fındık kurdu duru çok güzel bi isim ya neden içine sinmiyoo
başından beri miiiii.. haydiiii..bişi yoktur işalla iyi guzel hareket edıosa bebiş iyidir mrk etme..
bişi sorcam sıızn orda ultrasona sokmuolar ya her seferınde mesela plasente asagıdaysa fln kanama olurmus ya onu nası anlıolar ultrason olmadan? normal muayenede de anlasılabılıomuymus o elle fln.. bunu kac zamandır merak edıodum denk gelmısken sorayım sana..
iyi sayilirim cnm yaa dun benim sipam korkuttu beni dun aksam biraz kanamam oldu ama bebisim hareket edio ALLAHA sukur simdide muzik dinletuyorum ogluma cok hareketli olsun. ha bu arada yarin ebeme gidecem sendende selam solicem :roflol:
yok nan ne ecrini :bbo:
evet rezil ettin beni kasım analarına :umursamaz: halbuki akşamları gayette göbeğim çıkıyor hatta göbeğimle dötümü ayırt edemeyenler bile çıkıyor :roflol::roflol:
ladyim nan çok var ya duru ismi ondan yoksa güzelliği konusunda hemfikiriz bence de güzel.
yok nan ne ecrini :bbo:
evet rezil ettin beni kasım analarına :umursamaz: halbuki akşamları gayette göbeğim çıkıyor hatta göbeğimle dötümü ayırt edemeyenler bile çıkıyor :roflol::roflol:
başından beri miiiii.. haydiiii..bişi yoktur işalla iyi guzel hareket edıosa bebiş iyidir mrk etme..
bişi sorcam sıızn orda ultrasona sokmuolar ya her seferınde mesela plasente asagıdaysa fln kanama olurmus ya onu nası anlıolar ultrason olmadan? normal muayenede de anlasılabılıomuymus o elle fln.. bunu kac zamandır merak edıodum denk gelmısken sorayım sana..
geçmiş olsun canım, inşallah bundan sonra olmaz, doktorunun haberi var di mi?
benim de 2-3 hafta önce bir parça geldi ama kanama ve sancı yoktu, çok korktuk tabi.
neyseki birşey çıkmadı, sebepsiz yani. ama en ufak değişliklikte dr.u bilgilendirmekte fayda var..
elle kontrol ettiginde zaten plesentanin yerine, yerlesip yerlesmedigine bakiyo nasil anliyo ben de bilmiyorum.
ama ben her seferinde ultrasona giriyorum, ayrica elle muayene ediyo.. hazalinki nie ole anlamadim. bi de hazal sen niye ebeyle gorusuyon da jinekologla gorusmuyosun? buna da cevap verirsen sevinicemm
hazalcım kalkıp iş yemek falan yapma ayağını yükseğe koy sırtüstü yat ve bilmiyorum geçmişi okumadım ama mümkünse bi doktoruna git tatlım...propun dediği gibi bu aylarda olan kanama büyük ihtimalle plesanta aşağıda olunca oluyor örneğin ben...bi de nasıldı kanaman rengi falan ?
Nasılsınz guzel annelerr
Hazalcıım çok geçmiş olsun ınsallah kanaman tekrarlamaz
Fınfıkcıgım hoş geldın tatil nasıl geçtı
ulan bu doktorlar ebeler muneccım mı yaaa nası anlıolar elle ben hıc bılemedım bu işi..
hazal sen ebeyı bosver de doktoruna gıt be guzelım, hastaneye gıt, garantı olsun
ulan bu doktorlar ebeler muneccım mı yaaa nası anlıolar elle ben hıc bılemedım bu işi..
hazal sen ebeyı bosver de doktoruna gıt be guzelım, hastaneye gıt, garantı olsun
aaaaa hazal! sasirdim nasi sistem öle ya. benim 8 ay boyunca ayrintililar da dahil, tum randevularim jinekologla. sanirim son ayrintilidan sonra doktorum beni dogum yapacagim hastaneye gonderecek kismetse.. o kadar ben ebeyle filan hic gorusmuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?