2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

elle kontrol ettiginde zaten plesentanin yerine, yerlesip yerlesmedigine bakiyo nasil anliyo ben de bilmiyorum.
ama ben her seferinde ultrasona giriyorum, ayrica elle muayene ediyo.. hazalinki nie ole anlamadim. bi de hazal sen niye ebeyle gorusuyon da jinekologla gorusmuyosun? buna da cevap verirsen sevinicemm

iyi sayilirim cnm yaa dun benim sipam korkuttu beni dun aksam biraz kanamam oldu ama bebisim hareket edio ALLAHA sukur simdide muzik dinletuyorum ogluma cok hareketli olsun. ha bu arada yarin ebeme gidecem sendende selam solicem :roflol:

hazalcım kalkıp iş yemek falan yapma ayağını yükseğe koy sırtüstü yat ve bilmiyorum geçmişi okumadım ama mümkünse bi doktoruna git tatlım...propun dediği gibi bu aylarda olan kanama büyük ihtimalle plesanta aşağıda olunca oluyor örneğin ben...bi de nasıldı kanaman rengi falan ?

yok nan ne ecrini :bbo:

evet rezil ettin beni kasım analarına :umursamaz: halbuki akşamları gayette göbeğim çıkıyor hatta göbeğimle dötümü ayırt edemeyenler bile çıkıyor :roflol::roflol:

:roflol::roflol: okudum onu :))
ne rezil olcan lan seni meşhur ettim, ebru şallı yaptım seni
ihihihihihhi

duru konusuna da katılıorum cok guzel ısım ama cok var..
benım kızım olsa meriç olcaktı adıohaoldumsmile

Nasılsınz guzel annelerr

Hazalcıım çok geçmiş olsun ınsallah kanaman tekrarlamaz

Fınfıkcıgım hoş geldın tatil nasıl geçtı

evet cnm ilk 3 ayim hep lekelenmeler vardi. ilk aylarimda hep ultrasona giriodum plesenta etrafinda hep kan vardi ve dusuk riski vardi . son 3 aydir kanama yada lekelenme olmuyodu ilk defa dun oldu ama bebism hareketli ALLAHA sukur. 1 ay oce ebeye gittigimde plasenta on tarfimda duruyormus elle analayabildi ebe evet ebe olcebilio elle.

ulan bu doktorlar ebeler muneccım mı yaaa nası anlıolar elle ben hıc bılemedım bu işi..
hazal sen ebeyı bosver de doktoruna gıt be guzelım, hastaneye gıt, garantı olsun

sagol cnm yok doktorumu aramadim bebeim hareket edio die.

cnm bende ultrasona giriorum ama her defasinda ben randevu aliorum doktorum cagirmio bebek harekli ise gelmeme gerek yokmus. ben hem jinekologla hem ebe ile gorusuyorum ebe kendisi cagiriyo doguma kadar onemli bi rahatsizlik yoksa doktor yerine ebeyle gorusuyoruz bole burasi.

yok cnm is yapmiyorum ole cok ama dun markete gitmistim esya biraz agir gelmisti ondanda olabilir galiba.

Nasılsınz guzel annelerr

Hazalcıım çok geçmiş olsun ınsallah kanaman tekrarlamaz

Fınfıkcıgım hoş geldın tatil nasıl geçtı

tesekkurler ben masalcim

ulan bu doktorlar ebeler muneccım mı yaaa nası anlıolar elle ben hıc bılemedım bu işi..
hazal sen ebeyı bosver de doktoruna gıt be guzelım, hastaneye gıt, garantı olsun

prop canim çati muayenesinde nasil anliyolarsa oyle anliyolar sasilacak bisey yok. eliyle kontrol ederken ustten karnina bastiriyo ve plesentanin yerini saptiyo, normal olup olmadigini soyluyo

evet cnm benimde icim hic rahat deil doktorumu arasam sonrasina gun verir. yarin zaten ebe ile randevum var bu sebebten gitmiorum yani.

slm kızlar nasılsınız
geçen haftadan beri iş yoğunluğundan pek giremedim
herkes iyidir umarım
ne kadar şanslıyızki bu sıcaklarda doğum yapmak zorunda kalmıyoruz tam iyi zamana denk geliyoz ne çok soğuk ne çok sıcak
valla pişicez heralde bu ne ya

aaaaa hazal! sasirdim nasi sistem öle ya. benim 8 ay boyunca ayrintililar da dahil, tum randevularim jinekologla. sanirim son ayrintilidan sonra doktorum beni dogum yapacagim hastaneye gonderecek kismetse.. o kadar ben ebeyle filan hic gorusmuyorum

hazal durum acil de olabılır.. acilmiş gıbı rol yap acile git direk bıgun sonrasına gun vermek de neymıs yanı gelmiim o doktorun yanına haaaaa...

snedemi randevuyu kendin aliosun yoksa doktorunmu cagirio seni?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…