2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canım aynenn çok sıcak 15 gün daha devam etcekmiş sonra mevsim ormallerine dönecekmiş şakır şakır terliyoruz bu arada kilimada dikkaT ET KENDİNE ÇARPMASIN SÜREKLİ ÇALIŞTIRMAAA

selam kızlar nasılsınız.uzunca bi zaman yazamadım.adanadayım.annemlerde de pc yok.o yüzden sizleri takip edemiyorum.umarım her şey yolundadır.kimsede bi sorun yoktur.

benim çok yanıyo canım midemden ziyade kursağım daha çok yanıyo :1no2:

bu arada listeye adımızı eklermisin
pipilimizin adı DEHA olucak kararımızı verdik :asigim:

ne güsel isim :)

biz daha bulamadik ne yazik ki yaaa....

herkese selam..bugün ne güzel burası cıvıl cıvıl :)) bu sıcakla işimiz var valla dışarı falan çıkılmaz hiç evde bile böyle oluyosak..çalışanlar inş. klimalı falandır ortamınız size çok kolay gelsin...

kalmadık ki şekerim 1 gece kalıp bastık çıktık hemen başka otel ayarladım hem de çok güzel bir oteldi.seneye çeşme düşünenlere tavsiye edebilirim.

ay çok ii yapmişsin walla..
henüz seneye nereye gideceğimi bilemiorum..Daha bir hafta oldu döneli :)))

canım 32. hafta raporunu alıyosun doğum yaptıkdan sonra muhasebecşn raporunu giriyor doğumdan hemen sonra alabiliyorsun sonra doğum sonrası iznini kullanacaksın oda bittikten sonra tekrar paranı alıcaksın ama yeni yasa göre eğer istersensen 10 ar günlük dilimlerde alabiliyosun her 10 günn sonund bildiriceker

ne güsel isim :)

biz daha bulamadik ne yazik ki yaaa....

sağol teyzesi bizimkinide babası buldu
önceleri karşı çıktım ama sonra ısındım
oda çok hevesli hevesini kırmıyım dedim hoşuma giden başka isim bulursam sonuna eklerim :asigim:

ii yim tatlım özledim seni valla ya, dön artık yeter bu kadar tatil...

anacım işler son ana kadar bitmeyecek gibi görünüyo zaten, bizim oda bu ayın 14 de gelecek yani öle demişlerdi, bende oda geldikten sonra temizlikçiyi alim diyorum, gelsin mobilyaları bi güzel silsin, bebek odasının perdelerinide çıkartıp bi yakatmak istiyorum mis gibi koksunlar, sonrada artık kıyafetti arabasıydı o tip ıvır zıvırlarla uğraşırız...

kuzum çildirdin mi niye bunca işi bir arada yapiosun?
yat dinlen azcik doğurunca yap hamaratlik..ay rica ederim yorma kendini.
zaten yalnizsin ewde bildiim kadariyla.Allah korusun yaaaaaa

kız çok değil aslında böle hepsini bi arada anlatınca çokmuş gibi gözüküyo, yavaş yavaş dinlenerek yapıyorum, ama silmedende olmuyo biliyosun her yer leş gibi oluyo, toz toprak her yer hep sinir oluyorum valla....ütüler desen malum rutin işler arasında onu işten bile saymamak lazım artık, adamın gömlekleri bitmeden ütülemek gerekiyo tabi, aman ev işi hiç bitmiyo tam bi kısır döngü yani...

opuyorumnanaktan az kaldı canı az kaldı gelmeme:)
ben de gider gitmez kadın ayarlamam lazım bakalım eskisi gelicek mi arıcam birazdan. odanın geldiği gün gelsin ki hemen silsin bi güzel mobilyaları.
koku olayı bitince de kıyafetlerini alıp yıkayıp ütüleyip yerleştircem bir güzel.artık işin zevkli kısımları kaldı:) bakalım odası nasıl olcak.Ben perde diktiricem perde var odada odasına uygun. en azından şimdilik idare etsin. çünkü her an bir taşınma olayımız olabilir bir ay içinde belli olcak. eğer taşınma olayı olursa odasına göre yaptırcam perdesini duvarını fln filan.

canım aynenn çok sıcak 15 gün daha devam etcekmiş sonra mevsim ormallerine dönecekmiş şakır şakır terliyoruz bu arada kilimada dikkaT ET KENDİNE ÇARPMASIN SÜREKLİ ÇALIŞTIRMAAA

istanbulda olsaydın sende bütün gün çalıştırırdın cnm, hele bi de evin benimki gibi 4. katta ve bütün gün güneş alıyo olsa bak bakalım nasıl çalıştırıyorsun o klimayı, aksi takdirde nefes alman imkansız evin içinde...aman bir an evvel normale dönsün şu sıcaklar ya....

selam kızlar nasılsınız.uzunca bi zaman yazamadım.adanadayım.annemlerde de pc yok.o yüzden sizleri takip edemiyorum.umarım her şey yolundadır.kimsede bi sorun yoktur.

hoşgeldin helin nasıl geçti tatilin...

benim çok yanıyo canım midemden ziyade kursağım daha çok yanıyo :1no2:

bu arada listeye adımızı eklermisin
pipilimizin adı DEHA olucak kararımızı verdik :asigim:

süper bi isim, ismi gibi olsun inşallah...

taşınma durumu varsa o zaman şimdilik kalması daha ii tabi, dediğin gibi artık zevkli kısıma sıra gelecek, hayırlısıyla şu odalarıda bi gelsinde...

ben yavaştan kaçar kızlar ikinci makina çamaşırım durdu onlarıda asim, bi şi ler yiyim sonrada ütülerimi halletmem lazım, sonrada yaprak dolması sarcam daha çok işim var yani, akşamüstü tekrar uğrarım işim biterse...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…