2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kolay gelsin canım çok. öperim seni. ben de kahvaltıya oturcam sonunda uyandı beyimiz.

evimden evsahibimden memnunum ama allahım üst kattakilere akıl versin yaaa...
apartmanda nasıl yaşanacağını bilmeyen insanlar ne arar buralarda???
pöff yaa....
bundan sonra sadece en üst katta oturmak istiyorum, en fazla çatı akar...

ulannnn.. kaç sayfa yazdınız sabahtan beri çıldırtmayın ulan beni oku oku bıtıremedım yeterrrrr dedim bıraktım, sıcak başınıza mı vurdu ne konusştunuz o kadar ya.. birisi bana önemli gelişmeleri özet geçebilir mi..
fınfık göbeğin büyüdü mü annem bugün

ebelimmmm hoşbuldum canım sen nasılsınn fıstığım

iyi sayilirim cnm yaa dun benim sipam korkuttu beni dun aksam biraz kanamam oldu ama bebisim hareket edio ALLAHA sukur simdide muzik dinletuyorum ogluma cok hareketli olsun. ha bu arada yarin ebeme gidecem sendende selam solicem :roflol:

iyi sayilirim cnm yaa dun benim sipam korkuttu beni dun aksam biraz kanamam oldu ama bebisim hareket edio ALLAHA sukur simdide muzik dinletuyorum ogluma cok hareketli olsun. ha bu arada yarin ebeme gidecem sendende selam solicem :roflol:

Hazal noldu hayrola ya.. ciddi bişi yokmuş dimi?

aso hoşgeldin döndün mü istanbula ? ee 3 ay tatil yaptın doymuşsundur artık :))

ayy hazal nie kanama oldu yaa simdi, yordun mu kendini dikkat et... bu saatten sonra allah korusun.. bu kanamalar cok moralimi bozuyo

Yok yavrim dünden farkım yok akşam eve gidince gıçımdan pompayla hava bastırıp göbeğimi büyütecem ve foto eklicemsempatiksalakcinni

evet kuşum
ilk etapta hoş gelmemişti ama şimdi hoşlaştım zemuszemus
siz karar veremedinizmi daha

Kocam Duru konusunda kararlı ben kararsızım isimde bulamıyorum doğuma kadar zamanı var artıkınboshayallersmile

Hazal noldu hayrola ya.. ciddi bişi yokmuş dimi?

aso hoşgeldin döndün mü istanbula ? ee 3 ay tatil yaptın doymuşsundur artık :))

ayy hazal nie kanama oldu yaa simdi, yordun mu kendini dikkat et... bu saatten sonra allah korusun.. bu kanamalar cok moralimi bozuyo

valla bende anlamadim kizlar lavobaya gittim pecetede kan vardi cok korktum sonrada bi uzandim bebegimin hareketlerini dinledim iyi hareket ediodu hamileligimin basindan beri kanamam oluo benim buda oledir insaallah yarin kontrole gidicem insallah kotu bisey cikmaz :Saruboceq:

kız sakın ecrin fln gibi bişi koyma sonunda, çok garıbıme gıdıo o ısımler :) duru cok guzelll çok duruu...

bas anam hava mı basarrsıııınnn, top mu yutarsınnnn.. valla zorlama kuşum ya sende göbek çıkmaz :) dün feci eğlendım ha, kendı yazdıklarımı okuyup okuyup eglendım o derece :))

başından beri miiiii.. haydiiii..bişi yoktur işalla iyi guzel hareket edıosa bebiş iyidir mrk etme..
bişi sorcam sıızn orda ultrasona sokmuolar ya her seferınde mesela plasente asagıdaysa fln kanama olurmus ya onu nası anlıolar ultrason olmadan? normal muayenede de anlasılabılıomuymus o elle fln.. bunu kac zamandır merak edıodum denk gelmısken sorayım sana..

geçmiş olsun canım, inşallah bundan sonra olmaz, doktorunun haberi var di mi?
benim de 2-3 hafta önce bir parça geldi ama kanama ve sancı yoktu, çok korktuk tabi.
neyseki birşey çıkmadı, sebepsiz yani. ama en ufak değişliklikte dr.u bilgilendirmekte fayda var..

daaaa durrr karınlar kocaman olunca daha zor nefes almaya başlicaz eyvahedigeldismile
benimde çok ayaklarım ve bacaklarım ağriiiiakannehir

çok moral verdin nan
bacaklarını uzat akşamları tavana boshayallersmile
yoksa kramp girmeye başlıyo kafamçokkarıştı

benim çok yanıyo canım midemden ziyade kursağım daha çok yanıyo :1no2:

bu arada listeye adımızı eklermisin
pipilimizin adı DEHA olucak kararımızı verdik :asigim:

deha :asigim: güzel isim içinize sindiğine sevindim Şeniz

yok nan ne ecrini :bbo:

evet rezil ettin beni kasım analarına :umursamaz: halbuki akşamları gayette göbeğim çıkıyor hatta göbeğimle dötümü ayırt edemeyenler bile çıkıyor :roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…