2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

yok cnm bende hemoroid valla paniklememeye calisiyorum ama h\oglumun hareketleri azaldimi korkuyorum belki ayni normellikte hareket edio ama iste kanama olduu icin korkuyorumm doktorumu 1 de aricaz ona gore gitcez ama hamileligimin basindada ayni seyleri yasadim her kanamada doktora gittim sukur hic bisey cikmadi insalah buda aynidir aksini dusunemiyorum bile.. n :umursamaz:

prop senlen yarış mı edioz anlamadım 8lerdeim derken 9-10 arası gidip geliyorum bende. durumum çok vahim valla. tartıyla savaş içindeim kaydirigubbakcemile3

iştah devam ediyo desene propta maşallah maşallah ben geçen ay 1 kilo aldım bu ayda doktora gidince anlarım artıkın ama benimde iştahım iyi tatlı filan ne bulursam götürüyorum

ayyyy maşallah sezen ayda 1 kilo haa. nasıl beceriosunuz yaa. ben güya bu ay 1 kilo alcam die çırpınıp duruodum. aştım yine aştım boshayallersmile

duru koy kız adaş olur kızlarımız ne güzel işte, ayrıca başka bi isim koysanda ondan çok fazla olmayacağının garantisi yok ki...

çok geçmiş olsun hazal dikkat et kendine umarım aksi bi durum yoktur....

begümcük valla 85 ust sınırımıs benım .. hem netten vucut kutle ındeksıme gore arastırdım hem de doktorum soyledı.. su an 79 um :) 85ı gecmemem gerekıo işte o yuzden kasmıom sımdı.. zaten 9. ayda zayıflıomusuz 1-1.5 kılo cıvarı yanı ben ekım ortasına 83le gırsem tamamdır bana, hedefım o yanı..

sagol nalancim insaallah kotu bisey yoktur. :Saruboceq:

duru koy kız adaş olur kızlarımız ne güzel işte, ayrıca başka bi isim koysanda ondan çok fazla olmayacağının garantisi yok ki...

Duru kesin olacak zaten nalancım ben yanına bir isim arıyorum işte çok fazla olmayan ama geleceği de parlak olmayan bir isim benden başka kimse beğenip koymasın nasıl fikir :jeyyar:

bencede sen bugün spor neyim ettin bünyen zayıf düştü kalkta börek neyim falan bişiler yap kaydirigubbakcemile3

uhahaha yaşasın kötülük :jeyyar:

hahahahahahah :roflol::roflol::roflol:
yanı zayıf bı ınsanım ıstesem de kılolu olamam demeye calısıodum ettın ıcıne :))
bugunku menum domates corbası ve kaşarlı mantarlı tavuk ve mevsım salata şekeerım.. gayet de sağlıklı bır menum var dalga gecırtmemmm..

evet bencede kolay doğuracankaydirigubbakcemile2 ama bu kadar yemenin üstüne soda neyim içme geğirirken ağzından çıkar nan toprak sempatiksalakcinni

:roflol::roflol::roflol:

gün içinde hiçççç hareket etmezse tamam tedirgin olursun ama. seninki ediyor canım durmadan da hareket etmezki. ferah tut içinide yiğenim gerilmesin içinde ne zaman gideceksiniz kontrole. 1'i geçti saat

benım mıdem de cok yanıyo.. şu anda saçlar oluştuğu için bebekte saç olusturan hormonlar mıdenın asıdık duzenını bozuomuş, yanmaya neden oluyomuş.. yanı cok yanıosa mıdenız bebenız cok saclı olcak, yanma yoksa kel dogcak veletlerınız sırnaşık şey

sagol nalancim insaallah kotu bisey yoktur. :Saruboceq:

inşallah yoktur cnm...

Duru kesin olacak zaten nalancım ben yanına bir isim arıyorum işte çok fazla olmayan ama geleceği de parlak olmayan bir isim benden başka kimse beğenip koymasın nasıl fikir :jeyyar:

ii fikir cnm, bak sena da fena bi isim değil yada derinde olabilir onlarıda bi düşün istersen...

valla bende anlamadım tartıya çıkınca şokk oldumm
eee ii hadi az kalmış, zaten haftaya herkes dökülmeye başlar buraya, çarşamba ramazan başlıyo nede olsa...

nassın tatlım nası gidio tatil...doktor için mi geldin sen...

evet ama doktorum izinliymiş pazartesi tekrar gelicemm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…