreci sonunda mı alıcam. birde izin sonunda ben işe geri dönmeyeceğim çalışmıcam yani. sorun olmaz değil mi ?
ayyy bi soruverin yaa muhasebenize felan. kaçtır soruom bişey bildikleri yok burdakilerin. bir de birisi SMMM olacak. pehhhhhhhhhh
ne güsel isim :)
biz daha bulamadik ne yazik ki yaaa....
caaaanımm özledim tabii özlemem mi hiiiç canım benim.nasılsın iyi misin.
ay evet seneye de yapcam kızımı her gün denize sokcam :) seneye bir de bakıcı olaylarına girmeyi düşünüyorum tatil için. burda hem anneme yardım eder ev işleri fln hem de bebeğe bakar.o yüzden pek sıkıntı da olmaz gibime geliyor. tabi seneye şartlar durular neyi gösterir bilemem hayırlısı olsun diyorum :) tatilimin son demleri canım dönüşte çok işim var çooookkk.oda gelcek temizlikçi gelcek şeker yüklemesi yapılcak bebek alışverişleri fln filan derkennn bir sürüüüüü iş beni bekler.dönüşte evimi toparlayım edeyim hepinizi hafta içi bir gün bana bekliyorum.
kuzum çildirdin mi niye bunca işi bir arada yapiosun?
yat dinlen azcik doğurunca yap hamaratlik..ay rica ederim yorma kendini.
zaten yalnizsin ewde bildiim kadariyla.Allah korusun yaaaaaa
opuyorumnanaktan az kaldı canı az kaldı gelmeme:)ii yim tatlım özledim seni valla ya, dön artık yeter bu kadar tatil...
anacım işler son ana kadar bitmeyecek gibi görünüyo zaten, bizim oda bu ayın 14 de gelecek yani öle demişlerdi, bende oda geldikten sonra temizlikçiyi alim diyorum, gelsin mobilyaları bi güzel silsin, bebek odasının perdelerinide çıkartıp bi yakatmak istiyorum mis gibi koksunlar, sonrada artık kıyafetti arabasıydı o tip ıvır zıvırlarla uğraşırız...
hahahahah çakma ebohoşbuldum hayatım nasılsın bakalım
evet canım içimizde kalmadı işte napalım:)
biz istedik fakat istediğimiz oda ayrılmamış kapı girişinde kapıcı dairesi gibi odayı ayırmışlar.odalarda hiçbir şey yok yataktan başka.bize böyle bahsetmediler.ve üstüne üstlük yanlış oda ayırıp da paramızı iade etmemeleri de cabası. o zaman başına gelince anlarsın diyim şekerim:) iki haftalık iki ayrı otele para ödedik bunlar yüzünden.gel de helal et!
kremlin çok güzel kuzenim bayılıyor oraya . anlata anlata bitirememişti o da[/QUO
evet çok güseldi dedimya eşimle gidebilirmiyim oraya hayır çok pahalıı zaten türk hiç yok hep yabancı allahım yaa hiç unutmuyorum sabahları biz sürü halinde kahvaltıda tabaklarımıza ne var ne yok doldururduk şunuda alalı şunuda yiyelim üç dört tabak ama nasıl tatlılar değişik değişik hepsini tatmak istiyorsun
biryandanda turistler bön bön bize bakıyordu onların önlerinde bir kase yoğurt içinde kayısıı)
canım aynenn çok sıcak 15 gün daha devam etcekmiş sonra mevsim ormallerine dönecekmiş şakır şakır terliyoruz bu arada kilimada dikkaT ET KENDİNE ÇARPMASIN SÜREKLİ ÇALIŞTIRMAAA
selam kızlar nasılsınız.uzunca bi zaman yazamadım.adanadayım.annemlerde de pc yok.o yüzden sizleri takip edemiyorum.umarım her şey yolundadır.kimsede bi sorun yoktur.
benim çok yanıyo canım midemden ziyade kursağım daha çok yanıyo :1no2:
bu arada listeye adımızı eklermisin
pipilimizin adı DEHA olucak kararımızı verdik :asigim:
süper bi isim, ismi gibi olsun inşallah...
opuyorumnanaktan az kaldı canı az kaldı gelmeme:)
ben de gider gitmez kadın ayarlamam lazım bakalım eskisi gelicek mi arıcam birazdan. odanın geldiği gün gelsin ki hemen silsin bi güzel mobilyaları.
koku olayı bitince de kıyafetlerini alıp yıkayıp ütüleyip yerleştircem bir güzel.artık işin zevkli kısımları kaldı:) bakalım odası nasıl olcak.Ben perde diktiricem perde var odada odasına uygun. en azından şimdilik idare etsin. çünkü her an bir taşınma olayımız olabilir bir ay içinde belli olcak. eğer taşınma olayı olursa odasına göre yaptırcam perdesini duvarını fln filan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?