2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ayy ne güzell hatırlanmışımm sağol fınfıkımm evet en uzun tatil rekoru bende bu sene nasılsın cnmmmm

sezencım bız buyutuyoruz da fınfık buyutmuo bakma sen ona..
nalan utu yapıo akşama gelır..
ben de ıyıyım spora basladım 1 aydır, bugund e sporumu yaptım yuzdum geldım evime işte..
döndün mü evine, istanbuldasın dımı döndün temelli?

slmm kızlarr nasılsınız??

aaa hoşgeldin sezen nasılsın. bittimi tatilin döndünmü yuvaya artık

hemoroid var mı canım sende şu basur dedikleri. hamilelikle oluştu bende. benim ordan gelmiş meğer. panik yapmaa lütfn yaa. bebekte hareketli ne güzel. önemli bişey değildir inşallah. doktoruna da görün için rahatlasın olumunekankayizsmile

iyiyim bende işte burada takılıyoruz döt göbek büyütüyoruz boshayallersmile
benimde büyüdü valla döt değilde göbek kocaman oldu
ohh ne güzell spora başlamışsın kilo durumun nasıl?ben daha dönmedim kuşum yarın eminönüne gidicem alışveriş yapıcam sepet şeker kapı süsü filan doktorum izinde pazartesi ona gelicem tekrar haftaya burdayım temelli dönüş bayrama yakın
Nalan hamaratı sabahtan beri çamaşır yıkıyor asıyor ütü neyim yapıyor birde dolma saracaktı sonra gelebilirsem gelirim dedi kaydirigubbakcemile

nalanı çağırıyım bıraksın ütüyü gelsin

sezencim sen bakma bu garının spor neyim yaptığına gece yarıları tatlıcılarda geziyor, tepsilerle börekleri miğdeye indiriyor ondan sonrada yüzmüş sporunu yapmış gelmiş bak bak bak :umursamaz:

kilo durumum gayet vahim :) 9 kiloyu gectı aldıgım kılo mıktarı 9-10 arası gıdıp gelıorum gunden gune degısıyo canım :) spora kılodan degıl de kolay dogurayım dıye basladım cok da ıyı geldı cıdden cok daha zinde hıssedıyorum :))

aferın hallet tabı işlerini daha bıe ay sonra gelcen yanı temellı oyle mı.. pes sana pessssss.. tatıl canavarı senı..

sen nasılsın kac kılo aldın nasıl gıdıo anlat bakalım

sezencim sen bakma bu garının spor neyim yaptığına gece yarıları tatlıcılarda geziyor, tepsilerle börekleri miğdeye indiriyor ondan sonrada yüzmüş sporunu yapmış gelmiş bak bak bak :umursamaz:
iştah devam ediyo desene propta maşallah maşallah ben geçen ay 1 kilo aldım bu ayda doktora gidince anlarım artıkın ama benimde iştahım iyi tatlı filan ne bulursam götürüyorum

fınfık lannnn.. alırım ayamın altına.. sankı yemek yemem spora engel.. ben kolay dogurcam kızımmmmm cuk dıye cıkıvercek:roflol: onun ıcın yuzuoz herhal:roflol:
yoksa hamıle hamıle zayıflamya calıscak deelım, hıhhhhhhh...

ben toplam 7 kg aldım cnmm

evet bencede kolay doğuracankaydirigubbakcemile2 ama bu kadar yemenin üstüne soda neyim içme geğirirken ağzından çıkar nan toprak sempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…