hazal durum acil de olabılır.. acilmiş gıbı rol yap acile git direk bıgun sonrasına gun vermek de neymıs yanı gelmiim o doktorun yanına haaaaa...
snedemi randevuyu kendin aliosun yoksa doktorunmu cagirio seni?
hic sorma cnm yaaa en son 5 temmuzda gitmistim bi daha randevu alacam dedim yinemii diyoo salakkkkkkkkkkkkkkkkkkkk kariiiiiiiiiiiiiiii HAY AYARABBIM YAA mecbur ole yapacam artik.
sagol figenciim esimi ariyimda gidiyim ben icim hic rahat deill.
hic sorma cnm yaaa en son 5 temmuzda gitmistim bi daha randevu alacam dedim yinemii diyoo salakkkkkkkkkkkkkkkkkkkk kariiiiiiiiiiiiiiii HAY AYARABBIM YAA mecbur ole yapacam artik.
ay sen ultrasona filan da girmiyosun tabii.. ozluyosundur bebegini.. neyse tekme atiyorlar artik daha iyi simdi..
hazal bi de ne dcem sana,
senin doktorun mu oyle butun doktorlar mi? tavsiye uzerine ya da arastirarak mi gittin?
hazalcım evet gıt sen.. o doktoruna selamımızı soyle.. tamam belkı sıstem yoledır cıdden rutınde her ay gıdılmıodur orda ama sen kanamam var dedıkten snr gelme dıyebılcek bı doktor yoktur dunyanın hıcbı yerınde sen normal randevu almaya calısmıcaksın arayıp kanamam var gelıorum dıceksın bu kdr yanı..
aaa çok geçmiş olsun canım ya dikkat et kendine.bugüne kadar doktorun bir şey söylemedi mi sana? sakın ihmal etme aman aman dikkat et bak kendine.iyi sayilirim cnm yaa dun benim sipam korkuttu beni dun aksam biraz kanamam oldu ama bebisim hareket edio ALLAHA sukur simdide muzik dinletuyorum ogluma cok hareketli olsun. ha bu arada yarin ebeme gidecem sendende selam solicem :roflol:
Hoşbuldummmmm şekercimmmmm:))))) yapooooosuuun seeeen:) heheheh doymadım desem çok mu açgözlü doyumsuz biri olmuş olurum acabaHazal noldu hayrola ya.. ciddi bişi yokmuş dimi?
aso hoşgeldin döndün mü istanbula ? ee 3 ay tatil yaptın doymuşsundur artık :))
canım izne evet doğru 32 haftada çıkıyorsun doğum paranıda kimi şirketlerr maaşını ödemeğe devam ediyorr sen devletten aldığını şirkete geri vriyorsun genelde şirletklr bunu yapıyorlar maaşını düzgün her ay yatırıyorr kimileride maaşını yatırmıyor sen iznin bitip iş başı yaptıkdan sonra devlet paranı toptan ödüyorr ben mesela maaşımın yatmasını istiycemmm devletden alacağımıda iş yrine geri ödiyeceğimm kafana bişi takılırsa sor canım internettende araştırabilirsinn
doğum ücretini 4 aylık iznin sonrasında ssk dan alıcaksın ama eğer iş yerinle anlaşırsan iş yerinden alıp ssk sana yatırdığında da iş yerine geri verebilirsin
anlaşmanıza bağlı iş yerin kabul ederse tabi
ssk ya bildirimini yapmayı unutma ama
parayı ikametgahının olduğu ptt şubesine yatırıyor ssk
doğum sonrası çalışmayacağını iş yerine söyledinmi eğer çıkışını verirlerse doğum ücretinde sorun çıkabilir
canım 32. hafta raporunu alıyosun doğum yaptıkdan sonra muhasebecşn raporunu giriyor doğumdan hemen sonra alabiliyorsun sonra doğum sonrası iznini kullanacaksın oda bittikten sonra tekrar paranı alıcaksın ama yeni yasa göre eğer istersensen 10 ar günlük dilimlerde alabiliyosun her 10 günn sonund bildiriceker
ayyy melcanım Allah razı olsun istediğim sorunun yanıtı bu sanırım. sorun çıkmaması için raporumun bitimi istifa edicem yani. bu şekilde sskdan ücreti almamda sorun yaşamıcam öylemibegümcük birde raporun bittikten sonra istifa et
aaa çok geçmiş olsun canım ya dikkat et kendine.bugüne kadar doktorun bir şey söylemedi mi sana? sakın ihmal etme aman aman dikkat et bak kendine.
Hoşbuldummmmm şekercimmmmm:))))) yapooooosuuun seeeen:) heheheh doymadım desem çok mu açgözlü doyumsuz biri olmuş olurum acabadönmedim hayatım döncem yakında az kaldı:))))
yok dediim gibi 1 ay once girdim ultrasona gordum oglumu ama totosunu gosterdi sipam hayatim tum doktorlar bole bunu ilk bebegimde dusuk yapmistim hastanedi doktor onerdi cok iyi die. hamile oldugumu ogrendgimden beri ayni doktorum ilk aylarda kanamam var die baska ozel doktorlarada gittim onlarda ayni seyi soluolar. kanama var die dusuk olur biz bisey yapamayiz ne gicik bi durum demi en acil durumumda doktora gidiorum onlarda sana bole diolar.
esim aricak cnm dedim sole kanamasi var acil olarak geliyoruz de dedim tamam dedi.
çok sinirim bozuk mafoldumben
randevu almak için doktorumu aradım
adam hastanenin başhekimi olmuş ve artık hasta bakmıyomuş
bu saatten sonra doktormu değiştirilir yaa ve bu adam benim 7 senelik doktorum
tlfdaki çocuğuda fırçaladım neden hastalarını bilgilendirmiyosunuz ozaman diye
nerden doktor bulucam ben şimdiii
hooooooooooooooffff bi bu eksikti yaaaa:gitme:
:) şanslı velet asodoyumsuz mu.. yok caaaaanıııımmmm.. çüş aso sana yuh sana :)) daha da dönmedin hem de, o zaman bi de pesss sana :)) seni topiğin şanslısı ilan ediyorum izninle, kim bu kdr tatıl yaptı burda mıllet calısıo bı de yazık ona ragmen yapamadılar cık cık cık...
Fınfıkcıgım hoş geldın tatil nasıl geçtı
çok sinirim bozuk mafoldumben
randevu almak için doktorumu aradım
adam hastanenin başhekimi olmuş ve artık hasta bakmıyomuş
bu saatten sonra doktormu değiştirilir yaa ve bu adam benim 7 senelik doktorum
tlfdaki çocuğuda fırçaladım neden hastalarını bilgilendirmiyosunuz ozaman diye
nerden doktor bulucam ben şimdiii
hooooooooooooooffff bi bu eksikti yaaaa:gitme:
slmm kızlarr nasılsınız??
aaa çok geçmiş olsun canım ya dikkat et kendine.bugüne kadar doktorun bir şey söylemedi mi sana? sakın ihmal etme aman aman dikkat et bak kendine.
Hoşbuldummmmm şekercimmmmm:))))) yapooooosuuun seeeen:) heheheh doymadım desem çok mu açgözlü doyumsuz biri olmuş olurum acabadönmedim hayatım döncem yakında az kaldı:))))
hazalcım çok geçmiş olsun canım inşallah önemli birşey değildir. sen hangi ülkedeydin.
geçenlerde peçeteye sildiğimde kan geldi azdı ama vardı. ödüm koptuuuuu anlatamam sana. iice inceledim baktım meğer bi üstündeki deliktenmişhemoroid oluştu bende bu ay ordan gelmiş o kan. bu gittiğimde onu da göstericem. çok pis bişimiş yaaa
Sezencim hoşgeldin yaklaşık 2 saat önce aklımdaydın asoyu en uzun tatil yapan kasım anası ilan ettiğimde geldin aklıma aslında başı sen çekiyorsun sempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?