2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hazal durum acil de olabılır.. acilmiş gıbı rol yap acile git direk bıgun sonrasına gun vermek de neymıs yanı gelmiim o doktorun yanına haaaaa...

hic sorma cnm yaaa en son 5 temmuzda gitmistim bi daha randevu alacam dedim yinemii diyoo salakkkkkkkkkkkkkkkkkkkk kariiiiiiiiiiiiiiii HAY AYARABBIM YAA mecbur ole yapacam artik.

sagol figenciim esimi ariyimda gidiyim ben icim hic rahat deill.

snedemi randevuyu kendin aliosun yoksa doktorunmu cagirio seni?

biz ilk doktora gittigimizde, hamileligimin her ayi icin 1 kere olmak uzere 6 aylik randevumuzu hazirladik. zaten sekreter ayarliyo uygun gunlerimizi sordu bir iki gun erken veya gec ayarladik esimin de calismadigi gunlere denk getirdik. gecen gittigimizde randevularimiz bitmisti, kalanlari da sekreter ayarladi.

hic sorma cnm yaaa en son 5 temmuzda gitmistim bi daha randevu alacam dedim yinemii diyoo salakkkkkkkkkkkkkkkkkkkk kariiiiiiiiiiiiiiii HAY AYARABBIM YAA mecbur ole yapacam artik.

git canım benim git en azından için rahat eder çok basit bişeydir belki ama olsun doktordan duy en azından ne olduğunu...

ay sen ultrasona filan da girmiyosun tabii.. ozluyosundur bebegini.. neyse tekme atiyorlar artik daha iyi simdi..
hazal bi de ne dcem sana,
senin doktorun mu oyle butun doktorlar mi? tavsiye uzerine ya da arastirarak mi gittin?

hazalcım evet gıt sen.. o doktoruna selamımızı soyle.. tamam belkı sıstem yoledır cıdden rutınde her ay gıdılmıodur orda ama sen kanamam var dedıkten snr gelme dıyebılcek bı doktor yoktur dunyanın hıcbı yerınde sen normal randevu almaya calısmıcaksın arayıp kanamam var gelıorum dıceksın bu kdr yanı..

ay sen ultrasona filan da girmiyosun tabii.. ozluyosundur bebegini.. neyse tekme atiyorlar artik daha iyi simdi..
hazal bi de ne dcem sana,
senin doktorun mu oyle butun doktorlar mi? tavsiye uzerine ya da arastirarak mi gittin?

yok dediim gibi 1 ay once girdim ultrasona gordum oglumu ama totosunu gosterdi sipam hayatim tum doktorlar bole bunu ilk bebegimde dusuk yapmistim hastanedi doktor onerdi cok iyi die. hamile oldugumu ogrendgimden beri ayni doktorum ilk aylarda kanamam var die baska ozel doktorlarada gittim onlarda ayni seyi soluolar. kanama var die dusuk olur biz bisey yapamayiz ne gicik bi durum demi en acil durumumda doktora gidiorum onlarda sana bole diolar.

esim aricak cnm dedim sole kanamasi var acil olarak geliyoruz de dedim tamam dedi.

iyi sayilirim cnm yaa dun benim sipam korkuttu beni dun aksam biraz kanamam oldu ama bebisim hareket edio ALLAHA sukur simdide muzik dinletuyorum ogluma cok hareketli olsun. ha bu arada yarin ebeme gidecem sendende selam solicem :roflol:
aaa çok geçmiş olsun canım ya dikkat et kendine.bugüne kadar doktorun bir şey söylemedi mi sana? sakın ihmal etme aman aman dikkat et bak kendine.
Hazal noldu hayrola ya.. ciddi bişi yokmuş dimi?

aso hoşgeldin döndün mü istanbula ? ee 3 ay tatil yaptın doymuşsundur artık :))
Hoşbuldummmmm şekercimmmmm:))))) yapooooosuuun seeeen:) heheheh doymadım desem çok mu açgözlü doyumsuz biri olmuş olurum acaba dönmedim hayatım döncem yakında az kaldı:))))

doğum ücretimi iş yeri vermez ssk dan alıcam. doğum izinleri bitince işbaşı yaptığında yatırıyor ssk demişşiniz ya. hah bende onu diyorum. ben iş başı yapmıcam bırakıcam. almakta sorun yaşamam değil mi

doğumdan hemen sonra 2 aylığı. kalan 2 aylığı da 2 ay bitiminde alıyorum yani öylemi canımm.

begümcük birde raporun bittikten sonra istifa et
ayyy melcanım Allah razı olsun istediğim sorunun yanıtı bu sanırım. sorun çıkmaması için raporumun bitimi istifa edicem yani. bu şekilde sskdan ücreti almamda sorun yaşamıcam öylemi

doyumsuz mu.. yok caaaaanıııımmmm.. çüş aso sana yuh sana :)) daha da dönmedin hem de, o zaman bi de pesss sana :)) seni topiğin şanslısı ilan ediyorum izninle, kim bu kdr tatıl yaptı burda mıllet calısıo bı de yazık ona ragmen yapamadılar cık cık cık...

gercekten cok gicik bi durum. ben burdakileri begenmiyorum turkiyeye nazaran ama orasi daha kotuymus.
allaha sukur bebegin iyi.. cok da ugrasmadin onlarla

çok sinirim bozuk mafoldumben
randevu almak için doktorumu aradım
adam hastanenin başhekimi olmuş ve artık hasta bakmıyomuş
bu saatten sonra doktormu değiştirilir yaa ve bu adam benim 7 senelik doktorum
tlfdaki çocuğuda fırçaladım neden hastalarını bilgilendirmiyosunuz ozaman diye
nerden doktor bulucam ben şimdiii
hooooooooooooooffff bi bu eksikti yaaaa:gitme:

hazalcım çok geçmiş olsun canım inşallah önemli birşey değildir. sen hangi ülkedeydin.
geçenlerde peçeteye sildiğimde kan geldi azdı ama vardı. ödüm koptuuuuu anlatamam sana. iice inceledim baktım meğer bi üstündeki deliktenmiş hemoroid oluştu bende bu ay ordan gelmiş o kan. bu gittiğimde onu da göstericem. çok pis bişimiş yaaa

iloşşşş seni çok ii anlıyorum valla. benim doktorda başka şehre gidicekmiş alsanaalsanasmile şimdiden düşünüyorum ben artık kime gitsem die. konyadada o kadar sınırlıki seçim hakkım bu doktoru normal doğuma olan yaklaşımından ötürü çok seviyordum. şimdi netcem bilmiim :sm_confused:

:) şanslı velet aso hahahahha caanım benim çıkmam lazımarklar geldi kahveye öperim çok

Fınfıkcıgım hoş geldın tatil nasıl geçtı

Tatil güzeldi masalcım ama döndüğüme de üzülmedim özledim istanbulu, evimi, işimiboshayallersmile

Başhekim oldu diye dötü mü kalkmış da hasta bakmıyormuş haspam :umursamaz:

Sen Medikal Parka mı gidyodun CADIARZU

slmm kızlarr nasılsınız??

Sezencim hoşgeldin yaklaşık 2 saat önce aklımdaydın asoyu en uzun tatil yapan kasım anası ilan ettiğimde geldin aklıma aslında başı sen çekiyorsun sempatiksalakcinni

yemeğide yedim geldim..ne çok yazmişsiniz azicik bi sürede.
oku oku bitmedi yaw..

benimde doktorum birakti hastaneyi ama muaynanesinde görüşüyoruz kendisiyle.

bi aksilik çikmazsa istediim hastaneye gelecek zaten..

cok sagol asocum dikkat ediorum kendime ama neden oldu anlamadim

sagol begumcugum norvecteyim ben benim kanamaninda baska bi yerden gelme ihtimali varmi acaba yaa ben tam incelemedim bilmiyorumkismile off esim aramis saat 1 den sonra aciliomus 1 den sonra aricak gidecez bakalim umarim bisey yoktur yaa dua edin kizlar bizim icin dahada tedirgin oldum simdi yaaa eyvahedigeldismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…