kilo konusunda hiçkimseciklere birakmam rekorumu beeeeenn
kilo konusunda hiçkimseciklere birakmam rekorumu beeeeenn
evet bencede kolay doğuracankaydirigubbakcemile2 ama bu kadar yemenin üstüne soda neyim içme geğirirken ağzından çıkar nan toprak sempatiksalakcinni
aaa hoşgeldin sezen nasılsın. bittimi tatilin döndünmü yuvaya artık
hemoroid var mı canım sende şu basur dedikleri. hamilelikle oluştu bende. benim ordan gelmiş meğer. panik yapmaa lütfn yaa. bebekte hareketli ne güzel. önemli bişey değildir inşallah. doktoruna da görün için rahatlasın olumunekankayizsmile
rekor ne??
kilo durumum gayet vahim :) 9 kiloyu gectı aldıgım kılo mıktarı 9-10 arası gıdıp gelıorum gunden gune degısıyo canım :) spora kılodan degıl de kolay dogurayım dıye basladım cok da ıyı geldı cıdden cok daha zinde hıssedıyorum :))
aferın hallet tabı işlerini daha bıe ay sonra gelcen yanı temellı oyle mı.. pes sana pessssss.. tatıl canavarı senı..
sen nasılsın kac kılo aldın nasıl gıdıo anlat bakalım
iştah devam ediyo desene propta maşallah maşallah ben geçen ay 1 kilo aldım bu ayda doktora gidince anlarım artıkın ama benimde iştahım iyi tatlı filan ne bulursam götürüyorum
Yok yavrim dünden farkım yok akşam eve gidince gıçımdan pompayla hava bastırıp göbeğimi büyütecem ve foto eklicemsempatiksalakcinni
Kocam Duru konusunda kararlı ben kararsızım isimde bulamıyorum doğuma kadar zamanı var artıkınboshayallersmile
valla bende anlamadim kizlar lavobaya gittim pecetede kan vardi cok korktum sonrada bi uzandim bebegimin hareketlerini dinledim iyi hareket ediodu hamileligimin basindan beri kanamam oluo benim buda oledir insaallah yarin kontrole gidicem insallah kotu bisey cikmaz :Saruboceq:
höyyttt dötünü ye benim tosunumun sen... benım bunyem zayıf bı kerem ben verıciğim bu kıloları ıkı ayda hıhhh
yok cnm daha gelmedimm yarın dönücem pazartesi tekrar burdayım doktora gidicemm haftaya burdayımm
duru koy kız adaş olur kızlarımız ne güzel işte, ayrıca başka bi isim koysanda ondan çok fazla olmayacağının garantisi yok ki...
çok geçmiş olsun hazal dikkat et kendine umarım aksi bi durum yoktur....
duru koy kız adaş olur kızlarımız ne güzel işte, ayrıca başka bi isim koysanda ondan çok fazla olmayacağının garantisi yok ki...
bencede sen bugün spor neyim ettin bünyen zayıf düştü kalkta börek neyim falan bişiler yap kaydirigubbakcemile3
uhahaha yaşasın kötülük :jeyyar:
benim gibi midesi yanan var mı?:uhm:
evet bencede kolay doğuracankaydirigubbakcemile2 ama bu kadar yemenin üstüne soda neyim içme geğirirken ağzından çıkar nan toprak sempatiksalakcinni
yok cnm bende hemoroid valla paniklememeye calisiyorum ama h\oglumun hareketleri azaldimi korkuyorum belki ayni normellikte hareket edio ama iste kanama olduu icin korkuyorumm doktorumu 1 de aricaz ona gore gitcez ama hamileligimin basindada ayni seyleri yasadim her kanamada doktora gittim sukur hic bisey cikmadi insalah buda aynidir aksini dusunemiyorum bile.. n :umursamaz:
20 :)))
sagol nalancim insaallah kotu bisey yoktur. :Saruboceq:
Duru kesin olacak zaten nalancım ben yanına bir isim arıyorum işte çok fazla olmayan ama geleceği de parlak olmayan bir isim benden başka kimse beğenip koymasın nasıl fikir :jeyyar:
valla bende anlamadım tartıya çıkınca şokk oldummprop senlen yarış mı edioz anlamadım8lerdeim derken 9-10 arası gidip geliyorum bende. durumum çok vahim valla. tartıyla savaş içindeim kaydirigubbakcemile3
ayyyy maşallah sezen ayda 1 kilo haa. nasıl beceriosunuz yaa. ben güya bu ay 1 kilo alcam die çırpınıp duruodum. aştım yine aştım boshayallersmile
eee ii hadi az kalmış, zaten haftaya herkes dökülmeye başlar buraya, çarşamba ramazan başlıyo nede olsa...
nassın tatlım nası gidio tatil...doktor için mi geldin sen...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?