gelcem gelcemmm bitiyor.:)iyiyi hayatım sen nasılsın?aso kuşum nasılsınnnn ii olmana sevindim gel artıkk
kolay gelsin canım çok. öperim seni. ben de kahvaltıya oturcam sonunda uyandı beyimiz.ben yavaştan kaçar kızlar ikinci makina çamaşırım durdu onlarıda asim, bi şi ler yiyim sonrada ütülerimi halletmem lazım, sonrada yaprak dolması sarcam daha çok işim var yani, akşamüstü tekrar uğrarım işim biterse...
ebelimmmm hoşbuldum canım sen nasılsınn fıstığımkizz asos hosgelmissin nasilsin?? olumunekankayizsmile
gelcem gelcemmm bitiyor.:)iyiyi hayatım sen nasılsın?
İloş Deha ismi güzelmiş en güzelide ikinizin içine sinmesi:asigim:
ebelimmmm hoşbuldum canım sen nasılsınn fıstığım
iyi sayilirim cnm yaa dun benim sipam korkuttu beni dun aksam biraz kanamam oldu ama bebisim hareket edio ALLAHA sukur simdide muzik dinletuyorum ogluma cok hareketli olsun. ha bu arada yarin ebeme gidecem sendende selam solicem :roflol:
iyi sayilirim cnm yaa dun benim sipam korkuttu beni dun aksam biraz kanamam oldu ama bebisim hareket edio ALLAHA sukur simdide muzik dinletuyorum ogluma cok hareketli olsun. ha bu arada yarin ebeme gidecem sendende selam solicem :roflol:
ulannnn.. kaç sayfa yazdınız sabahtan beri çıldırtmayın ulan beni oku oku bıtıremedım yeterrrrr dedim bıraktım, sıcak başınıza mı vurdu ne konusştunuz o kadar ya.. birisi bana önemli gelişmeleri özet geçebilir mi..
fınfık göbeğin büyüdü mü annem bugün
evet kuşum
ilk etapta hoş gelmemişti ama şimdi hoşlaştım zemuszemus
siz karar veremedinizmi daha
Hazal noldu hayrola ya.. ciddi bişi yokmuş dimi?
aso hoşgeldin döndün mü istanbula ? ee 3 ay tatil yaptın doymuşsundur artık :))
ayy hazal nie kanama oldu yaa simdi, yordun mu kendini dikkat et... bu saatten sonra allah korusun.. bu kanamalar cok moralimi bozuyo
Yok yavrim dünden farkım yok akşam eve gidince gıçımdan pompayla hava bastırıp göbeğimi büyütecem ve foto eklicemsempatiksalakcinni
Kocam Duru konusunda kararlı ben kararsızım isimde bulamıyorum doğuma kadar zamanı var artıkınboshayallersmile
valla bende anlamadim kizlar lavobaya gittim pecetede kan vardi cok korktum sonrada bi uzandim bebegimin hareketlerini dinledim iyi hareket ediodu hamileligimin basindan beri kanamam oluo benim buda oledir insaallah yarin kontrole gidicem insallah kotu bisey cikmaz :Saruboceq:
valla bende anlamadim kizlar lavobaya gittim pecetede kan vardi cok korktum sonrada bi uzandim bebegimin hareketlerini dinledim iyi hareket ediodu hamileligimin basindan beri kanamam oluo benim buda oledir insaallah yarin kontrole gidicem insallah kotu bisey cikmaz :Saruboceq:
daaaa durrr karınlar kocaman olunca daha zor nefes almaya başlicaz eyvahedigeldismile
benimde çok ayaklarım ve bacaklarım ağriiiiakannehir
benim çok yanıyo canım midemden ziyade kursağım daha çok yanıyo :1no2:
bu arada listeye adımızı eklermisin
pipilimizin adı DEHA olucak kararımızı verdik :asigim:
kız sakın ecrin fln gibi bişi koyma sonunda, çok garıbıme gıdıo o ısımler :) duru cok guzelll çok duruu...
bas anam hava mı basarrsıııınnn, top mu yutarsınnnn.. valla zorlama kuşum ya sende göbek çıkmaz :) dün feci eğlendım ha, kendı yazdıklarımı okuyup okuyup eglendım o derece :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?